Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

De inschrijvingen voor de Open Zeeuwse Acrogym Kampioenschappen (OZAK) komen binnen vanuit alle hoeken. Niet alleen de Zeeuwse of Brabantse clubs maar ook Utrecht, Noord Holland, Limburg en uit Drente staan al teams genoteerd.

       

  

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       jury tijdens de OZFK-wedstrijden                       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 25 oktoberr 2019 nummer 237            

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                               

       

Recreatie turnen volop plezier in de turnhal

Altijd even pauze voor wat te drinken en kleine versnapering. De trainingen duren altijd anderhalf uur zodat iedereen voldoende kan bewegen.

Zierikzee - Volle groepen bij de recreatie turnen in de turnhal van GV Delta Sport in het Laco-Sportcentrum geven de meisjes en jongens volop plezier. De dagen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag geven volle lessen waar op sommige dagen nog wat ruimte is. Het was in het begin van het seizoen weer even zoeken om overal voldoende trainers voor de groepen te krijgen maar ook dat is weer gelukt. Een grote groep enthoesiaste trainers zorgen voor mooie en gezellige trainingen.  

Ondanks dat de groepen groot zijn wordt er ook volop aandacht gegeven aan individuele begeleiding.

 

B/C- selectie dames in voorbereiding voor

gezamenlijke oefenwedstrijd

Daphne Rotte (links) en Romée Baart (rechts) zijn met deze groep C-meiden volop in training voor de oefenwedstrijd. De eerste officiele wedstrijden start bij GV Delta Sport in de grote sporthal op 14 en 15 december.

Op zaterdag 7 december gaan de turnsters van de B/C-selectie een gezamenlijke oefenwedstrijd organiseren. Haast vijftig turnsters gaan dan in de wedstrijdvoorbereiding nogeens alles nabootsen waarbij de turnsters op brug, balk, sprong en vloer hun oefeningen laten zien. Vooral voor de nieuwe turnsters, die voor de eerste keer aan wedstrijden mee gaat doen, is het wennen. Voor publiek en jury een oefeningen te laten zien. De trainsters van de B-selectie en C-selectie zijn al in voorbereiding om deze oefenwedstrijd in de turnhal vanaf 13.00 uur te organiseren. Ouders en fans kunnen deze datum alvast in de agenda zetten zodat ze kunnen kijken vanaf de tribune in de turnhal. 

 

Sander Verweij (15) Zeeuws kampioen Freerunnen in speed Loek van Geffen (16) Zeeuws kampioen freerunnen in speed

Op facebook GV Delta Sport staan inmiddels 160 foto's in twee delen.

De complete uitslag kan je vinden aan de linkerzij van de website bij OZFK

Sander Verweij pakte de Zeeuwse kampioenschap bij 12-15 jaar op speed

Zierikzee - De eerste open Zeeuwse freerun kampioenschappen in de turnhal van GV Delta Sport leverde negen medailles op voor de organiserende club waarbij Sander Verweij van Delta Sport in de categorie Speed 12-15 jaar het goud wist te winnen. Hij was de snelste over het parcours (Speed) met 11.83 seconden en liet daarmee de twee freerunners Sjoerd Rensema en Tanqui van Schingen uit Den Haag achter zich. Bij de heren 16+ speed was er goud voor Loek van Geffen uit Vlissingen maar lid van Delta Sport. Zijn broer Jelles pakte op dit onderdeel een bronzen plak. Bij de categorie 8-11 jaar verdiende Lucas Verkerke zilver en brons ging naar Jip Brest van Kempen. Bij de dames scoorde Amber van Klinken (12-15 jaar) een mooie zilveren medaille tussen de Hagenaars Noa Diorgina Man (1e) en Ella Bruinink (3e) In de styl categorie (8-11 jaar) verbaasde Delta Sporter Jip Brest van Kempen met een zilveren medaille nadat hij prachtige oefeningen liet zien op verhoogde obstakels. Bij de styl 12-15 jaar was het een gehele Haagse podium waar als eerste Delta Sporter Aron Bart met een vijfde plaats eindigde. Amber van Klinken (12-15 jaar pakte een bronzen plak en bij de heren 16+ pakte Loek van Geffen zijn tweede medaille met een derde plaats. De eerste en tweede plaats ging naar Corné Lock en Bert Moerdijk uit Goes.

Loek van Geffen Zeeuws kampioen bij de heren 16+ bij speed en broer Jelles pakt brons.

De eerste OZFK was een groot succes met haast veertig deelnemers. In de freerun wereld zijn nog niet veel wedstrijden daarom was deze  met officiële jury onderleiding van Kevin Alsemgeest een mooie opstap dat smaakt naar meer.

