Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

 

https://www.rabo-clubsupport.nl/

 

Gymnastiek Vereniging Delta Sport

GV Delta Sport is een vereniging met meer dan 550 actieve leden waaronder vooral veel jeugdige sporters. Er wordt een breed scala aan recreatieve trainingen geboden, o.a. recreatiegym, springgroepen, acrogym en freerunning. Daarnaast hebben we diverse selectiegroepen waarbij zo’n 120 turners en turnsters regelmatig uitkomen op zowel regionale als landelijke wedstrijden.
Bestedingsdoel
Om al deze diverse takken van sport op een professionele manier te kunnen begeleiden zijn goed getrainde begeleiders en nieuwe materialen nodig. 

Schrijf nu in via de info op de website www.deltasportgym.nl

 

 

   

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 27 september 2019 nummer 233

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                               

       

Ben jij Rabobank lid! Stem op Gymnastiekvereniging Delta Sport

Over Rabo ClubSupport
Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Rabobank. Growing a better world together. 
 
 
 
Heb jij interesse in de acorgym sport?
Start bij de voorselectie of recreatief Acro 2

Waar beginnen we om acrogym aan te leren? Voor sommigen is het wat makkelijker dan andere maar Delta Sport geeft de gelegenheid aan iedereen om acrogym te leren en tot een mooie prestatie te komen. Trainster Ptricia Bakelaar ondersteun deze methode in de lessen van de voorselectie op woensdagmiddag tussen 16.15 uur en 17.45 uur en op zaterdag van 11.30 uur - 13.00 uur in de vorm van startten in de recreatie acrogym wat wij benoemen ala Acro 2

In hal 1 van Laco Sportcentrum hebben we alle materialen om acrogym aan te leren, de juiste matten, airtrack, hulpmiddellen en binnenkort ook een saltogordel. Op de foto's is Patricia bezig om de eerste acrogym methodes aan te leren. Heb je interesse!!! Ga een keer meedoen of vraag info op bij info@deltasportgym.nl 

 

Het was gezellig met de barbeque bij

kampeerboerderij Mol

Een uitgekozen dag bij kampeerboerderij Mol in Kerkwerve voor de BBQ van de A-selectie turn(sters) van GV Delta Sport. Een heelijke september zaterdag met over de 20 graden om van de gelegenheid gebruik te maken om met elkaar het seizoen te openen. Niet alleen de turn(sters) van de dames en heren selecties maar ook alle familieleden gaf dit goed verzorgde evenement een gezellige bijeenkomst. Vleesboederij Boot had alles in de puntjes geregeleld zodat met zeker 100 personen te gelijk lekker aan de BBQ konden.

   

In september lekker BBQ in een mooie omgeving en heerlijk zomerweer

 

B-selectie dames turnen Delta Sport heeft mooi kampweekend

Het kampweekend van de GV Delta Sport B-slectie turnen dames was natuurlijk weer in de puntjes verzorgd door onze gastvrouw/heer familie Bakelaar. De turnmeiden en begeleiding maakte veelvuldig gebruik van de uitstekende accommodatie met zwembad en voldoende ruimte op Den Bommel. Van slapen zal er niet veel gekomen zijn maar wel van de spelactiviteiten, zwemmen en vooral de bonte avond gaf de sfeer een ruim tien.

Een impressie met foto's van het kampweekend

   

   

\

Het was echt gezellig en een voortreffelijke gastheer/vrouw bij de familie Bakelaar in den Bommel

 

Het was dringen om de nieuwe airtrack uit te proberen

Afgelopen week is de nieuwe airtrack binnen gekomen en wordt al volop gebruikt in hal 1 in Laco-Sportcentrum. De kostbare airtrack is twaal meter lang en twee meter breed. Voor degene die niet precies weten wat een airtrack is vertellen wij dat het soort turnvloer is die gevuld is met lucht via een pomp. Het is zeer verend en tevens zacht om allerlei salto's aan te leren. Na gebruik kan hij, na dat de lucht er weer uit is, gemakkelijk worden opgeruimd. De airtrack kan niet alleen in hal 1 worden gebruikt maar is ook geschikt voor de turnhal.

