Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport 

De week voorjaarsvakantie is weer ten einde en maandag 6 maart beginnen al schollen weer met het lesrooster. Zo ook weer het normale lesrooster bij GV Delta Sport in de turnhal in Zierikzee 

 

Voor meer informatie kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl        

3 maart 2017   nummer 97

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website      

 

 

Website van GV Delta Sport wordt vernieuwd 

Momenteel wordt er door GV Delta Sport in samenwerking met onze webmaster SVWebdisign in Nieuwerkerk onderhoud en vernieuwing gepleegd aan de website www.deltasportgym.nl 

Voornaamste veranderingen zijn dat de website geschikt gemaakt wordt voor mobiel ontvangst. Lettertype aangepast, menu programma wordt veranderd en aantal categoriën anders wordt ingedeeld. In de bovenzijde komen bewegende foto's en zo komen ook onze sponsers in een bewegende beelden te zien. Ook als er naar een andere pagina wordt geklikt zullen de sponsoren zichtbaar blijven. Facebook wordt direckt getoond met de berichten van Delta Sport en twitter wordt hersteld. Zo komen er ook aparte hoofdstuk waar Youtube kanalen van de selecties te zien zijn. De rubriek uw mening wordt verwijderd en er komt een vak waar de filmpjes direct te zien zijn.

Indien er nog meer suggesties zijn dan horen we dat graag via info@deltasportgym.nl

 

Ledenvergadering GV Delta Sport 7 maart 2017 

Hierbij nodigen wij uw uit voor de ledenvergadering van GV Delta Sport op dinsdag 7 maart 2017. Aanvang 20.00 uur in de vergaderzaal van Laco-Sportcentrum in Zierikzee.
  
1.  Opening door de voorzitter 
2.  Mededelingen 
3.  Notulen ledenvergadering 15 maart 2016 
4.  Uitreiking Prestatiebeker en verdienstenbeker 
5.  Jaarverslagen GV Delta Sport 
     *  Bestuur
     *  TC-commissie
     *  Wedstrijdcommissie
     *  PR-commissie/Sponsorcommissie
     *  Evenementen/activiteitencommissie
     *  Kledingcommissie
     *  Jurycommissie 
6.   Financiële verslag 2016 
7.   Decharge kascommissie (Anita Reintjens en Annette Koomen). Benoeming nieuw kascommissielid (Annette Kooman aftredend) en reserve  kascommissielid 
8.   Bestuursverkiezing 
      * Magda Leijten (penningmeester) aftredend en herkiesbaar 
      * Pieternel van der Linde (vice-voorzitter/PR-sponsering) aftredend en herkiesbaar 
      * Voordragen nieuwe bestuursleden: Patricia Bakelaar voor jury/ en evenementencommissie                                                                  
                                                                          Angela Schoute voor 2e penningmeester 
                                                                          Niels Leenheer algemeen bestuurslid 
Tegenkandidaten kunnen worden aangemeld veertien dagen voor aanvang van de vergadering bij het secretariaat. 
9.   Vaststellen contributie 2017/2018 
10.  Begroting 2017 
11.  Rondvraag en daarna sluiting.

 Selectie-trainingen gevarieerd in krachtoefeningen 

 

Nooit het leukste gedeelte om bij de trainingen ook wat krachtoefeningen uit te voeren. Toch slagende Delta Sport trainers er altijd in om zo veel mogelijk gevarieerd te werk te gaan om de turn(sters) bij de aandacht te houden en diverse oefeningen goed uit te laten voeren.

  

Meer dan negen uur trainen in de week eist niet alleen turnstoestellen onder de knie te krijgen maar ook aan lenigheid en vooral aan kracht te winnen. Dat is vooral een onderdeel van de trainingen.

Turnster Fleur Just start op het kleine krachtcircuit

 

 Springen op vrijdag- en maandagavond is een uitdaging

Springen op vrijdagavond is een uitdaging om vooral de basisoefeningen te leren en dan tot uiteindelijk mooie salto's te komen. Een groep trainers staan iedere vrijdagavond klaar in de turnhal om de grote groep recreatieve springers allerlei springvormen aan te leren. met grote groepen eist dat goede afspraken maken en voldoende veiligheid in te bouwen zodat op een verantwoorde manier gsprongen kan worden op de trampoline's, diverse matten en obstakels en pegasus. 

