Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

Esméé van der Moezel uit Scharendijke werd 2e op de kwalifiactiewedstrijd in Prinsenbeek. Lees er meer over in deze nieuwsbrief en alle successen van de 16 acroteams in Mierlo

 

 

       

De OZAK heeft veel indruk gemaakt en dat leverde 2000

foto's op. Deze staan allemaal op facebook GV Delta Sport

Kijk op https://www.deltasportgym.nl    

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 17 januari 2020 nummer 249                                    

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                               

       

 

Tien turnsters actief in Kaatsheuvel

1e kwalificatiewedstrijd op zaterdag 18 januari

Acht van de tien turnsters op de foto die turnen in Kaatsheuvel een meerkamp vanuit de C-selectie

In het Brabantse Kaatsheuvel komen zaterdag 18 jauari tien turnsters in actie op de 1e kwalificatiewedstrijd turnen dames 5e/6e divisie. Daar gaan de GV Delta Sporters een meerkamp afwerken om kwalificatie af te dwingen voor de districtswedstrijd. Het zijn turnsters - als C-selectie turnen dames

Deelnemende GV Delta Sport turnsters:  Wedstrijd 2: Jeugd 1 D3: Annegreet de Ronde, Ilona Hoogerwerf, Nikki Vrijland en Caetlin Rode. Wedstrijd 3 5e divisie junior F: Romany Hanse, Merel de Glopper en Maud Brockhus. Wedstrijd 4 6e divisie senior: Elianne Biesma, Nienke Deurloo en Lynn van de Tonnekreek 

 

Zorg voor veiligheid en stoor niet de sporters op de turnvloer

De foto is natuurlijk gemaakt tijdens de OZAK maar onze tribune wordt veelvuldig bezocht door ouders en familie.

Zierikzee - GV Delta Sport heeft in de turnhal van het Laco Sportcentrum een open sportklimaat. Dat wil zeggen dat al onze trainingen te zien zijn vanaf de tribune. Maar wij stellen daar wel een paar eisen aan om de veiligheid en rust voor de trainers en sporters te waarborgen. In ons huishoudelijk reglement staat ook onder het kopje

Toegankelijkheid: 

-Vanaf de tribune is contact met de trainers of sporters i.v.m veiligheid niet toegestaan

- Toeschouwers, ouder(s) en verzorger(s) worden in de zaal niet toegestaan, zij kunnen plaatsnemen op de tribune of blijven in de gang naast de trainingshal.

-De trainingshal is enkel toeganklijk voor gymnasten en hun trainers

Wij vragen onze supporters en ouders, familie ook niet te veel leven te maken op de tribune (bijvoorbeeld telefoon geluiden). Wij staan voor een open sportklimaat maar er moet wel in concentratie, aandacht en met plezier gesport kunnen worden door onze leden onder begeleiding van de trainers.

 

Wie wil meehelpen met het uitzoeken van nieuwe turnpakjes


Vanaf volgend seizoen zullen alle turnsters van de A, B en C selectie in nieuwe turnpakjes deelnemen aan de wedstrijden. Dit lijkt nog ver weg, maar de pakjes moeten nu al uitgezocht worden.
Wil jij helpen bij het uitzoeken van het nieuwe pakje? Laat dan dan even weten via info@deltasportgym.nl.
We zijn op zoek naar 2 of 3 mensen die samen een mooi pakje ontwerpen en daarbij rekening houden met de voorkeur van zoveel mogelijk turnsters en ouders. 
Vanaf volgend seizoen zal je op wedstrijden ongeveer 80 meiden in jouw creatie zien turnen

Trainingspakken

Ook de trainingspakken zullen volgend seizoen vervangen worden. Hiervoor hoeven we nog niet direct te starten met uitzoeken, dat zal over enkele maanden pas zijn.
Trainingspakken hoeven niet ontworpen te worden, maar wel uitgezocht. Ook hiervoor dus een oproepje:
Wie wilt meedenken over de materialen, soorten pakken, merk en leverancier en uiteindelijk een voorstel doen voor het te kiezen pak?
Ook hiervoor zijn we op zoek naar 2 of 3 mensen.
Vanaf volgend seizoen zullen 120 turners, turnsters en acrogymnasten plezier hebben van jouw inzet!

