Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

 

Jury, vrijwillgers en sponsoren zijn nauw betrokken bij de 4e OZAK in Zierikzee. Lees in deze nieuwsbrief over de resultaten van de GV Delta Sport teams

Fotograven Jan en Silvana hebben vele foto's gemaakt die wij op facebook plaatsen

 

       

Kijk op https://www.deltasportgym.nl    Mooi duo voor muziek en speaker

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 10 januari 2020 nummer 248                                    

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                               

       

 

Zaterdag 11 en zondag 12 januari veel

Deltasporters op landelijke wedstrijden

Vier turnsters A-selectie na 2e kwlificatiewedstrijd in Prinsenbeek

  

Emma van Wanrooij, Anna Jendrusch, Esmée van der Moezel en Naomi van der Stel

Vier turnsters van GV Delta Sport komen op zaterdag 11 en zondag 12 januari in actie op de 2e kwalificatiewedstrijd dames turnen in Prinsenbeek. Op zaterdag 11 januari gaat Anna Jendrusch (2e divisie senior) in wedstrijd 1 van start en in wedstrijd 2 komt Emma van Wanrooij (pupil 1 N2) in actie op de meerkamp. Zondag 12 januari worden de vier turnonderdelen, sprong, brug, balk en vloer uitgevoerd door Esmée van der Moezel (pupil 2 N2) in wedstrijd 1 en in wedstrijd 2 komt Naomi van der Stel (jeugd 1 N3) uit op de meerkamp.

Zestien teams in 1e kwalificatiewedstrijd acrogym in Mierlo

 

De acroteams van GV Delta Sport start de kwalificatie met zestien teams

In Mierlo wordt op zaterdag 11 en zondag 12 januari gestart met de eerste kwalificatie wedstrijden voor acroteams. Op zaterdag komen zestien teams van GV Delta Sport in actie van de E- tot C-categorie. de wedstrijden vinden plaats in sporthal de Weijer.

 

Deelnemende teams van Delta Sport zijn met aanvangstijden:

Zaterdag 11 januari:

 215 E-jeugd Faya van Wensen, Annegreet de Ronde en Nienke Grauss blok 1 8.30-9.05 als 2e

177 E-junior Jara Schot/Kayleigh Schoute blok 2 9.10-9.40 als 3e

178 E-junior Evi van Dongen/Chayenne Bakelaar, blok 2 9.10-9.40 als 9e

155 E-senior Loes en Jard Bentlage, blok7 12.50-13.15 als 3e

156 E-senior Sam Bertels/Emy van Bleijswijk blok 8 13.20-13.45 als 5e

158 E-senior Kayley van den Hoek, Eva Bienefelt en Yvonne van Dam, blok 8 13.20-13.45 als 7e

135 D-jeugd Floor de Bruine/Anne Griffioen, blok 9 14.25-14.55 als 3e

134 D-jeugd Guusje Hoek/Senne Groenendijk, blok 9 14.25-14.55 als 9e

118 D-junior Ilse de Ronde/Laura van Ginkel, blok 10 15.00-15.30 als 6e

119 D-junior Saphira van Dam/melissa Dooge, blok 12 16.10-16.40 als 4e

110 D-senior Iris van der Meer, Milou Verkerke en Daphne Rotte, blok 13 16.45-17.45 als 7e

95 D-junior Rachel Spelier/Sascha Welleman, blok 14 17.15-17.45 als 4e

81 C-junior Larissa Bakelaar, Senna Vrijland en Yara van Tiggelen, 

     blok 15 18.25-18.50 tempo als 6e en blok 17e 19.20-19.45 balans als 5e

72 C-junior Jara van de Zande/Fleur Brockhus,  blok16 18.55-18.50 als 3e tempo en blok 18 19.50-20.10 als 4e

73 C-junior Melissa Bakelaar/Amy Leijten, blok 15 18.25-18.50 balans als 7e en blok17 19.20-19.45 tempo als 8e

Zondag 12 januari

53 -C-junior Babette Verkerke/Guus Rademakers (Bredagym/Delta Sport), 

      Blok 1 9.00-9.30 balans als 3e en blok 3 10.45-11.15 tempo als 4e

 Kijk voor acrowedstrijden in district zuid mee op de livestream. Volgende wedstrijd is op 11 en 12 januari in Mierlo

OZAK-toernooi geslaagd evenement

Zeven Zeeuwse Acro titels en vier toernooi

overwinningen op de eerste dag OZAK toernooi

(4 januari) voor GV Delta Sport teams

Zierikzee - Op de eerste dag van de OZAK (open Zeeuwse Acro Kampioenschappen) in Laco Sportcentrum heeft GV Delta Sport teams zeven zeeuwse titels opgeleverd. Daarnaast waren er vier teams die de eindoverwinning van het toernooi opeiste. In totaal mochten de dertien teams  achttien medailles in ontvangst nemen. De eerste dag was een topdag voor de organisatie GV Delta Sport. Hele dag volle tribune en volle turnvloer zorgde voor veel prestaties en plezier. Acrobatiek van de hoogste plank beoordeelt door twee maal tien koppig juryleden. Over de twee dagen komen 160 teams in actie. Zaterdag 4 januari waren de E en D-categorie aan de beurt.

