Vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 januari 2025 8e OZAK in turnhal

Hier wordt alle info gegeven over de 8e OZAK in Zierikzee van GV Delta Sport

De Open Zeeuwse Acro Kampioenschappen

Consent tijden voor de vrijdag, zaterdag en zondag

De 8e OZK zal deze keer zijn op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 januari in Laco Sportcentrum in Zierikzee. Let op de 8e OZAK start voor de eerste keer op vrijdag vanaf 18.00 uur tot 21.30 uur. Zaterdag vanaf 8.30 uur tot 21.00 uur en zondag vanaf 8.30 uur tot 16.00 uur.

Alle categorieën van E/D/D+/B/A zullen plaatsvinden.

Wij gaan gebruik maken van Acro Compagnion

Inschrijfdatum wordt in september bekend gemaakt.

Wordt vervolgd

Overnachten voor de OZAK

Buitenkant bekijken

Pension B&B KlaasVaak
Bed & breakfast in Zierikzee

Er wordt van een extra medailleplein gewerkt

Tevens ligt er tweede vloer met dezelfde als wedstrijdvloer (WK-turnvloer met veren) Moskou.

Niels Daniel ook bij de 8e OZAK speaker

Niels Daniel reist de hele wereld rond voor speaker bij de Europese- en Wereld kampioenschappen turnen, acrogym enz. Grote internationale toernooi’s waar hij als beste speaker van de wereld is te horen. Niels komt ook voor de derde keer de OZAK begeleiden en daar zijn wij heel trots op. 

Nieuws van de organisatie OZAK

in de eerste week van 2025

-inschrijfdatum wordt binnekort bekend gemaakt

De 8e OZAK (Open Zeeuwse Acro Kampioenschappen) gaat uitbreiden naar een extra avond. De 8e OZAk vind dan al vanaf vrijdag 3 januari plaats en de zaterdag 4 en zondag 5 januari. Opnieuw wordt de turnhal omgebouwd tot een grote wedstrijdhal en zal de hal er naast ook weer bij worden getrokken voor de warming-up. Ook gaat de prijsuitreiking in een groter jasje zitten met licht en geluid in hal 1 en 2 aan de andere zijde van de turnhal. De categorie is ook weer A/B/C/D+/D en E. Daarnaast wordt er voor het eerst gewerkt met Acro Companion. Voor bereidend op seizoen 2026 waar waarschijnlijk de OZAK internationaal wordt uitgebreid.