 

Zweven met freerunnen iedere maandag-

dinsdag- en woensdagavond

Zweven, rollen, springen en de mooiste trucs fabriceren onderleiding van groep freeruntrainers. Dit allemaal op maand- dinsdag- en woensdagavond in de turnhal. Er is maar weinig plaats meer op de maandag- en dinsdagavond maar op de woensdagavond kan je nog steeds aansluiten. Dat is van 20.00-21.30 uur

 

Esmée van der Moezel wint zilveren medaille

op 2e kwalificatiewedstrijd in Prinsenbeek

Prinsenbeek - GV Delta Sport turnster Esmée van der Moezel uit Scharendijke heeft bij de 2e kwalificatie wedstrijd turnen dames een zeer knappe tweede plaats behaald. De jonge turnster, uitkomend in pupil 2 N2, scoorde op de vier turnonderdelen 52.175 punten waarmee ze vlak achter de nummer één, Diana Hoesmit uit Roosendaal, staat. De brugoefening was een uitstekende uitvoering met 14.550 punten en ook de balkoefening werd hoog gejureerd met 13.150 punten. De beide sprongen leverde 12.825 pnt op en als slotstuk de vloeroefening ging in 11.650 punten. Van der Moezel heef zich nu gekwalificeerd voor de kwartfinale NK

Naomi van der Stel

Na een gipsvoet en afgelopen week buikgriep heeft Naomi van der Stel haar 2e wedstriojd geturnd voor de kwalificatie. Natuurlijk ging het niet vanzelf en verzamelde zij  41.250 punten op de meerkamp. de beide sprongen ging in 11.700, brug 8.050, balk 11.500 en vloeroefening in 10.00. Gelukkig was Van der Stel al geplaats bij de eerste wedstrijd voor de landelijke kwart finale. Anna Jendrusch heeft de 2e kwalificatie wedstrijd laten schieten wegens een wintersport en kleine blesure. Zij was ook al geplaatst.

 

Naomi van der Stel en Esmée van der Moezel

 

Emma van Wanrooij als 15e bij de 2e kwalificatiewedstrijd turnen

Prinsenbeek - GV Delta Sport turnster Emma van Wanrooij is bij de 2e kwalificatiewedstrijd turnen dames in Prinsenbeek als a15e geeindigd. De turnster die op het niveau pupil 1 N2 uitkomt had op de meerkamp een ttoaal van 49.400 punten. De sprong (13.500), brug (13.100 en balk (11.600) zorgde voor veel punten. De vloeroefening ging wat slordig maar de jury gaf toch nog een dikke elf punten. Met twee kwalificatiewedstrijden achter de rug heeft Van wanrooij zich geplaatst vor de landelijke kwartfinale NK.

 

Wil je ook jureren voor GV Delta Sport

Meld je aan bij onze club info@deltasportgym.nl

               

GV Delta Sport is hard op zoek naar juryleden die in korte tijd een jurycursus wil volgen. Of het nu voor jongens- en dames turnen is, of voor acrogym, meld je aan bij onze club. Wij zorgen dat je in aanraking komt met de juiste cursus en dat je daarna de club ondersteunt bij wedstrijden. Delta Sport betaald de cursus en begeleid je verder. Je help onze wedstrijdleden er enorm mee zodat wij de vrplichtingen van de KNGU kunnen voldoen.

