Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

Opnieuw bewijzen de vrijwilligers onmisbaar te zijn. Dankzij deze grote groep ouders, familie en vrienden verzorgde zij de prachtige oefenwedstrijd tussen de B/C-selectie dames turnen. En zo als het hoort kregen zij van GV Delta Sport een aardige presentje. Applaus voor deze geweldige hulp.

Dit zijn de B/C-selectie dames turnen van GV Delta Sport die na de mooie oefenwedstrijd in de turnhal op zaterdag 7 december nu klaar zijn voor de echte KNGU-wedstrijden. Via onze nieuwsbrief houden wij iedereen op de hoogte van hun prestaties maar lees nu ook hoe leuk het afgelopen zaterdag was.

 

       

 

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       De fotograven van Delta Sport Jan en Silvana

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 13 december 2019 nummer 244                                    

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                               

       

 

Zaterdag 4 en zondag 5 januari 2020 in turnhal Laco Sportcentrum Zierikzee

Lees er alles over op www.deltasportgym.nl aan linkerkant bij OZAK

 

Zaterdag 14 en zondag 15 december

grote turnwedstrijd in Zierikzee

Zaterdag 14 en zondag 15 december organiseert GV Delta Sport in samenwerking met KNGU-Zuid de districtswedstrijd turnen dames in het Laco-Sportcentrum in Zierikzee. De grote sporthal wordt dan weer ingericht met twee wedstrijdvloeren waar zo'n 350 turnsters hun eerste kwalificatiewedstrijd meerkamp turnen. De wedstrijdcommissie van GV Delta Sport zijn volop actief en de laatste puntjes worden op de i gezet. de wedstrijden startten beide dagen om 0.800 uur en zaterdag is de laatste turnster klaar om 20.00 uur en op zondag om 18.00 uur.

Van Delta Sport komen twintig turnsters in actie:

Zaterdag 14 december: Wedstrijd 1: Instap N3 Juul Littooy, Liv Littooy. 3e divisie jeugd: Kyani Bouwman en Sterre Bosma. Wedstrijd 2: 3e divisie junior; Floor Raats, Tessa Roggeband,Xin da van der Wekken, Zena Weijers en Kyara Offerhaus. Wedstrijd 4 Pupil 1 N3: Yasmijn van de Guchte en Lisa de Bruine. 3e divisie senior: Noah de Ruijter en Feline Hanse.

Zondag 15 december: Wedstrijd 1 6e divisie junior: Fabianne Ramondt, Mila radecke, Chayenne Bakelaar en Madelief van Dam. 6e divisie jeugd: Britt de Kam en Valerie van Veldhuizen. Wedstrijd 2: puil 1 D3: Quinty van der Wekken.

 

Zaterdag 14 december vijf turners actief in Tilburg

Open Tilburgse meerkamp kampioenschappen

De vijf GV Delta Sport turners die in actie komen in Tilburg

Tilburg - Zaterdag 14 december komen vijf GV delta Sport turners in actie op de Open Tilburgse meerkamp kampioenschappen. In de grote sporthal Kwadraat start in de 1e ronde Ian Geertse en Thijs van Welt (beide talentendivisie) op de vloeroefening. In dezelfde ronde start Levi Bakker en Jesse Both (beiden 2e divisie instap) 0p het onderdeel voltige. Daarna vlgen voor de turners nog ringen, sprong, brug en rek. In de 2e ronde komt Dustin Erades (1e jaars 2e divisie pupil) het eerst uit op de sprongenserie. Jutta Padmos en Marika Padmos begeleidden de turners in Tilburg.

 

Hoeveel hebben onze leden opgehaald voor de clubactie

Is het een record? En dan vertellen wij op maandag 16 dec.

Op maandag 16 december om 16.30 maken we de winnaars en de uiteindelijke eindstand bekend van de Grote Clubactie 2019! Ik wil jullie ook weer bedanken, want zonder jullie aanmoediging en promotie was het niet gelukt! Het geld kunnen we weer goed gebruiken voor het vervangen of aanschaffen van materialen, jeugdactiviteiten en opleidingskosten.

Zouden de trainers de volgende personen willen uitnodigen voor op maandag 16 december:

Amy Leijten Yuna Brouwer Thijs vd Welt
De kinderen die 20 loten of meer dan 20 loten hebben verkocht, krijgen deze week via de mail hun gratis voucher voor: Crazy Kangaroo, Snowworld, Bobbejaanland, optisport.

