Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

De media was duidelijk aanwezig bij de 3e OZAK in de turnhal van Laco-Sportcentrum. Kregen we voor het acro-toernooi veel aandacht maar tijdens en erna werd goed uitgepakt met mooie foto's op voorpagina van PZC en Ons Eiland. Omroep Zeeland maakte weer een mooi beeldverslag en Wereldregio had een mooi voor verhaal en berichtte ook over de wedstrijd. Ook Gympouwer Sportmagazien was aanwezig

Fotograven waren volop aanwezig zowel van de media maar ook onze eigen fotograven Sylvia en Marjolein en natuurlijk Jan en Silvana Duivenoorde en Maurice Smeets van Gympouwer Sportmagazien.

Heel veel foto's worden gepubliceerd op facebook en er wordt massaal gedeeld en gelinkd. De website van www.deltasportgym.nl wordt massaal bekeken met als hoogtepunt afgelopen zondag met 1000 bezoekers.

 

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 18 januari 2019 nummer 195

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website        

       

Veel Delta Sporters actief op zaterdag 19 en zondag 20 januari

Vijftig Delta Sport sporters reizen naar Limburg, Brabant en Zuid-Holland

Het wordt een druk weekend voor de wedstrijdsporters van GV Delta Sport. Zo'n twintig turn(sters) komen in actie in Breda, Zoetermeer en Tilburg. Daarnaast gaan dertien acroteams in Bocholtz voor de 1e kwalificatiewedstrijd plaatsing NK. Dus in totaal ruim vijftig leden reizen naar verschillende plaatsen in het land. Natuurlijk houden wij iedereen op de hoogte van de resultaten via de website, nieuwsbrief en facebook.

Eerste kwalificatie 4e divisie en D1 in Breda

B-selectie turnen dames komen zaterdag uit in de 1e wedstrijd in Breda:

Wedstrijd 1: Instap D1: Iris van der Meer, Floor de Bruine, Saphira van Dam, Ilse de Ronde. (deze turnsters hebben ook acrowedstrijd en kijken wat voor combinatie mogelijk is.)

4e divisie jeugd: Rosanne Mol, Babet Brouwer, Indy Smits, Tara Zweedijk komen zaterdag 19 januari in actie in Breda.

 

Zaterdag 19 Januari en zondag 20 Januari

2e kwalificatie 2e divisie en N2 en JN3 in Breda

Een deel van de A-selectie komen zaterdag 19 en zondag 20 januari uit in de 2e kwalificatiewedstrijd in Breda

Zaterdag 19 januari: wedstrijd 2: Emma van Wanrooij (instap N2), Esmee van der Moezel (pupil 1 N2), Britt Ommering (pupil 1 N2). Wedstrijd 4: Talyscha Krakeel (pupil 2 N2).

Zondag 20 januari: wedstrijd 3:, Fleur Just (2e div. junior), Anne-Li Slootmaker (2e div senior), Marika Padmos (2e div senior), Anna Jendrusch (2e div. senior).

Zaterdag 19 januari districtswedstrijd heren turnen in Zoetermeer

Vijf turners van GV Delta Sport zijn dit seizoen actief in de kwalificatie en districtswedstrijden actief in het district Zuiid-Holland onder de naam WIK-Oostvoorne. Mede omdat zij dan meer wedstrijden kunnen doen. Op zaterdag 19 januari reizen Silas Hulsken, Bart Haspels, Jack ten Hove, Tabesch Gerami (alle 4e div instap) en Niels Grinwis (4e div jeugd) af naar Zoetermeer voor een meerkamp.

Foto van de heren turners die actief zijn in Zoetermeer (Niels Grinwis staat niet op foto)

Zaterdag 19 Januari 1e kwalificatiewstrijd Acrogym in Bocholtz

De 1e kwalificatie wedstrijd in district Zuid (Limburg, Brabant en Zeeland voor Acroteams. Hieraan doen dertien teams mee van Delta Sport. In het Lomburgse Bocholtz is de start violgorde als volgt:

