Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

Een leuke en mooie wedstrijd hadden we op zondag 1 december in de turnhal samen met Turnschool Zeeland en aantal turnsters van VTV. Een eerste aanzet tot samenwerking maar ook deze wedstrijd smaakt naar meer en krijgt een vervolging gezien er behoefte is aan een wedstrijd voordat het echte KNGU-wedstrijden landelijk van start gaan. Lees meer over de prestaties van Delta Sport turnsters en bekijk een aantal mooie foto's in deze nieuwsbrief.

 

 

       

 

Kijk op https://www.deltasportgym.nl    Turnsters in afwachting van de toestellenwedstrijd in de turnhal     

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 6 december 2019 nummer 243                                    

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                               

       

 

Zaterdag 4 en zondag 5 januari 2020 in turnhal Laco Sportcentrum Zierikzee

Lees er alles over op www.deltasportgym.nl aan linkerkant bij OZAK

 

Zaterdag 7 december een gezamenlijke

oefenwedstrijd van B/C-selectie turnen

dames in de turnhal

 

De C-selectie en tweede foto B-selectie (er ontbreken wat turnsters op de foto's)

Zierikzee - Zo'n 45 turnsters van de B/C- selectie turnen dames komen op zaterdag 7 december in actie op de meerkamp. In de turnhal van GV Delta Sport wordt deze gezamenlijk oefenwedstrijd gehouden in voorbereiding voor de echte KNGU-wedstrijden die voor sommige turnsters startten in het weekend op 14/15 december in Zierikzee. Het wordt een leuke wedstrijd op de vier toestellen met jury, catering en medailles. De toegang is gratis. Kom genieten van deze turnsters die uitkomen in de 4e/5e/6e divisie. De wedstrijd begint om 12.00 uur tot ongeveer 17.00 uur.

De eerste kwalificatiewedstrijd A-selectie turnen dames start op 7 en 8 december in Limburgse Panningen
 

In december start de echte wedstrijden weer binnen de KNGU-kwalificatie opweg naar de landelijke kwart, halve en finale plaatsen. Eerst zijn er twee kwalificatiewedstyrijden voor de A-selectie dames turnen van Delta Sport. De verdelingen van categoriëen in de 1e, 2e en 3e divisie op verschillende wedstrijden is groot zodat nooit de gehele A-selectie op één plaats te gelijk zijn.

In Panningen komen aan de start voor de meerkamp: Zaterdag 7 decmber: Wedstrijd 2 baan 1 Emma van Wanrooij (pupil 1 N2). Zondag 8 december: wedstrijd 1 baan 1 Naomi van der Stel (jeugd 1 N3) Wedstrijd 2 baan 1: Esmée van der Moezel (pupil 2 N2) en baan 2 Anna Jendrusch (senior 2e divisie).

Een ander deel van de A-selectie komen weer in actie op de thuiswedstrijd in Laco Sportcentrum op zaterdag 14 en zondag 15 december.

Jongens B-selectie turnen districtskampioenschap in Waddinxveen

Opnieuw gaan de jongens uit de B-selectie een meerkamp turnen. Zaterdag 7 december komen zij in actie in Waddinxveen voor de districtskampioenschappen Zuid-Holland. de DS-turnsters die voor wedstrijden zijn ingeschreven bij WIK in Oostvoorne (samenwerking) komen dan voor de derde keer in actie in tijd van vier weken. In actie komen Bart Haspels (instap), Silas Hulsken, Jack ten Hove en Tabesh Gerami (allen pupil) en Tygo Verbrugge en Niels Grinwis (jeugd). 

Zaterdag 14 en zondag 15 december

grote turnwedstrijd in Zierikzee

Zaterdag 14 en zondag 15 december organiseert GV delta Sport in samenwerking met KNGU-Zuid de districtswedstrijd turnen dames in het Laco-Sportcentrum in Zierikzee. De grote sporthal wordt dan weer ingericht met twee wedstrijdvloeren waar zo'n 350 turnsters hun eerste kwalificatiewedstrijd meerkamp turnen. De wedstrijdcommissie van GV Delta Sport zijn volop actief en de laatste puntjes worden op de i gezet. de wedstrijden startten beide dagen om 0.800 uur en zaterdag is de laatste turnster klaar om 20.00 uur en op zondag om 18.00 uur.

