Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

Wij nemen aan dat het niemand is ontgaan afgelopen week dat GV Delta Sport weer volop in de schijnwerpers stond. Bij de sportverkiezing werd Marika Padmos de sportvrouw van de gemeente Schouwen-Duiveland 2018, Stan de Looze kreeg de aanmoedigingsprijs en het acroteam Melissa Bakelaar en Laura van Ginkel behoorden bij de beste drie ploegen 2018. Lees het allemaal uitgebreid in de nieuwsbrief. Tevens waren er weer veel turn(sters) op pad en dit weekend gaan weer 45 turnsters en acrogymnasten de wedstrijden in. 

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 15 februari 2019 nummer 199

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website        

       

Zaterdag 16 februari komen 45 leden in actie op

wedstrijden in Breda en Deurne

Breda en Deurne zijn de plaatsen zaterdag 16  waar zo'n 45 wedstrijdleden in actie komen. Bij turnen de A-selectie voor doorstroming en toestellenfinale in Breda en de dertien acroteams voor de 2e kwalificatiewedstrijd in Deurne. Wij hebben alles op een rijtje gezet.

 

Zaterdag 16 februari tien turnsters Delta Sport in Breda

Doorstroming voor regiofinale

Tien turnsters van GV Delta Sport (A-selectie) hebben zich geplaatst voor de meerkamp regiofinale in Breda. Op zaterdag 16 februari komen ze uit op vier toestellen: Sprong, brug, balk en vloeroefening.

Dit zijn de geplaatste turnsters van Delta Sport: Wedstrijd 1: Jeugd 1 N4: Kyani Bouwman, Sterre Bosma. 3e divisie Jeugd E: Joni Nobels, Kyara Offerhaus, Xin Da van der Wekken. 3e divisie junior D: Feline Hanse, Floor Raats, Tessa Roggeband, Zena Weijers. 3e divisie senior: Daphne Rotte. Wedstrijd 2: Jeugd 1 N4: Kyani Bouwman, Sterre Bosma.

 

Acht turnsters Delta Sport in Breda

Toestellenfinale regio met 27 toestellen

Acht turnsters van GV Delta Sport hebben zich in totaal voor 27 toestellen geplaats bij de toestellenfinale op zondag 17 februari in Breda. De turnsters van de A-selectie komen op de volgende toestellen uit:

Instap N2:  Allen in wedstrijd 3: Emma van Wanrooij op sprong, brug en balk. Pupil 1 N2: Britt Ommering op sprong en vloer. Esmée van der Moezel op sprong, brug, balk en vloer. Pupil 2 N2: Talycha Krakeel op sprong, brug, balk en vloer. 2e divisie junior: Fleur Just op sprong, brug, balk en vloer. 2e divsiei senior: Anne-Li Slootmaker op brug, balk en vloer. Marika Padmos op sprong, brug, balk en vloer. Anna Jendrusch op sprong, brug en vloer.

 

Zaterdag 16 februari 2e kwalificatie acrogym in Deurne

Dertien teams van Delta Sport in actie

Zaterdag 16 februari is het de tweede plaatsingswedstrijd voor doorstroming naar de landelijke acrogym wedstrijden.

Dertien teams van GV Delta Sport komen in actie in het Brabantse Deurne. Wij hebben ze voor uw op een rijtje gezet. Uw kan de wedstrijden live volgen op acrogymtv livestream.

Blok 1: 9.30-10.05 uur als 6e: Guusje Hoek, Anne Griffioen en Femmie ten Klooster  (Groep E-jeugd).

Blok 3: 10.45-11.15 uur als 3e: Faja van Wensen en Senne Groenendijk ( Paar E-junioren)

Blok 3: 10.45-11.15 uur als 4e: iris van der Meer en Senna Vrijland (Paar E-junior)

Blok 3: 10.45-11.15 uur als 6e: Sam Bertels en Kaleight Schoute (Paar E-junioren) 

Blok 6: 13.15-13.55 uur als 2e: Kaley van den Hoek en Angela Schoute (Paar E-senioren)

Blok 6: 13.15-13.55 uur als 8e: Loes Bentlage en Eva Bieneveldt (Paar E-senioren)

Blok 7: 13.55-14.25 uur als 3e: Saphira van Dam, Chayenne Bakelaar en Jard Bentlage (Groep E-senioren).

