Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

Freerunnen is zeer populair bij GV Delta Sport. Volle groepen op maandag- en dinsdagavond. Woensdagavond is er nog ruimte....Lees in deze nieuwsbrief

Het was woensdag (27 november) haast een hele dag pietengym...wat een kanjers deze pieten die op bezoek waren in de turnhal.

 

       

 

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       Pietengym in de turnhal      

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 29 november 2019 nummer 242        

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                               

       

Toestelfinales voor turners van GV Delta

Sport in Hellevoetsluis

Voor de B-selectie turners jongens van GV Delta Sport zijn er zaterdag 30 november medailles te winnen bij de toestelfinales. Er kan op zes toestellen worden geturnd (vloer, voltige, ringen, sprong, brug en rek). Deelnemers van Delta Sport zijn Bart Haspels (instap 4e div), Silas Hulskenen Tabesch Gerami (beide pupil 4e div), Tygo Verbrugge en Niels Grinwis (beiden jeugd 4e div.)

 

Zaterdag 30 november in vergaderruimte Laco Sportcentrum

Informatiebijeenkomst C-selectie dames turnen

De trainsters van de C-selectie dames turnen gaan de ouders informeren op zaterdag 30 november tussen 12.30-13.15 uur over het komende wedstrijd seizoen. Niet alleen de wedstrijden worden doorgenomen maar ook de trainingen, niveua,s en alle noodzakelijke dingen die samenhangen met het turnen. De informatiebijeenkomst vind plaats in de vergaderruimte van Laco-Sportcentrum (boven in ruimte Anita Staps).

 

In samenwerking met turnschool Zeeland en GV Delta Sport

Alle informatie aan de linkerkant van onze website

Ook de deelnemers en tijdzone

Zierikzee - Zo'n veertig turnsters van Turnschool Zeeland, GV Delta Sport en VTV (Vlissingen) komen zondag 1 december in actie op de toestelwedstrijd in de turnhal van GV Delta Sport in Laco-Sportcentrum. Deze mooie samenwerking met Turnschool Zeeland geeft de gelegenheid om op wedstrijdbasis te oefenen met zijn allen in een prettige sfeer. De turnhal wordt zo ingericht dat alle vier toestellen (vloer, bruggen, sprongen en balken) makkelijk te zien zijn voor publiek (€ 3,50 intrede). Ook voor de turnsters uit 1e, 2e en 3e divisie een ideaal moment om voor het echte wedstrijd seizoen gaat beginnen even kennis te maken in een wedstrijdsfeer. De organisatie heeft alles in goede banen geleid om zowel jury, trainers en turnsters een optimaal dag te geven.

 

Inschrijving Open Zeeuwse Acro kampioenschappen (OZAK 4 en 5 januari 2020) is gesloten (alle info aan de linkerkant site)

Inmiddels zijn er 163 teams en 400 acrogymnasten die meedoen

De inschrijving voor de OZAk is gesloten en vrijwel helemaal twee dagen lang volgeboekt. De turnhal zal tijdens de OZAK helemaal in stijl van de acrogym worden ingericht. Er komen podiums voor de dubbele juryleden (wordt gewerkt met twee groepen juryleden) extra plaats voor toeschouwers en een vrije zone voor de acrogymnasten. Ook deel tennishal is beschikbaar voor de warming-up en hal 1 voor andere activiteiten. De OZAK-commissie is nu volop aan het werk om de laatste voorbereidingen af te ronden.

OZAK zorgt op 4 en 5 januari voor een record aantal deelnemers met 163 teams en ruim 400 acrogymnasten.

 

Hoog bezoek in de turnhal van GV Delta Sport

Zestig kinderen en ouders/familie genieten van het pietengym

Pieten balanceren met kind- en oudergym

Het jaarlijkse pietengym bij kind- en oudergym was weer vol verrassingen. In de turnhal kwamen zestig kinderen (1-4 jaar) met ouders, familie en vrienden lekker meedoen met de Pietengym. Er was echte stoomboot na gebouwd en de pieten hielp alle kinderen mee om over de balken te lopen en zelfs leren ze hoe een trampoline werkt. Gewoon...je springt en dan ga je vanzelf omhoog.....

