Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

Samenspel tussen de trainers...........

Samenwerking en samenhorigheid tijdens de turnwedstrijd in het Laco-Sportcentrum was duidelijk aanwezig. Twee dagen met elkaar optrekken, elkaar ontmoeten en veel gesprekjes tijdens de wedstrijden zorgde voor ideeën, andere mogelijkheden en zelfs nieuwe plannetjes maken voor Delta Sport. De 400 turnsters met 800 toeschouwers en vele trainers hebben gezien hoe mooi ons sportcentrum is. En bovendien hoeveel mogelijkheden Delta Sport heeft om het visite kaartje te zijn voor Schouwen-Duiveland. Want het houd niet alleen op bij het sportcentrum. De vele overnachtingen van turnsters, trainers en juryleden in diverse bed&breakfest, hotelletjes enz geeft in deze wintermaand toch ook weer wat leven in onze omgeving.

Sportverkiezing met twee kandidaten van GV Delta Sport

Vrijdag 8 februari verkiezing gemeente Schouwen-Duiveland

Aanvang 19.30 uur moedig je teamgenoten aan. Inloop 19.00 uur

In sportcafé Laco-Sportcentrum Zierikzee

Laura van Ginkel en Melissa Bakelaar sportploeg van het jaar?

Marika Padmos sportvrouw van het jaar?

GV Delta Sport acroteam Melissa Bakelaar en Laura van Ginkel zijn genomineerd voorr hun 5e plaats op de Nederlandse Kampioenschappen. Ook Handballers Delta Sport/EMM voor promotie naar de tweede divisie. Ook de golvers van Grevelingenhout kreeg een nominatie omdat zij wisten te handhaven in de hoofdklasse. Wie wordt de sportploeg van het jaar?

Marika Padmos dingt mee naar sportvrouw van het jaar

GV Delta Sport turnster Marika Padmos is genomineerd voor twee Nederlandse titels op vloer- en balkoefening. Maak zij kans om de twee ander genomineerde kandidaten Leanne van den Berg en Stephanie de Frel (beide amazones) te verslaan? Bij de mannen zijn dat Paul Hameeteman (zeiler), Davy Scheffers (surfer) en Wouter de Vries (hardloper) genomineerd. Wethouder van sportzaken Daniélle Joppe reikt de prijzen uit.

 

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 8 februari 2019 nummer 198

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website        

       

Bedankt allemaal voor de geweldige inzet turnwedstrijd Zierikzee

De wedstrijdcommissie van GV Delta Sport mag trots zijn op het verloop van de turnwedstrd (2 en 3 februari) in Laco-Sportcentrum in Zierikzee. Met de opbouwploeg vrijdagavond liep het gesmeerd onder leiding van de voorzitter wedstrijdcommissie Ronald Offerhaus. Voldoende handen om alles uit de container en de turnhal te halen en de sporthal (lees turnarena) in orde te maken. De twee wedstrijddagen verliepen goed met de wedstrijdleider Michel van Gils en het jurycorps van de KNGU. Deze ondersteund door vrijwilligers van Delta Sport voor hand en spandiensten. Daarnaast was de catering, onderleiding van Marjan de Glopper, weer uitstekend verzorgt. Juryhulpjes (onder leiding van Jutta Padmos) met zowel jury jongens als meisjes was het turnplaatje compleet. Zelfs toen zaterdagmiddag een vloerdeel, midden in de turnvloer, het begaf snelde alle hulp van trainers en onze vrijwilligers toe om het vloerdeel te verplaatsen naar de buitenzijde. Perfecte samenwerking tussen iedereen toonde aan dat we met elkaar zelfs het turnplezier voor de turnsters niet kunnen verstoren. De uitstekende verzorging van de twee matriaalmannen , Ronald Offerhaus en Patrick Ommering, liep op rolletjes. Het afbouwen en de turnhal weer terug brengen in goede orde voor de maandag trainingen had wat langere tijd nodig maar zondagavond 22.00 uur konden we de deuren van het laco-Sportcentrum sluiten. 

 

Zaterdag 9 en zondag 10 februari 1e kwalificatie 6e divisie

Tien turnsters gaan voor de meerkamp in Kaatsheuvel 

In de sporthal De Werf in Kaatsheuvel komen tien turnsters van GV Delta Sport uit in de 1e kwalificatiewedstrijd 6e divisie uit. Zaterdag 9 en zondag 10 februari zijn de turnsters uit de C-selectie actief.

Zaterdag 9 februari: Wedstrijd 1. Ellianne Biesma (6e div. junior). Wedstrijd 3: Annegreet de Ronde (pupil 2 D3).

Zondag 10 februari: Wedstrijd 1: 6e divisie junior: Chayenne Bakelaar, Mila Radecke, Suusje Baart, Fabiënne Ramondt. Wedstrijd 3 pupil 2 D3: Maud Koster, Tessa Dijkmans, Nikki Vrijland, Senne Groenendijk,

 

Ellianne Biesma is de eerste op zaterdagmorgen.