Blok 8: 15.05-15.35 uur als 6e: Ilse de Ronde en Amy Leijten (Dames paar D-jeugd)

Blok 8: 15.05-15.35 uur als 10e: Larissa Bakelaar, Vesa Siceva en Yara van Tiggelen (Groep D-junioren)

Blok 9: 15.40-16.10 uur als 1e: Jara van der Zande en Fleur Brockhus (Dames paar D-junioren).

Blok 10: 16.15-16.40 als 7e: Melissa Bakelaar en Laura van Ginkel (Damespaar D-junioren)

Blok 11: 17.20-17.50 uur als 8e: Lot van den Ende en Babette Verkerke

 

 

Marika Padmos de beste sportvrouw van Schouwen-Duiveland

Stan de Looze verdient de aanmoedigingsprijs

Melissa Bakelaar en Laura van Ginkel bij de beste drie sportteams

Marika Padmos, Stan de Looze, Melissa Bakelaar en Laura van Ginkel

Vrijdagavond  (8 februari) tijdens de sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland werd GV Delta Sport turnster Marika Padmos tot sportvrouw 2018 gekroond door wethouder van sportzaken Daniël Joppe met de wisselbeker, aandenken en bloemen voor haar reeks van prestaties in 2018. Door de twee Nederlandse kampioenstitels op vloer en balk en de goede resultaten in vele wedstrijden won zij van de twee andere genomineerde Leanne van den Berg en Stephanie de Frel (amazones). Bij de sportploegen behoorde het acroteam duo Melissa Bakelaar en Laura van Ginkel tot de beste drie voor de 5e plaats op de NK. Zij werden net niet de sportploeg maar werden voor hun nominatie gefeliciteerd met een oorkonde en bloemen en door gastspreker Robin van Galen (coach olympisch waterpolo kampioen met de vrouwen in Peking). Het avondvullend programma begon met de aanmoedigingsprijs die door de wethouder uitgereikt werd aan GV Delta Sport turner Stan de Looze voor zijn bronzen medaille NK-clubteams en goede resultaten op de toestellenfinale NK. De aanmoedigingsprijs is vooral een duwtje in de rug als stimulans voor zijn verdere turn carrière.

GV Delta Sport was rijklijk aanwezig bij de sportverkiezing. Niet alleen met de genomineerde maar ook met vele fans, ouders, trainers en natuurlijk de clubgenoten van Marika en acroteam Melissa en Laura. Voor Stan de Looze was het een complete verrassing dat hij bij het begin van de avond het podium opgeroepen werd door speaker Aad van den Wouden. Hij was door de jury uitgekozen als degene die recht heeft op de aanmoedigingsprijs. Een prijs die een jong talent krijgt die inmiddels al wat verdient heeft maar nog kan groeien naar betere prestaties. In de intervieuw leek hij wat terughoudend toen hij al gewaardeerd werd voor zijn prestaies in 2018. Maar het moet duidelijk zijn dat de aanmoedigingsprijs vooral een stimulans moet zijn voor De Looze.

     

Marika Padmos was verschillende keren genomineerd maar viel steeds buiten de prijzen. Nu kon de jury niet om haar heen met twee Nederlandse titels op de vloer- en balkoefeningen. Daarnaast 4e op de Ahoycup en nog veel meer prijzen die ze als 23-jarige senior op de meerkamp pakte in 2018. Opnieuw had ze stevige concurrentie van amazones met dure paarden en prachtige manege/locaties. Maar Leanne van den Berg en Stephanie de Frel zijn zeer sterke amazones en krijgen beslist in de toekomt de kans om die hoogste eer van de gemeente Schouwen-Duiveland te krijgen.

