Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

Tijdens de sportverkiezing werden drie Delta Sporters in het zonnetje gezet. lees er alles over in onze nieuwsbrief.

 

 

       

Kind- en oudergym met de koppeling nijntje beweegdiploma is gezellig druk

Kijk op https://www.deltasportgym.nl    

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 14 februari 2020 nummer 253                                    

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                               

       

 

Zestig turn(sters) komen in actie op drie verschillende wedstrijden

Acro in Oss, turnsters in Breda en turners in Tilburg

De A-jongens turnen komen haast allemaal inactie op zondag 16 februari in Tilburg

Breda/Oss/Tilburg - Het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 februari zijn zestig leden uit drie verschillende selecties van GV Delta Sport actief op drie verschillende wedstrijden. In Breda is op zaterdag een kwalificatie turn dames wedstrijd vor de 3e divisie en tevens toestelfinale regiokampioenschappen voor N2 categorie. Zaterdag is in Oss de 2e kwalificatie wedstrijd acrogym waarbij zestien teams in actie komen. Op zondag 16 februari start het grootste deel van Delta Sport de A-selectie turnen heren in Tilburg aan de plaatsings wedstrijd waarmee limburg, Brabant en zeeland in actie komen. Zondag is ook de kwalificatie wedstrijd dames voor de 4e/en 5e divisie in Breda. Tevens gaat één acroduo (Babette Verkerke/Guus Rademakers) in actie komen C-categorie senioren in Oss

Deze komen allemaal in actie:

Kijk voor acrowedstrijden in district zuid mee op de livestream. 
 

Zaterdag 16 februari: Acroteams in Oss met blok, categorie en tijd:

Blok 2 nr 178 9.05-9.35 als 7e E-jeugd Chayenne Bakelaar/Evi van Dongen. 

Blok 2 nr 215 9.05-9.35 als 10e E-jeugd Faya van Wensen/Annegreet de Ronde/Nienke Grauss

Blok 3 nr 177 9.40-10.10 als 3e E-jeugd Kayleigh Schoute/Jara Schot

Blok 5 nr 156 11.35-12.05 als 3e E-senioren Sam Bartels/Emy van Bleijswijk

Blok 6 nr 155 12.10-12.40 als 2e E-senior Jard en Loes Bentlage

Blok 8 nr 158 13.20-13.45 als 7e E-senior Yvonne van Dam/Eva Bienevelt/Kayley van den Hoek

Blok 9 nr 134 14.25-14.55 als 5e D-jeugd Senna Groenendijk/Guusje van de Hoek

Blok 10 nr 135 15.00-15.30 als 1e D-jeugd Anne Griffieon/Floor de Bruine

Blok 10 nr 119 15.00-15.30 als 2e D-junior Melissa Dooge/Saphira van Dam

Blok 11 nr 118 15.35-16.05 als 10e D-junior lara van Ginkel/Ilse de Ronde

Blok 12 nr 110 16.10-16.40 als 9e D-senior Milou Verkerke/Daphne Rotte/Iris van der Meer

Blok12 nr 95 16.10-16.40 als 10e D-senior Sasscha Welleman/Rachel Spelier

C-categorie:

Blok 15 nr 72 18.25-18.50 (balans) blok 17 19.25-19.50 (tempo) Fleur Brockhus/Jara van de Zande

Blok 16 nr 81 18.55-19.20 (tempo) Blok 18 19.55-20.30 (balans) Yara van Tiggelen/Larissa Bakelaar/Senna Vrijland

Blok 16 nr 73 18.55-19.20 (balans) Blok 18 19.55-20.20 (tempo) Amy leijten/Melissa Bakelaar

Zondag 16 februari: C-categorie senior in Oss

Blok 1 nr 53 als 5 9.00-9.30 (balans) Blok 4 1040-11.10 (tempo) Babette Verkerke/Guus Rademakers

 

Turnwedstrijden in Breda

Zaterdag 15 februari kwalificatie 3e divisie N3/JN4 regiofinale in Breda:

Wedstrijd 1; Instap N3: Liv Littooij, Lisa de Bruine.  3e divisie jeugd: Sterre Bosma en Kyani Bouwman. 3e divisie junior: Kyara Offerhaus, Floor Raats en Zena Weijers. Wedstrijd 2 3e divisie Senior: Feline Hanse en Noach de Ruijter.

