Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

De open lessen bij GV Delta Sport in de vakantieweken levert altijd weer veel plezier op voor de kinderen. Buiten de bodygym en vrijturnen was het ook weer druk bij kind- en oudergym en de turnen, springen, freerunnen en acrogym lessen. In totaal bracht het in de tweede week op 110 belangstellende en in de eerste vakantieweek ook al 130 kinderen. Wij hebben wat foto's gemaakt van deze lessen in de nieuwsbrief.

 

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 3 mei 2019 nummer 211

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website        

       

Zaterdag 22 juni een mooie dag voor iedereen

Volg dit mooie evenement op de speciale link aan de rechterkant van onze website www.deltasportgym.nl 

 

Maandag 6 mei weer normaal lesrooster turnhal

De twee weken vakantie is weer (haast) voorbij en maandag startten de scholen weer of sommige gaan weer aan het werk. Zo ook bij GV Delta Sport start het normale lesrooster weer in de turnhal en hal 1 van het Laco-Sportcentrum in Zierikzee. Maandag 6 mei weer lekker turnen, gymmen, springen, acrogym en freerunnen. Kijk op onze website www.deltasportgym.nl voor het lesrooster

 

Kies mee voor de club van het jaar

Kies onze mooie club GV Delta Sport

https://www.clubvanhetjaar.nl/gv-delta-sport.

Stem vanaf maandag 6 mei op onze club

Vanaf maandag 6 mei kan iedereen stemmen op onze mooie club. Zorg dat we de meeste stemmen krijgen om niet alleen de beste en mooiste club van Zeeland te worden maar ook van Nederland. Delta Sport dat in tijd van ruim vier jaar groeide van 150 naar 545 leden en dagelijks vele kinderen en volwassen laten bewegen. Bovendien is Delta Sport een club die vooral de bevolking van Schouwen-Duiveland bij haar actieviteiten betrekt doormiddel van zeer veel open lessen die gratis aangeboden wordt.

 

Uitbreiding freerunlessen bij Delta Sport

Freerunnen bij GV Delta Sport is een enorme populair waardoor de lessen op maandag en dinsdag vol stromen. Inmiddels is er voor de dinsdag een wachtlijst en is er op maandag nog beperkt plaats. Daarom is er besloten een derde les aan toe te voegen. Dat zal zijn op woensdagavond vanaf 20.00 uur en daar is de leeftijd ook vanaf 12 jaar.

De eerste les zal zijn na de vakantie op woensdag 8 mei tussen 20.00-21.30 uur en men moet dan dus 12 jaar of ouder zijn.

Hiermee komt er waarschijnlijk doorstroming van de maandag en dinsdag naar de woensdag en scheppen we zo weer ruimte voor kinderen vanaf 8 jaar die op de wachtlijst staan.

Freerunrooster is nu als volgt:

Maandag 19.30-21.00 vanaf 8 jaar

Dinsdag 19.00-21.00 vanaf 8 jaar

Woensdag 20.00-21.30 vanaf 12 jaar. (Start op 8 mei)

 

Zaterdag 11 mei regiofinale in Goes

Op zaterdag 11 mei is de tweede gedeelte van de regiokampioenschappen meerkamp in Goes. In sporthal Omnium komen dan nog eens 14 turnsters uit in andere caegoriëen: Ilse de Ronde, Iris van der Meer en Saphira van Dam (allen instap D1). Rosanne Mol, Tara Zweedijk en Indy Smits (allen 4e divisie jeugd G). Leonie Vrolijk, Norah van Weelden, Mirthe de Jonge en Willemijn Verhoek (allen pupil 1 D3). Senne Groenendijk en Annegreet de Ronde (allen pupil 2 D3). Suusje Baart en Mila Radecke (6e divisie junior).

Enkele kandidaten voor de regiokampioenstitel.

