Weer veel activiteiten voor leden van GV Delta Sport

Regiofinale zaterdag 14 april in Prinsenbeek

dertien turnsters hebben zich geplaatst

Dertien  turnsters uit de B/C-selectie hebben zich via twee kwalificatiewedstrijden geplaatst voor de regiofinale meerkamp op zaterdag 14 april in Prinsenbeek.

Delta Sport turnsters: Instap 4e div D1: Larissa Bakelaar, Melissa Bakelaar en Milou van Goudoever Wedstrijd 2)  Jeugd 1 D1: Rosanne Mol, Indy Smits, Amy Leijten en Tara Zweedijk (wedstrijd 4) . Junior E: Feline Hanse en Senna Vrijland (wedstrijd 3). 6e divisie jeugd: Sophie van den Hoek en Fabiënne Ramondt (wedstrijd 1). 6e divisie junior: Fleur Brockhus en Tatum Radecke (wedstrijd 2). 

    

Feline Hanse en Rosanne Mol, twee van de dertien turnsters die zich geplaatst hebben.

Zaterdag 14 april halve finale NK in Leek Drie tunsters van GV Delta Sport strijden om een finale plaats

Opnieuw moeten de trainers ver reizen met de turnsters voor een halve finale NK. Ditmaal naar het Groningse Leek op zaterdag 14 april. Daar komen Britt Ommering (instap N2) uit in de eerste wedstrijdronde Ommering moet bij de beste twaalf eindigen voor een plaats in de finale.In de vierde wedstrijdronde komt Fleur Just (2e divisie jeugd) in actie om bij de beste achttien te eindigen voor een finale plaats en in wedstrijdronde vijf is het aan de beurt voor Marika Padmos (2e divisie senior). Padmos moet de meerkamp turnen naar de beste twaalf.

    

Britt Ommering                                        Fleur Just

Marika Padmos

Vijfenveertig Delta Sporters naar Lotto Arena in Antwerpen

De Lotto Arena in Antwerpen staat al een aantal dagen in het teken van Acro-kampioenschappen. Naast allerlei activiteiten is het ook Wereldkampioenschappen Acro en één van de laatste dag op zondag 15 april zullen 45 leden van Delta Sport deze bezoeken. Natuurlijk hoofdzakelijk de acrogymnasten van GV Delta Sport die zeker zullen opvallen als DS supporters in Antwerpen.