 

Marika Padmos zag bij de mannen Paul Hameeteman (zeiler) de sportman van het jaar worden. Foto rechts gaan wethouder van sportzaken Daniël Joppe met turnster Marika Padmos op de foto

      

Stan de Looze met wethouder en Laura en Melissa glunderen

 

Robin van Galen wordt geintervieuwd zo ook Marika Padmos door Aad van der Wouden

 

Dustin Erades pakt bronzen medaille

Sam Groothedde naar de 5e plaats

Beide turners door naar de kwartfinale NK

Dustin Erades en Sam Groothedde door naar de kwartfinale NK

Weert - GV Delta Sport turners Dustin Erades (instap 2e divisie) en Sam Groothedde (Pupil 2e divisie) hebben zich bij de 2e kwalificatiewedstrijd in Weert geplaatst voor de kwartfinale Nederlandse kampioenschappen. In de tweede wedstrijd mocht Dustin Erades zelfs op het erepodium de bronzen medaille in ontvangst nemen. In de 1e kwalificatiewedstrijd was hij nog 4e van de dertig deelnemers. Sam Groothedde werd zeer knap 5e, terwel in de eerste kwalificatiewedstrijd hij ook al derde werd. In het Weert zorgde beide turners voor uitstekende zes turnonderdelen ,,De jongens hebben niets laten liggen en een prima meerkamp gedraaid'', zei trainster Jutta Padmos na afloop. Beide turners gaven voor Delta Sport een mooi visitekaartje af in het zuiden van het land.

Uitslagen: 3e Dustin Erades (instap 2e divisie) totaal 102.10 punten, vloer 17.80, voltige 14.05, ringen 16.25, sprong 19.00, brug 16.10, rek 19.20. 5e Sam Groothedde (pupil 2e divieis ) met 92.15 punten, vloer 15.65, voltige 10.95, ringen 16.75, sprong 18.70, brug 18.70, rek 14.00.

Dustin Erades op sprong en brug

Sam Groothedde op brug

Beide turners na afloop met trainster Jutta Padmos

Senne Groenendijk pakt een zilveren medaille

Annegreet de Ronde knap naar een vierde plaats

Senne Groenendijk

Kaatsheuvel - GV Delta Sport turnster Senne Groenendijk (pupil 2 D3) werd bij de 1e kwalificatiewedstrijd in Kaatsheuvel knap tweede. De Zierikzeese turnster verzamelde op de vier turnonderdelen 52.325 punten wat net een punt tekort was voor de volle winst. Zij startte wel sterk op de sprongenserie met 10.925 pnt en de beste prestatie van de 18 deelneemsters. Ook de vloeroefening (2e) was met 13.400 goed zoals ook de brug (4e) en balk (6e). Annegreet de Ronde  kwam in dezelfde categorie, maar een dag eerder in de tweedaagse wedstrijden tot een vierde plaats en viel daarnet buiten het podium. De Ronde zette een keurige vloeroefening (2e) neer met 13.750 pnt. Haar clubgenoten deden het ook goed in dezelfde categorie met Maud Koster (8e), Nikki Vrijland (9e) en Tessa Dijkmans (10e) waarmee ze de top tien vulde. Elianne Biesma was een dag eerder tot een 12e plaats gekomen. Bij de 6e divisie junioren was van de drie turnsters Mila Radecke de beste met een 8e plaats. Chayenne Bakelaar (13e) en Fabiënne Ramondt (14e) volgde.

Elianne Biesman met trainster Romé Baart en Annegreet de Ronde

Mila Radecke, Chayenne Bakelaar en Fabiénne Ramondt

Tessa Dijkmans, Maud Koster, Senne Groenendijk en Nikki Vrijland

 

Nieuw turnmateriaal gearriveerd bij de turnhal

In Samenwerking met Laco-sportcentrum is er afgelopen week nieuw turnmateriaal gekomen. Compleet mattenset om de rechterkant van de turnhal beter te benutten. De balken (vijf) zijn nu bij elkaar geplaatst en de herenturnmateriaal zoals voltige en bruggen staan nu ook bij elkaar. Tevens is de aanloopbaan van de grote vloer naar de valkuil compleet vernieuwd met dezelfde vloervering en uitvoering van de vloer. Nieuwe rekstokken, springplanken, dempingsmatten, beschermpad voor de evenwichtsbalk, een hellend vlak, Flik Flak groot, plofmatten enz. zijn allemaal nieuw of vervangen voor oud materiaal. 

      

Nog niet alles was gearriveerd, Er momen nog grote matten van 300x200 en een nalevering van mattenset balk/brug.

Jansen&Fritsen mocht de leverancier zijn.

