Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

Kind- en oudergym iedere woensdag- en vrijdagmorgen. Hoe is het om als een konijntje over de balk te kruipen?

 

   

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 20 september 2019 nummer 232

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                               

       

 

Wil je graag in een C- of B-selectie wedstrijdturnen?

Interesse in start van acrogym.....

Kom dan op donderdag 26 september

De gezamenlijke trainers van de C/B-selectie en acroteams hebben een mooi programma gemaakt om meisjes vanaf 8 jaar en ouder de kans te geven om geselecteerd te worden voor wedsrijdturnen in de 6-, 5- en 4e divisie. Ook wordt er gekeken of er kinderen bij zitten om te starten met de acro-begin groep. Dit wordt gedaan binnen de lessen van de recreatiegym op donderdag 26 september van 17.15-18.45 uur.

 

Bodygym iedere maandagmorgen 9.15 uur-10.45 uur in turnhal

Volwassengym op zachte onderdelen en veilige materialen

Doe een proefles en je beleef de sfeer en ontspanning

Iedere maandag morgen om 9.15 uur tot 10.45 uur is het lekker gymmen voor volwassen liefhebbers. In de turnhal op een zachte vloer en zeer veel zachte materialen wordt er een leuke les gegeven door onze docent Gina Kemmeren. In een gezellige sfeer en top accommodatie is het genieten. Kom een keer meedoen en wordt gepakt door het beweeg virus dat niet alleen goed is voor het lichaam maar ook om lekker te sporten in een ontspannende sfeer.

   

Bij bodygym zijn er twee manieren om lid te worden van GV Delta Sport. Of een maandelijkse contributie of een tien strippenkaart. Vraagt het de docent.

Grote Clubactie is goed gestart

Verkoop loten voor je club GV Delta Sport

Het is weer zover, de Grote Clubactie is volop bezig

Koop je loten bij de leden van GV Delta Sport

Dit jaar doet GV Delta Sport weer mee met de Grote Clubactie. Vanaf zaterdag 14 september is het tijd om de deuren van buren, familie en vrienden langs te gaan om loten te verkopen. Door de verkoop van loten halen jullie geld op voor GV Delta Sport! Het geld dat we ophalen met de Grote Clubactie gebruiken we voor de aanschaf van toestellen of materialen of voor de organisatie van activiteiten binnen onze club. De loten (boekjes) zijn  te verkrijgen in de turnhal.

De beste 3 lotenverkopers worden door de vereniging beloond met een waardencheque van € 50.--! Dus doe jullie best! Veel plezier en succes!

Zijn er vragen over de clubactie mail dan naar info@deltasportgym.nl 

 

Kind- en oudergym in konijnenvorm

Vertel het aan iedereen en kom meedoen

Woensdag- en vrijdagmoergen 

      

Zomaar een thema die weer uit de hoge hoed getoverd wordt door docent Gina Kemmeren bij Kind- en oudergym. Als konijntje de balk over, als konijntje van de konijnen heuvel rollen en in een konijnenhol klauteren. Het was dus met alle kinderen en begeleiders (lees: ouders of familieleden) je als een konijn volen in de mooie turnhal. lekker rollen, klimmen en verder bewegen op zeer zachte ondergronden en veilig speelmateriaal.

      

Een balk vol konijnen...................................

B-selectie turnen dames houden een kampweekend op 20/21 september

De geplande teambulding bij de B-selectie turnen dames op 20 en 21 september in Den Bommel is in voorbereiding. Daar is de kampcommissie vanuit de B-selectie turnen volop mee bezig.

A-selectie turnen dames/jongens organiseren een BBQ op 21 september

Op zaterdag 21 september gaat de A-selectie turnen dames en heren samen met ouders, broertjes en zusjes naar kampeerboerderij Mol in Kerkwerve voor een gezellige BBQ.

Springen op vrijdagavond is een belevenis

Van trampoline naar trampoline en lekker springen

     

De vrijdagavond vanaf 19.00 uur is natuurlijk voor alle kinderen die lekker willen springen. Leren om een salto leuk uit te voeren maar ook allerlei sprongen te leren op de vele trampolines. Natuurlijk worden er ook andere materialen gebruikt om juist de fijne kneepjes van salto's te leren zowel vooruit als achteruit. Maar het is niet altijd even makkelijk om zo'n salto te leren. Daarom gaan de trainers stap voor stap richting die gedurfde sprong. Foto: Wel of niet springen, alle rust nemen zegt de trainer Quiten. En het vertrouwen krijgen en dan ga ik het echt doen. Kijk maar: Een overwinning geboekt......

De hele lange trampoline (oranje) is altijd erg in trek. Daar kan je namelijk meerdere salto's op uit voeren en dan lekker zacht landen in de valkuil

   

 

Niet alleen trampoline's maar ook de pegasus en andere turnmateriaal wordt ingezet om het springen aan te leren.

 

GV Delta Sport is altijd op zoek naar trainers

Inmiddels krijgen we aanmeldingen,Jij ook?

