Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

Natuurlijk open wij met het mooie bericht over de opbrengst van de grote clubactie. Maar liefst € 4900 krijgt de club op haar rekening bijgeschreven. Aan familie en deur tot deur werd iedere lot verzilverd en was uiteindelijk het streefbedrag weer haast het zelfde als vorig jaar. Deze opbrengst is van harte welkom natuurlijk want daar kunnen we binnen de club weer leuke dingen voor doen. En die komen natuurlijk allemaal ten goede aan onze leden. Bedankt alle leden die de loten hebben verkocht en bedankt aan iedereen die loten hebben gekocht. Ook grote dank aan de begeleiders van deze clubactie vanuit de club Gina Kemmeren en Pieternel van der Linde.

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 7 december 2018  nummer 189

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website        

       

Eerste kwalificatie-wedstrijd

Tien turnster A-selectie beginnen in Valkenswaard

De 1e kwalificatie wedstrijd turnen dames in 2e divisie landelijk start weekend van zaterdag 8 en zondag 9 december in Valkenswaard. Deze wedstrijd telt mee om kwalificatie af te dwingen voor de kwartfinale bondskampioenschap KNGU.

Zaterdag 8 december: wedstrijd 2: Esmee van der Moezel en Britt Ommering pupil 1 2e divisie. Wedstrijd 3: Talycha Krakeel pupil 2 N2. Wedstrijd 4: Marika Padmos, Anne-Li Slootmaker en Anna Jendrusch senior 2e divisie.

Zondag 9 december: wedstrijd 2 Quinty van Oeveren, Noah de Ruijter en Fleur Just junor 2e divisie. Emma van Wanrooij instap N2.

    

Britt Ommering en Esmee van der Moezel. Talycha Krakeel  

    

Noah, Fleur en Quinty                          Anna, Marika en Anne-Li

Emma van Wanrooij maakt haar debuut bij de instap landelijke wedstrijden.

 

Woensdag 12 december mag iedereeen genieten van de acropresentatie

Vijftien acroteams zijn inmiddels ingeschreven bij de KNGU-wedstrijden. Deze teams gaan vanaf januari strijden in district-wedstrijden om een plaats af te dwingen voor de landelijke kwart, halve finale en finale plaatsen. Woensdag 12 december is de presentatie van al deze teams in de nieuwe acrotenue's op de turnvloer. Kom allemaal gezellig kijken vanaf de tribune en geef ze met applaus de waardering die ze echt verdienen. 

Bedankt iedereen die loten kochten van onze leden.

Grote clubactie brengt € 4900.-- op voor GV Delta Sport

Zierikzee- Opnieuw hebben de leden van GV Delta Sport een groot bedrag opgehaald voor de club. Maar liefst € 4900.–. Dit maakte Gina Kemmeren en Pieternel van der Linde bekent tijdens de wedstrijd in de turnhal van de B/C-selectie turnen dames. In alle discipline’s binnen de club werden afgelopen twee maanden door de leden loten verkocht langs de deur en bij familie. Zoals gebruikelijk worden er ook drie beste loten verkopers gehuldigd en krijgen een mooie prijs. Amy Leijten verkocht 133 loten, Britt Ommering kwam aan 120 loten en Larissa Bakelaar verkocht 115 loten. Er waren natuurlijk veel meer loten verkopers binnen Delta Sport die er dicht bij zaten en ook tientallen loten verkochten. Bedankt iedereen die Delta Sport steunen.

Grote oefenwedstrijd in turnhal een mooi evenement

C/B-selectie turnsters dames tonen de oefeningen

De C/B-selectie turnsters dames van GV Delta Sport hebben een mooie test/oefen-wedstrijd gehouden in de turnhal. Onder belangstellende ouders, familie en vrienden kwamen zo'n vijf turnsters in actie over de vier turntoestellen (sprong, brug, vloer en balk). In januari 2019 start alweer de eerste kwalificatie wedstrijd in het district Zuid voor deze turnsters en vooral bleek afgelopen weekend hoe ze na vele maanden trainen er weer voor stonden. gewaardeerd door de jury met een aangepaste waarderings stelsel waren er natuurlijk ook weer winnaars en verliezers. Maar de organisatie huldigde de beste drie of vijf turnsters maar uiteindelijk werd alle turnsters gehuldigt en onvingen een mooie medaille.

   

   

Natuurlijk was er gezonde spanning bij de turnsters maar die spanning werd dan ook mooi overgedragen in mooie oefeningen.

Weer voldoende vrijwilligers bij oefenwedstrijd

25 vrijwilligers stonden weer klaar......

Juryoverleg..........

Het is altijd weer afwachten, vragen en zoeken naar vrijwilligers bij een evenement van GV Delta Sport. Maar bij de oefenwedstrijd van de C/B-selectie turnen dames op zaterdag 1 december stonden weer ruim 25 vrijwilligers klaar om dit evenement te omarmen. Vrijdagavond was er al een kleine ploeg voor opbouw en zaterdag waren er 14 juryleden, teltafel met tellen, speaker en geluids technicus, cateringploeg, twee fotograven, op- en afbouwploeg en trainers die alles in goede banen leiden. Bedankt voor ieders inzet op wat voor manier dan ook want het plezier en sportiviteit was weer van grote waarde

Cateringploeg........

Natuurlijk hebben we drie foto's gekozen om de vrijwilliger in beeld te brengen. Maar er was veel meer dan wij jullie kunnen zien in de nieuwsbrief.

