Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

Koop je kaarten nu via onderstaande link

https://www.ticketkantoor.nl/shop/gvdeltasport

 

Dit mag je niet missen in Laco-Sportcentrum in Zierikzee

--15 acts in de middag voorstelling en 21 acts in de avondvoorstelling

--opgebouwde circus theater in grote sporthal Laco-Sportcentrum

--compleet met proffesionele licteffecten en geluid

--zitplaatsen rond het theater

--huldigingen finalisten van de wedstrijdsporters

--inmiddels 700 toeschouwers

--deelname van ruim 400 kinderen en senioren

Slechts één keer in de twee jaar deze mooie show met muziek, dans, acrobatiek en theater 

 

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 21 juni 2019 nummer 219

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website        

       

 

Marika Padmos in de Ahoy

De foto is gemaakt door “yoshida creative productions”

GV Delta Sport turnster Marika Padmos is zaterdag 22 juni actief in de Ahoy. Daar zal de turnster de meerkamp turnen om de Ahoy-cup. Padmos heeft deze uitnodiging te danken aan de 3e plaats op de nationale kampioenschappen onlangs op de meerkamp. Het is niet de debuut in de Ahoy voor Padmos, Vorig jaar startte ze onder andere op de balkoefening in de grote arena waar zij verdienstelijk vierde werd. In de Nederlandse ranglijst van de turnsupporter staat Padmos als nummer zestien. dat is heel knap gezien deze ranglijst over de 1e en 2e divisie gaan. Padmos komt uit bij de senioren in de 2e divisie. De turnster uit Brouwershaven is samen met een  turnster van Turnschool Zeeland uit Vlissingen de enige Zeeuwse deelnemer in de Ahoy. Er mogen slechts tien turnsters uit de 1e - en tien uit de  2e divisie deelnemen om de Ahoy-cup. Zaterdag 22 en zondag 23 juni komen zo'n 15.000 toeschouwers naar de Ahoy voor verschillende KNGU wedstrijden in turnen, acro, springen, freerunnen en dansen. Ook grote beweegplein(en) is er en de gehele Nederlandse top is actief in Rotterdam. Daarnaast zijn 5000 deelnemers actief over twee dagen.

Heb je interesse om zondag te gaan kijken dan kan je ook kaarten kopen bij de kassa in de Ahoy

 

Omroep Zeeland te gast bij GV Delta Sport

Zierikzee - Omroep Zeeland was afgelopen week te gast bij GV Delta Sport in de turnhal van Laco-Sportcentrum. Er werd een portret van trainer Anthony van Assch gemaakt omtrent zijn trainerschap bij Delta Sport. Na vele jaren in de top van herenturnen te zijn geweest met NK, EK en Wk's en Olympische ploeg wil Omroep zeeland weten hoe het met hem gaat en wat hij in het trainersschap ziet. Ook werd turnster Anne-Li Slootmaker en voorzitter Kees Verkerke geintervieuwd. De opnames worden waarschijnlijk op vrijdag 28 juni uitgezonden in het nieuws programma op de TV en omroep radio

 

Iris van der Meer pakt bronzen medaille op districtsfinale

meerkamp in Brunssum

Saphira van Dam (7e), Ismay Struijk (7e) en Ilse de Ronde

(11e) bij de top van Limburg, Brabant en Zeeland

Brunssum - Vier instap (D1 en D2) turnsters van GV Delta Sport hebben bij de districtsfinale meerkamp in Limburgse Brunssum bij de top van Limburg, Brabant en Zeeland geturnd. Iris van der Meer (instap D1) stapte na een mooie meerkamp zelfs op het erepodium om daar de bronzen medaille in ontvangst te nemen. De Zierikzeese turnster kwam slechts een honderdste punt te kort voor de kampioenstitel (52.750 punten). Zij pakte vooral de punten op de balk (13.850) en vloeroefening (13.450) met een 2e plaats. Haar clubgenote Saphira van Dam bleef dicht in de buurt met een zeer knappe 7e plaats (52.250 pnt). Ilse de Ronde eindigde van de dertig finalisten als de nummer elf met 51.275 pnt. De ronde was de beste op de vloeroefening (1e met 13.700) en als 3e op de brugoefening (12.700 pnt). In de instap D2 zorgde Delta Sport turnster Ismay Struijk voor een bijzondere 7e plaats met 51.825 punten. Hiermee behoord zij bij de top tien van het district en ook als beste Zeeuwse finalist..

