Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

De jaarlijkse teambulding met trainers, commissieleden, jury en bestuur was in Zeil&surfcentrum Brouwersdam weer een groot succes. Van lekker eten, quiz tot dansen en veel applaus werd de waardering uitgesproken voor al deze vrijwilligers die zich inzetten voor GV Delta Sport. Wij hebben met foto's en wat tekst de gezelligheid en positieve avond weer gegeven. lees alles in de nieuwsbrief en nog veel meer wat er in een week gebeurd bij de club. 

 

GV Delta Sport feliciteerd Milou, André en Megan met de geboorte van Levina

Woensdag 14 november werd Levina Elena geboren in het ziekenhuis Dirksland. Dochter van Milou Verkerke en André Ringelberg en zusje van Megan Ringelberg. Een echte turn familie van nu en uit het verleden. André jaren lang geturnd bij GV Delta Sport en Milou nog steeds actief als acrogymnast en trainer. Megan één van de jongste leden van GV Delta Sport bij kind- en oudergym.

Namens Delta Sport, heel veel geluk met deze mooie baby en we kunnen niet wachten tot zij zich meld bij kind- en oudergym...... 

 

 

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 16 november 2018  nummer 186

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website        

       

 

Stan de Looze in actie in Nijmegen op NK

 

Nadat GV Delta Sport turner Stan de Looze samen met turners van GV O&O uit Zwijndrecht zich onlangs had gekwalificeerd bij de clubteams NK in Alkmaar mag het zaterdag 17 november in actie komen in Nijmegen. De finale van de clubteams NK vind dan plaats in de Jan Massinkhal van De Hazenkamp.

De Looze turnt in een samengesteld team tussen GV Delta Sport en GV O&O uit Zwijndrecht samen met Bodi Winkler, Jelle van der Zouwen, Daan Vlasblom en Thijs Eijkelenboom. Er zijn zes finalisten die gaan strijden om de Nederlandse titel: GV O&O 1, GV O&O/GV Delta Sport, Saturna Alkamaar, Slank en Kwiek (voorschoten), Total Gymnastic (Bunschoten) en United Amstelveen. De wedstrijd start om 13.40 uur en de volorde van de toestellen is: voltige, ringen, sprong, brug, rek en vloer. 

 

Pietengym op woensdag 28 november

Neem de kleurplaat mee uit de turnhal......

En lever deze in bij de Pieten......

 

     

Woensdag 28 november komen de Pieten langs in de turnhal. Bij kind- en oudergym is natuurlijk het thema pakjes met eerste uur zonder piet en tweede uur met pieten.

In de middag tot 8 jaar zijn alle leden welkom want dan gaat Piet(en) met jullie kunstjes doen (hij kan er niks van jullie zijn veel beter). De tijd is van 14.00-16.00 uur.

             

Programma:

Woensdag 28 november in de turnhal:

9.30 - 10.30 kind- en oudergym zonder pieten

10.30-11.30 kind- en oudergym met pieten

14.30-15.30 pietengym voor alle kids DS tot en 8 jaar.  

 

 

Teambulding GV Delta Sport meer dan geslaagd

Een groot waardering voor alle trainers, commissieleden, bestuur en trainers monde in Zeil&surfcentrum Brouwersdam uit tot een zeer geslaagde avond. Ruim vijftig personen maken gebruik van de teambulding die uitte in dans, quiz, eten en vooral veel plezier. Het vrijwilligerswerk binnen Delta Sport geeft meer dan voldoening aan en bijzonder dat velen hun steentje bijdragen aan deze mooie club.

Zij waren het slimste van de avond....ze wonnen de quiz in zes ronden. Ze hadden voor de quiz al de naam team Slimmerikken gekozen. Gefeliciteerd slimste groep van Delta Sport. Ze kregen dus ook echt een medaille omgehangen van quizmasters Joyce Papeveld, Gina Kemmeren en Anna Jendrusch.

 

        

 

         

In volgorde de uitslag van boevenstaande foto's de nummer twee enz...........

Het was een uitgebreidde buffet van hoog kwaliteit......