180 Blok 1 10.00-10.35 als 5e: senna Groenendijk/Faja van Wensen. 191: Blok 2 10.40-11.10 als 8e: Guusje Hoek, Anne Griffioen en Femmy ten Klooster (dames E-jeugd). 152 blok 4 11.50-12.20 als 10e: Iris van der Meer/Senna Vrijland (E-jun.). 153 blok 5 12.25-12.55 als 8e: Sam Bertels/Kaleight Schoute (E-junior).137 blok 6 13.45-14.15 als 7e: Saphira van Dam, Chayenne Bakelaar en Jard Bentlage (E-sen). 124 blok 7  14.20-14.50 als 4e: Loes Bentlage/Eva Bieneveldt (E-Senior). 125 Floor de Bruine/Yvonne van Dam  (E-senioren)blok 7 14.20-14.50 als 6e. 123 blok 7 14.20-14.50 als 10e Kayley van den Hoek/Angela Schoute (E-senioren). 110 blok 8 15.30-16.00 als 2e Ilse de Ronde/Amy Leijten (D-jeugd). 98 blok 9 als 1e: 16.05-16.35 Melissa Bakelaar/Laura van Ginkel D-junioren). 109 blok 10 als 7e:16.40-17.10 Larissa Bakelaar, Vesa Siceva en Yara van Tiggelen (D-jeugd) 97 blok 10 als 8e: 16.40-17.10 als 8e: Jara van de Zande/Fleur Brockhus (D-junior). 71 blok 13e 19.00-19.30 als 3e Lot van den Ende en Babette Verkerke (D-senioren).

Volgt het op Acrogym TV

       

 

Zondag 20 januari regiokampioenschappen en 1e kwalificatiewedstrijd

A-selectie heren turnen in Tilburg

In Tilburg staat de regiokampioenschappen en 1e kwalificatie wedstrijd heren turnen 2e divisie op het programma. Via deze wedstrijd kunne de turners van GV Delta Sport zich kwalificeren voor de landelijke NK-wedstrijden: Wedstrijd 1 Dustin Erades , wedstrijd 2 Sam Groothedde en wedstrijd 3 Stan de Looze.

      

Dustin Erades          Sam Groothedde      Stan de Looze

Bedankt iedereen voor de bijdrage aan

het succesvolle 3e OZAK

Twee dagen acrogym op diverse niveau's maakte de 3e OZAK tot een groot succes. In de turnhal van Laco-Sportcentrum in Zierikzee kwamen 95 teams met trainers en supporters om te genieten van de mooie oefeningen. Van E-niviau tot A-niveua was het een visitekaartje voor de acro. Volop belangstelling van de media en toeschouwers. Dankjewel sponsoren, vrijwilligers, sporters, jury, laco-Sportcentrum, fotograven en media om Acrogym in de etalage te zetten.

Dankjewel OZAK-commissie voor jullie geweldige organisatie. Jullie mogen trots zijn op jezelf.

Kees Verkerke, voorzitter GV Delta Sport

      

Bedankt juryhulpen...........

Bedankt grote vriend van Delta Sport..wat heb jij ons goed geholpen.....

 

GV Delta Sport scoort 25 medailles op de OZAK

Guusje Hoek, Femmie ten Klooster en Anne Griffieon in actie bij de OZAK

ZIERIKZEE - De acrogym teams van GV Delta Sport hebben op hun thuisbasis in de turnhal van Laco- Sportcentrum hun visitekaartje afgegeven bij de OZAK (Open Zeeuwse Acro Kampioenschappen). Zes teams veroverden de Zeeuwse titel en die zelfde teams waren ook de beste van het toernooi. Daarnaast pakte de DS-teams nog eens vijf zilveren en een bronzen medaille en voor het overal toernooi kregen drie teams zilver en twee teams bronzen medaille omgehangen. In totaal gingen veertien teams met 25 medailles naar huis.

De teams die zowel Zeeuwse als toernooi overwinning behaalde was Larissa Bakelaar/Vesa Siceva en Yara van Tiggelen (D-junior), Ilse de Ronde/ Amy Leijten (D-jeugd), Kayley van den Hoek/Angela Schoute (E-senior), Saphira van Dam/ Chayenne Bakelaar en Jard Bentlage (E-senior), Annegreet de Ronde/Serena Eradus (E-instap) en Senna Groenendijk/Faya van Wensen (E-jeugd). Senna Vrijland/Iris van der Meer (E-jeugd) waren Zeeuws kampioen en 2e op het toernooi

De zilveren medailles ZK gingen naar Yara van de Zande/Fleur Brockhus (D-junior) en tevens 3e toernooi, Sam Bertels/Kayleigh Schoute (E-junior) en 3e toernooi, Guusje Hoek/Anne Griffieon en Femmie ten Klooster (E-jeugd) en tevens 2e toernooi, Britt de Kam/Indy Kromdijk (E-instap) en tevens 2e toernooi. De bronzen ZK medaille was voor het team Loes Bentlage/ Eva Bienefelt (E-senior).