Nienke Grauss (8e) en Kristel Klink (9e)

Melissa Bakelaar (12e) en Deniz Vaane (13e) leveren mooie

meerkamp af districtsfinale meerkamp in Brunssum

Kritstel Klink en Nienke Grauss.                 Deniz Vaane en Melissa Bakelaar

 

Brunssum - GV Delta Sport turnsters Nienke Grauss en Kristel Klink (beiden jeugd D2) hebben een mooie prestatie geleverd op de districtsfinale meerkamp in Brunssum. De beste dertig turnsters van Limburg, Brabant en Zeeland zorgde voor een sterk onderlinge concurrentie waarbij Grauss een knappe 8e plaats behaalde. Klink volgde met een 9e plaats nog in de top tien. Beide turnsters hadden succes op onderdelen van de meerkamp zo wist Grauss de brugoefening te winnen met 14.133 pnt en werd 7e op de vloeroefening (13.850 pnt). Klink was de beste turnster op deze vloeroefening met 14.200 pnt. en op de balkoefening pakte zij de 3e plaats met 12.900 pnt. Bij de pupil D1 heeft GV Delta Sport turnster Melissa Bakelaar een mooie 12e plaats behaald. Een prachtig resultaat gezien de dertig finalisten zette zij de derde prestatie neer op de vloeroefening met 13.450 punten. Deniz Vaane (Pupil D2) eindigde in de sterke concurrentie als 13e. Vaane zette in de meerkamp een goede prestatie neer op de sprongenserie met een 2e plaats (13.725 pnt). 

 

Drie Tilburgse kampioensmedailles op de toestellen voor

Jesse de Both en Silas Hulsken en Niels Grinwis.

Zilver voor Tabesch Gerami en brons voor Niels Grinwis

Tilburg - Bij de Tilburgse toestellenkampioenschappen vierde divisie is er bij de instap niveau 8 vier medailles gewonnen door de GV Delta Sport turners. Er werd op zes toestellen geturnd waarbij Silas Hulsken twee medailles in wacht sleepten. Hij werd kampioen op de rekstok en pakte een zilveren plak op de brugoefening. Jesse de Both werd kampioen op de ringen. Niels Grinwis (jeugd niv 10) werd Tilburgse kampioen op voltige en pakte een bronzen medaille op rekstok.

Niels Grinwis turnde op zes toestellen en naast de twee medailles werd hij ook twee keer vierde op de vloer (11.40) en sprong (22.40). Op het onderdeel brug (6e met 9.20) en ringen (9e met 10.40) turnde Grinwis een verdienstelijke meerkamp. Tyg Verbrugge is na een lange blessure weer voorzichtig gestart ditmaal alleen op de ringenoefening waar hij 9e werd met 10.40 punten.

Vijf turners uit de instap namen deel aan deze wedstrijd waar veel concurrentie was maar de Delta Sporters hebben naast de medailles haast allemaal top tien plaatsen behaald tussen de 25 deelnemsr per toestel. Zo was jack ten Hove met drie keer een vijfde plaats (ringen, brug en rek) dicht bij een podiumplaats. Bart Haspels werd 9e bij de sprong en 11e op voltige.

 

Tabesh Gerami                                   Jesse Both

           

Jesse de Both                                  Silas Hulsken

Niels Grinwis kampioen op voltige en brons op rekstok

 

Silas Hulsken, Bart Haspels, Tabesch Gerami, Jack ten Hove en Jesse Both

 