De Zeeuwse titels voor GV Delta Sport gingen naar: E-instap Indy Kromdijk en Neline de Reus, E-juegd trio Faya van Wensen, Annegreet de Ronde en Nienke Grauss, E-senior Loes en Jard Bentlage, E-senior trio Yvonne van Dam, Eva Bienevelt en Kaylee Van den Hoek, D-senior trio Milou Verkerke, Daphne Rotte en Iris van der Meer, D-junior Laura van Ginkel en Ilse de Ronde, D-jeugd Senne Groenendijk en Guusje Hoek.

Toernooi overwinning ging naar: E-instap Indy Kromdijk en Neline de Reus, E-jeugd Faya van Wensen, Annegreet de Ronde en Nienke Grauss, D-junior Laura van Ginkel en Ilse de Ronde, D-jeugd Senne Groenendijk en Guusje Hoek.

Andere uitslagen van GV Delta Sport teams:

E-junior duo Kayleigh Schoute en Jara Schot 4e Zeeuse en 11e toernooi. E-junior Chayenne Bakelaar en Evi van Dongen 1e zeuwse en 5e toernooi.E-senioren groep Sam Bertels en Emy van Bleijswijk 4e Zeeuwse en 9e toernooi. D-junior duo Melissa Dooge en Saphira van Dam 2e Zeeuwse en 5e toernooi. D-senioren groep Milou Verkerke, Iris van der Meer en Daphne Rotte 1e Zeeuwse en 5e toernooi. D-senioren duo Sascha Welleman en Rachel Spelier 3e Zeeuwse en 9e toernooi.

Vijf medailles op de tweede dag OZAK

Drie Zeeuwse titels voor acroteams 

Zierikzee - Op de tweede dag van de OZAK (Open Zeeuwse Acro Kampioenschappen in de turnhal van het Laco Sportcentrum in Zierikzee zijn drie van de vier deelnemende GV Delta Sport ploegen Zeeuws kampioen geworden. Opnieuw was de acro kampioenschappen uitstekend bezocht door deelnemende teams en toeschouwers. Zondag 5 januari kwamen de A/B/C - categorieëen in actie waaronder vier teams van DS in de C-categorie. Zeeuws kampioen werd het duo Babette Verkerke met Guus Rademakers (Combi team Bredagym/Delta Sport) en tevens pakte het seniorenteam,  een zilveren medaille voor het toernooi. Zeeuws kampioen werd het duo-junioren Fleur Brockhus met Jara van den Zande en vierde in het toernooi. Amy Leijten en Melissa Bakelaar (C-junioren) werden de tweede Zeeuwse team en vijfde op het toernooi.

De laatste Zeeuwse titel was voor het Delta Sport trio C-junioren Yara van Tiggelen, Larissa Bakelaar en Senna Vrijland die twee goede oefeningen neerzette in zowel balans en tempo uitvoering. Daarmee werden zij in het sterke deelnemersveld vierde van het toernooi.

Het combinatieteam Guus Rademaker (Bredagym) en babette Verkerke (Delta Sport) met trainers Carola Minkels (links) en Wendy Huyzen.

Trainers GV Delta Sport in overleg.....

 

Het jaar 2020 startte voor de A-selectie met kado's

Dobbelstenen gooien en kado's verdelen, uitpakken en veel plezier dat was de start van de A-selectie dames turnen op vrijdag 3 augustus 2020 in Laco-Sportcentrum. Allemaal voor lekker hapjes gezorgd en genieten van de muziek.

 

   

Dobbelstenen gooien voor wie het meegebrachte kadootje is...........spannend

 

Dankjewel alle vrijwilligers en

sponsoren van de OZAK

Er waren over twee dagen OZAK 157 teams, 400 gymnasten en ruim 800 toeschouwers. Daarnaast alle trainers, gasten en vooral veel vrijwilligers. Vrijwilligers op vrijdag bij de opbouw en zondag bij de ontmanteling van het prachtige acro wedstrijd decor. Al die vrijwilligers van catering, kassa, begeleiding, muziek, speakers, medaille uitreiking en nog veel meer allerlei handelingen die nodig zijn om zo'n groot toernooi succesvol te laten verlopen. Ook dank aan de sponsoren. Ten eerste onze eigen club sponsoren die we op de voorgrond hebben geplaatst maar ook vooral alle sponsoren die de catering hebben ondersteunt, alle presentjes voor acrogymnasten, jury en vrijwilligers. Zonder jullie kunnen wij niet zo iets moois neerzetten in onze mooie accommodatie in Laco Sportcentrum in Zierikzee.

