Vrijwilligers gevraagd bij GV Delta Sport

Het is echt leuk om bij de activiteiten van GV Delta Sport te helpen

Zoals iedereen binnen de vereniging heeft kunnen zien, is het sportseizoen goed van start gegaan. Onze vereniging is door de opening van de turnhal flink gegroeid en dat geeft ons diverse mogelijkheden en uitdagingen.

 

Om voor iedereen activiteiten te kunnen organiseren willen we nu graag onze wedstrijdcommissie gaan uitbreiden. Wilt u helpen met het organiseren van bijvoorbeeld clubkampioenschappen van recreatie tot en met selecties, recreatiewedstrijden met nabij gelegen verenigingen, talentenwedstrijden voor de kinderen van de pre-selectie, springwedstrijden en eventueel free-runjams, laat het dan graag weten via info@deltasportgym.nl.

 

Bij hulp kan aan veel uiteenlopende dingen gedacht worden. Op de wedstrijddag zelf hebben we bijvoorbeeld mensen nodig voor:

– opbouwen / afbreken van toestellen

– rondbrengen van koffie en thee naar juryleden

– zorgen voor de muziek

– bijhouden van de scores op een computer

– innen van toegangsgelden

 

Maar ook voordat de wedstrijd begint is de wedstrijdcommissie al bezig met:

– organisatie van de wedstrijddag

– verdelen van de taken

– contact zoeken en onderhouden met sponsoren

– juryleden zoeken

– ontwerpen van drukwerk/flyers

 

In uw reactie kunt u uiteraard aangeven wat u voor ons en de kinderen zou willen doen. Ook wanneer u eerst nadere informatie zou willen hebben, kunt u dat via deze weg laten weten.

Van koffie rondbrengen tot deelname in de wedstrijdcommissie, alle hulp is welkom!

Ook kunt u zich opgeven voor een jurycursus. Onze leden mogen met bepaalde wedstrijden namelijk alleen meedoen als we zelf voldoende juryleden meenemen.