Van Delta Sport komen twintig turnsters in actie:

Zaterdag 14 december: Wedstrijd 1: Instap N3 Juul Littooy, Liv Littooy. 3e divisie jeugd: Kyani Bouwman en Sterre Bosma. Wedstrijd 2: 3e divisie junior; Floor Raats, Tessa Roggeband,Xin da van der Wekken, Zena Weijers en Kyara Offerhaus. Wedstrijd 4 Pupil 1 N3: Yasmijn van de Guchte en Lisa de Bruine. 3e divisie senior: Noah de Ruijter en Feline Hanse.

Zondag 15 december: Wedstrijd 1 6e divisie junior: Fabianne Ramondt, Mila radecke, Chayenne Bakelaar en Madelief van Dam. 6e divisie jeugd: Britt de Kam en Valerie van Veldhuizen. Wedstrijd 2: puil 1 D3: Quinty van der Wekken.

 

Wij zoeken nog enkele hulpen

districtswedstrijd voor turnen dames

1e kwalificatie 3e/6e divisie en N3/JN4/D3 

 Kom je helpen, (13) 14 en 15 december? Meld je dan nu aan! 

Vrijdagavond moet wij de sporthal ombouwen naar een turnarena en zondag om 18.00 uur moeten wij deze weer afbreken. Vooral voor de zondag zoeken wij nog wat extra handen maar ook vrijdag mag je helpen vanaf 18.00 uur. Meld je aan bij onderstaande.

SJOUWPLOEG: 
Ronald Offerhaus                                
0610988164
 
In de catering komen we op een aantal plaatsen nog handen tekort.
In wedstrijd 4 op zaterdag 14 december tussen 16.00-20.00 uur en op zondag 5 december wedstrijd 3 tussen 14.00-17.30 uur. Meld je aan bij onderstaand:
 
 
CATERING:
Chantal Krakeel
0622969775
 
Let op: vrijdag 13 december opbouwen, zondag 15 december afbreken
 
Alvast ontzettend bedankt. Vele handen maken licht werk! 
 
Sportieve groet van de wedstrijdcommissie 
 

Kom allemaal kijken naar de mooie Acroteams

die de landelijke strijd aangaan in 2020

Op woensdagavond 11 december mag iedreen een plaatsje nemen op onze tribune in de turnhal. Daar worden de 16 teams gepresenteerd die na de BOAC en OZAK de strijd aangaan in district zuid voor kampioenstitel district maar vooral kwalificatie af te dwingen voor een plaats in de landelijke strijd die uiteindelijk moeten eindigen in de finale NK. Van 18.00-19.00 uur is het warming-up maar vanaf 19.00 uur kan iedereen mee genieten van de oefeningen met dans, acrobatiek en turnen.

Website van GV Delta Sport heeft in

november een record aantal bezoekers

De website van GV Delta Sport, www.deltasportgym.nl  heeft in de maand november 2019 een record aantal bezoekers gekregen. In totaal gingen 6316 maal de site lezen of iets opzoeken. Zo'n 12546 keer is de site ook weer gegeven. Het oude recor stond op januari 2018 met een bezoek van 5751 lezers. De meest bezochte kaders zijn de agenda, nieuwsbrief en artikelen die wij plaatsen. Ook wordt het lesrooster en de speciale aangemaakte onderwerpen over wedstrijden veel bezocht.

Het ledental van GV Delta Sport staat momenteel op 570 leden en de club is nog steeds groeiend.

 

Medailleregen voor turnsters van GV Delta Sport

Samenwerking met Turnschool Zeeland, VTV en Delta Sport

Het middagprogramma (wedstrijd 2) levert een gezamenlijk foto op van deelnemers en trainers Turnschool Zeeland met GV Delta Sport