 

Voor leden en belangstellende zijn de

open lessen bij GV Delta Sport gratis

SMWO organiseert op donderdag 7 en vrijdag 8 maart weer sportkidsdagen in Laco sportcentrum in Zierikzee. De activiteiten vinden plaats in de sporthal. Delta Sport geeft haar medewerking door op vrijdag 8 maart open lessen te organiseren. Voor de sporthal activiteiten vraag SMWO € 1,50 intrede. Bij de turnhal mag iedreen gratis meedoen. Dus neem je geen deel aan de activiteiten in de sporthal dan kan je wel gratis bij de open lessen komen meedoen. 

Voorlopig vakantierooster van maandag 4

maart tot zaterdag 9 maart

De vakantieweek van maandag 4 maart tot zaterdag 9 maart zijn er geen recreatieve lessen in de turnhal. De selectiegroepen trainen via een vakantierooster. De receratieve groepen en kind- en oudergym zijn welkm op de open lessen. Voor iedereen een gratis.

Maandag 4 maart   16.30-19.30 uur A-selectie dames op uitnodiging. A-selectie heren

                                                          B-selectie jongens en B-selectie dames

Dinsdag 5 maart       9.30-12.30 uur C-selectie dames turnen

                                16.00-19.00 uur A-selectie dames turnen

Woensdag 6 maart  14.00-16.00 uur Pré-selectie turnen

                                 16.00-19.00 uur A-selectie dames/A-selectie heren

                                 16.30-18.30 uur Acrogym 1B hal 1

                                 18.00-20.00 uur Acrogym A-selectie 

Donderdag 7 maart  16.00-19.00 uur C-selectie turnen dames

Vrijdag 8 maart         9.30-10.30 uur Open les kind en oudergym 1 en 2 jaar  

                                 10.30-11.30 uur  Open les kind- en oudergym 3 en 4 jaar

                                 12.00- 13.30 uur Open les in samen werking SMWO vanaf 5 tot 16 jaar

                                 13.30-15.00 uur  Open les in samenwerking met SMWO vanaf 5 tot 16 jaar

                                  Deze open lessen kan worden geturnd, springen, freerunnen en acrogym

Vrijdag 8 maart         16.00-19.00 uur A-selectie dames en A-selectie heren.

Zaterdag 9 maart      8.45-11.00 uur Acrogym A-selectie en Acrogym B-selectie (hal 1)

                                 10.00-13.00 uur A-selectie dames turnen/A-selectie heren turnen

                                 13.00-16.00 uur B-selectie turnen dames                    

            

 

Zestig turnsters ingeschreven voor de Zeeuwse turnkampioenschappen

Wedstrijd in Vlissingen op zaterdag 20 april

GV Delta Sport heeft voor de Zeeuws turn kampioenschappen dames op 20 april (weekend pasen) zestig turnsters ingeschreven van uit de A/B/C-selecties. Een record aantal deelnemers gezien we in 2018 nog veertig turnsters inschreven. Ook in 2018 werden veel zeeuwse titels op de meerkamp gewonnen. Nu in 2019 hopen we weer met de beste van de Zeeeuwse turndames te meten en prijzen te winnen.

Wie gaat er meedoen met de Zeeuwse kampioenschappen: A-selectie: Instap N2: Emma van Wanrooij. Pupil 1 N2: Esmée van der Moezel, Britt Ommering. Pupil 2 N2: Talycha Krakeel, Naomi van der Stel (N3). Jeugd 1 N4: Sterre Bosma, Kyani Bouwman. 3e divisie jeugd 2: Xin Da van der Wekken, Joni Nobels, Kyara Offerhaus. 3e divisie junior: Tessa Roggeband, Zena Weijers, Senna Poortvliet Floor Raats, Feline Hanse. 2e divisie junior: Fleur Just, Noah de Ruijter. 3e divisie senior: Daphne Rotte. 2e divisie senior: Anne-Li Slootmaker, Anna Jendrusch, Marika Padmos.

B-selectie: instap D1: Ilse de Ronde, Iris van der Meer, Saphira van Dam, Floor de Bruine. Pupil 1 D1: Larissa Bakelaar, Melissa Bakelaar, Nienke van den Berg, Kayley van der Hoek, Stella Offerhaus, Milou van Goudoever. 4e divisie Jeugd 2 F: Rosanne Mol, Indy Smits. 4e divisie junioren: Kayleigh Schoute, Melissa Dooge, Senna Vrijland. 4e divisie senioren: Heping Harsveldt.