Als er kinderen zijn die deze niet hebben ontvangen en wel recht op hebben, dan graag aan mij doorgeven met het juiste email adres!

De grote trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op woensdag 11 december 2019.

https://clubactie.nl/

We willen jullie bedanken voor jullie hulp en aanmoediging tijdens de Grote Clubactie. Het was dit jaar weer een succes!

De begeleiders van de clubactie: Pieternel en Gina

 

Zeventien acroteams presentatie voor nieuw seizoen 2020

 

OZAK eerste krachtmeeting voor Delta Sport-teams

Tribune vol met liefhebbers en familie voor de presentatie van de zestien wedstrijd acroteams GV Delta Sport. Deze teams gaan in verschillende categorieën meedoen aan de kwalificatie wedstrijden om uiteindelijk zo hoog mogelijk in landelijke wedstrijden te eindigen.

 

 

Het jongste team van Delta Sport

 

In GV Delta Sport presentatiepakken

 

   

Een prachtige kennismaking met alle zestien teams die in wedstrijdverband gaan acrogymmen

 

 

Trainers werden even in het zonnetje gezet

   

Fotograven Jan en Silvana kregen een kerstkado. Team Babette Verkerke/Guusje rademakers in actie

 

Turnster Emma van Wanrooij zet een mooie prestatie

neer in haar eerste KNGU-wedstrijd

Panningen - GV Delta Sport turnster Emma van Wanrooij een mooie prestatie neer gezet bij de eerste kwalificatie wedstrijden turnen dames in Limburgse Panningen. De pupil 1 N2 werd op de meerkamp nummer 21e van de 32 deelneemsters in de tweede wedstrijdronde in sporthal Piushof. De start op de balkoefening ging met twee vallen en dat betekent een te magere score van 9.350 punten maar zij zorgde daarna voor een mooie uitvoering op de vloer met 11e plaats en 11.867 pnt. Bij de brugoefening kreeg zij 10.567 pnt (21e) en het slotstuk op de sprongenserie sloot ze af met een knappe 8e plaats en 13.225 pnt. In totaal kreeg zij 45.009 punten op de vier toestellen. 

   

Emma van Wanrooij                  Naomi van der Stel

Eerste wedstrijd voor kwalificatie landelijke finales 

Esmee van der Moezel (9e) en Naomi van der Stel (12e)

Anna Jendrusch bij de senioren naar een 19e plaats

Panningen - De tweede dag van de eerste kwalificatiewedstrijd in het Limburgese Panningen opweg naar een plaats in de lanelijke finale turnen dames kwamen drie turnsters in actie van GV Delta Sport. Naomi van der Stel (jeugd 1 N3) bijtte het spits af in de vroege morgen op de turnvloer bij de balkoefening met 11.550 (6e). De vloeroefening bracht te weinig jury waardering op (9.900) met een 22e plaats maar Van der Stel herstelde zich knap met sprong ( 12.000) en een zeer knappe brugoefening wat een derde plaats opleverde (14.150. Hiermee eindigde zij knap op de 12e plaats en 47.600 punten. In het middagprogramma turnde Esmée van der Moezel ( pupil 2 N2) naar een zeer mooie 9e plaats met 49.742 punten. Van der Moezel startte op de spron met 12.675 pnt (14e) en zette een knappe brugoefening neer (14.550) wat een derde plaats opleverde van de 36 deelnemers. Bij de balkoefening noteede zij twee keer een val (2 punten aftrek) maar kreeg toch nog 10.350 pnt. Het laatste onderdeel op de vloeroefening eindigde zij als 7e (12.167 pnt.) Bij de senioren 2e divisie kwam Anna Jendrusch in actie en eindigde als 19e met 44.033 punten.  Startte goed op de brug met 11.150 punten en vervolgens noteerde zij een 11.300 op de balk. De vloeroefening werd door de jry beloond met 11.033 maar op de sprong miste zij een score op de tweede sprong wat uiteindelijk een 10.550 bij de eerste sprong meetelde. Er worden twee kwalificatiewedstrijden geturnd om door te stromen naar de landelijke kwart finales.