Sponsoren en vrijwilligers...bedankt voor de grote ondersteuning

De wedstrijd commissie van de OZAK

kijk terug op geslaagde toernooi

Voorbereiding en vele werk zorgde

voor succes op de wedstrijdvloer

In september 2019 is de OZAK-commissie gestart met de voorbereidingen van de 4e OZAK in de turnhal van GV Delta Sport. De commissie bestaande uit Toos Huyzen, Wendy Huyzen, Angela Schoute, Silvia Groenendijk, Miranda van den Hoek, Romée Baart en Kees Verkerke hebben vele uren verwerkt om dit groot toernooi te kunnen organiseren. De balangstelling uit vele plaatsen in Nederland is groot waardoor het toernooi naar een record van 157 teams groeide. Het toernooi over twee dagen ging mooi op tijdschema, geen noemenswaardige blessures en vele hulp van jury (20 personen op twee banen), vrijwilligers en commissieleden. 

Over tweede dagen waren er ruim 800 bezoekers op de tribune. Doordat de commissie ook in de turnhal plaatsen had gemaakt en een speelhal (hal 1) grote trampolines had geplaats voor mee gereisde kinderen en sporters (Dankjewel Jelles voor de geweldige begeleiding) en deel tennishal beschikbaar was voor de sporters, warming-up konden we de groot aantal toeschouwers en sporters goed verspreiden.

Zaterdagmiddag bij de eerste prijsuitreiking (rond 13.00 uur) kwamen de deelnemers van het ochtend- en middag programma gezamenlijk op de turnvloer. Neem zelf een kijkje op deze foto hoe gezellig druk het was...........

 

 

Agenda

          

 

---Zaterdag 11 en zondag 12 januari 2020 Zuid West Nederlandse kampioenschappen Acro in Mierlo met deelname DS-teams

---Zaterdag 11 en zondag 12 januari 2e kwalificatiewedstrijd 2e div. N2/jeugd N3 dames

---Maandag 20 januari bestuursvergadering GV Delta Sport

   

 

---Zaterdag 25 en Zondag 26 januari 1e plaatsingswedstrijd heren NK voor A-jongens Delta Sport (div. benjamin 2e+3e div)

---Zaterdag 25 en Zondag 26 januari regio. kampioenchappen Brabant/Zeeland 1e, 2e en 3e divisie +2e kwalificatie 3e div./N3/N4

---Vrijdag 1 februari tot zondag 3 februari kampweekend A-selectie turnen dames

-- Vrijdag 7 februari Sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland in sportcafé Laco-Sportcentrum

---Zaterdag 8 en zondag 9 februari kwalificatie jeugd 1 N2 (Talycha in Eindhoven

-- Zaterdag 15 en zondag 16 februari regiofinale 3e divisie N3/N4

---Zaterdag 15 en zondag 16 februarie toestelfinale dames turnen 1/2e div. N2/jeugd N3

---Zaterdag 15 en zondag 16 februari 2020 Zuid Nederlandse kampioenschappen acro in Oss met deelname DS-teams

---Zondag 16 februari 2e plaatsings wedstrijd NK (benjamin, 2e en 3e div verplichte oefenstof) jongens A

---Zaterdag 7 en zondag 8 maart kwartfinale NK dames 1/2/3 divisie in Volendam

---Zaterdag 14 en zondag 15 maart kwartfinale NK dames 1/2/3 div. in Winterswijk

---Zaterdag 21 en zondag 22 maart kwartfinale NK dames 1/2/3 divisie in Rotterdam

---Zaterdag 28 en zondag 29 maart toestelfinale dames turnen 3e divisie N3/N4

---Zaterdag  4 en zondag 5 april 2020 halve finale NK turnen dames 1/2/3 divisie in Laco Sportcentrum Zierikzee

---Zaterdag 11 april Zeeuwse kampioenschappen turnen dames Vlissingen

--Zaterdag 18 en zondag 19 april halve finale NK dames 1/2/3 divisie in Coevorden

--Zaterdag 9 en zondag 10 mei halve finale NK dames 1/2/3/ divisie in Purmerend

--Zaterdag 16 en zondag 17 mei NK dames 1/2/3 divisie in Almelo

--Zaterdag 6 en zondag 7 juni NK dames 1/2/3 divisie in Waalwijk

--Zaterdag 13 en zondag 14 juni NK dames 1/2/3 divisie in Nijmegen

   

           

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

   

To cancel click here, to edit your subscription click here.