C-selectie: instap D2: Ismay Struijk, Quinty van der Wekken, Yasmijn van de Geute. Pupil D2: Norah van Weelden, Mirthe de Jonge, Deniz Vaane, Dana Vrijhof. Jeugd 1 D2: Lieke van der Zande, Nienke Grauss, Britt de Kam, Kristel Klink. 5e divisie jeugd 2: Maud Brockhus, Romay Hanse, Merlijn Jumelet. 6e divisie junior: Suusje Baart, Elianne Biesma, Fabiënne Ramondt, Chayenne Bakelaar, Mila Radecke. 5e divisie junior: Sophie van den Hoek, Merel de Glopper, Fleur Brockhus en Tatum Radecke.

Nieuwe GV Delta Sport info-blaadje

Deze week wordt het nieuwe GV Delta Sport infoblaadje gedrukt. De info wordt weer neergelegt op diverse plaatsen waar de belangstellende het mee kunnen nemen. Het foldertje staat bol van informatie en verwijzingen naar onze website. Het info-blaadje kwam weer tot stand met medewerking van ons bestuurslid Pieterbel van de Linde en medewerkers van Zeil-surfcentrum Brouwersdam en Gina Kemmeren.

Het heeft even geduurd maar een nieuwe folder in orde maken is niet in één dag gebeurd. Te maken natuurlijk met toestemming foto's en de juiste informatie. De lessen veranderen soms een klein beetje en er komen ook weer lessen bij. Houd dus altijd de nieuwsbrief en website in de gaten voor de juiste informatie.

500e lid van GV Delta Sport krijgt Delta Sport knuffelhaas

En een gratis strippenkaart voor kind-en oudergym

Lieke Kristalijn was het 500e lid twee weken geleden en dat is afgelopen woensdagmorgen bij kind- en oudergym feestelijk uitgepakt. Lieke kreeg een mooie Delta Sport knuffelhaas met Delta Sport sportshirt aan en bovendien mag Lieke gratis komen bewegen tot dat de strippenkaart is volgeboekt. Inmiddels gaat het ledental gewoon door bij Delta Sport. Inmiddels zit de club al weer op 516 leden. Wil je ook kennismaken met de vele lessen die Delta Sport verzorgen. Meld je aan op info@deltasportgym.nl of kijk op www.deltasportgym.nl voor alle lessen en contributie

Lieke krijgt van docent Gina Kemmeren de kadootjes  en bij mama wordt nog eens goed gekeken hoe de Delta Sport knuffel haas er uit ziet.

     

Ook was er weer aandacht voor het nijntje beweegdiploma. De opdrachtenlijst met groene krullen schieten al weer op bij sommige kinderen.

Kinderen omringen de populaier docent Gina Kemmeren met de opdrachtlijsten.

 

Kranten en websites schrijven over GV Delta Sport

 

Wereldregio 15 februari 2019

Wereldregio 15 februari 2019

Wereldregio 15 februari 2019

Wereldregio 15 februari 2019

             

    Agenda 

-- Zaterdag 16 februari toestelkampioenschappen dames 1e, 2e,3e divisie en N1, N2,N3 in Breda

---Zaterdag 16 februari 2e kwalificatiewedstrijd Acrogymin Deurne met dertien teams DS

--Maandag 4 maart tot zaterdag 9 maart vakantierooster GV Delta Sport. (zie website/nieuwsbrief) 

--Zondag 10 maart kwalificatie wedstrijd turnen heren DS-turner Stan de Looze in Amsterdam

   

 

-- Zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 districtswedstrijden Acrogym in turnhal Delta Sport

---Maandag 25 februari bestuursvergadering Delta Sport

--  Maandag 1 apri TC-vergadering Delta Sport aanvang 20.00 uur

--- Zaterdag 1 juni pré-instap wedstrijd in turnhal. Vrije inschrijving van andere clubs

--- Zaterdag 22 juni grote afsluiting met alle leden van GV Delta Sport in Laco-Sportcentrum

   

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

   

To cancel click here, to edit your subscription click here.