GV Delta Sport is nog steeds groeiend en dus zijn wij altijd op zoek naar trainers. Momenteel moet de A-selectie dames turnen nog worden versterkt met een trainer en hebben we momenteel trainers nodig bij de recreatie op maandag, woensdagmiddag, donderdag middag/avond, vrijdagmiddag en bij de springgroepen op vrijdagavond. Wij leidden al trainers op vanaf 12/13 jaar en je krijgt van Delta Sport gratis trainers cursus aangeboden. Ook krijg je een vergoeding voor het lesgeven. Vind je het leuk om wat bij te verdienen of wil je verder ontwikkelen, bij Delta Sport heb je alle kansen in één van onze vele groepen.

Heb je vragen daarover of wordt je gelijk enthoesiast meld je aan bij voorzitter@deltasportgym.nl  

Deze kanjers zijn gestart met training geven bij GV Delta Sport

   

Rosanne Mol                           Sander Verweij

Bij de pré-instap op zaterdag   Start als assistent bij de freerungroepen

   

Elianne Biesma                       Eva Bienefelt

springgroepen                         Eva geef al geruime tijd training maar is 

                                               inmiddels hoofdtrainster van de springgroepen

Heb je ook interesse: We zoeken nog voor maandag recreatieturnen vanaf 15.45 uur en woensdag 13.00 uur en vrijdagmiddag om 14.30-16.00 uur

Daarnaast zoeken wij een train (ster) voor de A-selectie die op verschillende dagen samen met Anthony, Gina en Joyce training kunnen geven. De A-selectie traint 3e tot 1e divisie.

 

Laatste foto's ingeleverd van de vakantie kiekjes

Zo'n zeventig foto's gaan naar de jury

De inzending van foto's van de zomervakantie is afgelopen. Afgelopen week kregen we de laatste foto's binnen waarin totaal zo'n zeventig foto's zijn ingeleverd. De laatste foto kwam van Rosanne Mol bij een schitterende zonsondergang ergens op Schouwen-Duiveland. De zeeuwse stranden waren unieke foto plaatsen maar er kwam ook foto's binnen vanuit Amerika, Africa en vele landen uit Europa.

Ergens in oktober maken we de drie mooiste en leukste foto's bekent en worden deze beloond met een kleine kado in feestelijke stemming. Nu gaat eerst de jury de foto's bekijken en een oordeel vellen.

Rosanne Mol

De inschrijving voor het mooie

acro-toernooi OZAk wordt

deze week geopend

Volg onze website en nieuwsbrief voor

verdere informatie

Zaterdag 19 oktober de eerste OZFK toernooi

Open Zeeuwse Freerun Kampioenschappen

In Laco Sportcentrum Zierikzee

Op 19 oktober wordt door G.V. Deltasport (Zierikzee) in samenwerking met Freerunning Zeeland het eerste Zeeuwse freerunning kampioenschap georganiseerd. Bij deze willen we u en uw vereniging uitnodigen om deel te nemen aan deze wedstrijd.

De wedstrijd

De wedstrijd zal uit twee delen bestaan, er is een speed run en een style run. Deelnemers doen aan beiden mee. Fotos van het parkour voor de style run vind u onderdaan deze uitnodiging. 

Style run: Er is een parkour uitgestald op de vloer, de deelnemers zijn vrij om te kiezen waar zij starten en eindigen. De deelnemers krijgen als groep kort (ongeveer 15 minuten) de tijd om het parkour te verkennen en even te oefenen voor de wedstrijd begint. Het doel is zo veel en zo mooi/creatief mogelijke tricks te laten zien, ook de ‘flow’ zal beoordeeld worden. De jury geeft punten per trick en kan zelf punten toevoegen voor creativiteit en flow. Het totaal aantal punten is de eindscore, hier wordt de winnaar op bepaald. Categorie 1 tm 4 krijgen 30 seconden, categorie 5 en 6 krijgen 45 seconden.

Speed run: Dit houdt in dat er een parkour is met vaste route dat zo snel mogelijk afgelegd moet worden. Het parkour wordt pas kort voor de wedstrijd bekend gemaakt. Dezelfde soort materialen als in de style run zullen gebruikt worden, u kunt zo dus een inschatting maken van wat er ongeveer te verwachten valt. Net als bij de style run krijgen de deelnemers kort de tijd om het parkour te verkennen/te oefenen. De deelnemers zullen een voor een het parkour afleggen en de tijd wordt bijgehouden door de jury. De snelste tijd wint. Als obstakels worden over geslagen oid kan de jury straftijd geven.

Categorieën en winnaars

Er wordt gesplitst op leeftijd en geslacht, er zijn in totaal zes groepen.

Er zijn in totaal vierentwintig winnaars, voor zowel speed als style wordt de beste Zeeuw uitgeroepen als winnaar. Ook wordt voor zowel speed als style een algemene winnaar uitgeroepen.