Een impressie met foto's....

 

 

  

Gezien vanuit de wedstrijdtafels.......

 

De Zeeuwse Stromen één van onze

nieuwe hoofdsponsor (Platina)

 

De Zeeuwse Stromen in Renesse is bij GV Delta Sport aangesloten als nieuwe hoofdsponsor. De Zeeuwse Stromen is natuurlijk geen onbekende op Schouwen-Duiveland maar ook in Nederland en over de grenzen is De Zeeuwse Stromen zeer populair.

Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen te Renesse

Tussen de zee, de bossen en het gezellige Renesse ligt hotel de Zeeuwse Stromen: een gastvrije uitvalsbasis om Zeeland te ontdekken. Kom heerlijk uitwaaien en laad jezelf weer op in een inspirerende omgeving. Onze comfortabele kamers, uitstekende keuken en sfeervolle bar maken van de Zeeuwse Stromen een plek waar je naar terugverlangt.

We willen graag dat jij je bij ons thuis voelt en we gaan ver om dat te bereiken. Ga jij nergens naartoe zonder hond, dan neem je die gewoon mee. 

Neem eens een kijkje: www.zeeuwsestromen.nl

 

Nog een paar weken kan je loten verkopen

Probeer je boekje weer vol te krijgen en ondersteun Delta

Sport voor materialen en andere noodzakelijke dingen

De Grote Clubactie is volop bezig

Koop je loten bij de leden van GV Delta Sport

Dit jaar doet GV Delta Sport weer mee met de Grote Clubactie. Vanaf zaterdag 14 september is het tijd om de deuren van buren, familie en vrienden langs te gaan om loten te verkopen. Door de verkoop van loten halen jullie geld op voor GV Delta Sport! Het geld dat we ophalen met de Grote Clubactie gebruiken we voor de aanschaf van toestellen of materialen of voor de organisatie van activiteiten binnen onze club. De loten (boekjes) zijn  te verkrijgen in de turnhal.

De beste 3 lotenverkopers worden door de vereniging beloond met een waardencheque van € 50.--! Dus doe jullie best! Veel plezier en succes!

Zijn er vragen over de clubactie mail dan naar info@deltasportgym.nl 

Als de kids hun hele boekje verkopen krijgen ze het volgende van mij:
2e kaart gratis voor Bobbejaanland, 
2e kaart gratis voor een dagje Snowworld 2e artikel gratis van Masita
2e persoon gratis bij een dagje KrazyKangaroo (springpark)of zwembaden.
Nog een andere leuke actie van de Grote Clubactie is een turnclinic winnen van Tisha Volleman of een freerun clinic van Siebe Spijker!
 
Turnclinic:
Welke turn(st)er wil er geen clinic krijgen van een topsporster die uitkomt op de Olympische Spelen 2020 in Tokio?! Deel onderstaand filmpje van Tisha Volleman met jullie leden, geef ze op en wie weet, winnen jullie ijverige verkopers wel de gave clinic!
Zie filmpje hieronder van Tisha Volleman! Opgeven kan bij Gina Kemmeren (als je per tweetal meer dan 50 loten hebt verkocht)
 
Freerun clinic:
Siebe Spijker springt, stunt en maakt te gekke moves. Is stilzitten niet jouw hobby, maar ben je ook liever aan het rennen, springen en stunten? Dan is de clinic Freerunning echt iets voor jou! Denk niet dat je zomaar wat salto’s maakt of over muurtjes springt, het gaat allemaal heel gecontroleerd. Je denkt eerst goed na over je parcours en je stunts. Dat het niet zomaar iets is, legt Siebe graag aan je uit. Hij heeft zich freerunning eigen gemaakt en gaat geen enkel parcours uit de weg. Salto’s, muurtjes, hoog of laag...Siebe gaat de uitdaging aan. Jij ook? Laat je verrassen! Geef je op bij Gina Kemmeren (alleen als je meer dan 50 loten verkoopt met je 2 tal!
 
Superlot gekocht door Pannekoekenmolen in Burgh-Haamstede
 
Al meer dan 40 jaar een begrip      www.pannekoekenmolen.nl

In ons gezellige pannenkoekenhuis geniet u van de lekkerste pannenkoeken, bereid volgens traditioneel recept. Daarvoor werken we met dagverse producten. In de molen bij het pannenkoekenhuis malen we van Zeeuwse Vlegeltarwe prachtige volkoren meel en daarmee maken we échte Zeeuwse pannenkoeken!

Zondag 27 oktober Turngala Jump to the Max

Ga naar het Turngala Brabant.  Er staat een programma voor u klaar met de Nederlandse turntop, 10 Europese turntoppers, spectaculaire jump acts en een live band. Een beweegplein maakt het grootste turnfeest compleet voor uw leden. 