 

Veertien turnsters actief op 2e kwalificatie-wedstrijd in Zundert

Zaterdag 11 en zondag 12 maart komen veertien turnsters uit de C-selectie in actie op de 2e kwalificatiewedstrijd in Zundert. In sporthal De Mast zal er een meerkamp afgewerkt worden en voldoende punten te vergaren om een doorstroming te bewerkstelligen. Ook liggen er podiumplaatsen in het verschiet.

Zaterdag 11 maart wedstrijd 1: Divisie 6 junior: Tatum Radecke, Fleur Brockhus en Eva Bienefelt. Wedstrijd 2 Divisie 6 jeugd 2: Suusje Baart en Elianne Biesma. Zondag 12 maart wedstrijd 2 jeugd 1 D3: Saskia lazar, Mila Radecke, Kaleigh Schoute, Fabienne Ramondt en Chayenne Bakelaar. Pupil 1 D3: Phileine Poots, Nienke Grauss, Lieke van de Zande en Britt de Kam

 

Een deel van de C-selectie die in Zundert actief zijn 

 

 In April uitreiking eerste Nijntje beweegdiploma 

Wat gaat het goed met de peuters en het Nijntje beweegdiploma! Sommige hebben hun Nijntje opdrachtenlijst al bijna vol met groene krullen. Docent Gina Kemmeren heeft 2 afgym momenten gepland: 

- Vrijdag 7 april   10.30 - 11.30 

- Woensdag  12 april  10.30 - 11.30 

Degene die hun Nijntje opdrachtenlijstje helemaal vol hebben met groene krullen mogen op één van deze datums afgymmen. Hierover krijgt u een bericht van docent Gina Kemmeren. Voor de volgende uitreikingen worden weer nieuwe datums gepland.

 

 Nijntje beweegdiploma tijdens kind- en oudergym 

 

Zaterdag 11 maart Acroteams actief in Deurne

De eerste wedstrijd voor de acroteams in Den Bosch waren succesvol. De tweede wedstrijd staat op de kalender en dat is op 11 maart in Deurne. Daar komen uit Amy Leijten en Magda Leijten, Daphne Rotte, Charlotte van Gils en Maud Brockhus, Vesa Siceva en Larissa Bakelaar en Loes Bentlage en Fleur Brockhus.

Maandag 6 december eerste overleg voor de uitvoering 8 juli 2017

De evenementencommissie van GV Delta Sport komt maandag 6 maart voor het eerst bijelkaar om de bespreking te voeren voor de grote uitvoering op zaterdag 8 juli 2017. Het specktakel waar alle afdelingen van Delta Sport zullen optreden in waarschijnlijk twee uitvoeringen wordt altijd massaal bezocht. De laatste uitvoering in 2015 was twee keer totaal uitverkocht en moesten we vele mensen teleurstellen. Het thema voor de komende uitvoering is nog niet bekend maar wordt binnenkort in de nieuwsbrief verteld. 

 

 Medische begeleiding voor turn(sters) die meer dan negen uur trainen

 

GV Delta Sport heeft onlangs nieuwe afspraken gemaakt met de Fyzieo gevestigd in het Laco-Sportcentrum. Mede voor het screenen, adviseren en begeleiden bij turn(sters) die meer dan 9 uur trainen in de turnhal. De twee medewerkers Stephanie Boot en Birgit van Bockxmeer zullen in samenwerking met de trainers de screeningen uitvoeren en bij blessure de doorverwijzing naar de praktijk van de Fyzieo maken. Onlangs hebben de ouders van de betreffende turn(sters) al een bericht gekregen van trainersstaf. Uiteraard zitten daar ook financién aan vast. Om het zo optimaal mogelijk te maken betaal de club de maandelijkse rekening aan de Fyzieo en moeten de ouders een jaarlijkse bijdrage leveren (€ 30.--) aan de club. meer vragen kunnen worden gesteld via info@deltasportgym.nl

De Fyzieo is een vooruitstrevende praktijk, gevestigd in het sportcentrum aan de Lange Blokweg 27a in Zierikzee.
Wij behandelen, trainen, adviseren en begeleiden!