Wedstrijd 3 toestellenfinale in Breda:

Emma van Wanrooij (pupil 1 N2) op sprong, balk. Esmée vander Moezel (pupil 2 N2) op sprong, brug, balk en vloer. Anna jendrusch (2e div senior) op brug en balk. Naomi van der Stel (jeugd 1 N3) op brug, balk en vloer, Wedstrijd 4: Talycha Krakeel (jeugd 1 N2) op sprong, brug, balk, vloer.

Zondag 16 februari kwalificatie wedstrijd 4e en 5e divisie in Breda:

Wedstrijd 2 Khloe van der SAtel (pupil 1 D1), Saphira van Dam (pupil 1 D1),Floor de Bruine (pupil 1 D1). Wedstrijd 2: Tara Zweedijk (4ediv junior), Indy Smits ( 4e div junior) en Rosanne Mol (4e div junior).

Zondag 16 februari plaatsingswedstrijd turnen heren in Tilburg;

Wedstrijd 1: Thijs vanWelt (2ediv benjamin),Ian Geertse (2e div benjamin). Dustin Erades (pupil 2e divisie). Wedstrijd 5: Levi Bakker (instap 2e div), jesse Both ( instap 2e div.).

 

Kom naar de turnhal voor de talenteninstuif

Je mag je ook opgeven via info@deltasportgym.nl

  

Leon Kemmeren krijgt penning van verdienste gemeente

Schouwen-Duiveland voor jaren lange inzet sport

Leon Kemmeren kreeg vrijdagavond 7 februari tijdens de sportverkiezing in Laco Sportcentrum de penning van verdienste van de gemeente Schouwen-Duiveland. Wethouder van sportzaken Daniël Joppe had de heer om de penning uit te reiken aan de  momentele actieve GV Delta Sport leden administrateur en lid van de wedstrijdcommissie. Kemmeren werd totaal verrast nadat hij door zijn familie met een smoes naar laco Sportcentrum was gelokt. De verdiensten van Kemmeren gaan al ruim over twintig jaar waarbij hij bestuurslid was bij GV Delta Sport en later altijd actief was in de wedstrijdcommissie en al vele jaren ledenadministratie van de club. Vooral het laatste is zeer veel werk nadat hij de club sinds vijf jaar heeft zien groeien van 150 naar haast 600 leden. Dagelijks mutatie om de ledenadminstratie van de club na de KNGU en financiën op orde te houden. Ook al zeer veel jaren actief binnen de wedstrijdcommissie en verzorger van de muzikale klanken van turnsters en sfeer in de wedstrijdhallen. Daarnaast is Kemmeren ook al zeer vele jaren actief bij volleybalclub Forza als scheidsrechter, speler, begeleider en allerlei taken.

Leon Kemmeren wordt geintervieuwd door Aad van der Wouden nadat hij de prijs in ontvangst had genomen

