Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

Koop je kaarten vanaf zaterdag 1 juni via onderstaande link

https://www.ticketkantoor.nl/shop/gvdeltasport

 

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 31 mei 2019 nummer 215

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website        

       

Vrijdag 31 mei acht acroteams actief in Maaspoort

volgen kan op: https://player.twitch.tv/?volume=0.5&!muted&channel=acrogymtv

Sportkwartier Maaspoort in Den Bosch bruist van de sport tussen 30 mei en 2 juni. Het genoemd IAG heeft diversesporten in de accommodaties van FlikFlak. Ook zo komen GV Delta Sport acroteams in actie op vrijdag 31 mei onder de vlag van IAG internationale acrotoernooi. Acht teams gaan meedoen met dit mooie toernooi.

     

Amy en Ilse zijn op IAG actief zoals ook Angela en Kayley

Deelnemende GV Delta Sport teams en start tijden zijn:  09.00 uur Saphira van Dam en Serena Erades  (E-instap), 10.56 uur Kayleigh Schoute en Sam Bertels (E-junior), 11.18 uur Senna Vrijland en Iris van der Meer (E-junior), 12.15 uur Yvonne van Dam en Floor de Bruine  (E-senior) 12.26 uur Angela Schoute en Kayley van den Hoek (E-senior), 12.26 uur  Eva Bienevelt en Melissa Bakelaar (E-senior),  14.59 uur Amy Leijten en Ilse de Ronde (D-jeugd), 15.30 uur Vesa Siceva, Yara van Tiggelen en Larissa Bakelaar.

 

A-selectie turnen dames hebben een eigen istagram

Gaat het volgen op: aselectiegvdeltasport

  

C-selectie turnen dames Delta Sport op kamp

Den Bommel - Vanaf hemelvaartsdag tot zaterdag 1 juni is de complete C-selectie turnen dames drie dagen op kamp in Den Bommel. Bij deze mooie foto de aankomst afgelopen donderdag met de turnsters en de leiding bij ons bestuurslid Patrica Bakelaar. een mooi geschikte ruimte met vele mogelijkheden..natuurlijk komen wij terug met verslag en foto's.

Stan de Looze Nederlands kampioen op vloer

Turner uit Zierikzee pakt ook brons op voltige

Stan de Looze tijdens zijn uitvoering op vloer wat een gouden NK-titel opleverde

Alkmaar - GV Delta Sport turner Stan de looze is in Alkmaar Nederlands kampioen geworden op het turnonderdeel vloeroefening. De turner die uit komt in 2e divisie junior zette een perfecte oefening neer wat de landelijke jury beloonde met  12.100 punten  en de beste prestatie van de zes finalisten. Naast de titel op vloer mocht hij nog een keer het erepodium betreden voor een bronzen medaille op het onderdeel voltige. Daar kreeg hij voor de moeilijke uitvoering 9.850 punten. De Looze had het druk in Alkmaar want ook kwam hij uit op de rekoefening met 10.350 pnt (5e), sprongenoefening met 10.975 pnt (6e) en ringen met 11.000 pnt.(6e). Zijn begeleider en trainster Jutta Padmos was zeer tevreden met de resultaten van haar pupil. ''Hij heeft in twee dagen tijd haast twee meerkampen geturnd en dan met deze resultaten is erg goed''.

    

Stan de Looze in Alkmaar samen met trainster Jutta Padmos

Tijdens de prijsuitreiking met de beste turners in verschillende categoriën van Nederland

Marika Padmos eindigt op de NK-toestelfinale balk als 4e

Duiven - GV Delta Sport turnster Marika Padmos is er niet in geslaagd om het erepodium te betreden bij de Nederlandse kampioenschappen toestelfinales balkoefening. Opzich een keurige vierde plaats maar het had ook een podiumplaats kunnen zijn. De jury deelde hard toe zij geen juiste verbindingen zagen bij gymnastische en boogje arabier. Overigens werd de oefening wel strak en exact hetzelfde uitgevoerd als een dag eerder bij de NK-meerkamp waar zij als beste 12.100 punten scoorde. Nu was het oordeel van de jury anders en kreeg zij voor deze oefening 9,95 punten.