De teambulding avond gaat ook gespaard met een buffet wat weer perfect verzorgd werd door de lekker keuken van zeil&surfcentrum Brouwersdam. Een stuk waardering naar alle vrijwilligers die structueel het hele jaar actief zijn voor de club.

Lange tafels met een mooi gemengd gezelschap die onder het eten het nodige tegen elkaar te vertellen had.

        

Heerlijk buffet en dat vonden onze genodigde vrijwilligers ook, de freerun trainers hadden even een gezellig onderonsje....

De gastvrijheid van alle medewerkers van zeil&surfcentrum Brouwersdam draagde de sfeer uitstekend bij.

         

Lange rijen voor het buffet maar het ging snel en er was meer dan voldoende voor iedereen.

De quizmasters Joyce papeveld, Anna Jendrusch en Gina Kemmeren deden het voortreffelijk en kreeg iedereen in beweging. Vooral bij de muziekvragen was het feest en dansende vrijwilligers. Filmpje is te zien op Delta Sport facebook.

 

Zes ronden met vragen en opdrachten behoorde de teamgeest te verhogen tussen trainers, commissieleden, bestuur en juryleden. Een mooi mix van leeftijden gaf extra glans aan de geweldige avond. 

       

       

       

De opdrachtteams veroorzaken wat levendige spel wat aangemoedigd werd door de clubgenoten. 

 

Donderdag trainingen een kleedkamer indeling noodzakelijk bij turnhal

Het is op donderdag heerlijk druk bij en in de turnhal. C-selectie turnen dames en recreatie turnen dames en heren zijn we genoodzaakt alleen op die dag de kleedkamers in te delen. Vooral bij wisseling van de groepen is het overvol en om veiligheids reden zijn de twee kleedkamers (met de rode deuren) allebei beschikbaar gemaakt voor de dames. De heren kunnen zich verkleden in de kleedruimte bij de trap (die naar de tribune gaat). Op de deuren hangen dan onderstaande teksten.

Vaders niet in kleedkamers bij dames

Moeders niet in kleedkamers bij de heren

Wij begrijpen dat je jonge kinderen wil helpen in de kleedkamer maar ook wij zijn genoodzaakt in verband met AVG en veilig sportklimaat dat wij graag uw medewerking wil in deze situatie.

 

Drie foto's geselecteerd als winnaar vakantiefoto

Jeanette Fotografie maakt keuze uit 100 foto's

Afgelopen zomer werd massaal foto's ingestuurd door de leden van GV Delta Sport. Uit alle vakantie hoeken, ja ook uit vakantieeland Schouwen-Duiveland, kwamen de foto's naar de ifo site van Delta Sport. De ene foto na de andere waren uitstekend en leverde prachtig vakantieplaatjes op. Het was ook een enorme organisatie om uit te zioeken wat de meest uitdagende foto's waren voor de drie prijzen. Jeanette Fotografie in Den Bommel was bereid om deze enorme uitzoek klus voor haar rekening te nemen. Met deskundige ogen werden de vakantie kiekjes beoordeeld en op waarde geschat. Uiteindelijk was de keuze op drie foto's gevallen.

 

Binnen de acrogroep won één van de mooiste foto's en die werd tijdens de training uitgereikt. Het waren vier winnaars op één foto:

Lot van den Ende, Maud Brockhus, Loes en Jard Bentlage. Een foto gemaakt tijdens gezamelijke vakantie in het DrentseLebesplas.

 

In de B-selectie turnen dames viel twee prijzen. De foto winnares was Senne Vrijland en een foto met een scherpe en schitterend achtergrond met Babet Brouwer en Tara Zweedijk

                              

Trainster Babette Verkerke reikte de prijzen , de fot vergroot in een mooie lijst, uit aan Senne Vrijland en Babet Brouwer en Tara Zweedijk.

Bij de Acrogroep reikte bestuurslid en trainster Magda Leijten de foto uit aan Lot, Maud, Loes en Jard.

Dit zijn de winnende foto's  

 

Senne Vrijland

Lo van den Ende, Maud Brockhus, Loes en Jard Bentlage

 Babet Brouwer en Tara Zweedijk

 

Freerun trainers actief in Mosselloop

 

   

Freeruntrainers Boris, Mauric en Lasse namen deel aan de 51 Mosselloop in de Domeinen in Westenschouwen. Gehuld in de echte GV Delta Sport coach shirt volbrachten ze in een mooi temp deze zware loop door zand, paadjes en klimmetjes.

