Iedere week een nieuwsbrief

Iedere week verschijnt er een nieuwsbrief van GV Delta Sport

Laatste nieuwsbrief was op vrijdag 7 augustus 2020

Volgende nieuwsbrief is op vrijdag 14 augustus 2020

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website 

Meer nieuws is te lezen in onze wekelijkse nieuwsbrief die iedere vrijdag verschijnt voor onze leden

Versoepeling per 1 juli – in het kort

De door het kabinet opgelegde verplichte sluiting van alle sportaccommodaties en sportkantines wordt per 1 juli opgeheven. De 1,5 meter regel tijdens sporten geldt niet meer, wel voor en na het sporten.
Ook senioren hoeven tijdens de sportactiviteiten geen afstand meer te houden, waardoor het organiseren van wedstrijden per 1 juli weer mogelijk is. Het blijft belangrijk dat deelnemers ouder dan 18 jaar voor en na het sporten tot elkaar 1,5 meter afstand houden en dat de hygiënevoorschriften van het RIVM worden nageleefd.

Indien er nog vragen zijn kunt u deze stellen via info@deltasportgym.nl 

Het weerbeeld geeft aan dat het warm is

Als we goed naar het weerbericht luisteren dan wordt het de komende dagen (weken) zeer mooi weer met temperaturen van rond en over de dertig graden. Dat heeft ook wat gevolgen voor de trainingen in de turnhal. Bij deze warmte is het mogelijk dat we de lessen overdag aflassen (altijd met overleg trainers) of doorschuiven naar een andere tijd. Als dat zo is dan krijgen jullie van de trainers via de mail of wathsup bericht. Ons excuus als we moeten aflassen of andere tijd, maar wij garanderen ook een veilig sportklimaat bij hoge temperaturen.

Alle lessen van vrijdagmiddag/avond 7 augustus zijn afgelast

Alle lessen van zaterdag 8 augustus zijn afgelast