Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

De trainers van de A-selectie heeft afgelopen woensdag via de video kanaal een training verzorgt. Een aantal A selectie leden waren met elkaar verbonden waar Gina, Joys en Ann-Li de trainingen verzorgde in de vele huiskamers. Een groot succes in deze bijzondere tijd. B-selectie dames schrijft uitdaging uit en ook video training bij de C-selectie dames en actie met challenge bij de freerun en acrogym daagt haar leden uit...Lees het allemaal in deze nieuwsbrief.

 

       

  

De trainers verzinnen veel creativiteit nu er door de corona virus niet getraind kan worden in de turnhal

Kijk op https://www.deltasportgym.nl    

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 27 maart 2020 nummer 259                                   

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                               

       

 

Beste GV Delta Sport leden

Het Corona virus houdt de wereld en dus ook GV Delta Sport zeer stevig in zijn greep.
Inmiddels zijn we twee weken verder, is de algehele situatie nog veel verder verslechterd en weet niemand precies hoe deze zich de komende tijd verder zal ontwikkelen.

Aanvankelijk hadden wij alles stopgezet t/m 6 april,  inmiddels is er gesproken over de stop tot 1 juni, maar de vraag is of dat ook de werkelijke datum is voordat we weer kunnen trainen. Misschien eerder maar dat hangt van de verder verspreiding of stabilisatie van de corona virus af.
Op dit moment stellen wij daarom geen einddatum vast en zal de noodgedwongen stop onbeperkt gelden tot nader bericht.

Inmiddels heeft diverse creatieve trainers van GV Delta Sport video trainingen gegeven, uitdagingen aan gegaan en sportieve challenges. Daarmee is er voor een groep trainers ook huiswerk vastgesteld waarmee we ook proberen contact te houden met onze leden.

Facebook, istagram, en op onze website geplaatst. Ook probereen we iedereen via de nieuwsbrief op de hoogte te houden..

Hoe langer deze situatie aanhoudt, hoe meer leden zich zullen afvragen wat te doen met de contributiebetaling.
Als de stop half of eind april zou kunnen worden opgeheven dan komen we ook met nieuwe ideeën en invulling van de trainingen.

Gaat het (aanzienlijk) langer duren, dan zal het voor steeds meer mensen een ander verhaal worden, zeker als er normaliter meerdere uren per week getraind wordt.
Het bestuur begrijpt dat dit vragen op gaat werpen en beraadt zich dan ook op de situatie die dan zal ontstaan en hoe we hiermee om willen en kunnen gaan.
Vooralsnog willen wij iedereen echter verzoeken de contributie gewoon maandelijks en volledig te blijven voldoen, ook om onze contributieadministratie zoveel mogelijk op orde en inzichtelijk te houden.
Ook het standpunt van de KNGU in deze is om ‘de kosten die wij met zijn allen maken, zoveel mogelijk ook met zijn allen te dragen’.
Om die reden vraagt de KNGU om uw solidariteit met de vereniging, aangezien veel kosten ook voor GV Delta Sport gewoon doorlopen.
Ons streven is om medio april met verdere mededelingen hierover te kunnen komen, of eerder indien noodzakelijk

Op dit moment kunnen wij verder helaas ook niet meer doen dan ons aan de richtlijnen van de overheid, het RIVM en de KNGU houden.
We hopen uiteraard dat iedereen gezond blijft, dat we snel uit deze crisis komen en we het gewone verenigingsleven weer op kunnen pakken.

Zijn er leden die door de corona virus crisis in de problemen zijn gekomen en de contributie niet kunnen voldoen die moeten zich melden bij GV Delta Sport en zullen we dat in vertrouwen behandelen. info@deltasportgym.nl 

Met vriendelijke groet,

Bestuur GV Delta Sport

 

Thuistrainingen met video en of schema's

van de trainers voor de selectieleden

Aantal hoofdtrainers van GV Delta Sport hebben schema's gemaakt om thuis te trainen. Zodat je toch leningheidsoefeningen kan doen, krachttraining en natuurlijk je conditie op peil houden. Schroom niet je trainer te benaderen als je het even niet weet. Inmiddels hebben we wat klein materiaal verzameld zoals acropaaltjes en grondliggers. Ook wat voltige materiaal en dien er nog vragen zijn kunnen we bekijken wat we kunnen regelen.  We hebben wat foto's verzameld om te laten zien dat ere al veel getraind wordt in de thuis situatie. Natuurlijk zeggen wij ook zoveel mogelijk alleen trainen en niet in groepsverband. En denk er om anderhalve meter uit elkaar blijven.

Met elkaar lekker bezig op afstand maar met plezier een training volgen

C-selectie training via de video

Acrotrainers daagt de acroleden uit.

Stuur je filmpje naar whuyzen@hotmail.com 

Veel thuistrainingen vastgelegd op de foto's als mooi bewijs

Zussen Bentlage trainen thuis gewoon door met de acrooefeningen

 

B-selectie dames gaan ook een uitdaging aan

b_selectiegvdeltasport Omdat we nog een tijd niet kunnen trainen in de turnzaal en we jullie graag actief willen houden gaan wij vanaf deze week iedere week nieuwe uitdagingen verzinnen! Dit zijn de uitdagingen voor deze week, probeer er zoveel mogelijk te behalen en stuur ons een filmpje dan zetten wij die op onze instagram??‍♀️? ps: iedereen mag meedoen! Degene met de meest behaalde uitdagingen wint??#challenges #turnen #nietkunnentrainen #quarantine #pleziermaken
 
Freerunnen heeft op istagram freerunning zeeland en facebook GV
Delta Sport een uitdaging neergezet voor al onze freerunners
Hoofdtrainer Boris  van freerunnen GV dfelta Sport spreekt in een filmpje op freerun Zeeland en facebook GV Delta Sport de freerunners toe voor een uitdaging op filmje te zetten en deze te delen met de trainers. Een prachtige uitdaging voor al onze leden in de grote freerungroepen.
Alle trainers van de feerungroepen denken mee om jullie bezit te houden.