      

Ze waren nie de enige die deelnamen aan de recreatieve loop in het bos....maar wel opvallend in hun Delta Sport shirts.

   

Alle Freeruntrainers kwamen over de finish

 

Yasmijn van de Guchte op de foto met Casimir Schmidt

      

Turnster Yasmijn van de Guchte (C-selectie Delta Sport) had een geweldige avond met mama Chantal bij de turngala in Den Bosch. Daar kwamen vele Nederlandse turn toppers in actie en waren een groep Delta Sporters getuigen van. Zij verkregen via Delta Sport de toegangkaartjes nadat deze werden aangeboden door Turnsporter die Delta Sport had uitgezocht voor een aantal gratis kaartjes. Yasmijn had een geweldige avond liet de moeder Chantal weten. Een leuk moment was op de foto met turner Casimir Schmidt.

 

Open Zeeuwse Acrokampioenschappen op weg naar 100 teams met duo's en trio's ABCDE categorie

De inschrijvingen voor de OZAK komen nog steeds binnen en het aantal van 100 teams is in zicht. Een geweldige mooie inschrijving vanuit diverse provincie's. Opvallend is dat er voor het eerst ook een twee gemengde paren op het toernooi actief zijn. Alianza heeft daarvoor twee teams opgegeven dus voor het eerst jongens acro in Zierikzee.

 

Inmiddels is de indeling van onze derde OZAK bekend.

Op zaterdag 12 januari is de wedstrijd voor E-instap, E-jeugd, E-junioren, E-senioren, D-jeugd en D-junioren.
En op zondag 13 januari vind de wedstrijd plaats voor het ABC-niveau en de D-senioren teams.

De inschrijving staat nog open.

Met vriendelijke groet,

namens de Ozak-commissie
Wendy Huijzen

 

 

     

 

 

Zaterdag 1 december een dag genieten van de selectie's

In het ochtendprogramma presentatie A-selectie

Middagprogramma oefenwedstrijd C/B-selectie

 

De organisatie is rond met alle vrijwilligers

Bedankt voor de spontane hulp en geniet met zijn allen......

 Programma:

In de morgen presentatie van de A-selectie dames en heren turnen

In de middag, vanaf 13.00 uur de oefenwedstrijd op vier toestellen van de C/B-selectie. Dan komen er zo'n 55 turnsters in actie.

Tussen de programma's zal er demonstraties plaats vinden van acroteams.

Het publiek is van harte welkom en mogen tegen € 2.-- per persoon mee genieten

 

Kranten en websites schrijven over GV Delta Sport

Ons Eiland schrijft....

 

  

      Agenda

 

----Vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 november BOAC Open Bredase acrokampioenschappen (met deelname van 

     Delta Sport Babette/Lot, Vesa/Larissa/Yara, Laura/Melissa en Fleur/Jara, Amy/Iris.)

----Maandag 26 november TC-vergadering Delta Sport aanvang 20.00 uur in Zierikzee

--- Woensdag 28 november sinterklaas en piet(en) komen naar de turnhal

----Zaterdag 1 december turnwedstrijd in de turnhal voor 6/5/4 divisie/ acro demo en A-selectie presentatie

----Maandag 10 december bestuursvergadering Delta Sport. aanvang 19.30 uur

--- Woensdag 12 december teampresentatie Acro- wedstrijdteams in turnhal 18.45-20.15 uur

--- Zaterdag 12 januari  en zondag 13 januari 2019 OZAK (Open Zeeuwse Acro-kampioenschappen) in turnhal

--- Zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019 Distrikts dames turnwedstrijd. 

--- Vrijdag 8 februari sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland

--  Zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 districtswedstrijden Acrogym in turnhal

--- Zaterdag 1 juni pré-instap wedstrijd in turnhal. Vrije inschrijving van andere clubs

--- Zaterdag 22 juni grote afsluiting met alle leden van GV Delta Sport in Laco-Sportcentrum

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here