Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

 

Er wordt hard gesleuteld aan freerunnen binnen GV Delta Sport. Kwaliteit bieden is belangrijk binnen GV delta Sport en onze toekomst visie binnen de club. Bij het freerunnen zijn afgelopen week vijf Delta Sport trainers geslaagd voor hun diploma nadat zij de trainerscursus van de KNGU hebben gevolgd. De eerste vier Delta Sporters (rechts foto) en daarnaast de docent Kevin uit Den Haag. de andere kandidaten komen uit Wemeldinge e.o. Lees meer in deze nieuwsbrief. 

 

Vorige week verscheen er een mooi verhaal over onze nieuwe trainer van de club. De PZC intervieuwde Harry Stapels en de voorzitter van Delta Sport. Lees het in de nieuwsbrief.

 

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 2 november 2018  nummer 184

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website        

        

 

Wie wil er na het Turngala in Den Bosch?

Delta Sport verloot twintig kaarten voor de avondvoorstelling

Zaterdag 10 november tussen 20.00-22.00 uur

  

Turngala Brabant: zaterdag 10 november 2018 

Het Turngala Brabant vindt plaats op zaterdag 10 november 2018. Plaats van handeling is de fraaie locatie van Maaspoort Sports & Events in ’s-Hertogenbosch. Er vinden 2 shows plaats: de Middagshow van 14.30 uur tot 17.00 uur uur en de Avondshow van 20.00 uur tot 22.30 uur.

Het thema van de Middag- en Avondshow is RISE & SHINE. Het wordt een show vol verrassingen. Turn-, gym-, acro- en showliefhebbers komen natuurlijk ruimschoots aan hun trekken. Maar ook de dames van O’G3NE zorgen voor spektakel!

Een kleine greep wie er allemaal optreden 

Sanna Veerman                   Eythora Thorsdottir               Tisha Volleman                     Marieke van EgmondFlik-Flak acrogroep                        Anthony van Assche         Bram Louwije                    Casimir SchmidtSpelregels om in aanmerking te komen voor de verloting:Via info@deltasportgym.nl  meld je aan.De sluitingstijd is dinsdag 6 november om 24.00 uurUitgesloten zijn: Bestuursleden, commissieleden en trainers.(wel familie zoals kinderen enz mogen meedoen met de verloting)Je moet wel lid zijn van GV Delta SportJe dient voor eigen vervoer te zorgen.Wij hebben ook vijf gratis parkeerkaarten. 

 

Stan de Looze in combinatieteam Nederlandse clubteams kampioenschappen

 

GV Delta Sport turner Stan de Looze uit Zierikzee komt zaterdag 3 november in actie bij de kwalificatie turnwedstrijd voor Nederlandse clubteam kampioenschappen in Alkmaar. De turner gaat in een combinatieteam met GV O&O uit Zwijndrecht proberen een finale plaats te behalen voor de NK-clubteams. Stan de Looze (jeugd 8) komt samen met de turners van O&O, Bodi Winkel (junior 1), Jelle van der Zouwen (junior 1), Daan Vlasblom (jeugd 8) en Thijs Eijkelenboom (jeugd 8) uit bij de junioren. Slechts zes teams uit Nederland plaatsen zich voor de landelijke finale. de heren starten op ringen en daarna volgt sprong, brug, rek, vloer en voltige. Zij komen uit in Alkmaar in de 3e wedstrijdronde. De Looze traint iedere vrijdagavond mee bij O&O in Zwijndrecht.

De C-selectie turnen organiseert een info-uur

Zaterdag 3 november in Laco-Sportcentrum

13.00-14.00 uur met pouwerpoint presentatie

  

 De C-selectie dames turnen bestaat momenteel uit 32 turnsters. Deze trainen in twee verschillende groepen op donderdag en zaterdag. De trainers hebben het natuurlijk razend druk met zoveel enthoesiaste turnsters. Onder leiding van hoofdtrainster Charlotte van Gils wordt er op zaterdag 3 november in Laco-Sportcentrum een info-uur gehouden voor de ouders. 

Nog één week loten verkoop

Let op dat je komende dagen de laatste boekjes inlevert in de turnhal. In iedergeval voor zaterdag 10 november want daarna kunnen we de loten niet meer registreren.

 

Amy Leijten verkocht het Superlot in Haamstede dat betekent vijftig loten te gelijk aan Pannenkoek molen De Graanhalm. Dus als jullie een lekker pannekoek willen eten dan adviseren we iedereen om bij De Graanhalm in Haamstede te gaan

Vijf Delta Sport trainers behalen certificaat trainer 

       

Trainer DS behalen hun diploma.     Kevin (docent) kreeg een bedankje.

De cursus trainer freerunnen van de KNGU leverde voor vijf trainers van GV Delta Sport het begeerde eerste certificaat gediplomeerde trainer op. Docent Kevin uit Den Haag (foto rechts) mocht de diploma's uitreiken aan Boris Odiot, Maurice van Dam, Thijs Everaarts, Ilya Schulte. Jesse van der Linde krijgt later zijn diploma omdat hij op de dag zelf ziek was. De trainerscursus werd afgelopen twee maanden gehouden in het Laco-Sportcentrum onder opleidingen van de KNGU.