Anna Jendrusch en Esmee van der Moezel

 

Een prachtig plaatje en oefenwedstrijd 

van de B/C-selectie turnen dames

Zierikzee - Het is zaterdag 7 december dat de B/C-selectie turnen dames een uitstekende uitvoerig en presentatie gaven in de turnhal van GV Delta Sport in het Laco-Sportcentrum. Een uitstekende organisatie van de trainers onderling en ondersteund door de ouders met jury, muziek, presentatie en catering. Daarnaast de hulpploegen om de turnhal wedstrijd geschikt te maken. Zo'n 45 turnsters kwamen in verschillende caegorieën uit op de vier onderdelen vloer, brug, sprong en balk. Er werd gejureerd door ooit een mooie programma wat jurylid Marjan de Glopper heeft ontworpen. En natuurlijk vielen alle turnsters in de prijzen.

Uitslagen C-selectie: Instap D2: 1. Julia Heijboer, 2.Faya van Wensen, 3. Vera Kik. Pupil; 1 D3: 1. Quinty van der Wekken. Jeugd 1 D3: 1. Annegreet de Ronde, 2.Nikki Vrijland, 3. Ilona Hoogerwerf, 4. Caetijn Rode, 5. Maud Kosters, 6. Tessa Dijkmans. Jeugd 5e divisie: 1. Kristel Klink. Jeugd 6e divisie: 1. Britt de Kam, 2. Valerie van Veldhuizen. Junior 5e divisie: 1. Maud Brockhus, 2. Romany Hanse, 3. Merel de Glopper. Junior 6e divisie: 1. Mila Radecke, 2. Chayenne Bakelaar, 3. Madelief van Dam, 4. fabinebbe Ramondt. Senior 5e divisie: 1. Tatum Radecke. Senior 6e divisie: 1. Lynn van der Tonnekreek, 2. Elianne Biesma, 3. Nienke Deurloo.

Uitslagen B-selectie: Instap D1: 1. Guusje Hoek, 2. Jara Schot, 3. Rosanne Klink, 4. Amy Kloet. Pupil 1 D1: 1. Floor de Bruine, 2. Saphira van Dam, 3. Ilse de Ronde, 4. Kloe van der Stel. Pupil 2 D1: 1. Melissa Bakelaar, 2. Larissa Bakelaar, 3. Stella Offerhaus, 4. Nienke van den Berg. Jeugd 1 D1: 1. Senne Groenendijk. Jeugd 4e divisie: 1. Sarah Brozius, 2. Nienke Grauss. Junior 4e divisie: 1. Rosanne Mol, 2. Indy Smits

B-selectie turnen dames met trainers

C-selectie turnen dames met trainers

 

B-selectie in turnpak                             C-selectie in turnpak

 

Niels Grinwis en Bart Haspels

districtskampioen meerkamp

Zuid-Holland

Bij de Districtskampioenschappen Zuid-Holland in Waddinxveen zijn GV Delta Sport turners Niels Grinwis en Bart Haspels kampioen geworden op de meerkamp. Grinwis kwam uit bij de jeugd 4e divisie en toonde zich de sterkste turner op de onderdelen vloer, voltige, sprong, ringen, brug en rekstok. Zijn clubgenoot Tygo verbrugge belandde net naast het podium met een 4e plaats. Haspels uit Zierikzee was de beste turner in de instap 4e divisie. Bij de pupil 1 4e divisie vielen Jack ten Hove, Silas Hulsken en Tabesh Gerami net naast het erepodium op de meerkamp. 

 

Een beetje stoerefoto van Jack te Hove, Silas Hulsken, Tabesh Gerami en Bart Haspels

Vakantierooster Kerst/Nieuwjaars vakantie 2019/2020.
 
Omdat de dagen van kerst en nieuwjaar door de weeks vallen is het onmogelijk om open lessen te organiseren voor recreatie en kind- en oudergym. gezien het wedstrijdseizoen vol is gestart moeten de selectie leden van de verschillende groepen door trainen in de vakantie.  Dus voor alle regreatiegroepen gym, freerunnen, springgroepen, bodygym en vrijturnen is het genieten van de vrije dagen.
 