De evenementencommissie van GV Delta Sport had weer voor veel entourage gezorgd waardoor het een ware happening werd voor de kindjes en ook een beetje voor de grote mensen.

Kleine impressie met pietenfoto's.....

Er waren ook veel kleine pietjes........

Heel veel pieten kwamen gymmen in de turnhal

Het was woensdagmiddag met heel veel kinderen dolle pret

In het middag programma van de pietengym voor kinderen van 4 tot 8 jaar was het wel heel druk in de turnhal. met ruim vijftig kinderen en heel veel pieten werd er hard getraind om met zijn allen de pieten uit te dagen. De conclusie is wel dat de pieten erg hun best deden maar de kinderen waren top favoriet in het gymmen.

Foto impressie van de middag gympieten...

De pieten hebben nog wel wat gymlessen nodig..kom maar naar GV Delta Sport daar kan je van alles leren

 

Acroteam Babette Verkerke en Guusje Rademakers bij

C-categorie senior drie keer zilveren medaille bij BOAC 2019 in Breda

Breda - Het acroteam Babette Verkerke en Guusje Rademakers toonde bij de internationale BOAC 2019 in Breda twee schitterende oefeningen op balans en tempo in de categorie C-senior. Het team, dat uitkomt voor Bredagym/GV Delta Sport, verbaasde de tien koppige jury met hun eerste optreden in deze toch moeilijke categorie met hoge waardering. Dat leverde het duo in balansoefening 23.050 punten en bij tempo een score van 23.360 punten op. Opgeteld kwamen zij met 46.410 pnt in de totaalscore op een tweede plaats. Verkerke en Rademakers mochten hierdoor drie keer het erepodium beklimmen voor drie keer zilveren medaille. De eerste plaats was voor Simone Hartwijk en Saar Wilnes van Alianza uit Waalwijk (balans 23.590, tempo 23.60 totaal 47.20). Allianze en Delta Sport werken al nauw samen met uitwisseling van trainers en gezamenlijke trainingen. Verkerke en Rademakers trainen zowel in Breda als in Zierikzee onder leiding van de zeer ervaren DS trainster Wendy Huyzen en Bredagym trainster Carola Minkels. De combinatie lijkt een goede zet waardoor acrogymnasten van de verschillende clubs naar een hoger niveau getild kunnen worden.

Trainster Carola Minkels met Guusje Rademakers, Babette Verkerke en trainster Wendy Huyzen.

   

Moment opnames van de balans oefeningen

   

Momenten van presenteren, prijsuitreikingen, warming-up en aandacht trainers

De samenwerking met GV Delta Sport Zierikzee en Allianza Waalwijk werpt zijn vruchten af.

Acroteam Anne Griffioen en Floor de Bruine winnen BOAC 2019

GV Delta Sportteam zet mooie score neer 23.420 voor goud

Breda - Bij de internationale Bredase Open Acro Kampioenschappen (BOAC) heeft het GV Delta Sport acroteam Anne Griffioen en Floor de Bruine bij de jeugd D-categorie de gouden medaille gewonnen. In een sterk gezelschap wisten zij bij de uitvoering 23.420 punten te verzamelen van de tien koppige jury. Vandaag (zaterdag 23 nov.) kwamen tien acrotteams in actie op het sterk bezette toernooi uit met wisselende resultaten. De Delta Sport trainers waren zeer tevreden met de nieuwe uitvoeringen voor het eerst in dit seizoen neergezet op de vloer. Een aantal teams eindigde net naast het podium zoals Sascha Wellema en Rachel Spelier met een 4e plaats (senioren D 22.650 pnt) en Melissa Dooge met Saphira van Dam (junior D en 22.710 pnt).  Senne Groenendijk/Guusje Hoek verdiende een 6e plaats met 21.660 pnt. Fleur Brockhus en Jara van de Zande (Junior C ) eindigde als 7e nadat balans (21.620) en tempo oefening (21.460) goed werden uitgevoerd. Amy Leijten en Melissa Bakelaar (Jun C) lieten alleen de balans oefening zien ( 21.610 pnt) wat goed was voor een 8e prestatie. Laura van Ginkel met Ilse de ronde (D-junior) behaalde met hun oefening een 8e plaats (21.940). Het trio Yara van Tiggelen, Senna Vrijland en Larissa Bakelaar kwamen ook voor het eerst uit in de junioren C en verdiende op balans 22.210 pnt en bij tempo 19.970 wat uiteindelijk een 12e plaats opleverde. Voor Milou Verkerke, Iris van der Meer en Daphne Rotte was het een echt debuut nadat een maand geleden het team was samengesteld. Een knappe prestatie met een 13e plaats en 20.830 pnt. Het zussen duo Jard en Loes Bentlage eindigde in de categorie D-senioren als 14e met 20.030 punten.