Niels Grinwis naar Nederlandse kampioenschappen

Zaterdag 11 mei meerkamp in Waalwijk

GV Delta Sport turner Niels Grinwis start op de Nederlandse kampioenschappen 4e divisie jeugd met de vloeroefening. In Waalwijk, sporthal De Slagen, zal de turner vervolgens de onderdelen voltige, ringen, sprong, brug en rek afwerken. Tussen de 35 beste Nederlandse 4e divisie jeugd turners wordt Grinwis begeleid door trainster Barbara van den Berge

 

Stan de Looze actief in 3e kwalificatie turnwedstrijd

GV Delta Sport turner Stan de Looze (2e divisie junior) gaat op zondag 12 mei de derde kwalificatiewedstrijd turnen in Waalwijk. De Looze, die al vrijwel zeker is van een finale plaats op 25/26 mei in Alkmaar, gaat proberen ook in sporthal De Slagen op een podium plaats te komen. In de eerste kwalificatiewedstrijd in Amsterdam (zilver) en 2e kwalificatiewedstrijd in Enschede (brons) zorgde hij onder leiding van trainster Jutta padmos voor een mooie meerkamp. In waalwijk zal De Looze vooral proberen zijn toestelfinales NK (2e dag in Alkmaar) veilig te stellen. de turner start in Waalwijk op ringen gevolgd door sprong, brug, rak, vloer en voltige als sluitstuk.

 

 

Open lessen in twee dagen brengt 240 inderen in de turnhal

De open lessen in de vakantieweken blijven populair bij vele kinderen. Niet alleen geven we onze eigen leden van de breedtesport de gelegenheid om lekker te sporten in de vakantieweken ook mogen de vriendjes en belangstellende een les komen volgen. Een groep trainers van GV Delta Sport zijn enthoesiast hoe de kinderen komen turnen, springen en freerunnen. Twee woensdagen stond de turnhal open voor iedereen in de morgen uren voor kind- en oudergym en in de middag vanaf 6 jaar. In totaal kwamen 240 kinderen sporten. Wederom weer een succes.

            

Turnen blijft toch altijd leuk en zeker als je oefeningen mag uitproberen.

Trampolines en de valkuil blijft een uidagend....

Wie kan er een salto maken vanaf de lange trampoline in de valkuil...maar hoe kom je er zosnel mogelijk weer uit om opnieuw weer die salto te proberen.

Open lessen bij kind- en oudergym trok in twee dagen 90 kinderen

Er is altijd een thema bij kind- en oudergym lessen. Bij de laatste open les was het kamperen in de turnhal. Een mooi verhaal in de vakantieweek en wat was dat voor een mooi verhaal? Kom de volgende keer lekker meedoen om het te beleven.

Spannend om trucs uit te halen, hoe klein je ook ben.....

Ouders helpen altijd mee bij kind- en oudergym...

 

Samenwerking met Allianza uit Waalwijk in turnhal

Acroteams trainen samen in Zierikzee

Een goede training van de GV Delta Sport acroteams met een delegatie acroteams Allianza uit Waalwijk in de turnhal was weer een succes. Een fijne samenwerking waarbij de gezamenlijke trainers optrekken en weer van elkaar leren. Zaterdag 18 mei staan er weer belangrijke acrowedstrijden te wachten in Oss voor tien teams van Delta Sport. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van deze halve finale Nederlandse kampioenschappen.

 

 

        

    Agenda 

 

--- Zaterdag 11 mei NK 4e divisie heren turnen in Waalwijk met DS-turner Niels Grinwis

--- Zaterdag 11 mei regiofinale 4e/6e divisie D1/D2 in Goes

--- Zaterdag 18 en zondag 19 mei halve finale NK  acrogym in Oss met tien teams van Delta Sport

--- Maandag 20 mei ledenvergadering Delta Sport

   

--- Zaterdag 25 en zondag 26 mei finale NK 2e divisie dames meerkamp en toestellen in Duiven

--- Zaterdag 25 en zondag 26 mei Finale NK heren turnen meerkamp en toestellen in Alkmaar

----Districtsfinale 4e divisie in Cuijk met Senna Vrijland.

--- Donderdag 30 mei tot zaterdag 1 juni C-selectie Delta Sport kamp

----Zaterdag 15 juni toestellenkampioenschappen heren turnen Tilburg

--- Zaterdag 22 juni grote afsluiting met alle leden van GV Delta Sport in Laco-Sportcentrum

--- Eind september of begin oktober pré-instap wedstrijd in turnhal. Vrije inschrijving van andere clubs

----Zaterdag 19 oktober Zeeuwse Kampioenschappen freerunnen bij GV Delta Sport in Zierikzee

---Zaterdag 14 en zondag 15 december 1e kwalificatiewedstrijd divisie 3/4/5/6 en N3/N4 en D in Laco-sportcentrum

--- Zaterdag 4 en zondag 5 januari 2020 de derde edite OZAK (Open Zeeuwse Acrokampioenschappen)

   

           

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

   

 

 

To cancel click here, to edit your subscription click here.