Zaterdag 21 december
 
Gewone lesrooster
 
Maandag 23 december
 
09.00-12.00 uur  A-selectie dames/ Pré selectie en A-selectie jongens.13.00-16.00 uur Acroselectie 1A en 1B
 
Dinsdag 24 december
 
09.00-12.00 uur Pré-selectie en A-selectie dames.  12.00-15.00 uur C-selectie dames
 
13.00-16.00 uur B-selectie dames.  15.00-18.00 uur B-jongens (Laco sluit om 18.00 uur)
 
Woensdag 25 dec 1e kerstdag en donderdag 26 dec 2e kerstdag geen trainingen
 
Vrijdag 27 december
 
09.00-12.00 uur C-selectie dames.  12.00-15.00 uur A-selectie dames. 15.00-18.00 uur B-jongens en A-jongens
 
Zaterdag 28 december
 
8.45-11.00 uur Acroselectie 1A en 1B.  11.00-14.00 uur A-selectie dames en Pré-selectie. 13.00-16.00 uur B-selectie dames
 
Maandag 30 december
 
09.00-12.00 uur A-selectie dames  en Jongens A-selectie. 12.00-14.00 uur SS Nieuwe Tonge. 14.00-17.00 uur C-selectie dames en B-selectie dames 17.00-20.00 uur Acroselectie
 
Dinsdag 31 december
 
09.00-12.00 uur Pré-selectie. 10.00-13.00 uur A-selectie dames turnen
 
Woensdag 1 jan nieuwjaar geen trainingen
 
Donderdag 2 januari 2020
 
13.00-16.00 uur Acroselectie 1A en 1B. 16.00—19.00 uur C-selectie dames
 
Vrijdag 3 januari 2020
 
10.00-13.00 uur A-selectie dames en jongens A-selectie. 13.00- 16.00 uur B-selectie dames
 
14.00-17.00 uur B-selectie jongens. Vanaf 17.00 uur wordt de turnhal aangepast aan de OZAK
 

 

Kind- en oudergym in kerstsferen op

woensdag 18 en vrijdag 20 december

Kom in gezellige kerstmuts of

kerstman/vrouw outfit

Volgende week hebben we een leuk kerst thema bij het kind - & oudergym zowel op woensdag 18 december  als op vrijdag 20 december.
Jullie mogen allemaal jullie gezellige kerstmuts of kerstman/vrouw outfit aan doen!
 
 
Voor in de kerstvakantie kan er helaas geen kind - & oudergym plaats vinden i.v.m. de feestdagen en door de trainingen van de selectie groepen die voorrang hebben i.v.m. het wedstrijdseizoen. De eerste les in het nieuwe jaar zal dan op woensdag 8 januari plaats vinden.
 
OZAK naar 163 teams en 400 acrogymnasten
Volg de info en deelnemers op de site

Zierikzee - De vierde editie van OZAK op zaterdag 4 en zondag 5 januari 2020 heeft een record aantal teamsinschrijvingen. Momenteel zijn er inmiddels bij A/B/C/D/E categorië 163 teams met 400 gymnasten officieel ingeschreven. de inscvhrijving is gesloten. Bij de 3e editie januari 2019 waren er 94 teams die toen actief waren in het Laco-Sportcentrum op de mooie vloer in de turnhal.

Inmiddels hebben deze clubs ingeschreven: Longo Utrecht, SVH Hellendoorn, Thor Sas van Gent, Bredagym, Olympia Landgraaf, Delta Sport, Dos Rijssen, VTV Vlissingen, KDO Hellevoetsluis, Leleaart Wijchen, Doto Bergschenhoek, Devona Wateringen en Allianza Waalwijk, United Amstelveen, Wilhelmina Bocholt en Gymsport Leiden, NGV Nieuwerkerk, Dovona Wateringen, Balans Kerkrade, Udi Bergen op Zoom, Forza Goes, Olympia Landgraaf, Volonte Meppel en Turnoss uit Oss. De inschrijving sluit eind november.

De eerste OZAK in 2017 startte met 31 teams, 2018 met 69 teams en 2019 waren er 94 teams.

De OZAK-commissie is hard aan het werken met presentjes, wedstrijdbladen, informatie geven, podiums en stoelen bestellen, medailles, overnachtigen voor juryleden, vrijwilligers te vragen en alles wat met de grote organisatie te maken heeft die plaats vind in de turnhal van GV Delta Sport in Laco-Sportcentrum in Zierikzee. 
 
