Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

De vakantietrainingen voor de selectiegroepen zit er weer op. Vanaf maandag 19 augustus startten we weer met het officiele lesrooster zowel voor de selectiegroepen als de recreatiegroepen. Bij vele selectiegroepen zijn er natuurlijk wat veranderingen door nieuwe instroom en een paar die zijn gestopt. Op de foto is trainer Jutta Padmos bezig met de A-selectie turnen jongens waar ook weer nieuwe gezichten bijzitten.

   

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 16 augustus 2019 nummer 227

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                               

       

Wij zoeken jongens die geboren zijn

2010, 2011 en 2012 voor een uitdaging

Leer turnen op maandagmiddag

GV Delta Sport start een nieuwe les op een nieuwe tijdstip van maandagmiddag 14.30 tot 16.30 uur. Lekker turnen voor jongens en kennismaken met onze mooie turnhal en vele jongens toestellen. Ben je geboren in 2010, 2011 en 2012 en wil je het een keer proberen dan mag je twee gratis proeflessen nemen en gaan we kijken of je het leuk vind en misschien wel talent heeft. De les wordt gegeven door ervaren trainster Barbara van den Berge. Wil je meer weten laat het ons weten via info@deltasportgym.nl 

Momenteel zijn er twee selectiegroepen jongens turnen actief. Zowel de A-selectie als de B-selectie.

 

Recreatiegroepen turnen, freerunnen, bodygym en vrijturnen startten weer vanaf maandag 19 augustus

GV Delta Sport telt ruim 500 leden die vanaf maandag 19 augustus weer startten met de lessen in de turnhal. Zo'n 100 leden zitten echt in de wedstrijdsport maar de overige leden turnen, springen, freerunnen, bodygym en vrijturnen wekelijks in Laco Sportcentrum op verschillende tijden.

Bodygym op maandagmorgen van 9.15 uur tot 10.45 uur (bewegingsles vanaf 25 jaar tot zo oud als je voelt)

Vrijturnen op donderdag vanaf 20.00 uur tot 21.30 uur vanaf 20 jaar en ouder

Freerunnen op maandag 19.30-21.00, dinsdag 19.00-21.00 en woensdag 20.00-21.30 uur

Recreatiegym: maandag van 15.45 - 17.15 uur

                        woensdag van 13.00-14.30 uur

                        donderdag van 16.00-17.00 (4, 5 en 6 jarige)

                        donderdag van 17.00-18.30 uur (6 jaar tot ongeveer tien jaar)

                        donderdag van 18.30-20.00 uur ( 11 jaar en ouder)

                        vrijdag van 14.30-16.00 uur (vanaf zes jaar en ouder)

Springen         vrijdag van 19.00-20.00 uur (5 jaar tot ongeveer 10 jaar)

                        vrijdag van 20.00-21.00 jaar (11 jaar en ouder) 

 

Maandag 19 augustus start het gewone lesrooster in

de turnhal en hal 1 van Laco-Sportcentrum voor selectiegroepen

De laatste vakantietrainingen van de A-selectie afgelopen dagen. Het lesrooster dat vanaf maandag 19 augustus van kracht gaat kan op sommige tijden nog een klein beetje veranderen. Maar groet verschuivingen zal er niet komen. Zowel in de turnhal als hal 1 staan de lessen redelijk vast.

De vakantietrainingen werden goed bezocht door de selectiegroepen maar ook door de open lessen.

Laatste open lessen vakantie weer goed bezocht

Ruim 500 kinderen maakte gebruik van de open vakantielessen

De laatste open lessen op woensdag bij kind- en oudergym werd weer goed gebruik gemaakt door de kinderen en ouders. Het was weer gezelling met al die 36 kinderen afgelopen woensdag 14 augustus en met allemaal ouders en familieleden er omheen. In totaal kwamen op de vier woensdagen in de vakantie zo'n 130 kinderen sporten. Bij de open lessen van de receratievegroepen vanaf 5 jaar tot 16 jaar waren er afgelopen woensdag zeventig kinderen op te turnen, springen en freerunnen. In totaal kwamen er op vier woensdagen ruim 300 sporters en op de freerunmiddag (donderdag 8 augustus) zo'n 78 kinderen.

