Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

Wij zetten inmiddels 800 foto's

op facebook van Cirque du Gymnastics

Iedereen praat erover, complimenten van heel veel toeschouwers en onze medewerkers. Ook Laco-Sportcentrum gaf ons een dik compliment voor de voorstelling maar ook voor de goede verzorging tijdens het evenement. Wethouder van sportzaken , Daniël Joppe, gaf ons complimenten en ook Marcel Willemse van Leefbaar Schouwen feliciteerde Delta Sport met de mooie acts. 

Het was echt een circus van de bovenste plank artistiek, creatief en vooral veel plezier voorzowel de kinderen, toeschouwers maar ook voor al onze vrijwilligers. Wij zullen na alle foto's en filmpjes er nog lang over napraten want niet alleen de vrijwilligers waren kanjers maar ook al onze trainers die met zijn allen iets moois neerzette.

In deze nieuwsbrief hebben we al wat foto's neergezet maar je begrijpt dat wij uit het grote arsenaal van onze huisfotograven Jan en Silvano nog een aantal nieuwsbrieven foto's kunnen publiceren.

JSproducties

Het overkomt niet veel leden van GV Delta Sport maar de eer was aan Faya van Wensen die haar achtste verjaardag mocht vieren tijdens Cirque du Gymnastics in Laco Sportcentrum. Zowel in de middag- als avondvoorstelling zong het publiek massaal voor deze jarige turnster die gewoon lekker meedeed.

 

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 28 juni 2019 nummer 220

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                               

       

Vrijdag 28 juni op Omroep Zeeland zowel TV als radio

Omroep Zeeland heeft onlangs een potret gemaakt van onze hoofdtrainet Anthony van Asshe. Dit wordt op vrijdag 28 juni uitgezonden iedere uur vanaf 17.00 uur op TV-nieuws en zal een item komen op de radio omroep Zeeland.

Cirque du Gymnsatics was zeer kleurrijk

Welke act je ook zag, het was een kleurrijke vertoning in het Laco-Sportcentrum. vele waren uitgedost of hadden bijzondere creaties verzonnen. Als ik een cijfer mocht geven voor artistiek en creaviteit dan gaf ik een dikke tien.

 

Dertig turnsters uit de C/B-selectie dames gaan laatste wedstrijd turnen

Het is laat in het seizoen maar toch zaterdag 29 juni gaan nog zo'n dertig turnsters regio toestelfinale turnen in sportcomplex De Drie Linden in Prinsenbeek. Turnsters uit de 4e/5e/6e divisie hebben zich een tijdje geleden gekwalificeert voor deze kampioenschaps wedstrijden. Turnsters uit de C/B-selectie zijn in het programma aleemaal verdeeld over heel de dag.

Vele turnsters uit de C-selectie gaan het wedstrijdseizoen afsluiten in Prinsenbeek.

Delta Sport turnsters die actief zijn: 4e divisie: instap D1: Floor de Bruine op balk. Ilse de Ronde op sprong, brug, balk en vloer. Iris van der Meer op brug, balk en vloer. Saphira van Dam op brug en vloer. Pupil 1 D1: Kayley van den Hoek op sprong, balk. Larissa Bakelaar op sprong, brug, balk en vloer. Melissa Bakelaar op balk en vloer. Jeugd: Babet Brouwer op vloer, Indy Smits op balk en vloer, Rosdanne Mol op sprong, brug en vloer. Tara Zweedijk op sprong, brug en vloer. Junior: Kayleigh Schoute op balk en vloer, Senna Vrijland op brug, balk en vloer.

5e divisie:pupil 1 D2: Dana Vrijhof op brug, Deniz Vaane op sprong. Jeugd 1 D2: Kristel Klink op brug, balk en vloer. Lieke van de Zande op balk en vloer, Loes Bentlage op balk en vloer, Nienke Grauss op sprong, balk en vloer. Jeugd: Maud Brockhus op sprong en vloer, Merlijn Jumelet op sprong, balk en vloer. Junior: Sophie van den Hoek op sprong en vloer, Senior: Tatum radecke op sprong en vloer.