             

Een ideale hulpmiddel in hal 1 van Laco-Sportcentrum waar GV Delta Sport inmiddels al drie keer per week lessen verzorgt.

Nieuw aankomende turnsters voor de C-selectie en acro

 

Afgelopen donderdag kwamen weer een groep aankomende turnsters om een kleine test door te nemen of zij geschikt zijn om wedstrijdturnen aan te leren. De trainers van de C-selectie en acro konden na afloop weer blij zijn dat de meeste de test goed doorstonden en proef mogen gaan draaien bij de selectie turnen of acro.

 

OZAK (Open Zeeuwse Acro Kampioenschappen) heeft haar inschrijving geopend voor zaterdag 4 en zondag 5 januari 2020 in laco-Sportcentrum

Alle informatie op www.deltasportgym.nl

 

    

  

Grote Clubactie is goed gestart

Verkoop loten voor je club GV Delta Sport

Het is weer zover, de Grote Clubactie is volop bezig

Koop je loten bij de leden van GV Delta Sport

Dit jaar doet GV Delta Sport weer mee met de Grote Clubactie. Vanaf zaterdag 14 september is het tijd om de deuren van buren, familie en vrienden langs te gaan om loten te verkopen. Door de verkoop van loten halen jullie geld op voor GV Delta Sport! Het geld dat we ophalen met de Grote Clubactie gebruiken we voor de aanschaf van toestellen of materialen of voor de organisatie van activiteiten binnen onze club. De loten (boekjes) zijn  te verkrijgen in de turnhal.

De beste 3 lotenverkopers worden door de vereniging beloond met een waardencheque van € 50.--! Dus doe jullie best! Veel plezier en succes!

Zijn er vragen over de clubactie mail dan naar info@deltasportgym.nl 

 

      

    Agenda 

---Vrijdag 27 en zaterdag 28 september kampweekend voor de acroteams

-- Maandag 7 of dinsdag 8 oktober vergadering wedstrijdcommissie

--  Maandag 14 oktober TC-vergadering Delta Sport

--- Woensdag 16 oktober OZAK vergadering 20.00 uur

----Zaterdag 19 oktober Open Zeeuwse Kampioenschappen freerunnen bij GV Delta Sport in Zierikzee

--- Zondag 27 oktober KNGU cursus Acro 3 in Laco-Sportcentrum Zierikzee

-- -Maandag 28 oktober bestuursvergadering Delta Sport

---Zaterdag 9 november vrijwilligersavond voor trainers, commissie's, bestuur GV Delta Sport op zeil- en surfcentrum Brouwersdam        aanvang 18.00 uur met programm

   

---

----Zondag 10 november KNGU cursus jury Acro 3 in Laco-Sportcenrum Zierikzee

---Vrijdag 22, zaterdag 23, zondag 24 november BOAC in Breda met deelname van acroteams DS

---Zondag 1 december KNGU cursus jury Acro 3 in Laco Sportcentrum in Zierikzee

--- Zaterdag 14 en zondag 15 december 1e kwalificatiewedstrijd divisie 3/4/5/6 en N3/N4 en D in Laco-sportcentrum

--- Zaterdag 4 en zondag 5 januari 2020 de vierde edite OZAK (Open Zeeuwse Acrokampioenschappen) A/B/C/D/E en e-instap

---Zaterdag 11 en zondag 12 januari 2020 Zuid West Nederlandse kampioenschappen Acro in Mierlo met deelname DS-teams

-- Vrijdag 7 februari Sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland in sportcafé Laco-Sportcentrum

---Zaterdag 15 en zondag 16 februari 2020 Zuid Nederlandse kampioenschappen acro in Oss met deelname DS-teams

--- Zaterdag  4 en zondag 5 april 2020 halve finale NK turnen dames in Laco Sportcentrum Zierikzee

   

           

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

   

 

To cancel click here, to edit your subscription click here.