Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport 

Lenigheidsoefeningen in de vakantie voor de B-selectie dames turnen.

Afgelopen week geen wedstrijden maar lekker vakantie voor in ieder geval de scholieren. Niet iedereen ging wintersporten of een korte vakantie elders. GV Delta Sport verzorgde vooral voor de selecties weer vakantie trainingen en ook andere lessen zoals kind- en oudergym gingen gewoon door onder zeer grote belangstelling. Aparte training voor de freerunners en recreatiegym en bodygym met vrij turnen genoten van de vakantietrainingen in de turnhal in Laco-Sportcentrum. Lees in deze nieuwsbrief wat andere nieuwtjes deze week weer waren.

 

       

De kledingcommissie is hard aan het werk voor nieuwe clubkleding selecties. De heren waren onlangs al in het nieuw gestoken.

Kijk op https://www.deltasportgym.nl    

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 28 februari 2020 nummer 255                             

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                               

       

Maandag 2 maart weer alle trainingen volgens lesrooster

De vakantie is weer achter de rug. Scholen starten weer op maandag 2 maart en ook het lesrooster van GV Delta Sport is weer van kracht. Wij wensen alle leden weer veel sportplezier komende weken in de turnhal en hal 1 in Laco Sportcentrum in Zierikzee.

 

GV Delta Sport schrijft 600e lid in

Volgende week maken wij bekend wie het is.

Zierikzee - Afgelopen week heeft onze leden administrateur Leon Kemmeren het 600e lid ingeschreven bij GV Delta Sport. het succesverhaal van de club blijft voort beduren op de grote belangstelling binnen de verschillende groepen. Zoals freerunnen, kind- en oudergym maar ook vooral de recreatie turnen, springgroepen, bodygym, vrij turnen en de acrogym. Daarnaast heeft Delta Sport natuurlijk de verschillende selecties bij heren en dames turnen. Wie het 600e lid is geworden aken we volgende week bekend. Voor GV Delta Sport absoluut een mijlpaal nadat we in augustus 2014 met ruim 150 leden verhuisde van de veredelde gymzaal in de Mulockstraat naar de modern turnhal waar ruim 1000 m2 vloeroppervlakte kwam. Met een tribune en alle faciliteiten, ondersteund door ruim 50 trainers en veel vrijwilligers geven we veel plezier aan zoveel leden. Gezien de turnhal de capaciteiten niet volldig aan kan wordt er ook in andere loctaies binnen het Laco-Sportcentrum in Zierikzee gesport door de leden van GV Delta Sport

 

Wedstrijdcommissie in voorbereiding halve finale turnen dames NK in Laco/Sportcentrum in Zierikzee

Met ruim 400 turnsters op zaterdag 4 en zondag 5 april

De wedstrijdcommissie van GV Delta Sport is volop bezig om de wedstrijd van 4/5 april in goede banen te lijden. De KNGU heeft vorig jaar de halve finale turnen dames 1e/2e/3e divisie aan Delta Sport toegewezen.

Vanuit heel nederland komen zo'n 400 turnsters naar Zierikzee. daarnaast de hoofdjury en organisatie vanuit de KNGU strijken dan neer op Schouwen-Duiveland en zullen veel turnsters, juryleden en KNGU leden overnachten op ons eiland.

GV Delta Sport als organisator heeft veel werk te verzetten om deze wedstrijd in goede banen te lijden. dat betekent dat de turnmaterialen die in vier containers worden aangevoerd op te bouwen in de grote sporthal van Laco-Sportcentrum. Dus wij hebben veel vrijwilligers nodig voor de opbouw van vrijdag 3 april en natuurlijk moeten we ook weer afbreken en dat gebeurd op zondag 5 april na 18.00 uur.

Wij zoeken dus veel vrijwilligers 

Een mooie serie foto's van een groep turners van Delta Sport

Hard werkende turners boekte afgelopen weken succes

Jack ten Hove

Bart Haspels

Jack van Uffelen

Niels Grinwis

Tabesh Gerami

 

Merhawi en Nick werken aan hun school stage binnen de freerungroepen.

Zoals al eerder vermeld bied GV Delta Sport stage plaatsen aan CIOS-studenten maar ook aan middelbare scholieren voor hun maatschappelijk stage. Afgelopen maanden hebben we twee kanjers die deze school stage lopen bij de freerunners en springgroepen.Merhawi en Nick doen hunuiterste best en af en toe krijgen ze echt diverse opdrachten van de trainers. Op de foto moeten ze een verslag maken waarbij je ziet dat ze die taak serieus op zich nemen.