   

Sascha/Rachel                       Yara/Senna/Larissa                   Milou/Iris/Daphne                   Melissa/Amy

   

Fleur/Jara                                    Laura/Ilse                               Melissa/Saphira                  Senne/Guusje

   

Yard/Loes                               Fleur/Jara                               Anne/Floor                              Huldiging Anne/Floor

Van links naar rechts acroteams Delta Sport: Senne Groenendijk/Guusje Hoek, Anne Griffioen/Floor de Bruine,Laura van Ginkel/Ilse de Ronde en Mellissa Dooge/Saphira van Dam

Freerunnen blijft zeer populair bij Delta Sport

Freerunnen bij GV Delta Sport is zeer populair. Volle groepen op maandag en dinsdag avond geeft aan dat de sport, die wordt uitgevoerd in onze turnhal, alle ruimte geeft voor spannend, durven maar vooral leerzame oefeningen over obstakels, trampolines en uitgezette parcoursen. De vele trainers van Delta Sport zijn dan ook zeer actief met verschillende groepen bezig om de verschillende niveau's aan te leren.

De maandag- en dinsdagavond is er nog maar zeer beperkte ruimte om deel te nemen aan de lessen. Op woensdagavond, dat is iets later, is er nog voldoende ruimte om deel te nemen aan de lessen.

Lestijden:

Maandag 19.30-21.00 uur, dinsdag 19.00-21.00 uur en woensdag 20.00-21.30 uur. Freerunnen is vanaf 8 jaar en ouder.

Bodygym op maandagmorgen 09.15 uur tot 10.45 uur in de turnhal

Ook nieuwschierig? Kom een keer meedoen.....

De verjaardag van docent Gina Kemmeren werd met een lunch aan de Nieuwe Haven in Zierikzee gevierd. De bodygym dames zorgde dan ook nog even voor een gezellig en mooi bos bloemen.

 

Kind- en Oudergym in de turnhal brengt

plezier in bewegen op speelse manier

De foto's spreken vanzelf hoe veel plezier er beleeft wordt met kind- en oudergym. De allerjongste leden van Delta Sport staan zowel op woensdag- als op vrijdagmorgen te springen om de turnhal te betreden. Vergezeld door vader of moeder of andere familieleden is het al snel een vertrouwde omgeving en staat het uitdagende parcours al klaar om te leren klimmen, vallen, kruipen en heerlijk uitdagingen uit te voeren. Natuurlijk met hulp van de familie kan je al vanaf één jaar tot vier jaar die uitdagingen aan onderleiding van docent Gina Kemmeren.

Thema vorige week was wel heel duidelijk met de bal.....

Gezellig druk in de turnhal waar ouders en andere familieleden allemaal meedoen....

Soms zijn er wel uitdagingen waar wij zelfs van staan te kijken.....