Op de eerste dag van de 3e OZAK was er zeer veel belangstelling uit Zeeland, Brabant, Noord Holland, Zuid Holland, Limburg en Utrecht. Ook de tribune was afgeladen met publiek. In totaal komen er 95 teams in actie. Zondag 13 januari volgt de A/B/C categorie en nog D-senioren teams waaronder Delta Sport team Lot van den Ende en Babette Verkerke

Twee teams van Delta Sport net geen medaille

Het kan gebeuren dat je ook naast het podium terecht komt. dat overkwam het teams Melissa bakelaar en Laura van Ginkel. De oorzaak was een fout in de oefening en dat kan er soms veel punten verloren gaan, Het team kwam op de Zeeuwse titelstrijd als 4e en op het toernooi als 6e te eindeigen,

Ook het team van Yvonne  van dam en Floor de Bruine greep net naast de medailles met een 4e plaats op de Zeeuwse titelstrijd en eindigde bij het toernooi als zevende. Dit was niet vreemd want het duo zit sinds ruim een maand als team bij elkaar.

 

 

Catering was weer geweldig..Bedankt zaterdag- en zondag ploeg

Twee dagen lang waren de vrijwilligers van de catering volop aan het werk. Bijzonder om iedreeen van eten en drinken te verzorgen zoals de jury en vrijwilligers. Het was weer voortreffelijk met jullie ideeën maar vooral de bijzonderheden. Alle acroteams kregen na hu oefening lekkere vruchtjes in de wachtruimte. Bijzonder was ook de presentjes voor de jury (bonbons) en alle acroteams kregen een klein kadootje en Cindy en Jack (hoofdjury uit Limburg) kreeg een bijzonder katten kado. Dankjewel sponsoren voor het ondersteunen van deze presentjes.

Babette Verkerke en Lot van den Ende scoren hoog bij de OZAK Zilveren medaille op Zeeuwse kampioenschappen en allround tornooi

Op de tweede dag van de OZAK (Open Zeeuwse Acro Kampioenschappen) in Laco Sportcentrum in Zierikzee was het smullen voor de toeschouwers wat de A/B/C/D - categorie zeer mooie oefeningen neerzette. Voor GV Delta Sport kwam nog één team in actie in de categorie D-senioren en daar was in de grote groep deelnemers een zeer mooie prijs voor het acroteam Babette Verkerke/Lot van den Ende. Zij miste op een paar tiende de aller hoogste prijs maar uiteindelijk stonden zij stevig op het podium nummer twee. Zowel bij de Zeeuwse kampioenschap als geheel toernooi eindigden zij als tweede en mochten de zilveren medaille in ontvangst nemen.

   

Delta Sport teams in actie in Laco-Sportcentrum

    

   

   

    

 

A-selectie turnen dames/heren feesten het wedstrijdseizoen in

Afgelopen vrijdagavond in vergaderruimte Laco-Sportcentrum bouwde de A-selectie dames/heren een klein feestje. Met zijn allen wat voor hapjes gezorgd zodat het na de training even heerlijk gesmuld kon worden. Zeg maar daarna even de feestneus op en onder veel lawaai vlogen de dobbelstenen en pakjes door de lucht. Laten we er van uitgaan dat het een geweldige gezellig avond werd met sporters en trainers en dat op deze manier het nieuwe wedstrijdseizoen 2019 werd ingeluid.

 

 

Aan het einde van de avond kwam er weer rust in de groep...........

 

Zaterdag 26 januari en zondag 27 januari 1e kwalificatiewedstrijd 4e div, 5e div, 6e div. D1/D2/D3. 

