Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

Afgelopen maandag is Acrogym trainer Emiel Angelov gestart met de training op maandagavond voor een aantal teams van GV Delta Sport. Deze aanwinst voor de trainersgroep van de Acro is natuulijk ontzettend fijn zodat vele teams een stapje hoger kunnen met een extra training door een zeer ervaren Angelov.

 

   

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 6 september 2019 nummer 230

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                               

       

 

Talenteninstuif voor selectieturnen.

Laat je testen of je geschikt ben voor

turnen op wedstrijd niveau

 

Zierikzee - Kom op zaterdag 7 september naar de turnhal als je tussen de vijf en acht jaar ben om te kijken of je in één van onze selectiegroepen kan turnen. Jongens of meisjes krijgen dat een eerlijk antwoord en advies wat de toekomst in turnen kan brengen.

Start om 9.00-10.30

 

 

 

Grote Clubactie start weer op zaterdag 14 september

Verkoop loten voor je club GV Delta Sport

 

Het is weer zover, de Grote Clubactie komt er aan!

Dit jaar doet GV Delta Sport weer mee met de Grote Clubactie. Vanaf zaterdag 14 september is het tijd om de deuren van buren, familie en vrienden langs te gaan om loten te verkopen. Door de verkoop van loten halen jullie geld op voor GV Delta Sport! Het geld dat we ophalen met de Grote Clubactie gebruiken we voor de aanschaf van toestellen of materialen of voor de organisatie van activiteiten binnen onze club. De loten (boekjes) zijn binnenkort te verkrijgen in de turnhal.

De beste 3 lotenverkopers worden door de vereniging beloond met een waardencheque van € 50.--! Dus doe jullie best! Veel plezier en succes!

 

Freerunnen op dinsdagavond zit vol

Maandag en woensdag nog ruimte

Alle trainingen vanaf 8 jaar.......

Door de grote toeloop van freerunners in onze lessen is er inmiddels een wachtlijst ontstaan op de dinsdagavond van 19.00-21.00 uur. Op maandag van 19.30-21.00 uur is nog wat ruimte maar ook daar zal binnenkort een wachtlijst komen. De trainers, in samenwerking met de TC, van freerunners heeft besloten om de training op woensdagavond van 20.00-21.30 uur open te stellen vanaf acht jaar. Leden kunnen dan kiezen om één uur of anderhalf uur te freerunnen.

 

Kind- en oudergym is weer volop actief in turnhal

Iedere week een andere thema bij kind- en oudergym op woensdag- en vrijdagmorgen in de turnhal. Heerlijk vallen, springen en rollen met diversiteit en programma's. Natuurlijk wordt er ook weer gewerkt aan nijntje beweegdiploma

      

     

Met hulp van moeder, vader of andere grote mensen kunnen de kinderen al vanaf 1 jaar (ze moeten net wat kunnen lopen) terecht bij kind- en oudergym om lekker te bewegen. Op beide dagen is het natuurlijk van 9.30-10.30 voor 1 en 2 jarige en vanaf 10.30-11.30 voor 3 en 4 jarige. Kan je een keer niet op die tijd is het geen bezwaar om een ander uur te kiezen.

Jungle in de turnhal met veel zwaaien

De turnhal was heel even een jungle voor kind- en oudergym, Waar je ook kwam in de turnhal overal waren touwen waar geklommen en lekker zwaaien van mat tot mat. Even lekker kruipen door de obstakels en mag natuurlijk de grote speelkisten niet ontbreken..

 

Emil Angelov startte met de eerste

trainingen in Laco-Sportcentrum

Wij hebben natuurlijk al eerder aangekondigt dat er een extra training kam voor acroteams die in categoriën stijgen om mee te kunnen doen in de landelijke concurrentie. Emiel Angelov heeft de klik gevonden met GV Delta Sport en komt dus iedere maandag naar Zierikzee vanuit Rotterdam om de acroteams van GV Delta Sport juist dat extra aan te leren. samen met de hoofdtrainster Wendy Huyzen van Delta Sport is dus de eerste trainingen verzorgd in hal 1 van Laco-sportcentrum. De inrichting van deze hal was al in volle gang en zal verder worden uitgebreid met een muziekinstallatie en complete salto materiaal waardoor de trainingen nog beter verloopt. Ook komt er een nieuwe airtrack van 12 meter, 2 meter breed en 20 cm dik.

Emiel Angelov volop met aanwijzigingen in samenwerking met Wedy Huyzen.

