Succesvolle eerste dag Delta Sport turnsters

Eerste dag plaatsingswedstrijd turnen dames

district in Zierikzee levert negen medailles

op voor turnsters GV Delta Sport

Zierikzee – Bij de eerste plaatsing wedstrijd turnen dames in Zierikzee waren succes vol voor de turnsters van GV Delta Sport. Met negen medailles stonden de turnsters van zowel de C-selectie als turndames selectie regelmatig op het podium in Laco Sportcentrum. Quinty van der Wekken was met goud de kampioen van de dag met 43.700 pnt op de meerkamp. Zij won de sprongenserie en was de beste turnster op balkoefening. Ook de vloeroefening was met een tweede plaats uitstekend. Zij werd gevolgde met zilver door clubgenoot Jennifer van Alphen en de bronzen medaille was voor Yasmijn van de Guchte..

De C-selectie turnsters van GV Delta Sport mochten in teamverband bij de laatste wedstrijdronde de bronzen plak ophalen met Maud Brockhus, Nikki Vrijland, Deniz Vaane en Fay van de Vate. Bij de derde wedstrijdronde was er een mooie zilveren medaille voor het C-selectie team Vera Flikweert, Nadia van der Perk (WIK), Jenthe Schoute, Indy Kromdijk, Eva de Bruine en Isa Vogelzang (Combinatieteam niv. 6 en 5). Het combinatieteam DS/WIK stonden op het derde podium gedeelte met brons omhangen voor Anna Hoekman, Nine van der Veen, Isabelle Heeres, Lotte Scherpenisse , Lizzy den Otter en Lola van Treijen (laatste twee  WIK). ) De eerste wedstrijdronde was er een knappe bronzen meadille individueel voor Aseel Kanan in niv.  7.

Bij niveau 6 supplement H mochten Ilse de Ronde na de meerkamp op de zilveren positie gaan staan op het podium gevolgd door brons haar clubgenoot Evi van Almenkerk. Voor de teamprestatie was er een zilveren medaille voor het combinatieteam  DS/WIK St. Annaland Iris Leemreijze, Amelia Izban (beiden WIK), Imke van Dijke, Mya Klijn en Evi van Almenkerk. In totaal kwamen al ruim dertig turnsters van GV Delta Sport in actie met mooie resultaten op de eerste dag van deze districtwedstrijden.  

Meer foto’s volgen. Ook in de nieuwsbrief