Lestijden kind- en oudergym:

Woensdag 9.30-10.30 (1 en 2 jaar) 10.30-11.30 (3 en 4 jaar) vrijdag 9.30-10.30 (1 en 2 jaar) 10.30-11.30 (3 en 4 jaar)

 

Zaterdag 7 december een gezamenlijke

oefenwedstrijd van B/C-selectie turnen

dames in de turnhal

De C-selectie en tweede foto B-selectie (er ontbreken wat turnsters op de foto's)

Zierikzee - Zo'n 45 turnsters van de B/C- selectie turnen dames komen op zaterdag 7 december in actie op de meerkamp. In de turnhal van GV Delta Sport wordt deze gezamenlijk oefenwedstrijd gehouden in voorbereiding voor de echte KNGU-wedstrijden die voor sommige turnsters startten in het weekend op 14/15 december in Zierikzee. Het wordt een leuke wedstrijd op de vier toestellen met jury, catering en medailles. De toegang is gratis. Kom genieten van deze turnsters die uitkomen in de 4e/5e/6e divisie. de wedstrijd begint om 12.00 uur tot ongeveer 17.00 uur.

 

Wil je mee helpen bij deze mooie

districtswedstrijd voor turnen dames

1e kwalificatie 3e/6e divisie en N3/JN4/D3 

 Kom je helpen, (13) 14 en 15 december? Meld je dan nu aan! 

 
SJOUWPLOEG:                                   
Ronald Offerhaus
0610988164
 
Let op: vrijdag 13 december opbouwen, zondag 15 december afbreken
 
JURYKINDEREN: 
Genevieve van Strien
0623405443
 
KASSA / INFOTAFEL:
Marian van der Wel
0612162063
 
TELTAFEL:
Annette Kooman
0681908426
 
CATERING:
Chantal Krakeel
0622969775
 
Alvast ontzettend bedankt. Vele handen maken licht werk! 
 
Sportieve groet van de wedstrijdcommissie 
 
 
De eerste kwalificatiewedstrijd A-selectie turnen dames start op 7 en 8 december in Limburgse Panningen
 

In december start de echte wedstrijden weer binnen de KNGU-kwalificatie opweg naar de landelijke kwart, halve en finale plaatsen. Eerst zijn er twee kwalificatiewedstyrijden voor de A-selectie dames turnen van Delta Sport. De verdelingen van categoriëen in de 1e, 2e en 3e divisie op verschillende wedstrijden is groot zodat nooit de gehele A-selectie op één plaats te gelijk zijn.

In Panningen komen aan de start voor de meerkamp: Zaterdag 7 decmber: Wedstrijd 2 baan 1 Emma van Wanrooij (pupil 1 N2). Zondag 8 december: wedstrijd 1 baan 1 Naomi van der Stel (jeugd 1 N3) Wedstrijd 2 baan 1: Esmée van der Moezel (pupil 2 N2) en baan 2 Anna Jendrusch (senior 2e divisie).

Een ander deel van de A-selectie komen weer in actie op de thuiswedstrijd in Laco Sportcentrum op zaterdag 14 en zondag 15 december.

 

Kom allemaal kijken naar de mooie Acroteams

die de landelijke strijd aangaan in 2020

Op woensdagavond 11 december mag iedreen een plaatsje nemen op onze tribune in de turnhal. Daar worden de 16 teams gepresenteerd die na de BOAC en OZAK de strijd aangaan in district zuid voor kampioenstitel district maar vooral kwalificatie af te dwingen voor een plaats in de landelijke strijd die uiteindelijk moeten eindigen in de finale NK. Van 18.00-19.00 uur is het warming-up maar vanaf 19.00 uur kan iedereen mee genieten van de oefeningen met dans, acrobatiek en turnen.

 

Pepernoten en een chocolade letter

     

Pepernoten en een chocolade letter voor de acrogymnasten die even niet trainen maar wel werden beloond door de trainers voor het harde werken tijdens alle trainingen.

