Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

Uitdagingen zijn er altijd bij GV Delta Sport van klein tot groot

 

Voor meer informatie kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl        

6 januari 2017   nummer 89 

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website   

 

Wij bedanken al onze sponsors voor ondersteuning in 2016

We zijn zeer blij met onze sponsoren die GV Delta Sport ondersteunen. Wij hebben ze in deze nieuwsbrief genoemd en wij wensen ze ook allemaal een voorspoedig en goed zakelijke 2017. Hopelijk kunnen we weer op jullie rekenen. Natuurlijk zijn al onze sponsoren te vinden op de website aan de rechterkant met een doorlink.

 

 

 

Wij wensen iedereen een sportief en gelukkig 2017

Een deel van de A-selectie bedacht dit (2017). Ook maakte zij filmpjes die veelvuldig werden bekeken op facebook. 

 

De Acrogym van Delta Sport sloten het jaar in 2016 traidioneel af in eigen stijl. Leuk was het met acrogasten van Forza die gezellig meetrainden in de vakantie.

Oliebollen ook in de turnhal waren heerlijke...

Fijne vakantiedagen beleefd.....

Vanaf maandag 9 januari 2017 zijn alle lessen weer volgens het lesrooster van GV Delta Sport.

Kleine veranderingen in lesrooster

Er zijn wel een paar veranderingen. Zo gaan de B-selectie jongens van woensdagmiddag naar zaterdagmorgen 0.900 tot 12.00 uur. Dit omdat er veranderingen komen in beschikbaarheid van trainers. Barbara van den Berg gaat zo op zaterdag de jongens B-selectie trainen en schuif dan om 13.00 uur door naar de B-selectie. Mede doordat de trainster Babette Verkerke vanaf half februari tot half augustus niet beschikbaar is wegens een school stage in Kaapstad (Zuid Afrika). Bij kind- en oudergym zal op woensdagmorgen docent Gina Kemmeren les gaan geven. Gina geeft ook al op vrijdagmorgen kind- en oudergym. Naast Gina is ook Sanne Timmerman en Barbara van den Berg als back-up beschikbaar. Momenteel zijn we nog in overleg met Acrogym om deze op zaterdag in tijd te verschuiven (wordt vervolgt).

 

Sportverkiezing Schouwen-Duiveland met Acrogym demonstratie

 Vrijdag 3 februari vanaf 19.30 uur met nominatie turnster Marika Padmos

 

           

Tijdens de sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland op 3 februari 2017 in het sportrestaurant van Laco-Sportcentrum geeft Carola Minkels (18) en Anna de Visser (16) een acrogym demonstratie. Het duo won in 2016 het Nederlands kampioenschap, werd 3e op de wereldkampioenschappen in China. Daarnaast waren ze zeer actief op internationale wedstrijden in Portugal, Duitsland en Frankrijk. Carola Minkels is inmiddels ook verschillende keren te vinden inde turnhal van GV Delta Sport bij hulp als trainer bij de acrogym-teams van Delta Sport.

De verkiezing is vrijdag, 3 februari a.s. en begint om 19.30 uur.  De locatie is Sportboulevard Sportblok (Laco-sportcentrum) aan de Lange Blokweg in Zierikzee. Er is een een programma samengesteld met als speciale gast: de algemeen directeur van PSV, Toon Gerbrands. Hij is een inspirerend spreker voor prestaties in de sport en het bedrijfsleven. De sportverkiezing wordt gehouden in het sportcafé van het sportcentrum. Het programma van de sportverkiezing bevat muziek, hapje en drankje, interviews, presentaties en uitreiking van de sportprijzen.   

De vakjury heeft een voordracht van sporters en sportploegen gemaakt, die in aanmerking komen voor de sportbekers 2016. De winnaars worden op deze avond bekendgemaakt. Ook de aanmoedigings- en organisatieprijs en de penning van verdienste worden op deze avond uitgereikt.

 

  

 

Delta Sporters beleven een grandioos Univé Gym Gala

Op website www.deltasportgym.nl  bij fotoalbums staat een fotoreportage

    

Youri van Gelder en Epke Zonderland geven een show-demonstratie

 

  

Selfies en handtekeningen was de jacht van Delta Sporters in Ziggo Dome in Amsterdam

 

Sporttas van GV Delta Sport is nu uniek

  

  

Het moet je maar lukken om zoveel mogelijk handtekeningen op je sporttas te verzamelen van de Oranje toppers van Rio De tas is eigendom van trainster Romé Baart.

Unieke selfie's voor Delta Sporters

  

Selfies voor de liefhebbers maar trainster Romé Baart was in topvorm van het verzamelen.

