Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

Freerun trainer Jelle van Geffen weet de volle aandacht te trekken van de freerunners in de turnhal. Door de grote toeloop moeten de zeven trainers veel organisatorische vermogen geven om alles in goede banen te brengen. de dinsdagavond training zit vol en er is nog ruimte op maandagavond (beperkt) en woensdag nog voldoende.

 

 

   

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 4 oktoberr 2019 nummer 234

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                               

       

 

Trainer Delta Sport Anthony van Assche

geeft commentaar bij de NOS

Onze hoofdtrainer van A-selectie GV Delta Sport, Anthony van Assche,  zit zaterdag 12 en zondag 13 oktober in de NOS studio in Hilversum om commentaar te geven tijdens de Wereld Kampioenschappen turnen in Stuttgart. Het is niet de eerste keer dat Van Assche in de studio zit voor commentaar tijdens belangrijke turnwedstrijden. Van Assche zelf jaren deel uit gemaakt van de nationale turnselectie heren bij EK en WK en voorbereiding Olympische spelen zal op zaterdag 12 oktober te horen en te zien zijn in Studio Sport van 16.00-19.30 uur en op zondag 13 oktober van 13.00-16.50 uur.

De wereldkampioenschappen turnen worden van 4 tot en met 13 oktober gehouden in Stuttgart

Team optreden

De Nederlandse vrouwen starten op de tweede kwalificatiedag (5 oktober) en turnen in de achtste subdivisie die start om 11:00 uur. De ploeg van bondscoach Gerben Wiersma start de wedstrijd op het onderdeel balk. In totaal zijn er bij de vrouwen twaalf subdivisies, verspreid over 4 en 5 oktober. Onder andere de ploegen uit België, Canada, China, Frankrijk, Groot-Brittannië en Italië komen nog voor Nederland in actie.

De Nederlandse mannen zijn eveneens ingedeeld in de achtste subdivisie en turnen op 7 oktober. Bij de mannen is dit overigens ook meteen de laatste subdivisie. De ploeg van bondscoach Bram van Bokhoven begint op het onderdeel vloer. Hun wedstrijd start om 19:30 uur.

TeamNL bestaat uit:

Mannen: Epke Zonderland, Michel Bletterman, Bart Deurloo, Bram Louwije, Frank Rijken en Casimir Schmidt. 

Vrouwen: Vera van Pol, Eythora Thorsdottir, Naomi Visser, Tisha Volleman, Lieke Wevers en Sanne Wevers

Vanaf 8 oktober tot 13 oktober zijn de turn(sters) individueel actief

 

Herfstvakantie tussen maandag 14 en zaterdag 19 oktober

Tijdens de herfstvakantie zijn er geen trainingen voor recreatiegroepen. Wel de selectie-groepen hebben een week vakantierooster en op woensdag 16 oktober is er gratis lessen bij kind- en oudergym tussen 10.3o en 11.30 en open lessen voor recreatieturnen, freerunnen en springgroepen/

Het rooster voor de selectie groepen publiceren wij in de volgende nieuwsbrief van 11 oktober.

De turnhal waar de open lessen weer worden gegeven.

Kind- en oudergym groeit weer behoorlijk

Kind- en oudergym iedere woensdag- en vrijdagmorgen is weer zeer gezellig druk. Inmiddels maken zo'n zeventig kinderen van 1, 2, 3 en 4 jaar gebruik van deze mooie bewegings ochtende in de turnhal.

Wordt dit ons jongste lid van GV Delta Sport..................................

 

Altijd weer gezellig druk en blije gezichten

bij recreatie turnen op donderdag

   

De grote toeloop bij de vele lessen in het recreatie turnen is enorm waardoor er ook weer wachtlijsten ontstaan. De donderdag van 17.00-18.30 uur is vol en ook de lessen op maandag en woensdag. Vrijdag is nog beperkt ruimte. 

 

Grote Clubactie is goed gestart

Verkoop loten voor je club GV Delta Sport

De Grote Clubactie is volop bezig

Koop je loten bij de leden van GV Delta Sport

Dit jaar doet GV Delta Sport weer mee met de Grote Clubactie. Vanaf zaterdag 14 september is het tijd om de deuren van buren, familie en vrienden langs te gaan om loten te verkopen. Door de verkoop van loten halen jullie geld op voor GV Delta Sport! Het geld dat we ophalen met de Grote Clubactie gebruiken we voor de aanschaf van toestellen of materialen of voor de organisatie van activiteiten binnen onze club. De loten (boekjes) zijn  te verkrijgen in de turnhal.

De beste 3 lotenverkopers worden door de vereniging beloond met een waardencheque van € 50.--! Dus doe jullie best! Veel plezier en succes!

Zijn er vragen over de clubactie mail dan naar info@deltasportgym.nl 

Freerunnen blijft veel kinderen aantrekken

Freerunnen op maandag, dinsdag en woensdag blijft vele kinderen aantrekken. wat is het toverwoord voor deze sport? Dan moet je vooral denken aan de uitdagingen die in de turnhal klaar liggen. met obstakels en verende vloer zachte landingen kan er de gekste capiriolen worden gemaakt. De trainers zorgen voor spektakel maar leren de kinderen ook de salto's de flip en de draaien over de opgebouwde torens. Ook vooral is leuk het laatste half uurtje vrij freerunnen waardoor de uitdagingen van het pas geleerde oefeningen nog eens uit te proberen.