 

Sam Groothedde en Dustin Erades naar Weert

GV Delta Sport turners Sam Groothedde (2e divisie pupil) en Dustin Erades (2e divisie instap) komen op zondag 10 februari in actie op zes turnonderdelen. De meerkamp telt mee voor plaatsingwedstrijd NK. In Weert, begeleid door trainster Jutta Padmos, komen beide turnsers uit op vloer, voltige, ringen, sprong, brug en rekstok.

   

Sam Groothedde en Dustin Erades

Senna Vrijland wint goud in Zierikzee

Senna Vrijland turnde een zeer mooie meerkamp als beste van Brabant en Zeeland

Sterre Bosma pakt een zilveren medaille Deniz Vaane verdient een keurig bronzen medaille

Senna Vrijland op de hoogste trede

Zierikzee - In de thuiswedstrijd turnen dames heeft Senna Vrijland (4e divisie junior) zeer knap het turntoernooi gewonnen. In het Laco Sportcentrum zette Vrijland op de meerkamp de meeste punten (43.450) neer en pakte daarmee een gouden medaille. Vrijland was overtuigen op de balk- en vloeroefening waar ze de beste was , een tweede plaats op brug en een derde plaats op sprong verdiende zij toch de meeste punten. Sterre Bosma (jeugd  1 N4) mocht ook op het podium klimmen om de zilveren medaille in ontvangst te nemen. Deniz Vaane ( pupil 1 D2 zorgde voor de derde medaille voor Delta Sport door als nummer drie te eindigen. In het Laco - Sportcentrum werden vier wedstrijdrondes afgewerkt met veel turnsters uit Brabant en Zeeland. Voor Delta Sport bleef het bij de drie medailles.

Sterre Bosma knap op nummer twee

Deniz Vaane glunderd voor haar mooie prestatie op nummer drie

Overige uitslagen Delta Sport turnsters: Pupil 1 D2: 3. Deniz Vaane met 52.750 pnt. 9. Dana Vrijhof met 51.350 pnt. 4e divisie junior: 1. Senna Vrijland met 43.450 pnt. 8. Kayleigh Schoute met 40.300 pnt. 14. Melissa Dooge met 37.800 pnt. Instap D2: 10. Yasmijn van de Geute met 50.100 pnt. 14. Irma Stuijk met 49. 425 pnt. 21.uinty van der Wekken met 46.650 pnt. 3e diviusie junior: 10. tessa Roggeband 42.000 pnt, 10. Zena Weijers met 42.000 pnt. 13. Floor Raats met 41.350 pnt. 17. Feline Hanse met 40.350 pnt. 19. Senna Poortvliet 38.800 pnt. 4e divisie  senior D: 16. Floor van Reek 36.400 pnt. 18. Heping Harsveldt met 33. 750 pnt. Jeugd 1 D1: 10. Sarah Brozius met 43.450 pnt./ Jeugd 1 N4: 2. Sterre Bosma 51.650 pnt. 8. Kyani Bouwman met 50. 325 pnt. 3e divise senior C: 17. Daphne Rotte met 39.800 pnt

Trainsters Babette Verkerke en Angela Schoute met Heping Harsveldt, Sarah Brozius en Floor van Reek en Melissa Dooge

 

   

Kyani, Sterre en Daphne

Fleur Just en Anne-Li Slootmaker regiokampioen meerkamp Marika Padmos pakt zilver en Anna Jendrusch net naast podium (4e)

Fleur Just regiokampioen meerkamp 2e divisie junior

Zierikzeee - Gv Delta Sport turnsters Fleur Just (2e divisie junior) en Anne-Li Slootmaker (2e divisie senior) pakken de meerkamp titel in de regiofinale. beide turnsters presteren het beste van de West Brabantse en Zeeland in op de tweede wedstrijd dag in Zierikzee. In het Laco-Sportcentrum in Zierikzee zorgde Marika Padmos voor de derde medaille met een zilveren randje bij de senioren. Clubgenoot Anna Jendrush viel net naast het podium met een vierde plaats.

In de 1e en 2e wedstrijdronde waren een aantal GV Delta Sport turnsters dicht bij het erepodium. Talycha Krakeel  (Pupil 2 N2) werd 5e en Esmée van der Moezel (6e) en Britt Ommering (8e) behaalde bij de 2e divisie pupil 1 een goed resultaat. Joni Nobels ( jeugd 3e divisie) eindigde als 5e en clubgenoten Kyara Offerhaus (6e) en Xin Da van der Wekken (9e) bleven in het grote deelnemersveld bij de top 10.

Anne-Li Slootmaker regiokampioen meerkamp, Marika Padmos tweede in 2e divisie senioren.

Van l naar r: Fleur, Anna,Britt, Esmée, Emma, Talycha, Anne-Li en Marika

Britt Ommering, Esmée van der Moezel, Emma van Wanrooij en Talycha Krakeel

Dankjewel Sponsoren voor de bijdrage turnwedstrijd in Zierikzee

 

 

Natuurlijk zonder sponsoren kan GV Delta Sport niet.

Zaterdag 16 februari tien turnsters Delta Sport in Breda

Doorstroming voor regiofinale

Tien turnsters van GV Delta Sport (A-selectie) hebben zich geplaatst voor de meerkamp regiofinale in Breda. Op zaterdag 16 februari komen ze uit op vier toestellen: Sprong, brug, balk en vloeroefening.