 

Faya van Wensen, Annegreet de Ronde en Nienke Grauss

winnen kampienstitel Brabant West/Zeeland

Jara Schot en Kaleigh Schoute naar zilveren medaille

Mierlo - In het ochtenprogramma van de distriktskampioenschappen in het Limburgse Mierlo is het E-jeugd trio GV delta Sport met Faya van Wensen, Annegreet de Ronde en Nienke Grauss regikampioen geworden van Brabant West/Zeeland. het succesvolle team versloeg met een zeer mooie en perfecte uitgevoerde oefening haar grote tegenstanders. De clubgenoten Jara Schot en kaleigh Schoute wonnen in de categorie E-junior verrassend een zilveren medaille. Chayenne Bakelaar en Evi van Dongen (e-Junior) eindigde in de middenmoot. Ondanks een mooie oefening was er een foutje in de kopstand en dat strafte de tien koppige jury in sporthal De Weyer in Mierlo hard af.

De drie teams die in de eerste blokken van het ochtendprogramma uit kwamen

Kayley van den Hoek, Eva Bienefelt en Yvonne van Dam

winnen goud met de kampienstitel Brabant/Zeeland E-senior

Sam Bertels en Emy Bleijswijk op het erepodium

met bronzen medaille

Mierlo - In het tweede deel van het zaterdagprogramma heeft het E-senioren trio Kayley van den Hoek, Eve Bienefelt en Yvonne van Dam de kampioenstitel Brabant/Zeeland verdient. Het GV Delta Sport team zette in Limburgse Mierlo een mooie oefening neer dat door de tien juryleden werd beloond met 22.920 punten. Ook was er brons voor het Delta Sport team Sam Bertels en Emy Bleijswijk (E-senior duo) met 22.470 punten. Het duo voerde strak de oefening uit met weinig foutjes. Het E-senioren duo met de zussen Loes en Yard Bentlage kwamen net naast het podium maar verbeterde hun scoore ten opzichte van de laatste wedstrijd (OZAK) in Zierikzee.

        

De drie succesvolle teams die in het tweede deel van de zaterdagwedstrijd in Mierlo in actie kwamen

Vijf medailles in D- categorie distriktskampioenschappen

Melissa Dooge en Saphira van Dam kampioen goud

Sascha Welleman en Rachel Spelier goud

Melissa Dooge en Saphira van Dam verdienden de kampioenstitel

Mierlo - In de D-categorie acrokampioenschappen van het district zuid zijn er vijf medailles binnen gesleept door de GV delta Sport teams. Het goud en kampioenschap Brabant/Zeeland ging naar Melissa Dooge en Saphira van Dam (D-junior duo) en Sascha Welleman met Rachel Spelier bij de D-senioren duo. Een zilveren medaille was weggel;egd vopor Floor de Bruine en Anne Griffieon bij de D-jeugd en tevens in dezelfde categorioe mocht Guusje Hoek en Senne Groenendijk op het erepodium klimmen voor de bronzen medaille. Dezelfde kleur medaille was ook voor Ilse de Ronde en Laura van Ginkel ondanks wat foutjes maar wist toch het eremetaal te verdienen. Het trio D-senior Milou Verkerke, Daphne Rotte en Ilse van der Meer maakte wat persoonlijke fouten en mpoest genoegen nemen met een zesde plaats.

De senioren inj actie op de turnvloer van Mierlo

Drie erepodiumplaatsen voor Delta Sporteams in C-categorie

Zilver voor Larissa Bakelaar, Senna Vrijland en Yara van Tiggelen

Zilver voor duo Jara van de zande en Fleur Brockhus

Brons voor Melissa Bakelaar en Amy Leijten

Mierlo - In de avonduren in sporthal De Weyer in het Limburgse Mierlo zorgde drie C-categorie Delta Sport teams voor drie ereplaatsen op het podium. De acroteams, die in korte tijd zowel een balans en tempo oefening moesten doen zette daarmee een mooie prestatie nmeer. Het trio junioren Larissa Bakelaar, Senna Vrijland en Yara van Tiggelen kregen van de tienkoppig jury de punten voor een zilveren mnedaille. Die zelfde eer ging naar het duo junioren Jara van de Zande en Fleur Brockhus die twee mooie oefening onder toezicht van de trainers Wendy Huyzen en Angela Schoute neerzette. In de slotfase van een lange dag acro-wedstrijden sleepte het juniuoren duo Melissa Bakelaar en Amy Leijten een prachtige bronzen medaille in de wacht.