Zierikzee - Een toestellenwedstrijd voor de hoogste divisies van GV Delta Sport en Turnschool Zeeland, met aanvulling van VTV, zorgde in de turnhal van GV Delta Sport in in Laco Sportcentrum in Zierikzee voor mooie prestaties op de vier turnonderdelen sprong, brug, balk en vloer. De medailles werden verdeeld onder de drie clubs waarvan de turnsters van Delta Sport 32 medailles wist te veroveren. Het grootste goudhaantje bij Delta Sport was Esmee van der Moezel (pupil 2 N2) die alle vier turnonderdelen wist te winnen. Bij de jeugd 1 N2 verdeelde DS-turnsters Talycha Krakeel en Naomi van der Stel de medailles. Krakeel won sprong en vloer en pakte zilver bij brug en balk. Van der Stel won de brug en balk en werd tweede bij de sprong. Emma van Wanrooy (pupil 1 N2) kreeg drie medailles omgehangen op het erepodium met goud op sprong en brug en pakte zilver op balk. In het middag programma kwamen de categoriëen jeugd, junior en senior uit. Vele medailles gingen naar turnsters van Turnschool Zeeland maar de Delta Sport turnsters verzamelde  ook nog eens achttien medailles. Bij de jeugd 2 E was het Sterre Bosma die de vloeroefening won en brons verdiende bij sprong en balk. Kyani Bouwman pakte in dezelfde categorie vier zilveren medailles op alle vier toestellen. Bij de junioren D was Floor Raats uitstekend opdreef met goud op brug- en vloeroefening en brons op sprong. Haar clubgenote Zena Weijers won goud op de brug, zilver op de balk en brons op sprong. Voor Xinda van der Wekken was er brons op de mooie vloeroefening. Noah de Ruijter (senior C 2e div) won zilver op balk en brons op brug. Bij de junioren D 2e divisie won Tessa Roggeband de zeer mooie balkoefening en pakte Kyara Offerhaus een prachtige zilveren medaille op de brugoefening.

Delta Sport turnsters uit de A-selectie die zowel aan het ochtend- als middag programma turnde op de vier toestellen.

Turnsters van Turnschool Zeeland en GV Delta Sport gezamenlijk op de foto in het middagprogramma

Wat moment opnames tijdens de wedstrijden

 

 

Op de website www.deltasportgym.nl is aan de linkerkant bij fotoalbum een album aangemaakt die we binnen korte tijd zoveel mogelijk delta sport foto's op gaan zetten die door onze fotograven Jan en Sivana zijn gemaakt.

 

Gouden medailles voor Bart Haspels, Tygo Verbrugge

en Niels Grinwis toestellenfinale in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Toestellenfinale van het Rayon Voorne-Putten en Rozenburg heeft de delegatie turnen jongens van GV Delta Sport acht kampioenstitels opgeleverd. Niels Grinwis (4e div  jeugd) wist van de zes toestellen vier keer te winnen en dus vier gouden medailles werden op het erepodium om zijn nek gehangen. Zijn clubgenoot Tygo Verbrugge pakte de twee overwinningen op de andere toestellen dus klom het erepodium op voor twee gouden medailles. Bart haspels (instap 4e div) wist twee van de zes toestellen te winnen en mocht de grote eer hebben om twee medailles te verdienen. Silas Husken en Tabesh Gerami kwamen ook in actie. 

GV Delta Sport turners waren weer succesvol op de wedstrijden

 

Wie is zijn bidon vergeten in de turnhal

Wat vinden wij het meeste na de trainingen in de turnhal? Just drinkflessen en sokken.......Neem je spullen mee na afloop van de trainingen zowel uit de turnhal als uit de kleedkamers.

 

GV Delta Sport turner(s) genomineerd voor

de sportverkiezing vrijdag 7 februari 2020

Gemeente Schouwen-Duiveland

 

Stan de Looze en Marika Padmos

 

 

De vakjury van de sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland heeft de nominaties bekend gemaakt van de sportman en sportvrouw en sportploegen. Op vrijdag 7 februari wordt er op de locatie Sportboulevard bekent gemaakt met een avondvullend programma wie sportman, sportvrouw en sportploeg mag worden gehuldigd. Ook wordt de organisatieprijs, aanmoedigingsprijs en penning van verdienste uitgereikt.

GV Delta Sport turnster Marika Padmos en turner Stan de Looze behoren bij de genomineerde sporters. Padmos (24) heeft de nominatie te danken in de 2e divisie turnen dames meerkamp aan de 1e plaats kwalificfatie NK, 2e plaats halve finale NK en 3e plaats finale NK. De Looze (15), 2e divisie, verdiende de nominatie voor Nederlands kampioen vloer junior, derde NK-finale voltige en 6e plaats NK-finale meerkamp. Daarnaast werd hij met team O&O uit Zwijndrecht Nederlands kampioen clubteams. Padmos woont in Brouwershaven en De Looze woont in Zierikzee.