 

Pieten brengen nog een laatste bezoek aan GV Delta Sport

Afgelopen woensdag 5 december brachten enkele Pieten nog een snel bezoek aan de acroteams en bijzonder was dat één Piet talent heeft voor acrogym.......

Toos Huyzen en Rachel Spelier behalen jurybrevet

Acrogym ABC en mag landelijk hoogste jureren

Toos Huyzen en Rachel Spelier

Twee leden van GV Delta Sport behaalde afgelopen week het jurybrevet acrogym ABC-categorie. Dus het hoogste jurydiploma zodat je in Nederland alle wedstrijden mag jureren. Rachel Spelier en Toos Huyzen waren al in het bezit van het jurybrevet DE. In Tilburg deden zij examen en bijzonder was dat Toos Huyzen tijdens het examen de hoogste score artestiek jureren behaalde van alle kandidaten. Wij feliciteren deze twee kanjers van GV Delta Sport

 

Kruipen over een hobbelbaan.....

Krabbetjes, olifanten en nijlpaarden in de turnhal

Kind- en oudergym beleefde een dierendag in de turnhal. Was het thema bij nijntje beweegdiploma niet alleen kruipen over een hobbelbaan maar daar moest krabbetjes nagedaan worden (zijwaarts lopen) en zoals olifanten grote oren maken met de armen wijd. In die belevenis van kinderen waren er ook nijlpaarden en muisjes en tussendoor waren er ook nog ballen in het spel. het uurje bewegen ging weer snel voorbij met een dansje in het begin en einde.

        

Hoe moeilijk is dat om over een hobbelbaan te lopen. Bij kind- en oudergym was het dikke pret.

1e kwalificatiewedstrijd A-selectie dames turnen in Prinsenbeek

Divisie 3/4, N3 voor zes turnsters GV Delta Sport

Op zaterdag 15 december komen 6 turnsters van de A-selectie dames turnen van GV Delta Sport in actie bij de 1e kwalificatiewedstrijd N4 en 3e divisie. In Prinsenbeek zal er een meerkamp worden afgewerkt en deze wedstrijd telt mee om zich te plaatsen voor de landelijke wedstrijde,

In wedstrijd 1 komt Kyani Bouwman en Sterre Bosma (beiden jeugd 1 N4) in de turnarena en in wedstrijd 2 (ongeveer 12.00 uur) is het de beurd aan Kyara Offerhaus, Joni Nobels en Xin Da van der Wekken (allen 3e divisie jeugd 2) in Wedstrijd 3 (ongeveer 15.30 uur) maak Daphne  Rotte haar opwachting bij de 3e divisie senioren.

Sterre Bosma en Kyani Bouwman

Xin Da van der Wekken en Kyara Offerhaus (Momenteel geen geschikte foto van Joni en Daphne).

Inschrijving OZAK is nu gesloten

Deelname van 100 teams met 244 deelnemers

Inmiddels wordt er hard gewerkt door de OZAK-commissie om de organisatie op 12 en 13 januari rond te krijgen. Twee dagen lang zal de OZAk duren in de turnhal en gedeeltelijke warming-up vloer in de hal ernaast. Er komen 100 teams en dat is een absoluut record bij de Open Zeeuws Acro Kampioenschappen. Er zullen 244 deelnemers richting Laco-Sportcentrum komen in de categoriëen ABCDE. Wij zullen jullie in de komende nieuwsbrieven op de hoogte houden van deze mooie en unieke wedstrijd op Schouwen-Duiveland.

Vakantie rooster kerstvakantie volgende week in de nieuwsbrief

De kerstvakantie is van zaterdag 22 december tot zaterdag 5 januari. Dan is er geen roostertrainingen zoals jullie gewend zijn. Er is een vakantierooster voor alle selectiegroepen en de recreatieve groep liggen dan officieel stil met de trainingen. Toch zal GV Delta Sport dan ook in deze vakantie open lessen verzorgen voor iedereen zodat jullie allemaal in de vakantie kunnen sporten. Op vrijdag 28 december en vrijdag 4 januari open les kind- en oudergym (9.30-10.30 uur). Vrijdag 28 januari en vrijdag 4 januari open les vanaf 5 jaar en ouder voor turnen, freerunnen, springen en acrogym tussen 13.30 en 15.30 uur. Rooster voor selectie groepen volgt volgende week.

 

    Agenda 

--- Zaterdag 8 en zondag 9 december 1e kwalificatie turnen dames A-selectie 2e divi in Valkenswaard

----Maandag 17 december bestuursvergadering Delta Sport. aanvang 19.30 uur

--- Woensdag 12 december teampresentatie Acro- wedstrijdteams in turnhal 18.45-20.15 uur

---Zaterdag 15 december 1e kwalificatiewedstrijd N4 en 3e divisie met zes turnsters van Delta Sport in Prinsenbeek````````````

--- Zaterdag 12 januari  en zondag 13 januari 2019 OZAK (Open Zeeuwse Acro-kampioenschappen) in turnhal

--- Maandag 28 januari 2019 TC-vergadering Delta Sport aanvang 20.00 uur in Zierikzee

--- Zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019 Distrikts dames turnwedstrijd. 

--- Vrijdag 8 februari sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland

--  Zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 districtswedstrijden Acrogym in turnhal

--- Zaterdag 1 juni pré-instap wedstrijd in turnhal. Vrije inschrijving van andere clubs

--- Zaterdag 22 juni grote afsluiting met alle leden van GV Delta Sport in Laco-Sportcentrum

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

To cancel click here, to edit your subscription click here.