Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

 

Grote Clubactie start weer op zaterdag 14 september

Verkoop loten voor je club GV Delta Sport

Het is weer zover, de Grote Clubactie komt er aan!

Dit jaar doet GV Delta Sport weer mee met de Grote Clubactie. Vanaf zaterdag 14 september is het tijd om de deuren van buren, familie en vrienden langs te gaan om loten te verkopen. Door de verkoop van loten halen jullie geld op voor GV Delta Sport! Het geld dat we ophalen met de Grote Clubactie gebruiken we voor de aanschaf van toestellen of materialen of voor de organisatie van activiteiten binnen onze club. De loten (boekjes) zijn binnenkort te verkrijgen in de turnhal.

De beste 3 lotenverkopers worden door de vereniging beloond met een waardencheque van € 50.--! Dus doe jullie best! Veel plezier en succes!

Zijn er vragen over de clubactie mail dan naar info@deltasportgym.nl 

 

   

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 13 september 2019 nummer 231

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                               

       

 

Acro-kampweekend verzet naar 27/28 september

Wegens omstandigheden is het kampweekend van de acroteams selecties GV Delta Sport van 13 en 14 september afgeblazen en verzet naar het weekend van 27 en 28 september. Een overlijden van een familielid van één van onze trainsters en organisatie heeft de kampcommissie besloten om het altijd succesvol kampweekend te verplaatsen naar een andere datum.

B-selectie turnen dames houden een kampweekend op 20/21 september

De geplande teambulding bij de B-selectie turnen dames op 20 en 21 september in Den Bommel is in voorbereiding. Daar is de kampcommissie vanuit de B-selectie turnen volop mee bezig.

A-selectie turnen dames/jongens organiseren een BBQ op 21 september

Op zaterdag 21 september gaat de A-selectie turnen dames en heren samen met ouders, broertjes en zusjes naar kampeerboerderij Mol in Kerkwerve voor een gezellige BBQ.

 

Wendy Huyzen behaald licentie niveau 3

Wij feliciteren onze trainer met dit certificaat

Het was niet gemakkelijk om het certificaat opleidings niveau 3 te halen maar onze hoofdtrainer van de Acrogym is het gelukt. Na een paar jaar intensief stage en vooral trainingsuren draaien en tenslotte de examens waarbij afgelopen zaterdag in Gouda de eindexamen goed afsloot. Samen met enkele acrogym-leden uit de wedstrijdgroep van GV Delta Sport toonde zij een mooie les waarbij attributen van Delta Sport mee werden genomen naar de examen plaats. Zowel theorie als praktijk kreeg een ruim voldoende met het verlossende antwoord van geslaagd.

Het woord geslaagd gaf natuurlijk een fikse feestvreugde en je begrijpt al dat wer na het examen uitbundig gevierd met het restaurant van de gele letters. Dan nog even een bedankje aan de familie De Ronde die ondersteuning gaf in vervoer van de atributen en ondersteuning.

Talententest brengt weer nieuwe uitdagingen

Zo'n twintig kinderen in de leeftijd van 6.7 en 8 jaar maakte gebruik van de jaarlijkse talententest. De mogelijkheid om eens te kijken of je geschikt ben voor één van de wedstrijd selecties van GV Delta Sport. Een groepje trainers bekijken de kinderen en gaan er mee een kleine training verzorgen en al snel wordt er ingeschat of de kinderen geschikt zijn voor één van de selecties in turnen. Jongens en meisjes doen natuurlijk hun uiterste best om stukje lenigheid te tonen en wilskracht. Belangrijk dat alles een beetje klopt want in selecties trainen geef niet alleen dishipline maar ook meerdere malen in de week trainen. Om teleurstellingen te voorkomen krijgen de kinderen altijd een eerlijk antwoord en worden ze vervolgens ingedeeld in de juiste selectie om daar een start te maken aan een turnseizoen.

Docent Gina Kemmeren start de warming-up met de kinderen op de turnvloer. Daarna werden groepjes gemaakt om een aantal oefeningen uit te voeren.