Groep C/B-selectie turnsters gaan naar Dinteloord

Op zaterdag 26 januari en zondag 27 januari komen een deel van de selectie turnen dames van de C/B-selectie uit in de 1e kwalificatiewedstrijd van het seizoen in Dinteloord.

Drieentwintig turnsters in actie in Dinteloord

Programma Zaterdag 26 januari:

Wedstrijd 1: Pupil 1 D3: Leonie Vrolijk, Norah van Weelden, Willemijn Verhoek, Mirthe de Jonge. Wedstrijd 2 Pupil 1 D1: Nienke van den Berg, Milou van Goudoever, Stella Offerhaus, Larissa Bakelaar, Melissa Bakelaar, Kayley van den Hoek. Zondag 27 januari: wedstrijd 1 jeugd 1 D2: Britt de Kam, Lieke van der Zande, Loes Bentlage, Nienke Grauss, Kristel Klink. Wedstrijd 2 junior 5e div.: Mila Radecke, Sophie van den Hoek, Merel de Glopper. Wedstrijd 3 jeugd 5e div.: Romany Hanse, Merlijn Jumelet, Maud Brockhus, Tatum Radecke, Fleur Brockhus.

Zaterdag 26 januari turntoernooi heren-B-selectie in Steenbergen

Op zaterdag 26 januari gaan vijf turners van GV Delta Sport een meerkamp (zes turnonderdelen) turnen bij het turntoernooi Travo in Steenbergen.

In actie komen: Niels Grinwis (4e div jeugd), Levi Ommering (4e div jeugd), Tabesch Gerami ( 4e div pupil), Silas Hulsken (4e div pupil), Jack ten Hove (4e div pupil).

Zaterdag 2 februari kwalificatie wedstrijd in Oudenkerk aan de IJssel

Op zaterdag 2 februari gaan de heren turners van GV Delta Sport naar Oudekerk aan de IJssel voor kwalificatiewedstrijd meerkamp district Zuid-Holland. In samenwerking met WIK-Oostvoorne komen Silas Hulsken, Bart Haspels, Jack ten Hove, Tabesch Gerami en Niels Grinwis uit.

 

Nieuwjaarsduik met kinderen in de turnhal

     

De tradionele nieuwjaarsduik in de Noordzee op Westenschouwen is al weer even voorbij maar een nieuwjaarsduik kan natuurlijk ook in de grote valkuil. Iets moeilijker om te zwemmen maar vallen en weer worstelen om op de kant komen is al een hele uitdaging voor deze kleine Delta Sport leden.

 

Zaterdag 2 en zondag 3 februari turnwedstrijd in Laco-Sportcentrum

Wedstrijdcommissie Delta Sport volop in beweging voor wedstrijd

GV Delta Sport organiseert in samenwerking met de KNGU een grote turnwedstrijd in de sporthal 3/4/5. Een wedstrijd met zeer veel deelnemers uit districht Zuid waarin tevens de regiofinale kampioenschappen zitten op 1e divisie, 2e divisie, N1, N2 en JN3. De volgende dag is de 2e kwalificatiewedstrijd van de 3e divisie, N3 en JN4 en 1e kwalificatiewedstrijd van 4e divisie en D1. Hierbij komen ook veel Delta Sport turnsters uit alle selecties aan bod. Uiteraard houden wij jullie op de hoogte van deze wedsstrijd via de nieuwsbrief

Het Laco-Sportcentrum wordt weer omgebouwd in een turnarena voor de grote turnwedstrijd

 

 

Kranten en websites schrijven over GV Delta Sport

 

Omroep Zeeland TV uitzending en digitaal

Open Zeeuws Kampioenschap Acrogym blijft maar groeien

Zeeland telt steeds meer acrogymmers, zegt de organisatie van het Open Zeeuws Kampioenschap Acrogym (OZAK). In het beginjaar 2017 moest het Open Zeeuws Kampioenschap Acrogym (OZAK) het nog met dertig deelnemende teams doen. Dit jaar doen er drie keer meer kandidaten mee. Het toont volgens Kees Verkerke van de organiserende gymnastiekvereniging Delta Sport aan dat het acrobatisch gymmen aan populariteit wint.