Kind- en oudergym was populair in de vakantieweken.

Binnenkort vertellen wij een nieuwe

hoofdsponsor naast Julianahoeve en

Rotterdam Schip Repair

Zierikzee - De sponsorcommissie van GV Delta Sport heeft binnenkort goed nieuws te vertellen. Zij komen straks met de mededeling dat er opnieuw een nieuwe hoofdsponsor is gevonden (Platinasponsor) en een zilveren sponsor (met banner in de turnhal). De sponsorcommissie is druk bezig om de afronding te maken zodat wij het aan iedereen kunnen vertellen.

 

Wordt sponsor bij GV Delta Sport
 
 
Wordt sponsor van GV Delta Sport. Gelukkig hebben we al mooie sponsoren die de club ondersteunt waardoor we vele kinderen en volwassen sporters kunnen laten bewegen. Delta Sport streeft na om vooral in de breedtesport zoveel mogelijk deelnemers aan recreatieve turnen, springen, freerunnen en acrogym te kunnen laten deelnemen. Maar Delta Sport is ook zeer actief in de wedstrijdsport waar afgelopen jaar op landelijk, distrits en regio niveau uitstekend gepresteerd werd.        
 
Sponseren kan al vanaf € 50 op ons sponsorbord in de gang bij de turnhal maar ook voor € 100 op bord en website en wekelijks in de nieuwsbrief die een bereik heeft van 700 lezers en daarnaast gepubliceerd op de website. Ook vanaf € 300 mag je een spandoek met naam ophagen in de turnhal en bij al onze thuiswedstrijden. Wil je meer doen voor Delta Sport laat het ons weten via email info@deltasportgym.nl 

Wij hebben verschillende sponsor mogelijkheden. Banner in de turnhal, sponsornaam op bord en als individueel of familie op het bord. Maar ook hoofdsponsor (platina) en gouden sponsor met naamsvermelding op kleding. Tevens gaan alle sponsornamen mee in de wekelijkse nieuwsbrief en op de goed bekeken website van GV Delta Sport.

Boris Odiot maakt van hobby een onderneming

De laatste sessie frerunnen in de turnhal trok 78 freerunners die bij de onderneming van Boris Odiot paste. Odiot is wel als trainer in dfienst bij GV Delta Sport met nog vijf andere trainers die de freerunlessen verzorgt op maandag van 19.30 tot 21.00 uur (vanaf 8 jaar), dinsdag van 19.00-21.00 uur (vanaf 8 jaar) en woensdag vanaf 20.00 tot 21.30 uur (vanaf 10 jaar). Momenteel zijn er geen wachtlijsten meer bij de freerunlessen.

Odiot startte acht /negen jaar terug een freerungroep in de nog oude gymzaal van GV Delta Sport in de Mulockstraat. Met de komst van de nieuwe turnhal is freerunnen hard gegroeid mede door de zes freeruntrainers onderleiding van Boris Odiot en Jesse van de Linde. Inmiddels al drie avonden waar freerunnen wordt beoefend. Op zaterdag 19 oktober komen de eerste Open Zeeuwse Freerun Kampioenschappen in het Laco Sportcentrum in Zierikzee.

 

'Ondernemen is helemaal niet eng'

(Omroep Zeeland bericht)

 
Mannen in grijze pakken, belastingformulieren invullen en marketingplannen opstellen. Voor jonge ondernemers kan het doodeng zijn. Het project ZomerOndernemer helpt ambitieuze jonge mensen in de zomervakantie een stukje op weg. Vandaag was de afsluiting met de bekendmaking van de beste Zeeuwse Zomerondernemer.
 