Bij de vrouwen is ook Stephanie de Frel uit Ellemeet voor haar resultaten bij paardrijden en leanne van de Breg uit Renesse voor kampioenstitel enkelspan. Bij de heren zijn naast De Looze ook Peter Hameeteman (zeilen) uit Zierikzee en Nick van Ingen (NK-freestylsurfen) uit Brouwershaven genomineerd. Bij de sportploegen komen voetbalclub Duiveland, Golfers Grevelingenhout en Golfteam mixed Marleen Pollemans en William remeeus in de schinwerpers.

 

Kranten schrijven over GV Delta Sport

Wereldregio vrijdag 6 december 2019

Wereldregio vrijdag 6 december 2019

Wereldregio vrijdag 6 december 2019

 

Agenda

          

-- Zaterdag 7 december oefenwedstrijd B/C-selectie dames in de turnhal

-- Zaterdag 7 december ditsrictskampioenschappen Zuid-Holland in Waddinxveen jongs B

---Zaterdag 7 en zondag 8 december 1e kwalificatie district Zuid instap, pupil 1, pupil 2, N2 jeugd N3

    divisie 2 in panningen

   

 

---Woensdag 11 december Acroteam presentatie vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur in turnhal

---Vrijdag 13 december Demo turnen van Dustin Erades voor zijn klas Theo Thijssen school. 12.30-13.30 uur

---Zaterdag 14 december Open Tilburgse kampioenschappen Jongens A   

--- Zaterdag 14 en zondag 15 december 1e kwalificatiewedstrijd divisie 3/4/5/6 en N3/N4 en D in Laco-sportcentrum

----Maandag 16 december OZAK vergadering

--- Zaterdag 4 en zondag 5 januari 2020 de vierde edite OZAK (Open Zeeuwse Acrokampioenschappen) A/B/C/D/E en e-instap

---Zaterdag 11 en zondag 12 januari 2020 Zuid West Nederlandse kampioenschappen Acro in Mierlo met deelname DS-teams

---Maandag 20 januari bestuursvergadering GV Delta Sport

---Zaterdag 25 en Zondag 26 januari 1e plaatsingswedstrijd heren NK voor A-jongens Delta Sport (div. benjamin 2e+3e div)

---Zaterdag 11 en zondag 12 januari 2e kwalificatiewedstrijd 2e div. N2/jeugd N3 dames

---Zaterdag 25 en Zondag 26 januari regio. kampioenchappen Brabant/Zeeland 1e, 2e en 3e divisie +2e kwalificatie 3e div./N3/N4

---Vrijdag 1 februari tot zondag 3 februari kampweekend A-selectie turnen dames

-- Vrijdag 7 februari Sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland in sportcafé Laco-Sportcentrum

---Zaterdag 8 en zondag 9 februari kwalificatie jeugd 1 N2 (Talycha in Eindhoven

-- Zaterdag 15 en zondag 16 februari regiofinale 3e divisie N3/N4

---Zaterdag 15 en zondag 16 februarie toestelfinale dames turnen 1/2e div. N2/jeugd N3

---Zaterdag 15 en zondag 16 februari 2020 Zuid Nederlandse kampioenschappen acro in Oss met deelname DS-teams

---Zondag 16 februari 2e plaatsings wedstrijd NK (benjamin, 2e en 3e div verplichte oefenstof) jongens A

---Zaterdag 7 en zondag 8 maart kwartfinale NK dames 1/2/3 divisie in Volendam

---Zaterdag 14 en zondag 15 maart kwartfinale NK dames 1/2/3 div. in Winterswijk

---Zaterdag 21 en zondag 22 maart kwartfinale NK dames 1/2/3 divisie in Rotterdam

---Zaterdag 28 en zondag 29 maart toestelfinale dames turnen 3e divisie N3/N4

---Zaterdag  4 en zondag 5 april 2020 halve finale NK turnen dames 1/2/3 divisie in Laco Sportcentrum Zierikzee

---Zaterdag 11 april Zeeuwse kampioenschappen turnen dames Vlissingen

--Zaterdag 18 en zondag 19 april halve finale NK dames 1/2/3 divisie in Coevorden

--Zaterdag 9 en zondag 10 mei halve finale NK dames 1/2/3/ divisie in Purmerend

--Zaterdag 16 en zondag 17 mei NK dames 1/2/3 divisie in Almelo

--Zaterdag 6 en zondag 7 juni NK dames 1/2/3 divisie in Waalwijk

--Zaterdag 13 en zondag 14 juni NK dames 1/2/3 divisie in Nijmegen

   

           

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

   

 

To cancel click here, to edit your subscription click here.