Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

Als er iemand jarig is dan wordt er meestal getracteerd in de turnhal maar dan komen er gezonde tractaties en soms ook wel wat snoep. Maar deze tractatie (zie foto) van de verjaardag van tweelingzusjes Melissa en Larissa Bakelaar was wel heel bijzonder. Geen snoep en gezonde producten. Nee heerlijke sokjes met de naam er op. Deze tractatie was voor de B-selectie dames turnen en bij de acro-selectie kregen alle acrogymnasten een naamkaartje voor aan trainingspak. Namelijk beide turnsters doen turnen en acrogym.

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 8 maart 2019 nummer 202

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website        

       

 

Vakantieweek is weer voorbij dus vanaf

maandag 11 maart gewone lesrooster

De vakantieweek is weer voorbij dus alle lessen volgens lesrooster gaan vanaf 11 maart weer zo als gepland. Zowel in de turnhal als hal 1. (lesrooster staat op de website). Een alweer nostalgie foto van ons mooie laco Sportcentrum waar in de zomer van 2014 de laatste bouw werkzaamheden waren. In augustus 2019 is het al weer vijf jaar dat wij van GV Delta Sport in onze mooie accommodatie aan het sporten zijn.

De teller van het aantal leden van de club staat inmiddels op 525.

 

Zondag 10 maart Stan de Looze in Amsterdam

Kwalificatie in topsportcentrum Ookmeer

      

Zondag 10 maart in de derde wedstrijdronde zal Delta Sport turner Stan de Looze (2e divisie junior) op de landelijke kwalificatiewedstrijd een meerkamp turnen in de Amsterdamse topsportcentrum Ookmeer. Samen met trainster/begeleider Jutta Padmos worden de toestellen vloer, voltige, sprong, ringen, brug en rekstok worden aangedaan. De Looze kreeg onlangs de aanmoedigingsprijs van de gemeente Schouwen-Duiveland.

Acht turnsters naar Hardenberg voor kwartfinale NK

Zondag 10 maart kunnen acht turnsters van GV Delta Sport zich kwalificeren voor de halvefinale. Aan de oostkant van Nederland (Hardenberg ligt tegen de duitse grens aan bij hoogte Zwolle) wordt een meerkamp afgewerkt met vloer, sprong, brug en balk. Bij de 32 deelneemsters per categorie moeten in de 2e divisie instap, pupil1 en 2 en senioren bij de beste 10/11 eindigen en bij de junioren bij de beste 16 deelnemers. Een behoorlijke opgave dus. Onze trainsters Gina en Sanne R begeleiden de turnsters.

De acht turnsters van GV Delta Sport zijn: ESmée van der Moezel en Britt Ommering (pupil 1 N2), Talycha Krakeel (pupil2 N2), Emma van Wanrooij (instap N2), Marika Padmos, Anne-Li Slootmaker en Anna Jendrusch (allen 2e divisie senior) en Fleur Just ( 2e divisie junior).

  

Britt en Esmée                                      Emma

  

Anne-Li, Marika en Anna                       Talycha

Fleur Just

 

Nieuwe promotie folder van GV Delta

Sport ligt in Laco Sportcentrum

Neem er één mee en geef aan je familie of vrienden

Laat zien wat voor vele activiteiten Delta Sport heeft in de turnhal

 

 

Huis fotograaf bij de Acrogym wedstrijden van Delta Sport

 

 JSproducties

Portfolio Silvana Cop & Jan Duivenvoorde     jsproducties@outlook.com 

 

 

 

 

Fotograaf Jan Duivenvoorde samen met partner Silvano Cop heeft al laten zien tijdens de OZAK (acrogym) wedstrijd in januari hoe deze fotograaf uit Wolphaarstdijk geweldige foto's kan maken. Zijn grote reportage ging via onze site en facebook heel Nederland door en stond bol van de vele reacties. Jan en Silvano zijn ook weer van de partij op zaterdag 16 en zondag 17 maart bij de districtsfinale acrogym in de turnhal van GV Delta Sport

Zoals Jan en Silvano vertellen op hun website:

http://jsproducties.com/

Fotografie is onze passie. Wij zijn een fotograferend duo dat zich voornamelijk bezig houdt met concertfotografie, modelfotografie en reportages.
Silvana houdt zich voornamelijk bezig met de visagie en persoonlijke begeleiding, terwijl Jan voornamelijk achter zijn camera en computer te vinden is. We beschikken over een eigen fotostudio en een visageruimte aan huis, waar we in een heel persoonlijke sfeer onze klanten kunnen ontvangen en fotograferen. Door een uitgebreide kennis van fotografie en Photoshop kunnen wij garant staan voor professionele producties.