 

De acroteams gaan de laatste trainingen een extra stapje doen

bij de laatste kwalificatiewedstrijden op 4 en 5 april in Uden

Het is nog een paar weken aftellen voordat de laatste kwalificatie acrogym plaats vind in Uden. dat wordt dus de derde kwalificatie wedstrijd waar dan de plaatsen worden vergeven door de KNGU op de kwartfinale in Oss. Volgens de GV Delta Sport acrogym trainers komen er nog veel teams van de club in aanmerking voor de doorstroming. Er woprdt momenteel volop getraind om dat doel te bereiken. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte.

Ouders belonen trainer(s) voor de goede en mooie prestaties

Jutta Padmos, trainster van de A-selectie jongens kreeg een mooie bos bloemen en bedankjes voor de succesvolle begeleiding van de turners op de kwalificatie wedstrijden waar met succes veel kwartfinales en finale plaatsen werden behaald. een mooie gift en dankjewel van de ouders geef nog meer kleur aan de succesvolle turners binnen Delta Sport

De talenteninstuif bracht weer nieuwe gezichten en uitdagingen

Afgelopen week werd er een talenten momente ingelast in de turnhal waar kinderen v in de de leeftijd 5, 6 en 7 jaar zich vrijwillig kondenlaten testen voor een plaats in éénvan de selecties turnen. De groepwas niet te groot maar was wel weer een succesvolle testdag waar de trainers weer volop talenten zagen. 

Kind- en oudergym in de vakantie gaf weer volle turnhal

Het kind- en oudergym ging op woensdag- en vrijdag morgen, tijdens de vakantie, gewoon door. En dat was niet voor niets want het was weerheerlijk druk in de turnhal met de allerkleinste en hun ouders of familie. Een heerlijke uurtje bewegen met klimmen, vallen en opstaan gaf weer aan hoe belangrijk dit is binnenonze club. 

Afgymmen voor Nijntje beweegdiploma 1 staat gepland op: 
woensdag 11 maart van 10.30 tot 11.30 vrijdag 13 maart van 10.30 tot 11.30
Degene die mogen afgymmen voor het Nijntje beweegdiploma 1 zijn:
Bente Schol, Bruno Kloet, Fay-linne vd Panne, Daan voorbeijtel, Fenna Maan, Cas Verboom, Javi Kristalijn, Jasmin Titan, Liz den Boer,
Len vd Zande, Krijn Brouwer, Lexi van Geer, Juul Zijlmans, Joep de Graaf, Hailey Rozenboom, Neva Eekhof, Morris Roggeband, Olivia Bevelander,
Mijs Thiele, Mayson Smit, Sophie v Elburg, Siem Kranenburg, Senna Verboom, Yara Maaskant, Yara Niemans, Zara wijnen, Mayson Maaskant.
Daan vd Maas (Nijntje 2) en Christy vd Jeugd (nijntje 2).
 
Voor degene die niet mogen afgymmen, maar wel normaal om 10.30 - 11.30 komen gymmen wil ik graag vragen om een uurtje eerder te komen dus van 9.30 - 10.30.
 
Ik ga voortaan niet meer de krullen zetten op de diploma's i.v.m. dat ik nu vaak 20 min bezig ben met administratie i.p.v. bezig te zijn met de les. Ik wil de krullenlijsten voortaan uitdelen wanneer de kinderen hun Nijntje  beweegdiploma halen.
Zelf houd ik wel een lijst bij wie welk thema heeft behaald in de les. Hier mogen jullie ook altijd in kijken.
 
Ik hoop jullie voldoende te hebben geïnformeerd. Als er nog vragen zijn stel ze gerust!
 
Groetjes, Gina Kemmeren.
 