Nieuws van onze leden
Babette Verkerke (foto 1) hoofdtrainster van de B-selectie en acrogymnast kreeg donderdagavond op de Universiteit Breda haar diploma voor Facility Management. Foto 2: Sam Groothedde vertoefde afgelopen week heel even in het ziekenhuis om de metalen plaat uit zijn arm te verwijderen. Sam op de foto actief op de NK brak een jaar geleden zijn elleboog. Momenteel zit Naomi van der Stel (A-selectie turnster) met d'r voet in het gips door een klein misstap bij de rekstok. Waarschijnlijk een klein scheurtje in bot maar volgende week is er duidelijkheid.
 
Kranten schrijven over Delta Sport
PZC donderdag 12 december
Wereldregio vrijdag 12 december

 

Agenda

          

---Vrijdag 13 december Demo turnen van Dustin Erades voor zijn klas Theo Thijssen school. 12.30-13.30 uur

---Zaterdag 14 december Open Tilburgse kampioenschappen Jongens A   

--- Zaterdag 14 en zondag 15 december 1e kwalificatiewedstrijd divisie 3/4/5/6 en N3/N4 en D in Laco-sportcentrum

----Maandag 16 december OZAK vergadering

--- Zaterdag 4 en zondag 5 januari 2020 de vierde edite OZAK (Open Zeeuwse Acrokampioenschappen) A/B/C/D/E en e-instap

---Zaterdag 11 en zondag 12 januari 2020 Zuid West Nederlandse kampioenschappen Acro in Mierlo met deelname DS-teams

---Maandag 20 januari bestuursvergadering GV Delta Sport

   

 

---Zaterdag 25 en Zondag 26 januari 1e plaatsingswedstrijd heren NK voor A-jongens Delta Sport (div. benjamin 2e+3e div)

---Zaterdag 11 en zondag 12 januari 2e kwalificatiewedstrijd 2e div. N2/jeugd N3 dames

---Zaterdag 25 en Zondag 26 januari regio. kampioenchappen Brabant/Zeeland 1e, 2e en 3e divisie +2e kwalificatie 3e div./N3/N4

---Vrijdag 1 februari tot zondag 3 februari kampweekend A-selectie turnen dames

-- Vrijdag 7 februari Sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland in sportcafé Laco-Sportcentrum

---Zaterdag 8 en zondag 9 februari kwalificatie jeugd 1 N2 (Talycha in Eindhoven

-- Zaterdag 15 en zondag 16 februari regiofinale 3e divisie N3/N4

---Zaterdag 15 en zondag 16 februarie toestelfinale dames turnen 1/2e div. N2/jeugd N3

---Zaterdag 15 en zondag 16 februari 2020 Zuid Nederlandse kampioenschappen acro in Oss met deelname DS-teams

---Zondag 16 februari 2e plaatsings wedstrijd NK (benjamin, 2e en 3e div verplichte oefenstof) jongens A

---Zaterdag 7 en zondag 8 maart kwartfinale NK dames 1/2/3 divisie in Volendam

---Zaterdag 14 en zondag 15 maart kwartfinale NK dames 1/2/3 div. in Winterswijk

---Zaterdag 21 en zondag 22 maart kwartfinale NK dames 1/2/3 divisie in Rotterdam

---Zaterdag 28 en zondag 29 maart toestelfinale dames turnen 3e divisie N3/N4

---Zaterdag  4 en zondag 5 april 2020 halve finale NK turnen dames 1/2/3 divisie in Laco Sportcentrum Zierikzee

---Zaterdag 11 april Zeeuwse kampioenschappen turnen dames Vlissingen

--Zaterdag 18 en zondag 19 april halve finale NK dames 1/2/3 divisie in Coevorden

--Zaterdag 9 en zondag 10 mei halve finale NK dames 1/2/3/ divisie in Purmerend

--Zaterdag 16 en zondag 17 mei NK dames 1/2/3 divisie in Almelo

--Zaterdag 6 en zondag 7 juni NK dames 1/2/3 divisie in Waalwijk

--Zaterdag 13 en zondag 14 juni NK dames 1/2/3 divisie in Nijmegen

   

           

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

   

 

To cancel click here, to edit your subscription click here.