De Oranje toppers van Rio (Olympische Spelen) werden nog eens bedankt door topsport manager Hans Gootjes

Zo'n 45 Delta Sporters genoten van het grote gym gala in de Ziggo Dome in Amsterdam. Daarnaast waren er ook nog families/leden op eigen gelegenheid naar de Ziggo Dome gereden. Vooral naast de grote show elementen van diverse groepen uit Europa kwamen ook de Nederlandse heren- als damesploeg van de Olympische spelen in Rio met  geweldige acts in demonstraties en en show om de ruim 13000 toeschouwers de handen op elkaar te krijgen.  

 

  

 

 Zondag 15 januari een acrogym test/wedstrijd met Thor Sas van Gent 

In voorbereiding van de acrogym wedstrijden in district (eerste wedstrijd op 28 jan.in Den Bosch) gaat Delta Sport op zondag een oefenwedstrijd houden in samenwerking met Thor uit Sas van Gent en waarschijnlijk een team van Uni uit Bergen op Zoom. Zo'n vijftien teams komen in actie in de turnhal. Officieel jury is aanwezig en er wordt een prijsuitreiking gedaan. Na de wedstrijd zal er nog gezamenlijk worden getraind.

Programma: 11.40 aanmelden. 12.00 warming-up van de groepen. 12.25 opmars en start van de wedstrijden. 13.15 uur prijsuitreiking.

Belangstellende kunnen vanaf de tribune kijken.

De acroteams van Delta Sport hebben tijdens de vakantie hard getraind. 

 

  

A-selectie Delta Sport op trainingskamp

Een groot deel van de A-selectie dames turnen van Delta Sport starten een twee daagse trainingskamp in Bergschenhoek/Rotterdam vanaf vrijdag 6 januari tot zaterdag 8 januari 2017. Vanaf 8.30 is de groep van 19/20 turnsters met de trainers Sanne Timmerman, Gina Kemmeren en Jutta Padmos vertrokken om om 10.00 uur te trainen in de turnhal van Bergschenhoek. Vier uur wordt er getraind en daarna zijn nog activiteiten, eten en wordt in de slaapplaats in Rotterdam na wat spelletjes een hopelijke goede nachtrust ingezet. zaterdag is er weer een training om 10.00 uur tot 13.30 uur waar daarna richting Zierikzee wordt gereden.

(Volgende nieuwsbrief doen wij verslag van het trainingskamp) 

  

 

 Achttien Delta Sport leden genieten bij Jump- X in Rotterdam 

Het walhalla van trampolines is te vinden bij Jump-x in Rotterdam. Aantal Delta Sport leden genoten afgelopen donderdag volop op de vele trampolines die soms in alle standen staan. Met speciale sokken aan is het grote spring festeijn een ware feest of wel een leuke vakantie uitjes. Echt een aanrader roept iedereen. 

 

Zoals het hoort een kleine warming-up en dan waar begin ik te springen........

 

Eindeloze trampolines van hoog tot laag van kort tot lang en wie kan dan de mooiste salto's maken

KNGU Zomerkampen 

In 2016 waren er ook deelnemers van GV Delta Sport 

 

Het thema van 2017 is.... Zomerkampen onderzoekt!!!

Dat wil je beleven!
   http//:www.zoka.nl

De KNGU Zomerkampen organiseert in de bossen van Beekbergen elke zomer zeven weken Zomerkamp voor alle kinderen tussen de 6 en de 18 jaar. Zeven weken die in het teken staan van plezier, dansen, zingen, gymmen, rennen, vliegen, waterspelen, bosspelen, griezeltochten, vrienden maken, kampvuur en nog veel meer!

 

Wat is Zomerkamp?

Zomerkamp is de leukste week van de zomer voor alle kinderen van 6 t/m 18 jaar. Het maakt niet uit of je wel of niet op turnen, dansen of freerunning zit. Je kan dus op kamp samen met al je vriendjes en vriendinnetjes. Op Zomerkamp beleef je samen een heel groot avontuur. Gezellig met z'n allen slapen en keten in een grote tent. Voor elke leeftijdsgroep is er een gaaf programma. Voor de jongste heerlijk de hele dag actief buiten spelen met speurtochten, verstoppertje, kampvuur, zwemmen en liedjes zingen. Voor de ouderen natuurlijk ook een nachtprogramma, bezoek aan de stad en uit je dak gaan in de disco.

Ben je 8 jaar of ouder en ben je gek op gymmen, dansen of freerunning? Dan kun je je opgeven voor extra gym-, dans- of freeruntrainingen. Je gaat dan tijdens de week niet alleen leuke spelletjes doen, maar gaat ook nog eens elke dag de turnhal of dansstudio in.