Nominatie Marika Padmos levert applaus en complimenten op

Sportvrouw van vorig jaar ziet Stephanie de Frel de titel

overnemen gemeente Schouwen-Duiveland

Vorig jaar was GV Delta Sport turnster Marika Padmos de sportvrouw van gemeente Schouwen-Duiveland. Een waslijst met successen op verschillende turnwedstrijden en bronzen medaille op NK-meerkamp bracht Padmos opnieuw in de schijnwerpers voor nominatie beste drie vrouwelijke sporters. Vrijdagavond 7 februari tijdens de sportverkiezing in Laco Sportcentrum moest zij de titel overgeven aan amazone Stephanie de Frel. Natuurlijk vol trots deed Padmos dat en applaudiseerde voor de nieuwe sportvrouw. Alleen de nominatie voor Padmos en Leanne van der Berg (ook amazone), is grote eer om door wethouder van sportzaken gemeente Schouwen-Duiveland, Daniël Joppe, te worden gefeliciteerd. De mooie film van Bontekoe,die vooraf werd getoond, gaf aan wat je voor je sport moet doen en daarna nog een intervieuw op het podium door Aad van der Wouden gaf de nominatie een extra glans.

Marika Padmos werd geintervieuwd door presentator Aad van der Wouden

Turner Stan de Looze in de schijwerpers bij de beste drie

sportman(nen) van de gemeente Schouwen Duiveland

GV Delta Sport turner Stan de Looze kreeg vorig jaar de aanmoedigingsprijs van de gemeente Schouwen-Duiveland. Vrijdag 7 februari stond hij in Laco Sportcentrum als één van de beste drie sportman(nen) bij de sportverkiezing. De 15-jarige turner uit Zierikzee heeft in 2019 weer een stap gemaakt in zijn turncarriére met zelfs een NK-titel en hoge klasseringen in verschillende landelijke turnwedstrijden. Daarnaast zette hij met zijn team van O&O uit Zwijndrecht nog een kroon op zijn turnwerk door de landelijke clubtitel NK te pakken. Al een indrukwekkende seizoen na hard trainen was het spannend bij het voorlezen, door wethouder van sportzaken Daniël Joppe, wie de sportman van het jaar werd. Samen met de genomineerde Nick van Ingen (NK-titel surfen) zag dat zeiler Peter Hameeteman een bekroning kreeg voor kwalificatie wedstrijden Olympische spelen en hoge klasseringen EK-wedstrijden. Voor De Looze was het een grote eer om op het podium te staan en zoals hij zei in een interview met presentator Aad van der Wouden dat hij veel traint en werkt aan de toekomst. De Looze, die wordt getraind door Jutta Padmos en een samenwerking met trainers van O&O in Zwijndrecht, is inmiddels al weer succesvol op weg na kwalificatie NK-wedstrijden.

Presentaor Aad van der Wouden interview de beste drie sportman(nen) van Schouwen-Duiveland

Talycha Krakeel in Eindhoven wint vloeroefening

Zesde plaats bij kwalificatie meerkamp wedstrijd

Talycha Krakeel

Eindhoven - GV Delta Sport turnster Talycha Krakeel heeft bij de 2e kwalificatie wedstrijd turnen dames een knappe 6e plaats behaald. De turnster, uitkomend in jeugd N2, startte de meerkamp voortreffelijk op het eerste onderdeel vloeroefening. De jury waardeerde dat met 13.667 punten en dat was de beste prestatie van de 22 deelnemers. Bij de sprongenserie noteerde zij 11.734 punten (19e) en de brugoefening was uitstekend met een 3e plaats en 14.033 punten. Uitzicht was er op een podiumplaats maar bij het laatste onderdeel balkoefening waren wat wiebels wat de jury streng beoordeelde en een score gaf van 10.367 punten (12e). In totaal verdiende zij op de meerkamp 49.800 punten. Hiermee kwam ze een vol punt tekort voor eremetaal maar van de regio was wel de 2e turnster. De beste 24 deelnemers gaan over twee wedstrijden naar de halve finale NK. Talycha Krakeel heeft zich daarvoor inmiddels geplaatst.

 

Delta Sporters massaal aanwezigg bij sportverkiezing

Marika Padmos krijgt fotoboek als herinnering van A-selectie

Ideaal moment op de sportverkiezing voor de A-selectie om de nominatie van GV delta Sport turnster Marika Padmos nog eens extra in het zonnetje te zetten. Een schitterende herinnering in de vorm van een fotoboek met heelveel kiekjes uit het turnleven van de Brouwense turnster. Mooie momenten voor foto van nu en felicitaties die de turnster, nadat zij (voorlopig) is gestopt met turnen.