In het Laco Sportcentrum Schouwen-Duiveland in Zierikzee werd het kampioenschap voor het eerst verdeeld over twee dagen vanwege de grote belangstelling. De teams, bestaande uit twee tot vier gymnasten, streden om de prijzen in diverse klassen en categorieën.

Toernooiwinst

Volgens Kees Verkerke blijkt uit de uitslagen van dit open Zeeuwse kampioenschap dat de Zeeuwse acrogymmers het steeds beter gaan doen: "Verschillende Zeeuwse teams zijn niet alleen Zeeuws kampioen geworden, maar gingen er ook echt met de toernooiwinst vandoor. Met deelnemende verenigingen uit heel het land lijkt me dat een mooie ontwikkeling."

Hij ziet overigens nog ruimte genoeg voor nog veel meer deelnemers: "Al met al hoop ik dat we volgend jaar zo'n 150 teams mogen verwelkomen", aldus Verkerke.

 

Mikolaj is de enige jongen die meedoet aan het ZK Acrogym vandaag (foto: omroep zeeland)

Acrogym is een sport die gedomineerd wordt door meisjes en dames. "En toch doen er ook jongens mee", zegt Verkerke. "Gisteren twee en vandaag één."

Enige jongen

Dat blijkt de 15-jarige Mikolaj uit Bergschenhoek te zijn. Met ogenschijnlijk weinig moeite tilt hij zijn partner op en zet haar op zijn schouders. Hij zegt dat het reguliere gymmen hem begon te vervelen en dat hij bij acrogym meer kwijt kan. Dat hij als enige jongen vandaag op een grote vrouwelijke belangstelling kan rekenen, neemt hij voor lief...

Prijsuitreiking bij ZK Acrogym (foto: omroep zeeland)
 
PZC schrijft op maandag 14 januari digitaal
Een beeld van het Open Zeeuws Acro Kampioenschap in Zierikzee.
 
Een beeld van het Open Zeeuws Acro Kampioenschap in Zierikzee. © Dirk Jan Gjeltema

Wendy Huijzen wil met Delta Sport stappen blijven maken in acrogym

ZIERIKZEE - Met de organisatie van het Open Zeeuws Acro Kampioenschap leverde gymnastiekvereniging Delta Sport opnieuw een grote bijdrage aan de Zeeuwse gymnastiek. Afgelopen zaterdag werd het kampioenschap georganiseerd in Zierikzee en het aantal deelnemers in deze discipline van de gymsport is nog steeds groeiende. Naast Delta Sport namen de Zeeuwse clubs VTV Vlissingen en Forza Gymastica deel. Beide verenigingen hebben al jaren acrogym binnen de gelederen, terwijl ook Thor Sas van Gent fervent acro-deelnemer is. In 2016 voegde Delta Sport zich hierbij en die vereniging is snel groeiende.

 

Trainster van de acrogroep in Zierikzee is een oude bekende uit de turnwereld. Wendy Huijzen begon op 6-jarige leeftijd met turnen, stapte al snel over van Forza naar MTV Middelburg en Turnschool Zeeland. De nu 35-jarige Huijzen schakelde vervolgens over van de toestellen naar acrogym bij haar oude club Forza en werd vijf jaar geleden trainster. Na een jaar wilde Huijzen haar horizon verbreden en stapte ze over naar Delta Sport ,,Daar was nog geen acrogym en ik wilde graag iets opzetten.” De combinatie van turnen, acrobatiek en dans is aantrekkelijk. Inmiddels heeft de toeloop een vlucht genomen en kan ze het bijna niet meer in haar eentje aan. ,,Ik heb nu assistentie en ik wil graag een hoger niveau. Het moet mogelijk zijn om volgend jaar met een enkel team naar het C-niveau te gaan.” Daarboven is nog het A en B niveau.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

De teams van trainster Huijzen presteerden goed tijdens het Open Zeeuws Kampioenschap. Tussen de vele deelnemers uit het hele land haalde Delta Sport goede resultaten. Eerste klassering en het goud ging naar Yara van Tiggelen, Vesa Siceva en Larissa Bakelaar bij het trio dames D junioren. Amy Leijten en Ilse de Ronde werden eerste bij de jeugd. Zilver was er voor Babette Verkerk en Lot van den Ende bij het damespaar senior. Zij moesten de eer laten aan de gymnasten van Forza, met Sascha Welleman en Juia Bobeldijk, die het goud wonnen. Het brons ging naar Danice Hendrikse, Maaike de Jonge en Aylin Tanfer van VTV Vlissingen bij de dames senioren D. 