6e divisie: pupil 1 D3: Leonie Vrolijk op brug, balk en vloer, Mirthe de Jonge op brug en vloer, Norah van Weelden op brug, balk en vloer, Willemijn Verdonk op sprong, brug. Pupil 2 D3: Annegreet de Ronde op balk en vloer, Maud Kosters op sprong, Senne Groenendijk op sprong, brug en vloer. JuniorL: Elianne Biesma op sprong, Mila Radecke op sprong en vloer, Suus Baart op sprong, brug en balk.

 

Delta Sport heeft een nieuwe hoofdsponsor

Rotterdam Ship Repair B.V

GV Delta Sport heeft een nieuwe hoofdsponsor naast de hoofdsponsor Julianahoeve. Wij zijn natuurlijk ontzettend blij dat dit bedrijf de sportiviteit en wedstrijdsport wil ondersteunen. Hieronder vertellen wij wat voor mooi bedrijf het is.

Kijk zelf eens op www.rotterdamshiprepair.nl 


Actief over de hele wereld

Binnen het Excellence Partner Network is Rotterdam Ship Repair een competente partner voor alle haven- en reisreparaties op schepen en motoren. Vanuit de Waalhaven - het maritieme hart van Rotterdam - bieden zij mobiele oplossingen die indruk maken door efficiëntie, snelheid en uiterste zorg.

Rotterdam Ship Repair brengt ervaren specialisten uit de scheepsbouw en werktuigbouw samen. De zeer gemotiveerde bemanning is goed thuis in alle reparatietaken en ondersteunt in alle havens langs de Duits-Nederlandse kust met mobiele operaties over de hele wereld. Zij staan ​​dag en nacht klaar. Door de snelle reactie, zelfs in acute gevallen, kunnen zij de uitvaltijd en de bijbehorende kosten tot een minimum beperken.

Tegelijkertijd hebben zij de flexibiliteit om extra hulpbronnen aan te trekken met een uitstekend netwerk van partners wanneer dat nodig is. Binnen de Excellence Partner Network in Rotterdam en Bremerhaven werken zij nauw samen met German Ship Repair, BREDO, German Dry Docks, MWB Marine Services en MWB Power. De klanten profiteren van marktgerichte oplossingen met een hogere capaciteit "uit één bron" en maximale flexibiliteit tussen de actoren.

 

Hoofdsponsor krijgt naamsvermelding op de trainingspakken van de A-selectie en trainers

A-slectie dames en heren van GV Delta Sport

 

Evenementencommissie, trainers en vrijwilligers

Ontzettend bedankt voor jullie enorme inzet

Zaterdag 22 juni was het in Laco-Sportcentrum een onvergetelijke dag. De evenementencommissie van GV Delta Sport met een grote voorbereiding om Cirque Du Gymnastics tot een succesvolle verloop te geven. De trainers die allemaal veel creativiteit en artistieke rollen in de groepen legde. Een variatie van verrassingen met 400 kinderen die hun eigen inbreng gaven in twee voorstellingen met totaal zo'n 800 bezoekers. Al die vrijwilligers van opbouw, catering, muziek en begeleiding was om trots op te zijn. De complimenten van de toeschouwers stromen binnen. Wij zijn er zelfs een beetje verlegen van geworden. Iedereen deed het graag en nogmaals bedankt allemaal.

Kees Verkerke, voorzitter GV Delta Sport  

 

De zomervakantie komt er weer aan

Let op...speciale zomerrooster voor de turnhal

Voor de Zeeuwse turnsters is het vanaf maandag 8 juli zes weken vakantie. Onze Zuid-Hollandse leden krijgen op maandag 22 juli vakantie.

Vanaf maandag stoppen alle recreatieve lessen zoals kind- en oudergym, freerunnen, recreatiegym, bodygym en vrijturnen.

Voor de slectiegroepen gaat voor sommige groepen de training door tot zaterdag 13 juli. (informeer bij je trainer)

De turnhal is van maandag 15 juli tot maandag 29 juli helemaal gesloten

Vanaf maandag 29 juli gaat er een vakantierooster in werking voor selectiegroepen (zie latere info)

Voor de recreatiegroepen is er op 31/7, 7/8, 14/8 open lessen. Dit is vanbaf 12.00-13.30 en 13.30-15.00 uur

Voor kind- en oudergym is er ook open les vanaf 9.30-10.30 en 10.30-11,30 uur.