Een mooie foto kiekje van een deel van de A-selectie met onze genomineerde Marika Padmos en Stan de Looze

 

Presentatie en start van Vitaal Schouwen-Duiveland

GV Delta Sport één van de ondersteun pilaren

Tijdens de sportverkiezing in Laco Sportcentrum heeft Vitaal Schouwen-Duiveland zich gepresenteerd. Een initiatief via Sportakkoord provincie Zeeland en ondersteunt door de gemeente Schouwen-Duiveland. GV Delta Sport is samen met enkele partners zoals SV Duiveland, SMWO, Fysant en Radar scholen steun pilaren van het project. Een prachtige samenwerking voor gezonde jeugd maar ook bewegen van 0-100 jaar. Daarnaast gezonde voeding en ondersteuning in verschillende uitvoeringen door buurtcoaching in bewegen en activiteiten. Vanuit gemeente Schouwen Duiveland coördineert Ronald van Dongen het project.

De partners van Vitaal Schouwen Duiveland die het project ondertekende

     

Voorzitter Kees Verkerke van GV Delta Sport tekende het vitaal Schouwen Duiveland

 

Drie medailles op kwalificatie/regio wedstrijd in Zwijndrecht

Niels Grinwis goud en Tygo Verbrugge met Bart Haspels zilver

Niels Grinwis heeft tot nui toe alles gewonnen en clubgenoot Tygo Verbrugge volgt braaf met 2e plaatsen.

Zwijndrecht - Het was weer eremetaal verzamelen en top tien plaatsen voor de zes turners uit de B-selectie heren turnen van GV Delta Sport. In de laatste kwalificatie/regio wedstrijd in Zwijndrecht stond Niels Grinwis en Tygo Verbrugge weer met de blauwe Delta Sport pakken op de hoogste trede. Goud en zilveren medaille werden om de turners hun hals gehangen met uitstkende resultaten in de meerkamp catgoroe 4e divisie jeugd. Ook Bart Haspels mocht bij de instap 4e divisie opnieuw het erepodium betreden voor een zilveren medaille. De drie turners uit de 4e divisie Pupil niveua 16 eindigden in de top tien. Silas Hulsken werd zeer knap 6e met 97.967 punten en zijn clubgenoot Tabesh Gerami volgde met 7e plaats. Jack ten Hove maakte het succes vol van de delegatie Deltasporters met een fraaie 9e plaats in sporthal Develhal. Niels Grtinwis, Tygo Verbrugge en Bart Haspels zijn nu zeker van plaatsing landelijke KNGU-wedstrijden.

Bart Haspels door naar de landelijkle wedstrijden met een zilveren medaille

De drie turners Silas Hulsken, Tabesh Gerami en Jack ten Hove

Uitslagen heren turnen meerkamp kwalificatie wedstrijd in Zwijndrecht: 4e divisie pupil niveua 16: 6e Silas Hulsken met 97.967 punten, vloer 17.250 (4e), voltige 10.767, ringen 17.850, sprong 17.200 (5e), brug 17.750, rek 17.150. 7e Tabesh Gerami met 97.700 punten, vloer 18.850 (1e), voltige 14.900 (5e), ringen 16,400, sprong 16.350, brug 15.550, rek 15.650. 9e Jack ten Hove met 95.067 punten, vloer 17.550 (2e), voltige 13.467, ringen 17.600, sprong 15.550, brug 15.700, rek 15.200. Instap 4e divisie niveua 18: 2e Bart Haspels totaal 111.050 punten, vloer 17.200, voltige 18.700 (2e), ringen 18.850, sprong 18.950, brug (1e) 18.900 rek 18.450. 4e divisie jeugd: 1e Niels Grinwis  met 65.000 punten, vloer 11.600, voltige 10.400, ringen 10.700, sprong 11.200, brug 10.500, rek 11.600. 2e Tygo Verbrugge met 62.850 punmten, vloer 11.400, voltige 10.050, ringen 9.900, sprong 10.950, brug 10.650 en rek 9.900.

