Weer lockdown en turnhal gesloten voor de derde keer

Nieuwe lockdown weer fikse tegenvaller

voor leden van GV Delta Sport

Opnieuw mogen we na de persconferentie van zaterdag 18 december geen gebruik maken van onze turnhal en hal 1 in Laco Sportcentrum. Tot 14 januari zijn de binnensport accommodaties gesloten om de corona-vrirus onder controle te houden.

Jullie begrijpen dat het voor GV Delta Sport weer een enorme tegenvaller is nu we juist weer volop aan het trainen waren  ondanks ook het aangepaste rooster (tot 17.00 uur) van afgelopen weken. Ook stonden voor Delta Sport weer mooie evenementen op het programma.

Het bestuur heeft afgelopen maandag overlegt en de situatie besproken. De conclusie is dat het beste is om alle trainingen voor de komende drie weken stil te leggen gezien er twee weken kerstvakantie aankomt.  Het zou nu met kou en nat weer onverstandig zijn om buitentrainingen aan te bieden. In overleg met de hoofdtrainers hebben we dit besluit genomen.

Wij wachten de nieuwe persconferentie af in januari en zullen naar aanleiding daarvan weer overleggen wat  ons te wachten staat. In januari wordt de contributie geïnd en indien nodig zullen we in februari compenseren als we nog geen gebruik mogen maken van de turnhal en weer buitentrainingen voor alle groepen moeten verzorgen.

Wij vragen iedereen om ons te blijven ondersteunen.

Het bestuur wensen jullie fijne kerstdagen en een mooie jaarwisseling.

Kees Verkerke, Peter van Welt en Marinda Meijer

  

Een lege turnhal waar we van de regering voorlopig geen gebruik van mogen maken.