De lessen volgens onze lesrooster start weer op maandag 19 augustus

In de volgende nieuwsbrief komen wij met het vakantierooster

 

Jur van der Wel heeft meeting met Epke Zonderland

Delta Sport turner op een ereplaats in de Ahoy

Rotterdam - Delta Sport turner Jur van der Wel was eregast in de Ahoy in Rotterdam. zondag 23 juni, tijdens de NK waar 15000 bezoekers en 5000 deelnemers actief zijn over twee dagen mocht van der Wel een dagje meelopen met Olympisch kampioen Epke Zonderland. Een prijs die hij had gewonnen via Zonderland sponsor Campina was hij een VIP die dicht bij alle toppers van Nederland mocht komen in een speciale Campina vak zowel op de tribune als in het wedstrijd gedeelte. Hij startte met een gezamenlijke ontbijt aan tafel bij Epke en ontmoet zo links en rechts allerlei mensen uit de KNGU. Tijdens de rekstokfinale in de arena van de Ahoy zat hij er zeer dichtbij en kon volop genieten. Intussen verzamelde hij diverse handtekeningen van alle rekstok finalisten en maajte veelvuldige foto's.

    

    

    

Epke Zonderland in voorbereiding voor de finale waar hij opnieuw Nederlands kampioen werd.

 

Marika Padmos staat tussen de toppers van Nederland

Rotterdam - GV Delta Sport turnster Marika Padmos heeft het turnseizoen in de Ahoy in Rotterdam afgesloten. Zij turnde daar een meerkamp tussen de toppers van Nederland en kwam tot een mooie 23e plaats. Nadat ze afgelopen seizoen regelmatig op het podium heeft gestaan bij kwalificatie wedstrijden en op de Nationale bondskampioenschappen van Nederland als derde eindigde stond zij nu in de grote arena van de Ahoy. Met 42.484 punten eindigde zij de vier turnonderdelen waarop de vloer een score kreeg van 11.974 met een 10e plaats. De balkoefening ging niet helemaal naar wens en er was een val, wat zeldzaam voor komt bij deze turnster, een hogere klassering uitgesloten (9.450 ). De sprongenserie ging goed (12.062) en op de brug was een aardige score van 9.000 punten. Padmos neemt voorlopig even rust na een zeer intensief turnseizoen met verschillende mooie hoogtepunten.

 

Het was voortreffelijk.........

 

Alle acts bleven de toeschouwers

verwonderen tot het laatste

     

    

   

 

 

 

Finalisten van landelijke-, districts en regiofinales werden gehuldigd.

Stan de Looze Nederlands kampioen kreeg eigen Banner

      

Alle finalisten van landelijke- districts en regiofinales werden gehuldigd tijdens Cirque du Gymnastics in Laco-Sportcentrum. Gebruikelijk traditie met dit seizoen een record van 37 turn(sters). degene die een podiumplaats behaalde kreeg een t'shirt met het resultaat en de natioanle kampioen een banner.

Volgende nieuwsbrief komen wij met alle finalisten.

Kranten en websites schrijven over Delta Sport

Ons Eiland donderdag 27 juni 2019

 

Wereldregio vrijdag 28 juni 2019

 

 

        

 

    Agenda 

---Zaterdag 29 juni toestelenfinale in Prinsenbeek met veel DS-turnsters

---Woensdag 3 juli afsluiting acroseizoen met BQB bij de fam. De Ronde

   

--- Zaterdag 19 oktober oktober pré-instap wedstrijd in turnhal. Vrije inschrijving van andere clubs

----Zaterdag 19 oktober Zeeuwse Kampioenschappen freerunnen bij GV Delta Sport in Zierikzee

--- Zaterdag 14 en zondag 15 december 1e kwalificatiewedstrijd divisie 3/4/5/6 en N3/N4 en D in Laco-sportcentrum

--- Zaterdag 4 en zondag 5 januari 2020 de vierde edite OZAK (Open Zeeuwse Acrokampioenschappen)

--- Zaterdag  4 en zondag 5 april 2020 halve finale NK turnen dames in Laco Sportcentrum Zierikzee

   

           

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

   

 

To cancel click here, to edit your subscription click here.