 

Toos Huyzen gediplomeerd acro moelijkheid ABC niveau

Een mooi bericht kregen we via de wathsup dat Toos Huyzen is geslaagd voor haar examen van de acro moeilijkheid ABC niveau. geen gemakkelijke examen en zeer moeilijk. Maar de ervaring die Toos al heeft opgedaan heeft haar zeker geholpen. Binnen Delta Sport een jurylid Acro op dit niveau is de complimenten waard. Gefeliciteerd. 

 

Toos Huyzen op de foto aan de rechterkant. Hier samen met Rachel Spelier die ook jureerd voor Delta Sport

De acrogymnasten hebben op de laatste training Toos Huyzen gefeliciteerd met een verwen kado

 

Kind- en oudergym met nijntje

beweegdiploma in de turnhal Delta Sport

Iedere week een ander thema voor het nijntje beweegdiploma. Daarnaast groen krullen halen voor het nijntje beweegdiploma.

Woensdag- en vrijdag morgen tussen 9.30-10.30 (1 en 2 jaar) en 10.30-11.30 (3 en 4 jaar).

Kranten schrijven over Delta Sport

Wereldregio 14 februari 2020

Wereldregio 14 februari 2020

Wereldregio 14 februari 2020

 

Agenda

          

 ---Zaterdag 8 en zondag 9 februari kwalificatie jeugd 1 N2 (Talycha in Eindhoven)

-- Zaterdag 15 en zondag 16 februari regiofinale 3e divisie N3/N4

---Zaterdag 15 en zondag 16 februarie toestelfinale dames turnen 1/2e div. N2/jeugd N3

---Zaterdag 15 en zondag 16 februari 2020 Zuid Nederlandse kampioenschappen acro in Oss met deelname DS-teams

---Zondag 16 februari 2e plaatsings wedstrijd NK (benjamin, 2e en 3e div verplichte oefenstof) jongens A

---Maandag 2 maart vergadering wedstrijdcommissie Delta Sport

---Zaterdag 7 en zondag 8 maart kwartfinale NK dames 1/2/3 divisie in Volendam

---Zaterdag 7/zondag 8 maart plaatsingswedstrijd landelijk voor DS-turner Stan de Looze

   

 

---Maandag 9 maart bestuursvergadering GV Delta Sport

---Zaterdag 14 en zondag 15 maart kwartfinale NK dames 1/2/3 div. in Winterswijk

---Zaterdag 21 en zondag 22 maart kwartfinale NK dames 1/2/3 divisie in Rotterdam

---Zaterdag 28 en zondag 29 maart toestelfinale dames turnen 3e divisie N3/N4

---Zaterdag  4 en zondag 5 april 2020 halve finale NK turnen dames 1/2/3 divisie in Laco Sportcentrum Zierikzee

---Zaterdag 11 april Zeeuwse kampioenschappen turnen dames Vlissingen

--Zaterdag 18 en zondag 19 april halve finale NK dames 1/2/3 divisie in Coevorden

--Zaterdag 9 en zondag 10 mei halve finale NK dames 1/2/3/ divisie in Purmerend

--Zaterdag 16 en zondag 17 mei NK dames 1/2/3 divisie in Almelo

--Maandag 18 mei ledenvergadering GV Delta Sport

--Zaterdag 6 en zondag 7 juni NK dames 1/2/3 divisie in Waalwijk

--Zaterdag 13 en zondag 14 juni NK dames 1/2/3 divisie in Nijmegen

   

           

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

   

 

To cancel click here, to edit your subscription click here.