Drukte in de turnhal brengt GV Delta

Sport leden ook in hal 1 van Laco-

Sportcentrum voor trainingen

Acroteams bezig aan de warming-up en trainingen om even te wijken voor de talententest

GV Delta Sport brengt steeds meer sportactiviteiten van de turnhal naar hal 1 (aan de andere kant van de turnhal) van Laco-Sportcentrum. In dit nieuwe seizoen zitten we op maandag (17.00-20.00), woensdag (16.30-18.30) en zaterdag vanaf 8.45 uur in hal 1. Met regelmaat wordt hal 1 ook gebruikt voor tussentijdse activiteiten. Delta Sport heeft ook inmiddels voor de nodige materialen gezorgd waar de verschillende groepen (Vooral Acro) zowel daar kunnen trainen als warming-up kunnen verzorgen. Dit verlicht de druk op het groot verbruik van de turnhal waardoor verschillende groepen gelijktijdig of afwisselend kunnen trainen

Hal 1 wordt zelfs door twee verschillende groepen gebruikt door af te zetten met schermen

 

Wil je graag in een C- of B-selectie wedstrijdturnen?

Interesse in start van acrogym.....

Kom dan op donderdag 26 september

De gezamenlijke trainers van de C/B-selectie en acroteams hebben een mooi programma gemaakt om meisjes vanaf 8 jaar en ouder de kans te geven om geselecteerd te worden voor wedsrijdturnen in de 6-, 5- en 4e divisie. Ook wordt er gekeken of er kinderen bij zitten om te starten met de acro-begin groep. Dit wordt gedaan binnen de lessen van de recreatiegym op donderdag 26 september van 17.15-18.45 uur.

 

De acro-selectieteams Delta Sport samen

met Alianza in training

De acroteams van GV Delta Sport werken graag samen met andere clubs zoals Alianza uit Waalwijk. Gezamenlijke trainingen in Waalwijk of Zierikzee komt regelmatig voor. Ook met andere clubs wordt samengewerkt of samen teams samenstellen. Afgelopen zondag was Delta Sport te gast in Waalwijk.

Onze sponsor organiseerd weer grote wedstrijd

DAM-X event 2019

DAM-X Event staat in het teken van zien, doen en beleven en is hét watersport evenement bdat georganiseerd wordt rondom het Europees Kampioenschap freestyle windsurfen.

Maak eenvoudig kennis met watersporten als windsurfen, zeilen, suppen en bodysliden van de waterjump door deel te nemen aan de speciale clinics in het weekend van DAM-X of schrijf je in voor de gezellige DAM-X Slalom: iedere beginnende, gevorderde of professionele windsurfer kan en mag mee doen!

 

Freerunnen op dinsdagavond zit vol

Maandag en woensdag nog ruimte

Alle trainingen vanaf 8 jaar.......

Door de grote toeloop van freerunners in onze lessen is er inmiddels een wachtlijst ontstaan op de dinsdagavond van 19.00-21.00 uur. Op maandag van 19.30-21.00 uur is nog wat ruimte maar ook daar zal binnenkort een wachtlijst komen. De trainers, in samenwerking met de TC, van freerunners heeft besloten om de training op woensdagavond van 20.00-21.30 uur open te stellen vanaf acht jaar. Leden kunnen dan kiezen om één uur of anderhalf uur te freerunnen.

Turnhal stofzuigen, muziekje op en

gewoon twee uur schoonmaken

Een selvie op de donderdagmorgen van onze schonmaakster Vera Pals-Boot in de turnhal. Al vijf jaar lang is Vera onze schoonmaakster. iedere donderdagmorgen wordt de turnhal gestofzuigt. En ojee als ze een keer op vakantie is, dan zie je gelijk stofplukken onder de trampolines en zijn we weer blij dat zij terug is. Dit noemen wij ook topsport.

Wordt sponsor bij GV Delta Sport
 
 
Wordt sponsor van GV Delta Sport. Gerlukkig hebben we al mooie sponsoren die de club ondersteunt waardoor we vele kinderen en volwassen sporters kunnen laten bewegen. Delta Sport streeft na om vooral in de breedtesport zoveel mogelijk deelnemers aan recreatieve turnen, springen, freerunnen en acrogym te kunnen laten deelnemen. Maar Delta Sport is ook zeer actief in de wedstrijdsport waar afgelopen jaar op landelijk, districts en regio niveau uitstekend gepresteerd werd.        
 