·         Categorie 1: Heren 8 tot 12 jaar oud

·         Categorie 2: Dames 8 tot 12 jaar oud

·         Categorie 3: Heren 12 tot 16 jaar oud

·         Categorie 4: Dames 12 tot 16 jaar oud

·         Categorie 5: Heren 16+

·         Categorie 6: Dames 16+

Locatie en tijden

De wedstrijd zal plaatsvinden op 19 oktober, in de turnhal van G.V. Deltasport in het sportcentrum Laco in Zierikzee, lange blokweg 27. Deze tijden zijn een richtlijn, het is uiteraard mogelijk dat het iets uitloopt. Deelnemers graag een kwartier voor begin van hun onderdeel melden bij de ingang van de zaal.

08:30 Tribune open

09:00 Start wedstrijd

09:15 speedrun cat 1 en 2

10:30 speedrun cat 3 en 4

11:45 speedrun cat 5 en 6

13:00 pauze

13:30 style run cat 1 en 2

14:45 style run cat 3 en 4

16:00 style run cat 5 en 6

17:30 prijsuitreiking

18:00 einde

Inschrijven en kosten

Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 7 oktober. De kosten per deelnemer bedragen € 10.-- en zijn voor de speed en style run samen.

Ook is er voldoende ruimte op de tribune voor toeschouwers, kosten hiervoor bedragen € 3,50 en worden ter plekke betaald aan de deur van de tribune.

Inschrijven doet u door het inschrijfgeld over te maken naar  Rabo NL83RABO 0150102666 o.v.v van OZFK, in de beschrijving vermeld u de naam van de deelnemer. Hiernaast verstuurt u een mail naar info@deltasportgym.nl waarin u vermeldt: de leeftijd, het geslacht, de vereniging/groep van de deelnemer en of deze in Zeeland woont of niet. De organisatie behoudt zich het recht een inschrijving te weigeren of de inschrijvingen eerder te sluiten.

Warming up en jam hal

Wil je voor je deelneemt nog even opwarmen/oefenen of als afwisseling op het kijken even jammen? Dat kan in aangrenzende hal. Hier is voldoende ruimte en er zal materiaal aanwezig zijn.

Ook zal Urban Sports Performance Centre (USPC) hier staan om een onderzoek uit te voeren naar de invloed van vermoeidheid op blessures en landingsimpact.  

Overige informatie

Omkleden kan in de kleedkamers van G.V. Deltasport

Instructies van de organisatie horen ten alle tijden opgevolgd te worden.

G.V. Deltasport is niet verantwoordelijk voor letsel en schade aan/diefstal van goederen. 

Style run parkour

Kleine aanpassingen daargelaten zal het parkour voor de style run er als volgt uitzien.

Op de verende vloer staan een aantal objecten, ook de balken, herenbrug en damesbrug vallen onder het parkour, hier kunt u dus ook gebruik van maken.

 

Voor plattegronden en parcours verwijzen we je naar

www.deltasportgym.nl aan de linkerkant OZFK

 

      

    Agenda 

--- Vrijdag 20 en zaterdag 21 september kampweekend B-selectie dames turnen

---Zaterdag 21 september A-selectie BBQ-middag bij familie Mol

---Vrijdag 27 en zaterdag 28 september kampweekend voor de acroteams

----Zaterdag 19 oktober Open Zeeuwse Kampioenschappen freerunnen bij GV Delta Sport in Zierikzee

--- Zondag 27 oktober KNGU cursus Acro 3 in Laco-Sportcentrum Zierikzee

---Maandag 28 oktober bestuursvergadering Delta Sport

---Zaterdag 9 november vrijwilligersavond voor trainers, commissie's, bestuur GV Delta Sport op zeil- en surfcentrum Brouwersdam        aanvang 18.00 uur met programm

   

---

----Zondag 10 november KNGU cursus jury Acro 3 in Laco-Sportcenrum Zierikzee

---Vrijdag 22, zaterdag 23, zondag 24 november BOAC in Breda met deelname van acroteams DS

---Zondag 1 december KNGU cursus jury Acro 3 in Laco Sportcentrum in Zierikzee

--- Zaterdag 14 en zondag 15 december 1e kwalificatiewedstrijd divisie 3/4/5/6 en N3/N4 en D in Laco-sportcentrum

--- Zaterdag 4 en zondag 5 januari 2020 de vierde edite OZAK (Open Zeeuwse Acrokampioenschappen) A/B/C/D/E en e-instap

---Zaterdag 11 en zondag 12 januari 2020 Zuid West Nederlandse kampioenschappen Acro in Mierlo met deelname DS-teams

---Zaterdag 15 en zondag 16 februari 2020 Zuid Nederlandse kampioenschappen acro in Oss met deelname DS-teams

--- Zaterdag  4 en zondag 5 april 2020 halve finale NK turnen dames in Laco Sportcentrum Zierikzee

   

           

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

   

 

To cancel click here, to edit your subscription click here.