 

Actiefoto's van thuistrainingen, heb je er ook? stuur ze op

Yasmijn Geuchte

 

Yasmijn                                                                Iza van freerunnen

 

Deniz Vaane in actie 

Faya                         Lisa                                             Vera

 

 

Iza actief met freerun training

 

Acrogym ook volop thuistraingen van GV Delta Sport

De trainers van de acrogym hebben natuurlijk goed contact met de acroleden die volop thuis trainen. Velen zijn voorzien van acropaaltjes vanuit de turnhal zodat daar op geoefend kan worden. Ook in deze nieuwsbrief bieden de trainers een uitdaging aan...ga aan het werk en stuur deze in. We kwamen deze mooie foto tegen van onze huisfotograaf.

 

Voorlopig geen kind- en oudergym met nijntje beweegdiploma

Toch geven we jullie de KNGU-tips voor thuis-oefening.

Deel 2

 

20190104 DSCF5474

Spinnenweb

Maak een spinnenweb in de woonkamer met een bolletje wol. Jullie zijn spinnen en klauteren over de draden zonder dat het web kapot gaat. Leg knuffels op de grond en laat de spin de buit meenemen het web in.

Theedoek hondje

Theedoek hondje

Stop een theedoek half in de achterkant van je broek. Doe dit bij jezelf en bij je kind. Jullie zijn speelse jonge hondjes die met elkaars staart willen spelen. Kunnen jullie elkaars staart pakken?

Heuvel rol

Maak een kleine helling van een matras of een heleboel stevige kussens. Laat je kind zijwaarts van de heuvel afrollen. Je mag eerst best een duwtje geven, maar kijk of je kind het daarna zelf kan. Daag je kind uit om ook eens andersom te rollen, door met de voeten de andere kant op te wijzen.

Papamama klimmen 2

Pappa/mamma klimmen

Ga op de grond liggen en laat je kind over jou heen klimmen en klauteren. Je kunt dit eerst begeleiden door een handje vast te houden. Maak de uitdaging telkens anders door in een andere houding te gaan liggen. 

Grote schoenen 2klein v2

Grote schoenen

Laat je kind fijn op jouw (oude) schoenen rondlopen. Schoenen met een hakje bieden nog meer uitdaging om goed en stevig te leren lopen. En dat vinden veel kinderen geweldig! Gaat het gemakkelijk? Maak dan de ondergrond uitdagender door op het gras of de straatstenen te lopen.

Krijtparcours

Maak met stoepkrijt een parcours van 1 lijn. Zorg dat lijn draaibewegingen maakt die twee kanten op draaien zodat je kind zowel links als rechts om draait als het gaat lopen. Je kunt ook zig, zag lijnen tekenen, maak er maar een mooi en uitdagend parcours van! 

Skippybal vliegen

Skippybal vliegen

Leg je kind op de buik boven op een grote strandbal of skippybal.  Laat je kind als een vliegtuig zijn armen spreiden. Houd de voeten vast of heupen vast en beweeg je kind rustig heen en weer.

Woorden springen

Schrijf samen stoepkrijt letters op de stoep. Roep daarna een woord en je kind springt dit woord van letter naar letter. Begin met woorden zoals vis, bos of de naam van je kind. Is dit nog te moeilijk? Teken dan dieren andere figuren die jullie leuk vinden en spring van tekening naar tekening!

Kleuren sprint

Maak met tape gekleurde lijnen op een afstand van elkaar. Dit kan je buiten ook heel goed doen met stoepkrijt. Je kind zit klaar voor de start en je roept een kleur. Je zoon of dochter sprint naar de gekleurde lijn tikt deze aan en holt snel weer terug.

 

Agenda

          

Verschillende evenementen en wedstrijden zijn voor de rest van het seizoen afgelast door de KNGU

   

---Zaterdag 28 en zondag 29 maart toestelfinale dames turnen 3e divisie N3/N4 in Prinsenbeek met 10 turnsters Delta Sport

---Zaterdag  4 en zondag 5 april 2020 halve finale NK turnen dames 1/2/3 divisie in Laco Sportcentrum Zierikzee

--Zaterdag 4 april kwart finale NK turnen heren met Dustin Erades in Tilburg

--Zaterdag 4 en Zondag 5 april 3e kwalificatie wedstrijd Acrogym met 16 teams van Delta Sport in Uden

---Zaterdag 11 april Zeeuwse kampioenschappen turnen dames Vlissingen

--Zaterdag 18 en zondag 19 april halve finale NK dames 1/2/3 divisie in Coevorden

--Zaterdag 9 en zondag 10 mei halve finale NK dames 1/2/3/ divisie in Purmerend

--Zaterdag 16 en zondag 17 mei NK dames 1/2/3 divisie in Almelo

--Zaterdag 16 en zondag 17 mei NK finale 4e divisie en benjamin talenten divisie in Wijk bij Duurstede met DS-turners

   Ian Geertse, Thijs van Welt, Bart Haspels, Tygo Verbrugge en Niels Grinwis, Jessie Both en Levi Bakker

--Maandag 18 mei ledenvergadering GV Delta Sport

--Zaterdag 6 en zondag 7 juni NK dames 1/2/3 divisie in Waalwijk

--Zaterdag 13 en zondag 14 juni NK dames 1/2/3 divisie in Nijmegen

--Zaterdag 21 juni clubkampioenschappen recreatief Delta Sport (onder voorbehoud)

   

   

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

    

To cancel click here, to edit your subscription click here.