Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

De open lessen (gratis voor iedereen) blijven populair bij de kinderen op Schouwen-Duiveland. In de herfstvakantie kwamen 85 kinderen van 5 tot en met 16 jaar weer lekker bewegen bij het turnen, freerunnen, springen en acrogym. Deze open lessen zijn mogelijk gemaakt door Nutsfonds Zierikzee. De volgende open lessen zijn in de kerstvakantie. 

 

  

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 19 oktober 2018  nummer 182

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website        

       

 

Het was zeer mooi weer met de herfstvakantie

Zierikzee - De herfsvakantieweek in Zeeland was natuurlijk van uitzonderlijke temperaturen. Alle vakantietrainingen voor de selectiegroepen werden weer goed bezocht en zo ook de open lessen. Aanstaande week hebben onze leden op Goeree Overflakkee de herfstvakantie en hopelijk genieten jullie ook van een heerlijke week vakantie.

Vanaf maandag 22 oktober start weer het normale lesrooster in de turnhal en hal 1 van het Laco-Sportcentrum.

Vrijdag 19 oktober info-uur voor de pré-instap ouders

Trainster Sanne Tamerus geeft op vrijdag 19 oktober tussen 15.30 en 16.30 via een pouwepoint prestatie over de pré-instap. daar gaat ze de ouders bijpraten/voorlichten wat er wordt verwacht van de turn(sters) en ouders in en om de trainingen. De info-bijéénomst vind plaats in devergaderzaal Laco-Sportcentrum. De ouders worden uitgenodigt.  

 

Mooi artikel over acrogym Delta Sport in AcrogymPouwer

 

Spotlight #2: GV Delta Sport
image

Onze nieuwe club in de Spotlight is GV Delta Sport Zierikzee. De club op zich bestaat al 55 jaar (sinds 1 september 1963), maar heeft sinds twee jaar een acro-afdeling. Deze staat nu aan het begin van haar derde seizoen, en wil graag voortborduren op het succes van het vorige seizoen, toen maar liefst zeven teams de halve finales in de D/E lijn wisten te behalen en twee teams zelfs in de finale mochten schitteren.

Binnen de club zijn maar liefst 46 acro-leden actief. Er zijn drie groepen gevormd voor deze gymnasten. De hoofdtrainster Wendy Huijzen werkt nauw samen met Magda Leijten, trainster van de wedstrijdgroep 1 B. Bij GV Delta Sport zijn een aantal assistent trainers actief : Patricia Bakelaar, Romee Baart en Rachel Spelier dragen hun steentje bij om de gymnasten zo goed mogelijk voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Daarnaast krijgt de club ondersteuning van ex-topgymnast Carola Minkels in de choreografie, waar ze erg blij mee zijn.

Het is een hele hechte acro-club daar in Zierikzee. Iedereen helpt elkaar waar nodig. Dat is dan ook waar de club het meest trots op is: de sfeer voelt er heel goed, als één grote familie. Daarnaast zijn zij trots om te kunnen trainen in een optimale accommodatie : de club heeft twee vloeren tot hun beschikking wat voor de gymnasten ideaal is. Ouders en andere toeschouwers zijn altijd welkom om vanaf de tribune een training te bekijken. Dit zorgt voor een open – en daarmee veiliger – sportklimaat binnen de club.

Inmiddels wordt er hard gewerkt in de club om het korte-termijn doel van GV Delta Sport te behalen : zoveel mogelijk teams te laten doorstromen naar de Halve Finale en Finale binnen de D/E wedstrijdgroepen. Daar moeten de gymnasten dan ook zo goed mogelijk op voorbereid worden. Maar de club heeft ook een lange termijn doel : groeien naar een hoger niveau, dus ook de A, B en C lijnen binnen de club kunnen aanbieden.

En natuurlijk is het doel ook altijd dat kinderen met veel plezier en motivatie naar de trainingen blijven komen! De club doet dan ook regelmatig naast de training leuke dingen met elkaar om de teambuilding te versterken. Dit zorgt ervoor dat GV Delta Sport Zierikzee een gezellige en zeer hechte groep is en blijft. 

Ruim 85 kinderen genieten van de gratis lessen

in de turnhal van GV Delta Sport

 

Rik van Duin leg uit wat voor mooie sprongen deze groep gaat maken in de turnhal. een onderdeel van de vele groepen die werden ondersteunt door vele trainers tijdens de (gratis) open lessen afgelopen woensdag 17 oktober in de turnhal van het Laco Sportcentrum in Zierikzee. Zo'n 85 kinderen maken gebruik van deze twee keer anderhalf uur gratis lessen. De groepen werden zo als gewoonlijk in leeftijden ingedeeld en op de verschillende dishiplines gezet zoals turnen, springen, freerunnen en acrogym. 