B-jongens selectie turnen vieren uitje

 

Barbara samen met Niels, Levi, Tygo, Bart, Silas, Jack en Tabesch.

Een gezellig uitje voor de B-jongens selectie turnen afgelopen week bij Jump XL en daarna, met de familie erbij, pizza's bakken bij de familie Grinwis. De B-jongens, onderleiding van trainster Barbara van den Berge, zijn onlangs ook ingeschreven bij onze bevriende turnvereniging WIK in Oostvoorne. Dat betekent dat zij nu zowel in wedstrijden in district Zuid-Holland en in district Zuid mee kunnen doen. De reden is dat momenteel in district Zuid zeer onzeker is in het plannen van de wedstrijden. Om toch te zorgen dat de heren voldoende wedstrijden gaan turnen is voor deze oplossing gezorgt. De samenwerking met WIK is zeer goed zo ook is er een turnster van WIK, Floor van Reek, ingeschreven bij Delta Sport zodat zij op haar beurd wedstrijd bij de senioren 5e divisie kan doen in Zuid.

 

Ballon was de hoofdact bij kind- en oudergym

          

         

      

Iedere week een ander thema en dit keer was het bij kind- en oudergym dat de ballon centraal stond. de ballonen waren op de mooiste plaatjes in de turnhal opgehangen zodat de kinderen in beweegingsvorm met gemak, en soms moeilijk, de ballonen konden raken. Er moest natuurlijk heel wat geklommen worden om de ballon te raken en daarna ook weer al vallend met de beide beentjes op de turnvloer te landen.

 Overzicht:

Woensdag van 9.30 - 10.30 uur 1 t/m 2 jaar

Woensdag van 10.30 - 11.30 uur 3 en 4 jaar

Vrijdag 9.30 - 10.30 uur 1 t/m 2 jaar

vrijdag 10.30 - 11.30 uur 3 en 4 jaar

Bij kind- en oudergym is het mogelijk een strippenkaart te kopen. Info bij de trainers 

Zaterdag 1 december een dag genieten van de selectie's

In het ochtendprogramma presentatie A-selectie

Middagprogramma oefenwedstrijd C/B-selectie

 

Mooie archieffoto van de C/B-selectie waarschijnlijk vorig seizoen. Inmiddels nieuwe gezichten en turnsters die verschuivingen hebben gemaakt tussen de selecties. 

Wie wil er helpen op die dag?

De trainers van de C/B-selectie zoeken nog helpende handjes voor jury en andere werkzaamheden.

Meld je bij info@deltasportgym.nl 

 Programma:

In de morgen presentatie van de A-selectie dames en heren turnen

In de middag, vanaf 13.00 uur de oefenwedstrijd op vier toestellen van de C/B-selectie. Dan komen er zo'n 55 turnsters in actie.

Tussen de programma's zal er demonstraties plaats vinden van acroteams.

Het publiek is van harte welkom en mogen tegen € 2.-- per persoon mee genieten.

 

 

Zaterdag 10 november teambulding,

Trainers, commissieleden en bestuur GV Delta Sport

Plaats: Zeil & Surfcentrum Brouwersdam.

Zaterdagavond vanaf 18.00 uur komen alle trainers, commissieleden en bestuur bij elkaar op de lokatie Zeil & surfcentrum Brouwersdam. Vanaf 18.30 uur start het programma onderleiding van Gina en Joyce waarbij teambulding voorop staat. 

 

Vorig seizoen (archieffoto) was de avond een groot succes.

 

Kranten schrijven over GV Delta Sport

Verhaal in de PZC op zaterdag 28 oktober:

 

 

 

 

     Agenda

--- Zaterdag 3 november info dag voor ouders C-selectie dames turnen 13.00-14.00 uur in Laco vergaderruimte

----Dinsdag 6 november Evenementencommissie Delta Sport vergadering

--- Zaterdag 10 november 2018 bijeenkomst trainers, bestuur en commissieleden Delta Sport op Brouwersdam.

----Vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 november BOAC Open Bredase acrokampioenschappen (met deelname van 

     Delta Sport Babette/Lot, Vesa/Larissa/Yara, Laura/Melissa en Fleur/Jara, Amy/Iris.)

----Maandag 26 november TC-vergadering Delta Sport aanvang 20.00 uur in Zierikzee

--- Woensdag sinterklaas en piet(en) komen naar de turnhal

----Zaterdag 1 december turnwedstrijd in de turnhal voor 6/5/4 divisie/ acro demo en A-selectie presentatie

----Maandag 10 december bestuursvergadering Delta Sport. aanvang 19.30 uur

--- Woensdag 12 december teampresentatie Acro- wedstrijdteams in turnhal 18.45-20.15 uur

--- Zaterdag 12 januari  en zondag 13 januari 2019 OZAK (Open Zeeuwse Acro-kampioenschappen) in turnhal

--- Zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019 Distrikts dames turnwedstrijd. 

--- Vrijdag 8 februari sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland

--  Zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 districtswedstrijden Acrogym in turnhal

--- Zaterdag 1 juni pré-instap wedstrijd in turnhal. Vrije inschrijving van andere clubs

--- Zaterdag 22 juni grote afsluiting met alle leden van GV Delta Sport in Laco-Sportcentrum

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here