Wederom succes

Bij de junioren D was er wederom succes voor Delta Sport met Fleur Brockhus en Jara van de Zande (brons). Het goud ging hier naar de andere Zeeuwse deelnemers Samantha de Causemaeker en Jinthe Verschorre van Thor. Fleur Brockhus en Jara van de Zande werden in dezelfde categorie tweede. Jimena Blommaert, Myrthe Jellema en Julia van der Maas van VTV haalden in de categorie groepen junioren D het zilver. Bij de jeugd waren het Marijne Fierloos, Mara Copal en Femque Noteboom van Forza die er met het brons vandoor gingen.

In de E categorie gingen de gouden medailles naar Delta Sport met Angela Schouten en Kayleigh van den Hoek (goud senioren) en Saphira van Dam, Chayenne Bakelaar en Jard Bentlage (damesgroep senioren) Senne Groenendijk en Faya van Wensen (duo jeugd) en Fleurtje Elenbaas, Eline Rademaker en Nikki Bruins (groep jeugd) en Annegreet de Ronde en Serena Erades (instap dames paar).

In deze categorie was er zilver voor Britt de Kam en Indy Kromdijk. Het goud in de Jeugd E categorie jeugd was voor Forza met Fleurtje Elenbaas, Eline Rademaker en Nikki Bruins en zilver voor Delta Sport (Anne Griffioen, Femmie ten Klooster en Guusje Hoek) terwijl Lise Pronk en Femke Boonman van THOR zilver haalden bij het damespaar senior.

Senna Vrijland en Iris van der Meer en Kayleigh Schoute en Sam Bertels haalden respectievelijk het zilver en brons bij het damespaar E junior. Lobke de Bruijne, Frederique de Grave en Evy Verhelst van THOR haalden zilver bij de senioren en Sofia Bellu, Nienke de Munter en Monique van Belzen in dezelfde categorie het brons.

Wereldregio vrijdag 18 januari 2019

              

    Agenda 

--- Zaterdag 19 januari Districtswedstrijd 4e div. jongens turnen Zuid-Holland in Zoetermeer

---Zaterdag 19 en zondag 20 jan. 2e kalificatiewedstrijd dames 2e divisie/N2 in Breda

---Zaterdag 19 januari 1e kwalificatiewedstrijd Acroteams in Bocholtz met dertien GV Delta Sport teams.

---Zondag 20 januari 1e kwalificatiewedstrijd heren 2e divisie verplichte oefenstof in Tilburg

    tevens Regiokampioenschappen alle niveaus 2e divisie in Tilburg

---Zaterdag 26 Januari Heren turntoernooi meerkamp bij TRAVO in Steenbergen. Deelname vijf turners DS

--- Maandag 28 januari 2019 TC-vergadering Delta Sport aanvang 20.00 uur in Zierikzee

---Zaterdag 2 februari kwalificatiewedstrijd B-selectie jongens in Oudenkerke aan de IJssel distict Zuid-Holland

--- Zaterdag 2 februari 2e kwalificatiewedstrijd dames turnen N3/3e div en enkele niveaus 4/D2 in Zierikzee 

   

---Zondag 3 februari regiokampioenschappen dames 1e en 2e divisie in Zierikzee

--- Zaterdag 2 februari Districtswedstrijd 4e div. jongens turnen Zuid-Holland in Oudekerk aan de IJssel

--- Vrijdag 8 februari sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland

---Zondag 10 februari 2e kwalificatiewedstrijd heren 2e divisie verplichtoefenstof in Weert

-- Zaterdag 16 februari toestelkampioenschappen dames 1e, 2e,3e divisie en N1, N2,N3 in Breda

--  Zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 districtswedstrijden Acrogym in turnhal

--- Zaterdag 1 juni pré-instap wedstrijd in turnhal. Vrije inschrijving van andere clubs

--- Zaterdag 22 juni grote afsluiting met alle leden van GV Delta Sport in Laco-Sportcentrum

   

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

   

To cancel click here, to edit your subscription click here.