Marika Padmos een bronzen medaille op de NK-meerkamp

Delta Sport turnster bij de beste drie van Nederland

Fleur Just bij de junioren naar een mooie stek op de NK

Marika Padmos bekroond met een bronzen medaille op NK-meerkamp

Duiven - GV Delta Sport turnster Marika Padmos is er in geslaagd om op de Nederlandse kampioenschappen meerkamp op het erepodium te komen. De 23-jarige turnster uit Brouwershaven pakte in Duiven een zeer knappe bronzen medaille op de meerkamp bij de 2e divisie senioren. Het was absoluut spannend gezien de heftige concurrentie in de top van de beste gekwalificeerde turnsters van Nederland. Padmos startte op de sprongenserie met een 25e plaats (11.547 pnt) maar bij het tweede onderdeel, de brugoefening toonde zij een prachtige oefening en dat werd beloond met 11.033 (12e). De balkoefening was zij opnieuw de beste van de turnsters (12.100) en op het laatste onderdeel vloer kreeg ze van de landelijke jury 12.400 punten met een 3e plaats. Dat betekende dat de Delta Sport turnster 47.100 punten verzamelde en een mooie medaille. Padmos start morgen op de NK-toestellenfinale op de vloer om haar titel van vorig jaar te verdedigen. Fleur Just (2e divisie junior) werd op de Nk-meerkamp 23e van de 36 beste geplaatste turnsters. Just turnde een mooie meerkamp maar de concurrentie lag dicht bij elkaar. De Zierikzees turnster had op sprong (11.500 pnt) waar een 18e plaats werd genoteerd gevolgd door een brugoefening (11e) met 10.200. De balk- en vloeroefening ging vervolgens naar respectievelijk 9.933 (18e) en 10.935 (33e).

Trainsters Sanne Tamerus en Gina Kemmeren begeleidde de turnsters Padmos en Just

    

    

Fraaie oefeningen van Marika Padmos

 

Stan de Looze op de NK-meerkamp naar een mooie zesde plaats

Als eerste jaars junior bij de beste van Nederland

 

Stan de Looze knap naar een zesde positie van Nederland in Alkmaar

Alkmaar - GV Delta Sport turner Stan de Looze heeft op de Nederlands kampioenschappen meerkamp in Alkmaar een schitterende zesde plaats behaald. De 15-jarige Zierikzeese turner was als eerste jaars een opvallende deelnemer en pakte bij het laatste onderdeel, voltige, net naast het erepodium. Onder leiding van trainster Jutta Padmos startte hij op de ringenoefening met 10.500 (11e) en met de sprongenserie werd hij 5e (11.150 punten. Ook de brugoefening ging goed met een 8e positie (10.650 pnt en met de rekoefening klom hij in het klassement van de beste junioren uit Nederland met een 3e plaats en 10.850 pnt. Een zeer fraaie getoonde vloeroefening was hij de nummer twee met 12.400. Op het laatste onderdeel voltigoefening maakte De Looze een val en dat koste hem de bronzen medaille. 

Het scorebord van de KNGU bevestigt de uitslag met minimale verschillen

     

      

Mooie oefeningen op voltige, ringen en brug.

Indy Smits de nummer 11 van Limburg, Brabant en Zeeland

Rosanne Mol en Tara Zweedijk districts meerkamp finale

Cuijk - GV Delta Sport turnster Indy Smits heeft in de 4e divisie jeugd 2 tijdens de districtsfinale meerkamp een prachtige 11e plaats behaald. De Zierikzeese turnster kwam op de vier turnonderdelen tot 41.750 punten. Haar beste resultaat was de vloeroefening (7e) met 11.450 pnt. Ook sprong- en balkoefening (9e) toonde zij mooie oefeningen. Op de brug liet ze een puntje liggen. Rosanna Mol werd in Cuijk de nummer 15e van de 32 gekwalificeerde turnsters uit Limburg, Brabant en Zeeland. Mol had mooie oefeningen op de sprong (3e) met 11.450 pnt en op de balkoefening (7e) met 10.000. Tara Zweedijk werd 21e maar maakte op de balkoefening wat foutjes waardoor ze slechts 8.700 punten kreeg van de jury. Zweedijk was erg sterk op de vloeroefening met een 4e plaats (11.600) en ook op de sprongenserie toonde zij kwaliteit met (8e) 11.000 ptn. Een hogere klassering had er in gezeten als zij op de balk- en brugoefening niet een beetje pech had. De drie Delta Sporters waren ook de beste Zeeuwen onder de 32 turnsters in Cuijk. 

Senna Vrijland (4e divisie junior) kwam in de tweede wedstrijdronde in actie en begeleid door trainsters Melissa Dooge en Joyce Papeveld kwam tot een 29e plaats. Tussen de Limburgse, Brabantse en Zeeuwse turnsters was er heftige concurrentie. De Delta Sport turnster uit Ouwerkerk behaalde over de vier turnonderdelen 40.500 punten. Op de vloeroefening scoorde zij de meeste punten met een 13e plaats en keurige 11.550 punten.