  

         

Dit seizoen heeft GV Delta Sport voor het eerst C-categorie en het debuut is vol vertrouwen.

 

Babette Verkerke en Guus Rademakers schitterende zilvere medaille

Combinatie duo in senioren C-categorie presteert knap

Op de tweede dag van de districktskampioenschappen in het Limburgse Mierlo heeft het actoteam Babette Verkerke en Guus Rademakers een schitterende  zilveren medaille gewonnen in sporthal  De Weyer. Het combinatieteam van Bredagym en GV Delta Sport won de balans oefening met minimale verschil van 24.050 tegen de grootste concurrenten van Alanzia in Waalwijk (24.040). Bij de tweede oefening, tempo, kreeg Verkerke/Rademakers 23.170 en hun bevriende concurrent 23.470 dus was het net geen kampioenstitel van Brabant/Zeeland. Toch is het score verloop maar een minimale verschil opweg naar de landelijke wedstrijden.

 

Kranten schrijven over GV Delta Sport

PZC 14 januari 2020

Wereldregio 17 januari 2020

Wereldregio 17 januari 2020

 

Agenda

          

 

--Zaterdag 18 en zondag 19 januari 1e kwalificatiewedstrijd 4e/5e/6e divisie en D1, D2, D3 

---Maandag 20 januari bestuursvergadering GV Delta Sport

   

 

---Zaterdag 25 en Zondag 26 januari 1e plaatsingswedstrijd heren NK voor A-jongens Delta Sport (div. benjamin 2e+3e div)

---Zaterdag 25 en Zondag 26 januari regio. kampioenchappen Brabant/Zeeland 1e, 2e en 3e divisie +2e kwalificatie 3e div./N3/N4

---Zaterdag 25 en zondag 26 januari 1e kwalificatiewedstrijd 4e/5e/6e divisie en D1, D2, D3

---Vrijdag 1 februari tot zondag 3 februari kampweekend A-selectie turnen dames

-- Vrijdag 7 februari Sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland in sportcafé Laco-Sportcentrum

---Zaterdag 8 en zondag 9 februari kwalificatie jeugd 1 N2 (Talycha in Eindhoven)

-- Zaterdag 15 en zondag 16 februari regiofinale 3e divisie N3/N4

---Zaterdag 15 en zondag 16 februarie toestelfinale dames turnen 1/2e div. N2/jeugd N3

---Zaterdag 15 en zondag 16 februari 2020 Zuid Nederlandse kampioenschappen acro in Oss met deelname DS-teams

---Zondag 16 februari 2e plaatsings wedstrijd NK (benjamin, 2e en 3e div verplichte oefenstof) jongens A

---Zaterdag 7 en zondag 8 maart kwartfinale NK dames 1/2/3 divisie in Volendam

---Zaterdag 14 en zondag 15 maart kwartfinale NK dames 1/2/3 div. in Winterswijk

---Zaterdag 21 en zondag 22 maart kwartfinale NK dames 1/2/3 divisie in Rotterdam

---Zaterdag 28 en zondag 29 maart toestelfinale dames turnen 3e divisie N3/N4

---Zaterdag  4 en zondag 5 april 2020 halve finale NK turnen dames 1/2/3 divisie in Laco Sportcentrum Zierikzee

---Zaterdag 11 april Zeeuwse kampioenschappen turnen dames Vlissingen

--Zaterdag 18 en zondag 19 april halve finale NK dames 1/2/3 divisie in Coevorden

--Zaterdag 9 en zondag 10 mei halve finale NK dames 1/2/3/ divisie in Purmerend

--Zaterdag 16 en zondag 17 mei NK dames 1/2/3 divisie in Almelo

--Zaterdag 6 en zondag 7 juni NK dames 1/2/3 divisie in Waalwijk

--Zaterdag 13 en zondag 14 juni NK dames 1/2/3 divisie in Nijmegen

   

           

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.