                

Stephanie Boot                            Birgit van Bockxmeer

Stephanie Boot

Stephanie is algemeen fysiotherapeut en master sportfysiotherapeut i.o. Naast haar opleiding fysiotherapie heeft ze ook de sportopleiding aan het CIOS gevolgd daardoor heeft zij o.a. veel ervaring met sportblessures en het begeleiden van sporters.

Birgit van Bockxmeer

Birgit is algemeen fysiotherapeut, master manueeltherapeut. Zij heeft veel ervaring met het begeleiden van sportgroepen/individuele sporters. 

Turnen geeft extra lenigheid bij carnaval

 

 

Melissa Bakelaar (a-selectie turnster) laat haar lenigheid even zien bij de carnaval op haar school

Aantal leden van GV Delta Sport ook actief in de sneeuw

 

Wij zien vele foto's langs komen van leden die op wintersport zijn. Soms weer herkenbaar aan de lenigheid van de personen zo ook deze samenstelling van de foto waar Leslys Huyzen (assistent trainster) en Laura (acrogymnast) het niet kunnen laten om ook in de sneeuw hun oefeningen te doen.

Vacature voor Acrogym

Binnen de Acrogym-groep van GV Delta Sport is er plaats voor een trainster. Door de snel groeiende afdeling van GV Delta Sport zijn we op zoek naar een trainer (ster) die samen met de bestaande trainster en assistenten de groep verder wil begeleiden en ontwikkelen. De trainingen zijn momenteel op woensdag van 17.30 tot 19.30 uur en op zaterdagmorgen. Delta Sport betaald een vergoeding en indien nodig reiskosten. De accommodatie is een grote turnhal van 40 meter bij 30 meter in het Laco-Sportcentrum in Zierikzee. Informatie of aanmelding kan bij voorzitter@deltasportgym.nl 

 Acrogym bij GV Delta Sport

 Freerunnen bij GV Delta Sport

 

Freerunnen bij GV Delta Sport iedere dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur in de turnhal in het Laco-Sportcentrum in Zierikzee. Met de warming-up en gerichte lessen voor obstakels te beheren en het freerunnen op parcoursen is er begeleiding van drie tot vier trainers. Daarnaast is er ook mogelijkheid voor eigen invulling onder toezicht van de trainers.

Volwassengym iedere maandagmorgen 0m 9.30 tot 11.00 uur

 

Onder begeleiding van docent Gina Kemmeren volwassengym in de turnhal bij Laco-Sportcentrum

Agenda  

--- Maandag 6 maart TC-vergadering Delta Sport

--- Maandag 6 maart evenementen vergadering Delta Sport over uitvoering 8 juli 2017

--- Dinsdag 7 maart ledenvergadering Delta Sport in Laco-Sportcentrum. Aanvang 20.00 uur 

--- 11 maart 2e plaatsingswedstrijd voor acroteams in Deurne (deelname Delta Sport)

--- 11/12 maart 2e plaatsingswedstrijd dames turnen 4/5/6 en D-divisie in Zundert

--  Maandag 13 maart bijeenkomst alle KNGU-clubs van Zeeland in Goes

--- 18/19 maart 2e plaatsingswedstrijd dames turnen 4/5/6 en D-divisie in Dinteloord

--- 25/26 maart toestellenfinale 1/2/3/4/5/6 divisie in Breda

--  1/2 april halve finale NK 2e divisie dames turnen in Bellingwolde

--- Vrijdag 21 april 2017 Koningspelen in Laco-Sportcentrum Delta Sport geeft clinic in turnhal alle bassischolen

--- Dinsdag 9 mei bestuursvergadering Delta Sport

--  24 juni 2017 de regionale toestelkampioenschappen g (Tilburg) voor jongens

--- Zaterdag 8 juli 2017 grote uitvoering Delta Sport 

--- Zaterdag 2 september Nationale sportweek op Havenplein Zierikzee 13.00 - 16.00 uur

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here   

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here.