Uitslagen districtsfinale meerkamp:  4e divisie Jeugd 2: 11e Indy Smits met 41.750 punten, sprong 10.850 (9e), brug 9.500 (27e), balk 9.950 (9e), vloer 11.450 (7e). 15e Rosanna Mol met 41.400 punten, sprong 11.450 (3e), brug 9.100 (30e), balk 10.000 (7e), vloer 10.850 (23e). 21e Tara Zweedijk met 40.500 punten, sprong 11.000 (8e), brug 9.200 (28e), balk 8.700 (30e), vloer 11.600 (4e). 29e Senna Vrijland met 40.500 punten, sprong 9.400 (33e), brug 10.000 (22e), balk 9.550 (28e) en vloer 11.550 (13e).

 

Senna Vrijland met trainster Melissa Dooge

Project bassisschool 't Kofschip afronding in turnhal

Het was een zeer leuk project 't Kofschip. Leerlingen van deze bassischool in Zierikzee die  actief turnen bij GV delta Sport tonen wat het betekent om in de selectie te kunnen en mogen trainen vervolgens daarvan uit mooie landelijke wedstrijden te turnen. Afgelopen maandag tussen 12.00-15.00 uur was het dan zover. Ruim zestig leerlingen met docenten van de school deden actief mee in de turnhal en konden proeven hoeveel arbeid er bij de slectie turn(sters) moeten worden gedaan voor deze mooie sport. Naast actief meedoen lieten de turnsters ook een prachtige demo zien waar de ene aslta naar de andere salto werd getoond.

Eén ding was zeker, iedereen van de school begreep wat het nu inhoud...na zelf proberen was de indruk nog groter. Ook sommige docenten probeerde wat turntoestellen uit en dat viel niet mee. Hoewel er bij sommige verborgen talenten zaten.

Selectie turnsters waren zeer actief en naast de demo gaven ze ook nog een stukje les.

                    

Sommige docenten durfde het het aan om een poging op de balk, trampoline of zelfs aan de rekstok een oefening uit te proberen. 

Kies mee voor de club van het jaar

Kies onze mooie club GV Delta Sport

https://www.clubvanhetjaar.nl/gv-delta-sport

 

Stem nu op onze club

 

Iedereen kan stemmen op onze mooie club. Zorg dat we de meeste stemmen krijgen om niet alleen de beste en mooiste club van Zeeland te worden maar ook van Nederland. Delta Sport dat in tijd van ruim vier jaar groeide van 150 naar 545 leden en dagelijks vele kinderen en volwassen laten bewegen. Bovendien is Delta Sport een club die vooral de bevolking van Schouwen-Duiveland bij haar activiteiten betrekt door middel van zeer veel open lessen die gratis aangeboden wordt.

 

Kranten en websites schrijven over Delta Sport

 

Website Wereldregio maandag 27 mei 2019

Ons Eiland donderdag 30 mei 2019

Ons Eiland donderdag 30 mei 2019

Wereldregio vrijdag 31 mei 2019

        

    Agenda 

 

--- Donderdag 30 mei tot zaterdag 1 juni C-selectie Delta Sport kamp

--- Vrijdag 31 mei IAG in Den Bosch acrowedstrijden met deelname van 9 Delta Sport teams

--- Zaterdag 8 en zondag 9 juni OBTK in Breda met 27 urnsters van GV Delta Sport

----Zaterdag 15 juni toestellenkampioenschappen heren turnen Tilburg met  13 turners van DS

---Zaterdag 15 juni districtsfianle meerkamp D1 en D2 met acht DS-turnsters in Brunssum

   

--- Zaterdag 22 juni grote afsluiting met alle leden van GV Delta Sport in Laco-Sportcentrum

---Zaterdag 22 juni Marika Padmos DS-turnster in de Ahoy-cup meerkamp Rotterdam

---Zaterdag 29 juni toestelenfianle in Prinsenbeek met veel DS-turnsters

---Zaterdag 13 juli springwedstrijden in Brielle met samenwerking WIIK/Oostvoorne

--- Eind september of begin oktober pré-instap wedstrijd in turnhal. Vrije inschrijving van andere clubs

----Zaterdag 19 oktober Zeeuwse Kampioenschappen freerunnen bij GV Delta Sport in Zierikzee

---Zaterdag 14 en zondag 15 december 1e kwalificatiewedstrijd divisie 3/4/5/6 en N3/N4 en D in Laco-sportcentrum

--- Zaterdag 4 en zondag 5 januari 2020 de derde edite OZAK (Open Zeeuwse Acrokampioenschappen)

   

           

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

   

 

To cancel click here, to edit your subscription click here.