       

 

      

De open lessen worden mogelijk gemaakt door Stichting Nutsfonds Zierikzee

 

 

 

 A-selectie bovenbouw actief op Dam-X

Europese windsurfing kampioenschappen

De A-selectie bovenbouw van GV Delta Sport was tradioneel weer actief op het jaarlijkse druk bezochte Dam-x met vele dagen allerlei activiteiten om het Europese windsurfing kampioenschappen bij onze sponsor op de Brouwersdam. Natuurlijk werd er weer een demonstratie gegeven met lichteffecten zoals ook andere activiteiten die daardoor flink in de schijnwerpers stonden.

     

In witte pakken, lichteffecten en flinke smink enz op de gezichten gaven ze voor groot publiek weer het vistitekaartje af van GV Delta Sport

 

In de vakantietraining Acro even gezamenlijke schilderij maken

Mooi plaatje van de aanwezige acrogymnasten tijdens de vakantietraining in de turnhal van GV Delta Sport. Tevens werd deze actie ook gebruikt als onderdeel lesgeven door de hoofdtrainster Wendy Huyzen die momenteel haar studie van de Acro-licentie aan het afronden is. Zondag 21 april ga Huyzen weer met teams naar Bredagym waar ook weer een stage opdracht vervuld moet worden.

De Grote Clubactie is volop in actie

Kopen jullie ook loten bij onze leden.....

Wij hebben het al gedaan....

Volgende week maken we de tussenstand bekent

 

 

Dit jaar doet  GV Delta Sport weer mee met de Grote Clubactie.

Vanaf zaterdag 15 september zijn onze leden er mee bezig om de deuren van buren, familie en vrienden langs te gaan om loten te verkopen.

Door de verkoop van loten halen jullie geld op voor GV Delta Sport.

Het geld dat we ophalen met de grote clubactie gebruiken we voor de aanschaf van toestellen of andere materialen of voor de organisatie van activiteiten binnen onze club.

De loten (boekjes) zijn nog steeds te verkrijgen in de turnhal.

De beste  drie lotenverkoopers worden door de vereniging beloond met een waardebon van € 50.--. Dus doe jullie best.

Plezier en succes.

Pieternel en Gina

 

 

 Super Lot

Dit jaar is er het Super Lot bij G.V. Delta Sport, speciaal voor onze zakelijke relaties en sponsoren.

Het Super lot verkopen we voor € 150,-. Hiervan gaat € 120,- (80 %) naar de clubkas.

 

Voordelen voor de Superlotkoper: 

– De koper van het Super Lot ontvangt 50 loten en maakt dus 50 keer kans op Grote Clubactie prijzen uit de loterij.

– De koper kan deze loten ook weggeven aan personeel, relaties of aan klanten. Hierdoor kunnen zij ook deelnemen aan de Grote Clubactie, een win-win situatie.

– De koper kan bij G.V. Delta Sport publiciteit krijgen voor zijn bedrijf op onze website, nieuwsbrief en facebook. 

 

Voordelen voor de club: 

– Superloten zijn bij uitstek geschikt als mini-sponsoring

– We betrekken de (jong)volwassen leden bij de vereniging. Iedereen helpt mee!

– Met de verkoop van Superloten maakt de club kans op het Grote Clubfeest (t.w.v. €5000,- ).

 

De C-selectie turnen organiseert een info-uur

Zaterdag 3 november in Laco-Sportcentrum

13.00-14.00 uur met pouwerpoint presentatie

 

 De C-selectie dames turnen bestaat momenteel uit 32 turnsters. Deze trainen in twee verschillende groepen op donderdag en zaterdag. De trainers hebben het natuurlijk razend druk met zoveel enthoesiaste turnsters. Onder leiding van hoofdtrainster Charlotte van Gils wordt er op zaterdag 3 november in Laco-Sportcentrum een info-uur gehouden voor de ouders.

Alle ouders worden uitgenodigt. Maar noteer alvast in je agenda. 

 

Steeds meer teams melden zich aan voor de OZAK

 Momenteel hebben er al 74 teams ingeschreven

Op zaterdag 12 en zondag 13 januari 2019 in het Laco Sportcentrum is het de derde keer dat OZAK wordt georganiseerd door GV Delta Sport. De open Zeeuwse Acro Kampioenschappen met voor het eerst twee dagen en de categorieën ABCDE. Tot de beschikking een echte turnvloer Jansen&Fritsen. Een ruime warming-up ruimte met een vloer van 12x12 meter en diverse acromaterialen.

