Leuke inkijk bij de A-selectie turnen heren GV Delta Sport

Op deze foto vlnr bovenste rij: Thijs van Welt, Jesse Goth, Bart Haspels, Yan Geertse, Thyano Krakeel, Levi Bakker, Lian Ruff (trainer). Voorste rij vlnr:Jutta Padmos (hoofdtrainster), Dex Karman, Jack van Uffelen, Stan de Looze en Tessa Roggeband (trainster) Nout de Knegt (turner) en trainers Jur van der Wel, Xinda van der Wekken en Iman Padmos ontbreken op deze foto. 

Aantal mooie foto’s van Marika Padmos. Volgende nieuwsbrief publiceren we de andere reeks met een kleine inkijk in deze mooie selectie heren turnen.

   

Nout de Knegt         Thijs van Welt           Jesse Goth              Levi Bakker

De A-selectie heren turnen van GV Delta Sport wensen al onze leden een fijne jaarwisseling en een sportief 2021. Was er nog volop uitzicht op de thuis wedstrijd (23/24 januari) in Zierikzee moest ook de KNGU deze wedstrijd schrappen wegens de lockdown. Er komen nu geen districtswedstrijden maar gelijk kwalificatie landelijke wedstrijden waarschijnlijk in maart 2021. Deze turners blijven samen met al hun trainers hoopvol uitkijken na wel een wedstrijd-reeks om al die trainingen om te zetten in een mooie wedstrijd resultaat.