Wij zoeken juryleden bij GV Delta Sport

Juryleden en jury-coördinator

Voordat we onze leden mogen inschrijven voor wedstrijden, moeten we aangeven wie onze juryleden zijn,  zonder juryleden kunnen onze selectie-leden dus niet meedoen met wedstrijden. We zoeken juryleden voor jongens-turnen, damesturnen en acro. Als je jurylid wilt worden krijg je een cursus vanuit de KNGU, meestal 2 tot 4 bijeenkomsten van een dagdeel of avond, waarin alle ‘kneepjes van het vak’ worden bijgebracht. Enige kennis van de sport is daarbij handig, maar niet noodzakelijk want natuurlijk is dit een cursus voor beginnende juryleden.

Aan het begin van een seizoen mag je zelf aangeven op welke wedstrijddagen je beschikbaar wilt zijn en natuurlijk geldt: hoe meer juryleden, hoe beter de inzet verspreid kan worden. Voordelen van een taak als jurylid zijn dat je slechts enkele keren per jaar beschikbaar hoeft te zijn en als  jurylid zie je alle oefeningen letterlijk vanaf de beste plaats.

Behalve juryleden zoeken we ook commissieleden die de  jury-coördinator wil ondersteunen. Dit is een kleine taak maar niet minder belangrijk.

De jury-coördinator houdt bij wie wanneer zal jureren, wanneer jury-opleidingen gegeven worden en wie zich heeft aangemeld als vrijwilliger om jurylid te worden.