Sponseren kan al vanaf € 50 op ons sponsorbord in de gang bij de turnhal maar ook voor € 100 op bord en website en wekelijks in de nieuwsbrief die een bereik heeft van 700 lezers en daarnaast gepubliceerd op de website. Ook vanaf € 300 mag je een spandoek met naam ophagen in de turnhal en bij al onze thuiswedstrijden. Wil je meer doen voor Delta Sport laat het ons weten via email info@deltasportgym.nl 
 
Binnenkort maken we weer nieuwe sponsors bekend waaronder platina en zilveren sponsor.

Een voorbeeld van onze sponsorbord.

 

GV Delta Sport is altijd op zoek naar trainers

Inmiddels krijgen we aanmeldingen,Jij ook?

GV Delta Sport is nog steeds groeiend en dus zijn wij altijd op zoek naar trainers. Momenteel moet de A-selectie dames turnen nog worden versterkt met een trainer en hebben we momenteel trainers nodig bij de recreatie op maandag, woensdagmiddag, donderdag middag/avond, vrijdagmiddag en bij de springgroepen op vrijdagavond. Wij leidden al trainers op vanaf 12/13 jaar en je krijgt van Delta Sport gratis trainers cursus aangeboden. Ook krijg je een vergoeding voor het lesgeven. Vind je het leuk om wat bij te verdienen of wil je verder ontwikkelen, bij Delta Sport heb je alle kansen in één van onze vele groepen.

Heb je vragen daarover of wordt je gelijk enthoesiast meld je aan bij voorzitter@deltasportgym.nl  

Deze nieuwe trainers zijn inmiddels gestart met training geven

 

Senna Giljam         Mila Radecke          Tatum Radecke      Robin Rebel 

(allen recreatie turnen en/of springgroepen)

Cios Staigaire bij Delta Sport

Lisa Bleij                    Remco Hendrikse  

Recreatie turnen     Freerunnen

Ook Sophie Bolle en Elianne Biesma zijn gestart maar moet nog officieel aanstellen

Heb je ook interesse: We zoeken nog voor maandag recreatieturnen vanaf 15.45 uur en woensdag 13.00 uur

Daarnaast zoeken wij een train (ster) voor de A-selectie die op verschillende dagen samen met Anthony, Gina en Joyce training kunnen geven. De A-selectie traint 3e tot 1e divisie.

      

    Agenda 

--- Maandag 16 september OZAK vergadering 

--- Vrijdag 20 en zaterdag 21 september kampweekend B-selectie dames turnen

---Zaterdag 21 september A-selectie BBQ-middag bij familie Mol

---Vrijdag 27 en zaterdag 28 september kampweekend voor de acroteams

----Zaterdag 19 oktober Open Zeeuwse Kampioenschappen freerunnen bij GV Delta Sport in Zierikzee

--- Zondag 27 oktober KNGU cursus Acro 3 in Laco-Sportcentrum Zierikzee

---Zaterdag 9 november vrijwilligersavond voor trainers, commissie's, bestuur GV Delta Sport op zeil- en surfcentrum Brouwersdam        aanvang 18.00 uur met programm

   

---

----Zondag 10 november KNGU cursus jury Acro 3 in Laco-Sportcenrum Zierikzee

---Vrijdag 22, zaterdag 23, zondag 24 november BOAC in Breda met deelname van acroteams DS

---Zondag 1 december KNGU cursus jury Acro 3 in Laco Sportcentrum in Zierikzee

--- Zaterdag 14 en zondag 15 december 1e kwalificatiewedstrijd divisie 3/4/5/6 en N3/N4 en D in Laco-sportcentrum

--- Zaterdag 4 en zondag 5 januari 2020 de vierde edite OZAK (Open Zeeuwse Acrokampioenschappen) A/B/C/D/E en e-instap

---Zaterdag 11 en zondag 12 januari 2020 Zuid West Nederlandse kampioenschappen Acro in Mierlo met deelname DS-teams

---Zaterdag 15 en zondag 16 februari 2020 Zuid Nederlandse kampioenschappen acro in Oss met deelname DS-teams

--- Zaterdag  4 en zondag 5 april 2020 halve finale NK turnen dames in Laco Sportcentrum Zierikzee

   

           

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

   

 

To cancel click here, to edit your subscription click here.