Handtekening of selfie

Na afloop is er nog gelegenheid om een selfie te maken met de topsporters of om handtekening te verzamelen. https://brabanttrophy.nl

 

Wij zoeken vrijwilligers

Komen jullie weer helpen!!!
In het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 december staat er weer een grote turnwedstrijd voor dames op het programma wat GV Delta Sport gaat organiseren in de grote sporthal van Laco-Sportcentrum in Zierikzee
 
Het gaat om de 1e kwalificatiewedstrijd turnen dames met de 3e- 4e-5e- en 6 divisie. Ook de N3/JN4/D1/D2/D3 staat op de rol. Dat betekent vele Delta Sport turnsters zowel uit de A/B/C-selectie
 
Het is ook nog eens ontzettend leuk om mee te helpen en bovendien een leuke ervaring om midden in de wedstrijd actief te zijn. Vrijdagavond 13 december gaan we opbouwen en maken van Lacvo Sportcentrum weer een mooie turnarena waarna zaterdag en zondag het genieten is van al die mooie sporters.
Vele handen maken licht werk, dus noteer deze datum alvast in jullie agenda.
 
Meld je nu aan!

Meld je dan nu aan! 

SJOUWPLOEG:                                                                     
Patrick Ommering                              
0629239151
 
Let op: vrijdag 13 december opbouwen, zondag 15 december afbreken.
 
JURYKINDEREN: 
Genevieve van Strien
0623405443
 
KASSA / INFOTAFEL:
Marian van der Wel
0612162063
 
TELTAFEL:
Annette Kooman
0681908426
 
CATERING:
Chantal Krakeel
0622969775
 
Alvast ontzettend bedankt. Vele handen maken licht werk! 
 
Sportieve groet van de wedstrijdcommissie 
 

Kranten schrijven over Delta Sport

Wereldregio 25 oktober 2019

 

Agenda

          

---Maandag 28 oktober bestuursvergadering Delta Sport

---Zaterdag 2 november Hellevoetsluis turncompetitie district Zuid-Holland jongens B

---Zaterdag 9 november vrijwilligersavond voor trainers, commissie's, bestuur GV Delta Sport op zeil- en surfcentrum Brouwersdam        aanvang 18.00 uur met programm

   

 

---Zaterdag 16 november turncompetitie Hellevoetsluis district Zuid-Holland B-jongens

---Zaterdag 30 november Hellevoetsluis toestelfinales district Zuid-Holland jongens B

--Zaterdag 30 november-zondag 1 december TTBC (Turn Totaal Breda Cup) met deelname a-selectie DS

---Vrijdag 22, zaterdag 23, zondag 24 november BOAC in Breda met deelname van acroteams DS

-- Zaterdag 7 december oefenwdstrijd B/C-selectie dames in de turnhal

-- Zaterdag 7 december ditsrictskampioenschappen Zuid-Holland in Waddinxveen jongs B

---Zaterdag 7 en zondag 8 december 1e kwalificatie district Zuid instap, pupil 1, pupil 2, N2 jeugd N3

    divisie 2 in Panningen 

---Zaterdag 14 december Open Tilburgse kampioenschappen Jongens A     

--- Zaterdag 14 en zondag 15 december 1e kwalificatiewedstrijd divisie 3/4/5/6 en N3/N4 en D in Laco-sportcentrum

--- Zaterdag 4 en zondag 5 januari 2020 de vierde edite OZAK (Open Zeeuwse Acrokampioenschappen) A/B/C/D/E en e-instap

---Zaterdag 11 en zondag 12 januari 2020 Zuid West Nederlandse kampioenschappen Acro in Mierlo met deelname DS-teams

---Zaterdag 25 en Zondag 26 januari 1e plaatsingswedstrijd heren NK voor A-jongens Delta Sport (div. benjamin 2e+3e div)

---Zaterdag 25 en Zondag 26 januari regio. kampioenchappen Brabant/Zeeland 1e, 2e en 3e divisie

-- Vrijdag 7 februari Sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland in sportcafé Laco-Sportcentrum

---Zaterdag 15 en zondag 16 februari 2020 Zuid Nederlandse kampioenschappen acro in Oss met deelname DS-teams

---Zondag 16 februari 2e plaatsings wedstrijd NK (benjamin, 2e en 3e div verplichte oefenstof) jongens A

--- Zaterdag  4 en zondag 5 april 2020 halve finale NK turnen dames in Laco Sportcentrum Zierikzee

   

           

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

   

 

To cancel click here, to edit your subscription click here.