Turners Delta Sport verdienen dertien medailles

Regio toestellenfinale 2e divisie in Tilburg

Vier kampioen titels vier zilver en vijf brons

Trainster Jutta Padmos met Thijs van Welt, Dustin Erades en Ian Geertse

Tilburg - De turners van GV Delta Sport in de Benjamin talenten divisie en 2e divisie hebben tijdens de regio kampioenschappen in Tilburg dertien medailles gewonnen. Trainster Jutta Padmos presteerde met de vijf turners optimaal in sportcentrum t-kwadraat. Stan de Looze (junior 2e divisie) toonde zijn talent op de ringen- en rekoefening waar hij de kampioenstitel won. Op sprong pakte hij ook nog een bronzen plak mee. Senior Rik van Duin kwam voor de eerste keer uit in de 2e divisie en toonde wilskracht door drie bronzen medailles te winnen op Vloer, ringen en rek. De 21-jarige student uit Zierikzee nam in Tilburg aan drie onderdelen mee. Bij de Benjamin talentendivisie kwamen Ian Geertse en Thijs van Welt (beiden 7 jaar) voor het eerst uit op een grote wedstrijd. Dat deden de beide Delta Sport turners niet onverdienstelijk. Van Welt pakte de kampioenstitel op de sprongenoefening en kreeg darna nog twee medailles  om zijn nek gehangen toen hij op het erepodium stond voor de huldiging van de vloeroefening en de rekstokoefening. Geertse won knap een bronzen plak op de vloeroefening en werd vier keer vierde op voltige, sprong, ringen en rek. Dustin Erades mocht bij de instap 2e divisie drie keer op het erepodium klimmen. De 9-jarige turner werd kampioen op de rekstok en pakte twee keer een zilveren medaille op vloer- en sprongenoefening.

Rik van Duin en Stan de Looze optimale prestaties

      

Dustin Erades pakt drie medailles waarvan kampioen op de rekstok

Thijs van Welt

     

     

Hulp-trainster Marika Padmos en de kanjers van Delta Sport

Rik van Duin en Stan de Looze tonen zes gewonnen medailles

 

Kind- en oudergym volop in beweging

Woensdag- en vrijdagmorgen in de turnhal

Activiteiten met kind- en oudergym is een succesvolle bewegingsfeest waar al vanaf één jaar (ze moeten net kunnen lopen) leren vallen, klimmen en diverse motorische bewegingen maken. Balanceren en zelfs springen op trampoline en heerlijk in zachte matten vallen. Juist de ontwikkeling van het kind tussen 1 en 4 jaar is zeer belangrijk en de basis voor alle sporten. daarnaast is het een uidaging om de opdrachten uit te voeren waar weer een nijntje beweegdiploma is te verdienen.

Woensdagmorgen 09.30 - 10.30 1 en 2 jaar, 10.30 - 11.30 3 en 4 jaar.

Vrijdagmorgen       09.30 - 10.30 1 en 2 jaar. 10.30 - 11.30 3 en 4 jaar

Bij kind- en oudergym kan je ook een strippenkaart verkrijgen.

Een mooie impressie van kind- en oudrgym........

A-selectie gaat uit hun bol op bouwlingcentrum

Goes - Een jaarlijkse uitstapje van de A-selectie kwam terecht in Goes bij bouwlingcentrum en waar ook een heerlijke maaltijd werd genomen. De bouwlingballen vlogen alle kanten uit en soms helemaal niet reikend tot de kegels. Maar uiteindelijk kwamen er ook nog winnaars voor de dag en dat hebben ze ook gevierd met een bouwlingbal in de juiste handen....misschien kunnen ze toch beter gaan turnen.....

 

Was gezellig met het eten........

Kranten en websites schrijven over Delta Sport

Ons Eiland 20 juni 2019

 

Ons Eiland 20 juni 2019

Wereldregio 21 juni 2019

Wereldregio 21 juni 2019

 

        

 

    Agenda 

--- Zaterdag 22 juni grote afsluiting met alle leden van GV Delta Sport in Laco-Sportcentrum

---Zaterdag 22 juni Marika Padmos DS-turnster in de Ahoy-cup meerkamp Rotterdam

---Zaterdag 29 juni toestelenfinale in Prinsenbeek met veel DS-turnsters

---Woensdag 3 juli afsluiting acroseizoen met BQB bij de fam. De Ronde

   

--- Zaterdag 19 oktober oktober pré-instap wedstrijd in turnhal. Vrije inschrijving van andere clubs

----Zaterdag 19 oktober Zeeuwse Kampioenschappen freerunnen bij GV Delta Sport in Zierikzee

--- Zaterdag 14 en zondag 15 december 1e kwalificatiewedstrijd divisie 3/4/5/6 en N3/N4 en D in Laco-sportcentrum

--- Zaterdag 4 en zondag 5 januari 2020 de vierde edite OZAK (Open Zeeuwse Acrokampioenschappen)

--- Zaterdag  4 en zondag 5 april 2020 halve finale NK turnen dames in Laco Sportcentrum Zierikzee

   

           

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

   

 

 

To cancel click here, to edit your subscription click here.