Even een lekkere buitentraining voor recreatie turngroep maandag

Het blijft soms een keuze van de docent in een opgewarmde turnhal om even lekker nar buiten te gaan. Bij het Laco-sportcentrum is dat natuurlijk fijn gezien naast de turnhal een mooie grasveld ligt en het uitstapje naar buiten eenvoudig is. De turn-recreatiegroep van maandag maakte hier heerlijk gebruik van.

Er was er één jarige ...Hoera

       

Je ziet het regelmatig in de turnhal dat een groep kinderen aan het zingen zijn met handgeklap. Ja ja..het is dan even feest want er wordt gezongen voor een jarige die dan in de belangstelling staat. het overkwam weer een turnster uit de B-selectie turnen dames en natuurlijk is er dan ook een tractatie (wel een gezonde natuurlijk). 

 

Wordt sponsor bij GV Delta Sport
 
 
Wordt sponsor van GV Delta Sport. Gerlukkig hebben we al mooie sponsoren die de club ondersteunt waardoor we vele kinderen en volwassen sporters kunnen laten bewegen. Delta Sport streeft na om vooral in de breedtesport zoveel mogelijk deelnemers aan recreatieve turnen, springen, freerunnen en acrogym te kunnen laten deelnemen. Maar Delta Sport is ook zeer actief in de wedstrijdsport waar afgelopen jaar op landelijk, districts en regio niveau uitstekend gepresteerd werd.        
 
Sponseren kan al vanaf € 50 op ons sponsorbord in de gang bij de turnhal maar ook voor € 100 op bord en website en wekelijks in de nieuwsbrief die een bereik heeft van 700 lezers en daarnaast gepubliceerd op de website. Ook vanaf € 300 mag je een spandoek met naam ophagen in de turnhal en bij al onze thuiswedstrijden. Wil je meer doen voor Delta Sport laat het ons weten via email info@deltasportgym.nl 
 
Binnenkort maken we weer nieuwe sponsors bekend waaronder platina en zilveren sponsor.

GV Delta Sport is altijd op zoek naar trainers

Inmiddels krijgen we aanmeldingen,Jij ook?

GV Delta Sport is nog steeds groeiend en dus zijn wij altijd op zoek naar trainers. Momenteel moet de A-selectie dames turnen nog worden versterkt met een trainer en hebben we momenteel trainers nodig bij de recreatie op maandag, woensdagmiddag, donderdag middag/avond, vrijdagmiddag en bij de springgroepen op vrijdagavond. Wij leidden al trainers op vanaf 12/13 jaar en je krijgt van Delta Sport gratis trainers cursus aangeboden. Ook krijg je een vergoeding voor het lesgeven. Vind je het leuk om wat bij te verdienen of wil je verder ontwikkelen, bij Delta Sport heb je alle kansen in één van onze vele groepen.

Heb je vragen daarover of wordt je gelijk enthoesiast meld je aan bij voorzitter@deltasportgym.nl  aan

Kranten schrijven over Delta Sport

Wereldregio 6 september 2019

 

      

    Agenda 

--- Zaterdag 7 september talentendag voor turnen en acrogym (info volgt)

--- Maandag 9 september OZAK vergadering 

--- Vrijdag 13 en zaterdag 14 september kampweekend voor de acroteams

--- Vrijdag 20 en zaterdag 21 september kampweekend B-selectie dames turnen

---Zaterdag 21 september A-selectie BBQ-middag bij familie Mol

----Zaterdag 19 oktober Open Zeeuwse Kampioenschappen freerunnen bij GV Delta Sport in Zierikzee

--- Zondag 27 oktober KNGU cursus Acro 3 in Laco-Sportcentrum Zierikzee

---Zaterdag 9 november vrijwilligersavond voor trainers, commissie's, bestuur GV delta Sport op zeil- en surfcentrum Brouwersdam        aanvang 18.00 uur met programm

   

---

----Zondag 10 november KNGU cursus jury Acro 3 in Laco-Sportcenrum Zierikzee

---Zondag 1 december KNGU cursus jury Acro 3 in Laco Sportcentrum in Zierikzee

--- Zaterdag 14 en zondag 15 december 1e kwalificatiewedstrijd divisie 3/4/5/6 en N3/N4 en D in Laco-sportcentrum

--- Zaterdag 4 en zondag 5 januari 2020 de vierde edite OZAK (Open Zeeuwse Acrokampioenschappen) A/B/C/D/E en e-instap

--- Zaterdag  4 en zondag 5 april 2020 halve finale NK turnen dames in Laco Sportcentrum Zierikzee

   

           

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

   

 

To cancel click here, to edit your subscription click here.