Kranten schrijven over GV Delta Sport

 

Agenda

          

---Zaterdag 30 november Hellevoetsluis toestelfinales district Zuid-Holland jongens B

--Zaterdag 30 november oudervoorlichting C-selectie turnen dames in Laco 12.30-13.45 uur

-- Zondag 1 december Gezamenlijke oefenwedstrijd A-selecties DS en Turnschool Zeeland in turnhal

   Laco- Sportcentrum

-- Zaterdag 7 december oefenwdstrijd B/C-selectie dames in de turnhal

-- Zaterdag 7 december ditsrictskampioenschappen Zuid-Holland in Waddinxveen jongs B

---Zaterdag 7 en zondag 8 december 1e kwalificatie district Zuid instap, pupil 1, pupil 2, N2 jeugd N3

    divisie 2 in Panningen 

   

 

---Woensdag 11 december Acroteam presentatie vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur in turnhal

---Vrijdag 13 december Demo turnen van Dustin Erades voor zijn klas Theo Thijssen school. 12.30-13.30 uur

---Zaterdag 14 december Open Tilburgse kampioenschappen Jongens A     

--- Zaterdag 14 en zondag 15 december 1e kwalificatiewedstrijd divisie 3/4/5/6 en N3/N4 en D in Laco-sportcentrum

----Maandag 16 december OZAK vergadering

--- Zaterdag 4 en zondag 5 januari 2020 de vierde edite OZAK (Open Zeeuwse Acrokampioenschappen) A/B/C/D/E en e-instap

---Zaterdag 11 en zondag 12 januari 2020 Zuid West Nederlandse kampioenschappen Acro in Mierlo met deelname DS-teams

---Maandag 20 januari bestuursvergadering GV Delta Sport

---Zaterdag 25 en Zondag 26 januari 1e plaatsingswedstrijd heren NK voor A-jongens Delta Sport (div. benjamin 2e+3e div)

---Zaterdag 11 en zondag 12 januari 2e kwalificatiewedstrijd 2e div. N2/jeugd N3 dames

---Zaterdag 25 en Zondag 26 januari regio. kampioenchappen Brabant/Zeeland 1e, 2e en 3e divisie +2e kwalificatie 3e div./N3/N4

---Vrijdag 1 februari tot zondag 3 februari kampweekend A-selectie turnen dames

-- Vrijdag 7 februari Sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland in sportcafé Laco-Sportcentrum

---Zaterdag 8 en zondag 9 februari kwalificatie jeugd 1 N2 (Talycha in Eindhoven

-- Zaterdag 15 en zondag 16 februari regiofinale 3e divisie N3/N4

---Zaterdag 15 en zondag 16 februarie toestelfinale dames turnen 1/2e div. N2/jeugd N3

---Zaterdag 15 en zondag 16 februari 2020 Zuid Nederlandse kampioenschappen acro in Oss met deelname DS-teams

---Zondag 16 februari 2e plaatsings wedstrijd NK (benjamin, 2e en 3e div verplichte oefenstof) jongens A

---Zaterdag 7 en zondag 8 maart kwartfinale NK dames 1/2/3 divisie in Volendam

---Zaterdag 14 en zondag 15 maart kwartfinale NK dames 1/2/3 div. in Winterswijk

---Zaterdag 21 en zondag 22 maart kwartfinale NK dames 1/2/3 divisie in Rotterdam

---Zaterdag 28 en zondag 29 maart toestelfinale dames turnen 3e divisie N3/N4

---Zaterdag  4 en zondag 5 april 2020 halve finale NK turnen dames 1/2/3 divisie in Laco Sportcentrum Zierikzee

---Zaterdag 11 april Zeeuwse kampioenschappen turnen dames Vlissingen

--Zaterdag 18 en zondag 19 april halve finale NK dames 1/2/3 divisie in Coevorden

--Zaterdag 9 en zondag 10 mei halve finale NK dames 1/2/3/ divisie in Purmerend

--Zaterdag 16 en zondag 17 mei NK dames 1/2/3 divisie in Almelo

--Zaterdag 6 en zondag 7 juni NK dames 1/2/3 divisie in Waalwijk

--Zaterdag 13 en zondag 14 juni NK dames 1/2/3 divisie in Nijmegen

   

           

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

   

 

To cancel click here, to edit your subscription click here.