Ben je benieuwd naar wat je in een week Zomerkamp doet? 

De week begint natuurlijk met leuke kennismakingsspelletjes, zodat je meteen nieuwe kinderen leert kennen.  Je doet verschillende spellen in het bos. Bijvoorbeeld levend kwartet of een smokkelspel Op kamp spelen we graag met water Er wordt heel veel gegymd, gedanst, geknutseld en gezongen We gaan een dag met alle kinderen naar het zwembad De Mika’s en de Ouka’s gaan een dagje de stad in Alle kinderen gaan een avond naar de disco De Ouka’s blijven zelfs een nachtje slapen in de disco  Er wordt veel gelachen in de tenten tot in de late uurtjes 

Jouw tent hoort op het kampterrein bij een tentendorp. In dit dorp slaap je de hele week met allemaal leeftijdsgenoten. Ook heeft elke tent zijn eigen tentleiding. Deze leiding zorgt er voor dat je een te gekke week gaat beleven! Meestal ken je je tentleiding al van de gym- of dansvereniging. 

Je geeft je bij ons op voor Zomerkamp. Dat betekent dat je de hele week allemaal te gekke spelletjes en speurtochten gaat doen. Maar als je het leuk vindt kun je je ook nog extra opgeven voor Gymkamp, Danskamp of Freerunkamp. Je gaat dan tijdens de Zomerkamp week extra uren gymmen of dansen. Het maakt niet uit of je al goed kan gymmen of dansen, er zijn lessen voor iedereen.

Kranten en website schrijven over GV Delta Sport   

 

In de PZC van donderdag 5 januari

Open vakantietraining met 120 kinderen in de turnhal

Een foto impressie van de sportende kinderen

Ruim 60 foto's in het fotoalbum website http//:www.deltasportgym.nl

Ten eerste moet de complimenten worden gegeven aan de tien trainers die het voor elkaar kregen om ruim 120 kinderen tegelijktijdig te laten sporten in de turnhal. Natuurlijk was een goede voorbereiding in groep indelingen, oefenstof en veiligheid voor iedereen. Maar zo'n grote opkomst was ook voor de trainers even schakelen naar het juiste concept. Nadat alle kinderen (tussen 4 en 15 jaar) waren ingeschreven op de aanwezigheid lijsten (doen ouders en dat is voor veilig sportklimaat en verzekering voor ongeval) kon het sportfeest beginnen. Twee uur lang werd er intensief geturnd, gesprongen en gefreerund met wisseling van toestellen en positie opstellingen. Niet één echt incident op een teen en knie stootje na verliep alles perfect. Op de tribune hadden inmiddels ook veel ouders en familie zich een mooi plaats gekregen en aanschouwde het veel plezier van de kinderen. Zowel de trainers als de kinderen kregen een staande ovatie (applaus) voor de perfecte sportmiddag in de turnhal. 

 

Voor de start van twee uren durende sportplezier werden de spelregels door genomen voor het veilig sporten in de turnhal

Ruim 120 kinderen passen precies in het vierkant op de verende turnvloer 

    

   

   

Overal stonden trainers klaar en was de concentratie voor het leuke turn/spring- en freerun onderdeel.

 

Drink en eetpauze en lachende kinderen

Agenda    

--  Vrijdag 7 en zaterdag 8 januari trainingskamp A-selectie in Bergschenhoek

--  Zondag 15 januari acro-wedstrijd in turnhal Delta Sport met Thor uit Sas van Gent

--- Bestuursvergadering Delta Sport dinsdag 17 januari 2017

--- Zaterdag 21 en zondag 22 januari 2e voorronde turnwedstrijd in Breda met deelname  A-selectie DS-turnsters

--  Zaterdag 21 en zondag 22 januari 1e voorrondewedstrijd Breda deelname B/C-selectie DS-turnsters

--  Zaterdag 28 januari 1e Acroteam wedstrijden in Den Bosch met vier teams van Delta Sport

----Zaterdag 28 januari bijscholing trainers GV Delta Sport

--- Zondag 5 februari plaatsingswedstrijd 1e divisie in Breda met deelname DS-turnster Anna Jendrusch

--- Vrijdag 3 februari 2017 Sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland in Sportblok Laco Zierikzee

     Met Acro-demostratie  van Delta Sport en nominatie turnster Marika Padmos

--- Zaterdag en zondag 11 en 12 februari 2017 kwartfinale Nederlandse kampioenschappen in Zierikzee 

--- Vrijdag 21 april 2017 Koningspelen in Laco-Sportcentrum Delta Sport geeft clinic in turnhal alle bassischolen

---  Zaterdag 8 juli 2017 grote uitvoering Delta Sport 

Geen interesse in de nieuwsbrief

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here