Dit zijn de geplaatste turnsters van Delta Sport: Jeugd 1 N4: Kyani Bouwman, Sterre Bosma. 3e divisie Jeugd E: Joni Nobels, Kyara Offerhaus, Xin Da van der Wekken. 3e divisie junior D: Feline Hanse, Floor Raats, Tessa Roggeband, Zena Weijers. 3e divisie senior: Daphne Rotte.

 

Zondag 17 februari acht turnsters Delta Sport in Breda

Toestellenfinale regio met 27 toestellen

Acht turnsters van GV Delta Sport hebben zich in totaal voor 27 toestellen geplaats bij de toestellenfinale op zondag 17 februari in Breda. De turnsters van de A-selectie komen op de volgende toestellen uit:

Instap N2: Emma van Wanrooij op sprong, brug en balk. Pupil 1 N2: Britt Ommering op sprong en vloer. Esmée van der Moezel op sprong, brug, balk en vloer. Pupil 2 N2: Talycha Krakeel op sprong, brug, balk en vloer. 2e divisie junior: Fleur Just op sprong, brug, balk en vloer. 2e divsiei senior: Anne-Li Slootmaker op brug, balk en vloer. Marika Padmos op sprong, brug, balk en vloer. Anna Jendrusch op sprong, brug en vloer.

Zaterdag 16 februari 2e kwalificatie acrogym in Deurne

Zaterdag 16 februari is het de tweede plaatsingswedstrijd voor doorstroming naar de landelijke acrogym wedstrijden.

Dertien teams van GV Delta Sport komen in actie in het Brabantse Deurne. Wij hebben ze voor uw op een rijtje gezet. Uw kan de wedstrijden live volgen op acrogymtv livestream.

Blok 1: 9.30-10.05 uur als 6e: Guusje Hoek, Anne Griffioen en Femmie ten Klooster  (Groep E-jeugd).

Blok 3: 10.45-11.15 uur als 3e: Faja van Wensen en Senne Groenendijk ( Paar E-junioren)

Blok 3: 10.45-11.15 uur als 4e: iris van der Meer en Senna Vrijland (Paar E-junior)

Blok 3: 10.45-11.15 uur als 6e: Sam Bertels en Kaleight Schoute (Paar E-junioren) 

Blok 6: 13.15-13.55 uur als 2e: Kaley van den Hoek en Angela Schoute (Paar E-senioren)

Blok 6: 13.15-13.55 uur als 8e: Loes Bentlage en Eva Bieneveldt (Paar E-senioren)

Blok 7: 13.55-14.25 uur als 3e: Saphira van Dam, Chayenne Bakelaar en Jard Bentlage (Groep E-senioren).

Blok 8: 15.05-15.35 uur als 6e: Ilse de Ronde en Amy Leijten (Dames paar D-jeugd)

Blok 8: 15.05-15.35 uur als 10e: Larissa Bakelaar, Vesa Siceva en Yara van Tiggelen (Groep D-junioren)

Blok 9: 15.40-16.10 uur als 1e: Jara van der Zande en Fleur Brockhus (Dames paar D-junioren).

Blok 10: 16.15-16.40 als 7e: Melissa Bakelaar en laura van Ginkel (Damespaar D-junioren)

Blok 11: 17.20-17.50 uur als 8e: Lot van den Ende en Babette Verkerke

Er wordt hard getraint voor de 2e kwalificatiewedstrijd in Deurne

 

Kranten en websites schrijven over Delta Sport

PZC 4 februari 2019

PZC 4 februari 2019

Ons Eiland op donderdag 7 februari 2019

Wereldregio 8 februari 2019

             

    Agenda 

---Zondag 3 februari regiokampioenschappen dames 1e en 2e divisie in Zierikzee

--- Zaterdag 2 februari Districtswedstrijd 4e div. jongens turnen Zuid-Holland in Oudekerk aan de IJssel

--- Vrijdag 8 februari sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland

---Zaterdag 9 februari 1e kwalificatiewedstrijd turnen dames 6e div.in Kaatsheuvel met deelname van DS turnsters

---Zondag 10 februari 1e kwalificatiewedstrijden turnen dames 6e div. in Kaatsheuvel met deelname van DS turnsters

---Zondag 10 februari 2e kwalificatiewedstrijd heren 2e divisie verplichtoefenstof in Weert

-- Zaterdag 16 februari toestelkampioenschappen dames 1e, 2e,3e divisie en N1, N2,N3 in Breda

   

 

-- Zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 districtswedstrijden Acrogym in turnhal Delta Sport

---Maandag 25 februari bestuursvergadering Delta Sport

--  Maandag 1 apri TC-vergadering Delta Sport aanvang 20.00 uur

--- Zaterdag 1 juni pré-instap wedstrijd in turnhal. Vrije inschrijving van andere clubs

--- Zaterdag 22 juni grote afsluiting met alle leden van GV Delta Sport in Laco-Sportcentrum

   

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

   

 

To cancel click here, to edit your subscription click here.