Vrijwilligers gevraagd bij GV Delta Sport

Het is echt leuk om bij de activiteiten van GV Delta Sport te helpen

Vrijwilligers gevraagd GV Delta Sport

Nieuwe Penningmeester en hulp

bij de ledenadministratie inmiddels ingevuld

Afgelopen maanden en weken hebben we gewerkt aan het werven van een nieuwe penningmeester en hulp bij de ledenadministratie. Wij kunnen mededelen dat deze twee functie inmiddels zijn ingevuld. Dankjewel voor het meezoeken en bereidheid in deze uitdagende functies.

Juryleden

Voordat we onze leden mogen inschrijven voor wedstrijden, moeten we aangeven wie onze juryleden zijn, zonder juryleden kunnen onze selectie-leden dus niet meedoen met wedstrijden. We zoeken juryleden voor jongens-turnen, damesturnen en acro. Als je jurylid wilt worden krijg je een cursus vanuit de KNGU, meestal 2 tot 4 bijeenkomsten van een dagdeel of avond, of digitaal waarin alle ‘kneepjes van het vak’ worden bijgebracht. Enige kennis van de sport is daarbij handig, maar niet noodzakelijk want natuurlijk is dit een cursus voor beginnende juryleden.

Aan het begin van een seizoen mag je zelf aangeven op welke wedstrijddagen je beschikbaar wilt zijn en natuurlijk geldt: hoe meer juryleden, hoe beter de inzet verspreid kan worden.

Voordelen van een taak als jurylid zijn dat je slechts enkele keren per jaar beschikbaar hoeft te zijn en als jurylid zie je alle oefeningen letterlijk vanaf de beste plaats.

Wedstrijdcommissie

Om voor iedereen activiteiten te kunnen organiseren hebben we hulp nodig bij onze wedstrijdcommissie .Wilt u helpen met het organiseren van bijvoorbeeld clubkampioenschappen van recreatie tot en met selecties, recreatiewedstrijden met nabij gelegen verenigingen, talentenwedstrijden voor de kinderen van de pre-selectie, springwedstrijden en eventueel free-runjams, laat het dan graag weten via info@deltasportgym.nl.

Bij hulp kan aan veel uiteenlopende dingen gedacht worden. Op de wedstrijddag zelf hebben we bijvoorbeeld mensen nodig voor:

– opbouwen / afbreken van toestellen

– rondbrengen van koffie en thee naar juryleden

– zorgen voor de muziek

– bijhouden van de scores op een computer

– innen van toegangsgelden

Maar ook voordat de wedstrijd begint is de wedstrijdcommissie al bezig met:

– organisatie van de wedstrijddag

– verdelen van de taken

– contact zoeken en onderhouden met sponsoren

– juryleden zoeken

– ontwerpen van drukwerk/flyers

In uw reactie kunt u uiteraard aangeven wat u voor ons en de kinderen zou willen doen. Ook wanneer u eerst nadere informatie zou willen hebben, kunt u dat via deze weg laten weten.

Van koffie rondbrengen tot deelname in de wedstrijdcommissie, alle hulp is welkom!

Ook kunt u zich opgeven voor een jurycursus. Onze leden mogen met bepaalde wedstrijden namelijk alleen meedoen als we zelf voldoende juryleden meenemen.

Bestuursleden

GV Delta Sport wil graag haar bestuur weer aanvullen.

Heb je interesse om mee te besturen en moeilijke en leuke beslissingen nemen.

Meepraten over beleid en toekomst…

Meld je aan bij voorzitter@deltasportgym.nl