Komende wedstrijden seletie turners en turnsters
 
Zaterdag 7 maart komt GV Delta Sport turnster Talycha Krakeel (jeugd N2) in actie in Volendam. Zij gaat in de 3e wedstrijdronde van de kwartfinale NK meerkamp proberen om bij de beste 24 turnsters te horen voor doorstroming naar de halve finale NK. Krakeel start op balk en daarna op vloer, sprong en als laatste onderdeel de brugoefening. Stan de Looze reist zondag 8 maart af naar Waddinxveen voor de kwalificatie meerkamp naar de kwartfinale NK. In de 4e wedstrijdronde start de 2e divisie junior turnerop sprong en daarna op brug, rek, vloer, voltige en als slot de ringenoefening. De Looze moet bij de beste twintig turners horen voor een plaats in de kwartfinale NK
 
Kwalificatie 4e/5e divisie en D1/D2 in Waalwijk
Enkele turnsters die al een prijs wonnen, Ilse de Ronde, Leonie Vrolijk en Norah van Weelden en zussen Melisaa en Larissa Bakelaar
 
Zaterdag 7 maart gaan tien turnsters de 2e kwalificatiewedstrijd meerkamp turnen in Waalwijk in de 4e/5e divisie en D1/D2. 
 
Wedstrijdprogramma voorDelta Sport turnsters: wedstrijd 1:instap D2: vera Kik, Julia Heijboer en Faya van Wensen. Wedstrijd 2: Pupil 1 D1: Ilse de Ronde. Wedstrijd 3: Pupil 2 D2: Norah van Weelden, Leonie Vrolijk en Mirthe de Jonge. Wedstrijd 4: Pupil 2 D1: Melissa Bakelaar, Kayley van den Hoek en larissa Bakelaar.
 
Kwartfinale in Winterswijk voor drie turnsters Delta Sport
Emma van Wanrooij, Esmée van der Moezel en Naomi van der Stel
 
Op zaterdag 14 maart reizen GV Delta Sport turnsters Emma van Wanrooij (pupil 1 N2), Esmée van der Moezel (pupil 2 N2) en Naomi van der Stel (jeugd N3) af naar Winterswijk voor de kwartfinale meerkamp turnen dames. De drie turnsters gaan een meerkamp turnen op de sprong, brug, balk en vloeroefening. In Winterswijk moet geprobeerd worden om een plaats af te dwingen voor de halfe finale NK.
 
Kranten schrijven over Delta Sport
 
Wereldregio 28 februari 2020
 

 

Agenda

          

---Maandag 2 maart vergadering wedstrijdcommissie Delta Sport

---Zaterdag 7  maart kwartfinale NK dames 1/2/3 divisie in Volendam met Talycha Krakeel

--Zaterdag 7 maart 2e kwalificatie wedstrijd turnen dames in Waalwijk met tien turnsters Delta Sport 4e/5e divisie D1/D2

---Zondag 8 maart plaatsingswedstrijd landelijk voor DS-turner Stan de Looze in Waddinxveen

   

 

---Maandag 9 maart bestuursvergadering GV Delta Sport

---Zaterdag 14 en zondag 15 maart kwartfinale NK dames 1/2/3 div. in Winterswijkmet Emma, Esmée en Naomi

---Zaterdag 21 en zondag 22 maart kwartfinale NK dames 1/2/3 divisie in Rotterdam

---Zaterdag 28 en zondag 29 maart toestelfinale dames turnen 3e divisie N3/N4 in Prinsenbeek met 10 turnsters Delta Sport

---Zaterdag  4 en zondag 5 april 2020 halve finale NK turnen dames 1/2/3 divisie in Laco Sportcentrum Zierikzee

--Zaterdag 4 april kwart finale NK turnen heren met Dustin Erades

--Zaterdag 4 en Zondag 5 april 3e kwalificatie wedstrijd Acrogym met 16 teams van Delta Sport in Uden

---Zaterdag 11 april Zeeuwse kampioenschappen turnen dames Vlissingen

--Zaterdag 18 en zondag 19 april halve finale NK dames 1/2/3 divisie in Coevorden

--Zaterdag 9 en zondag 10 mei halve finale NK dames 1/2/3/ divisie in Purmerend

--Zaterdag 16 en zondag 17 mei NK dames 1/2/3 divisie in Almelo

--Zaterdag 16 en zondag 17 mei NK finale 4e divisie en benjamin talenten divisie in Wijk bij Duurstede met DS-turners

   Ian Geertse, Thijs van Welt, Bart Haspels, Tygo Verbrugge en Niels Grinwis, Jessie Both en Levi Bakker

--Maandag 18 mei ledenvergadering GV Delta Sport

--Zaterdag 6 en zondag 7 juni NK dames 1/2/3 divisie in Waalwijk

--Zaterdag 13 en zondag 14 juni NK dames 1/2/3 divisie in Nijmegen

   

   

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

   

To cancel click here, to edit your subscription click here.