Record opbrengst Grote Clubactie

Record bedrag voor

GV Delta Sport

Grote Clubactie

Wat een mooi bedrag hebben onze leden van GV Delta Sport opgehaald met de Grote Clubactie lotenverkoop afgelopen maanden. Een record bedrag van € 4456,80 mag de penningmeester op zijn bankafschrift zien en is de club iedereen ontzettend dankbaar. Zeker in deze corona-virus tijd is het ons weer gelukt om met zijn alleen dit mooie streef bedrag te behalen.

Speciale dank gaat uit naar Gina Kemmeren en Pieternel van der Linde voor het begeleiden van deze actie. Dankzij Surf- en zeilcentrum Brouwersdam die de tijd vrij maakte om al deze loten in te schrijven en actief te maken.

 

De winnaars van de beste zes

verkopers grote clubactie

 

1. Faya van Wensen 157 loten      2. Thijs van Welt      118 loten

  

3. Amy Leijten 79 loten                  4. Kaleigh Schoute     78 loten

Het was spannend wie de meeste loten zou verkopen. Pas in de laatste week werd het klassement opgemaakt en werd het duidelijk dat Faya in Olgensplaat de meeste loten had verkocht. Thijs uit Zierikzee was goed bezig en werd zeer knap tweede. Om de derde en vierde plaats was het zo spannend dat slechts één lot het verschil bracht. Amy en Kaleigh uit Zierikzee deden er alles aan om loten te verkopen. Aan de deur maar ook vooral online was het in deze coronatijd om loten te verkopen. Daarom heeft het bestuur besloten om ook de nummer vier een prijs te geven. Het was natuurlijk weer geweldig wat alle leden verkochten voor de club en dat bracht echt een record bedrag op de plank. Vorig seizoen stopte we net over de € 4000 en nu mocht de penningmeester het bedrag van € 4456,80 innen. Iedereen bedankt voor dit geweldige bedrag en jullie zijn allemaal de beste lotenverkopers van GV Delta Sport.

5. Tess Kooperen        46 loten

6. Deniz Vaane            43 loten

 

Uitreiking prijswinnaars

ging net iets anders…

  

Door de plotselinge sluiten van de binnensport accommodaties moest GV Delta Sport ook ineens de prijsuitreiking aanpassen van de Grote Clubactie. Was het gepland op woensdag 16 december in de turnhal maar Gina Kemmeren (begeleider van de Grote Clubactie) ging op pad om de winnaars te bezoeken aan de deur.