Deze zomerondernemers vielen in de prijzen: v.l.n.r: Lisanne Saarloos, Véronique Dellebeke, Boris Odinot en Breel Beusenberg (foto: Omroep Zeeland)

 

De 23-jarige Boris Odinot uit Zierikzee mag zich vanaf vandaag de beste ZomerOndernemer 2019 noemen. Odinot is freerunner. Freerunnen is een buitensport waarbij alles op straat wordt gebruikt om tegen aan te lopen of trucjes op te doen. Met behulp van het project is hij voor zichzelf begonnen. Odinot mag later dit jaar naar de landelijke finale.

Véronique Dellebeke uit Middelburg behaalde de tweede plaats. Dellebeke studeert aan de kunstacademie in Gent en doet aan fotografie en ze maakt video's. Dellebeke: "Dit project heeft me veel gebracht. Ik heb zoveel kennis meegekregen die ik in België niet leer omdat de regels anders zijn dan in Nederland. Daarbij is het leuk om met zo'n gevarieerde groep, de één is nagelstyliste en de ander doet iets met rietjes, elke week samen te komen."

 

ZomerOndernemer 2019
 
De Zeeuwse zomerondernemers van 2019 (foto: Omroep Zeeland)
Workshops

De groep van 20 Zeeuwse jonge ondernemers heeft de afgelopen weken verschillende workshops gevolgd van ervaren Zeeuwse ondernemers en ze zijn bij bedrijven als Omoda in Zierikzee op bezoek geweest. Projectleider Cleopatra O'Bryan: "We willen jongeren laten zien dat ondernemen hartstikke leuk is. Heel veel jonge mensen hebben plannen om een onderneming te starten maar weten niet waar ze moeten beginnen."

ZomerOndernemer is een landelijk project en wordt in achttien regio's in het land georganiseerd door Stichting The New Entrepreneur. Alle regio's leveren een winnaar af die de regio mag vertegenwoordigen.

 

Heb je een mooie, aparte of leuke vakantiefoto?

Stuur deze dan naar info@deltasportgym.nl

Stuur je foto's (maximaal twee) in naar onze info email. Zoals elk jaar gaan we weer de vijf mooiste, orginele en leuke foto's belonen. Tevens gaan we alle foto's in de nieuwsbrief zetten zodat we met zijn allen binnen de club kunnen genieten van jullie vakantie. vakantiefoto's kan gewoon thuis zijn of op de Zeeuwse stranden, dierentuin, Efteling of waar dan ook in de wereld.

Yasmijn van Guchte in Egypte

Nienke Grauss bij Batavia in Lelystad. Een winderig dagje (zaterdag 10 augustus)

Nienke Grauss Op t Havenhoofd Zierikzee. Rondje

fietsen met de Zeelandbrug op de achtergrond  

 

      

    Agenda 

----Dinsdag 20  augustus TC-vergadering

--- Maandag 26 augustus bestuursvergadering Delta Sport

--- Zaterdag 7 september talentendag voor turnen en acrogym (info volgt)

--- Vrijdag 13 september kampweekend voor de acroteams

--- Vrijdag 20 september kampweekend B-selectie dames turnen

--- Zaterdag 19 oktober oktober pré-instap wedstrijd in turnhal. Vrije inschrijving van andere clubs

----Zaterdag 19 oktober Open Zeeuwse Kampioenschappen freerunnen bij GV Delta Sport in Zierikzee

   

--- Zaterdag 14 en zondag 15 december 1e kwalificatiewedstrijd divisie 3/4/5/6 en N3/N4 en D in Laco-sportcentrum

--- Zaterdag 4 en zondag 5 januari 2020 de vierde edite OZAK (Open Zeeuwse Acrokampioenschappen) A/B/C/D/E en e-instap

--- Zaterdag  4 en zondag 5 april 2020 halve finale NK turnen dames in Laco Sportcentrum Zierikzee

   

           

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

   

 

To cancel click here, to edit your subscription click here.