Laatste wedstrijd van het drukke turnseizoen

Dertig turnsters uit de C/B-selectie dames gaan laatste wedstrijd turnen

Het is laat in het seizoen maar toch zaterdag 29 juni gaan nog zo’n dertig turnsters regio toestelfinale turnen in sportcomplex De Drie Linden in Prinsenbeek. Turnsters uit de 4e/5e/6e divisie hebben zich een tijdje geleden gekwalificeerd voor deze kampioenschap wedstrijden. Turnsters uit de C/B-selectie zijn in het programma allemaal verdeeld over heel de dag.

Vele turnsters uit de C-selectie gaan het wedstrijdseizoen afsluiten in Prinsenbeek.

Delta Sport turnsters die actief zijn: 4e divisie: instap D1: Floor de Bruine op balk. Ilse de Ronde op sprong, brug, balk en vloer. Iris van der Meer op brug, balk en vloer. Saphira van Dam op brug en vloer. Pupil 1 D1: Kayley van den Hoek op sprong, balk. Larissa Bakelaar op sprong, brug, balk en vloer. Melissa Bakelaar op balk en vloer. Jeugd: Babet Brouwer op vloer, Indy Smits op balk en vloer, Rosdanne Mol op sprong, brug en vloer. Tara Zweedijk op sprong, brug en vloer. Junior: Kayleigh Schoute op balk en vloer, Senna Vrijland op brug, balk en vloer.

5e divisie:pupil 1 D2: Dana Vrijhof op brug, Deniz Vaane op sprong. Jeugd 1 D2: Kristel Klink op brug, balk en vloer. Lieke van de Zande op balk en vloer, Loes Bentlage op balk en vloer, Nienke Grauss op sprong, balk en vloer. Jeugd: Maud Brockhus op sprong en vloer, Merlijn Jumelet op sprong, balk en vloer. Junior: Sophie van den Hoek op sprong en vloer, Senior: Tatum radecke op sprong en vloer.

6e divisie: pupil 1 D3: Leonie Vrolijk op brug, balk en vloer, Mirthe de Jonge op brug en vloer, Norah van Weelden op brug, balk en vloer, Willemijn Verdonk op sprong, brug. Pupil 2 D3: Annegreet de Ronde op balk en vloer, Maud Kosters op sprong, Senne Groenendijk op sprong, brug en vloer. JuniorL: Elianne Biesma op sprong, Mila Radecke op sprong en vloer, Suus Baart op sprong, brug en balk.