Voldoende kleedruimtes

De inschrijving is nog steeds open

info: info@deltasportgym.nl     en  ozak@deltasportgym.nl

GV Delta Sport                                                              

Bezoekadres:
Laco Sportcentrum Schouwen-Duiveland
Lange Blokweg 27a                                                                          

4301 NW Zierikzee

tel. 06-30521717                                                                       

ozak@deltasportgym.nl                                                                                 

Betreft: Uitnodiging 3e OZAK A/B/C/D/E/instap-niveau

Beste trainers,

Op zaterdag 12 en zondag 13 januari 2019 houdt GV Delta Sport Zierikzee voor het 3e  jaar oprij het Open Acro Delta Sport toernooi/ Zeeuwse kampioenschappen A/B/C/D/E/instap-niveau.

Met dit toernooi willen we de saamhorigheid met de verenigingen vergroten en de acro sport promoten.

Graag nodigen wij  de Acro gymnasten van uw vereniging uit om deel te nemen aan deze wedstrijd.

De wedstrijden worden gehouden in onze turnhal in het Laco Sportcentrum Schouwen-Duiveland te Zierikzee

Entreeprijzen:  t/m 12 jaar: € 1,50 – vanaf 13 jaar € 3,50.

Het is verplicht om bij aanmelding ook juryleden te leveren. Zowel bij deelname ABC als bij deelname DE-niveau minimaal 1 jurylid.

De aanmeldingen graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk voor maandag 19 november 2018 opsturen naar: ozak@deltasportgym.nl 

De inschrijving wordt pas geldig zodra het inschrijfgeld van € 13,50 per deelnemer is bijgeschreven o.v.v. OZAK en de naam van de vereniging. Het rekening nr. is NL83RABO0150102666
Met vriendelijke groet,

Namens GV Delta Sport  Zierikzee, Wedstrijdcommissie OZAK, Wendy Huijzen  

Vrijdag 8 februari sportverkiezing in Laco-Sportcentrum

Op vrijdag 8 februari 2019 staat de sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland weer op het programma. In het sportcafé zal dan in de avonduren de sportmna/vrouw, aanmoedigingsprijs, sportploeg en penning van verdienste worden uitgreikt door de wethouder van sportzaken Daniël Joppe. Tevens zal er weer een gastspreker zijn en filmpjes van de genomineerden.

Wij wensen Fabiënne Ramondt veel beterschap

 

Donderdag 18 oktober tijdens een logeerpartijtje brak turnster Fabiënne Ramondt op de thuis trampoline haar voet. Na de eerste hulp in Zierikzee kreeg Fabiënne al snel een gipsvoet in het ziekenhuis in Goes. Fabiënne is al zeer lang turnster bij de C-selectie en sinds vorig jaar ook acrogymnast in een trio. Helaas zal Fabiënne zes weken nodig hebben om te genezen. Wij,van GV Delta Sport, wensen Fabiënne zeer veel beterschap en hopelijk kom je snel weer in je tweede huis, turnhal, trainen. 

    Agenda

--- Vrijdag 19 oktober infomiddag voor de pré-selectie 15.30-16.30 uur in laco vergaderruimte

--- Zaterdag 27 oktober opleiding freerun niveau 2 KNGU in Zierikzee

--- Maandag 29 oktober Bestuursvergadering Delta Sport

--- Maandag 29 oktober Wedstrijdcommissie Delta Sport vergadering

--- Woensdag 31 okober OZAK-vergadering 20.00 uur in Laco

--- Zaterdag 3 november info dag voor ouders C-selectie dames turnen 13.00-14.00 uur in Laco vergaderruimte

----Dinsdag 6 november Evenementencommissie Delta Sport vergadering

--- Zaterdag 10 november 2018 bijeenkomst trainers, bestuur en commissieleden Delta Sport op Brouwersdam.

----Vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 november BOAC Open Bredase acrokampioenschappen (met deelname van 

     Delta Sport Babette/Lot, Vesa/Larissa/Yara, Laura/Melissa en Fleur/Jara, Amy/Iris.)

----Zaterdag 1 december turnwedstrijd in de turnhal voor 6/5/4 divisie/ acro demo en A-selectie presentatie

--- Zaterdag 12 januari  en zondag 13 januari 2019 OZAK (Open Zeeuwse Acro-kampioenschappen) in turnhal

--- Zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019 Distrikts dames turnwedstrijd. 

--- Vrijdag 8 februari sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland

--  Zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 districtswedstrijden Acrogym in turnhal

--- Zaterdag 22 juni grote afsluiting met alle leden van GV Delta Sport in Laco-Sportcentrum

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.    

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here