Een impressie van een trainingsavond bij Freerunnen op dinsdagavond

       

       

       

Vanaf 8 jaar mag je freerunnen bij GV Delta Sport

 

Stemmen kan tot zondag 6 oktober

Stem op Gymnastiekvereniging Delta Sport

https://www.rabo-clubsupport.nl/

 

Gymnastiek Vereniging Delta Sport

GV Delta Sport is een vereniging met meer dan 550 actieve leden waaronder vooral veel jeugdige sporters. Er wordt een breed scala aan recreatieve trainingen geboden, o.a. recreatiegym, springgroepen, acrogym en freerunning. Daarnaast hebben we diverse selectiegroepen waarbij zo’n 120 turners en turnsters regelmatig uitkomen op zowel regionale als landelijke wedstrijden.
Bestedingsdoel
Om al deze diverse takken van sport op een professionele manier te kunnen begeleiden zijn goed getrainde begeleiders en nieuwe materialen nodig. 
 

Schrijf nu in via de info op de website www.deltasportgym.nl

 

De Fyziotherapeuten in

samenwerking met GV Delta Sport

De Fyzieo praktijk in het laco-Sportcentrum staat altijd klaar voor de leden van GV Delta Sport. In samenwerking wordt er goed gekeken door de fysiotherapeuten naar vooral onze selectieleden die meerdere uren trainen. Zoals de belasting bij jonge kinderen, kleine blessures en de goede behandeling. Ook kunnen onze sporters snel terecht in de praktijk die in de bovengang naast de turnhal zit.

 

 

 

 

Onze sponsor organiseerd weer grote wedstrijd

DAM-X event 2019

DAM-X Event staat in het teken van zien, doen en beleven en is hét watersport evenement bdat georganiseerd wordt rondom het Europees Kampioenschap freestyle windsurfen.

Maak eenvoudig kennis met watersporten als windsurfen, zeilen, suppen en bodysliden van de waterjump door deel te nemen aan de speciale clinics in het weekend van DAM-X of schrijf je in voor de gezellige DAM-X Slalom: iedere beginnende, gevorderde of professionele windsurfer kan en mag mee doen!

 

Acrogym kamp is een topweekend voor gymnasten

Gastvrijheid op mooie lokatie in Den Bommel

Zaterdagmorgen na een (niet) nacht slapen stonden de acrogymnasten weer lekker vroeg op..... Na het ontbijt was het met zijn allen op de foto en ziet het resultaat...

Het acrogym kamp weekend had vrijdagavond al een bonte avond en dat gaf veel plezier en verrassende optredens van de vele gymnasten. Maar ook de kampleiding liet zich van de goede kant zien het met hilarische optredens en een fiks applaus was de avond meer dan geslaagd.

   

De bonte avond werd geopend door een speciale act...Toos en Patricia in de rolemmer

Een kleine impressie van het

kampweekend in foto's

   

Babette Verkerke kondig de acts aan van de bonte avond

 

      

    

--Maandag 7 of dinsdag 8 oktober vergadering wedstrijdcommissie

-- Maandag 14 oktober TC-vergadering Delta Sport

---Woensdag 16 oktober OZAK vergadering 20.00 uur

----Zaterdag 19 oktober Open Zeeuwse Kampioenschappen freerunnen bij GV Delta Sport in Zierikzee

--- Zondag 27 oktober KNGU cursus Acro 3 in Laco-Sportcentrum Zierikzee

---Maandag 28 oktober bestuursvergadering Delta Sport

---Zaterdag 9 november vrijwilligersavond voor trainers, commissie's, bestuur GV Delta Sport op zeil- en surfcentrum Brouwersdam        aanvang 18.00 uur met programm

   

---

----Zondag 10 november KNGU cursus jury Acro 3 in Laco-Sportcenrum Zierikzee

---Vrijdag 22, zaterdag 23, zondag 24 november BOAC in Breda met deelname van acroteams DS

---Zondag 1 december KNGU cursus jury Acro 3 in Laco Sportcentrum in Zierikzee

--- Zaterdag 14 en zondag 15 december 1e kwalificatiewedstrijd divisie 3/4/5/6 en N3/N4 en D in Laco-sportcentrum

--- Zaterdag 4 en zondag 5 januari 2020 de vierde edite OZAK (Open Zeeuwse Acrokampioenschappen) A/B/C/D/E en e-instap

---Zaterdag 11 en zondag 12 januari 2020 Zuid West Nederlandse kampioenschappen Acro in Mierlo met deelname DS-teams

-- Vrijdag 7 februari Sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland in sportcafé Laco-Sportcentrum

---Zaterdag 15 en zondag 16 februari 2020 Zuid Nederlandse kampioenschappen acro in Oss met deelname DS-teams

--- Zaterdag  4 en zondag 5 april 2020 halve finale NK turnen dames in Laco Sportcentrum Zierikzee

   

           

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

   

 

To cancel click here, to edit your subscription click here.