Kamperen bij nijntje beweegdiploma

Kind- en oudergym heeft thema met een tent en plankendans

      

   

Elke week weer een nieuwe uitdaging bij kind- en oudergym. Terwijl er vele proberen op het nijntje beweegdiploma te halen zodat anderen ook weer heel veel plezier heeft in het bewegen met kinderen, ouder(s) en familie in de turnhal. Het laatste thema was wel zeer opmerkelijk voor ons omgeving want de docent had het kamperen verzonnen dus dat was via tenten, gangetjes enz kruipen om zeker een groene krul te halen.

 

Zaterdag 16 maart en zondag 17 maart

turnwedstrijd in Dinteloord

Op zaterdag 16 en zondag 17 maart wordt in sporthal Buitenstee in Dinteloord de 2e kwalificatiewedstrijd turnen dames gehouden. Van zowel de B- als C-selectie GV Delta Sport komen totaal 16 turnsters in actie op de meerkamp. Er wordt geturnd in de categoriéen  4/5/6 divisie en D1/D2/D3.

 

Onderandere van de B-selectie Rosanne Mol en Tara Zweedijk komern in actie in Dinteloord op zaterdag

 

Wie komt er in actie voor GV Delta Sport: Zaterdag 16 maart wedstrijd 1 4e divisie jeugd: Indy Smits, Babet Brouwer, Rosanne Mol en Tara Zweedijk. Wedstrijd 4 4e divsie senior: Heping Harsveldt en Floor van Reek. Zondag 17 maart: Wedstrijd 1 jeugd 1 D2: Kristel Klink, Nienke Grauss, Lieke van der Zande, Loes Bentlage en Briit de Kam. Wedstrijd 2 5e divisie jeugd G: Romany Hanse, Maud Brockhus en Merlijn Jumelet. Wedstrijd 3 5e divisie senior: Tatum Radecke en Fleur Brockhus

 

Aantal turnsters uit de C-selectie

Derde plaatsingswedstrijd en Districtsfinale Acro CDE

Officieel is de indeling nog niet bekend (komt waarschijnlijk maandag 11 maart op de site) van de 3e plaatsingswedstrijd en districtsfinale acrogym CDE die op zaterdag 16 en zondag 17 maart wordt gehouden in de turnhal van Laco Sportcentrum. GV Delta Sport in samenwerking met de KNGU zijn verantwoordlijk voor de organisatie van de 170 teams die hun oefening komen doen vanuit Limburg, Brabant en Zeeland. Daarbij komen dertien teams van GV Delta Sport uit, en de overige Zeeuwse deelnemers van Forza uit Goes, VTV uit Vlissingen en Thor uit Sas van Gent.

De Acrocommissie heeft afgelopen week de puntjes op de i gezet. Vrijwilligers zijn allemaal geregeld, Catering en hulp van de medewerkers Laco Sportcentrum staan klaar. Er kom natuurlijk veel voor kijken om zo'n grote wedstrijd te organiseren. Medailles, hulpkinderen, speaker, muziek en de grote uitdaging is de turnhal ombouwen in een sfeer volle acro wedstrijdhal. Daarmee komen 20 juryleden te zitten op een verhoogde podium en is er speciale ruimte gemaakt voor de blok acroteams die aan de beurd zijn in hun tijdzone. Ook zal er weer een ingangboog van ballonengemaakt worden maar dan in de kleur van de districtsfinale. Een deel van de tennishal wordt ingricht voor de warming-up.

Met 170 teams waarvan de meeste op zaterdag tussen 09.00-19.00 uur in actie komen en een 25/30 teams komen op zondag tussen 09.00-13.30 uur in actie. degene die al het specktakel wil zien kan plaats nemen op de tribune voor een kleine entrede bedrag.

Volgende week publiceren we de Delta Sportteams met de tijden dat zij in actie komen.

Kranten en websites schrijven over GV Delta Sport

Wereldregio vrijdag 8 maart 2019

 

              

 

    Agenda 

--Zondag 10 maart kwalificatie wedstrijd turnen heren DS-turner Stan de Looze in Amsterdam

--Zondag 10 maart kwart-finale turnen dames in Hardenberg met acht Delta Sport turnsters

-- Dinsdag 12 maart bestuusvergadering Delta Sport

   

 

--  Zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 districtswedstrijden Acrogym in turnhal Delta Sport

---Zaterdag 16 en zondag 17 maart turnwedstrijd in Dinteloord 4/5/6e divisie met 16 turnsters van GV Delta Sport

--  Maandag 1 apri TC-vergadering Delta Sport aanvang 20.00 uur

--- Zaterdag 7 april regio toestellenfinale turnen dames 3e div. N3 en JN4 in Terneuzen met 8 DS-turnsters

--- Dinsdag 9 april keuring turnhal toestellen

--  Vrijdag 12 april koningspelen in en rond Laco-Sportcentrum met deelname Delta Sport

--- Zaterdag 1 juni pré-instap wedstrijd in turnhal. Vrije inschrijving van andere clubs

--- Zaterdag 22 juni grote afsluiting met alle leden van GV Delta Sport in Laco-Sportcentrum

   

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

   

To cancel click here, to edit your subscription click here.