Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

 

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen zit er al weer op voor aantal turners van GV Delta Sport. In Rozenburg kwamen ze uit bij springwedstrijden en brachten gelijk 3 medailles mee naar huis. Lees in de nieuwsbrief het verdere resultaat en wat er allemaal afgelopen week gebeurde bij de club. Lees ook wat er allemaal nog aankomt.....  

 

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 21 september 2018  nummer 179

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website        

       

 

Jury vakantiefoto's beoordelen is gestart

Wij wensen de jury, die moet beoordelen wat de mooiste drie vakantiefoto's zijn van de ruim honderd ingestuurde kiekjes, heel veel succes. Geen makkelijke taak gezien ze haast allemaal even mooi zijn en achter elke foto een vakantie verhaal zit. We wachten met spanning op de uitslag. 

 

Dustin Erades en Niels Grinwis goud bij springen

Tygo verbrugge pakt zilveren medaille in Rozenburg

 

Dustin Erades won de springwedstrijd op de Airtrack

In de eerste wedstrijdspringronde in Rozenburg heeft Dustin Erades van GV Delta Sport een eerste plaats behaald op het onderdeel Airtrack. Onderleiding van trainster Barbara van den Berge kwam Tabesh Gerami, Silas Hulsken en Jack te Hove ook uit op de mini-trampoline,en kast minitrampoline. Ondanks de mooie sprongen vielen deze Delta Sport turners net niet in de prijzen.

 

Jack te Hove,Silas Hulsken, Tabesch gerami en Dustin Erades in de sporthal in Rozenburg

 

Niels Grinwis ontvangt de gouden medaille als winnaar op de mini-trampoline.

In het middagprogramma behaald Niels Grinwis een eerste plaats op de mini-trampoline en Tygo Verbrugge veroverde een zilveren medaille op de airtrack-oefeningen. Levi Ommering en Bart Haspels vielen op de onderdelen mini-trampoline, kast-minitrampoline en pegusus-minitrampoline net buiten de prijzen in het Zuid-Holandse Rozenburg.

 

Tygo Verbrugge behaalde een tweede plaats op de airtrack 

 

 Acro-kamp in Den Bommel was een succes

Den Bommel/Zierikzee - het begon allemaal vrijdagavond in het Laco-Sportcentrum met een vrijdagavond training in hal 1. Het was verzamelen in het sportcafé en in stoet met ruim dertig acrogymnasten en leiding naar Den Bommel. Daar stond de gastvrij familie Bakelaar klaar om iedereen te ontvangen. Zwembad, turn/acro materiaal, slaapzaal, eten en iedereen was gezellig en blij. Volgende dag een fotoreportage en een soort fototocht door Den Bommel waarna een BBQ volgden en een koffietafel voor de ouders die iedereen weer (vermoeid) terug bracht naar eigen huis. Lees in gedichtvorm het kampweekend wat Toos Huyzen bedacht... 

 

 

Gedicht acrokamp 

Het kamp is nu bijna afgelopen. Oh wat hebben we genoten. Gister hebben we heel hard  getraind. En niemand heeft er geweend. Romee gaf Lot ineens een andere naam. Dus het is Toos voortaan. Daarna in kolonne naar den Bommel. Daar was het gelijk een hoop gerommel en gestommel. De luchtbedden waren al opgepompt. Dit scheelde gelijk een hoop rompslomp. Dat marjolien graag deurklinken vasthoudt.  Dat hebben wij met zn allen wel gescout. Na de rondleiding mochten ook de mini’s nog even spelen. Voordat we begonnen aan de slaaprituelen. Nog even met een chippie en limonade tot rust komen. Om dan lekker in je bedje te gaan dromen. De partners hebben de kleintjes naar bed gebracht. Dat heeft weer heel wat te weeg gebracht. Toen kwam er plots een kat door het kattenluik. Patricia het gat dichtgemaakt, toen was het weer puik. De middengroep (junioren) mochten nog even you tupe  acro filmpjes bekijken. Om te laten zien wat wij ook in de toekomst willen gaan bereiken. Ook hebben we nog fotos laten zien van hoe we twee jaar geleden zijn begonnen. Ondertussen hebben we al heel wat medailles gewonnen. De laatste groep heeft nog even lekker gezeten. Want ook zij waren versleten.

 

Vannacht waren we ineens Patricia kwijt. Maar wat deed die leuke meid. Die ging lekker warm slapen. Zonder al die drukke leiding apen. Ze kon niet tegen al die pratende en snurkende meiden. Vandaar dat ze zich van de groep heeft gescheiden. Maar Romee en Babette zaten met een lek luchtbed. Hadden na het zien van Patricia in de kantine ook dolle pret. Daar lag Patricia dan op eens wat een schrik. Maat later dikke mik. De volgende morgen waren de jongste alweer vroeg wakker. Behalve Sam, Kayley en Saphira lagen verstop onder hun slaapzakken. Het leek net of ze er niet meer waren. We zagen zelfs geen haren. De oudste wilde nog slapen. Maar dat was lastig met al die jonge knapen. Ook Wendy werd wakker met veel geblaat. Nu weten wij hoe het bij de fam. Huijzen er aan toe gaat. Op zaterdagmorgen beginnen wij normaal met goedemorgen. Maar Wendy uitte heel wat andere zorgen.  Na wat kletsen was iedereen goed wakker. Want  iedereen moest naar de kapper.  Ook viel de make up goed in de smaak. Met de lippenstift, mascara en make up was het goed raak. 

Daarna gezellig met zn allen ontbeten. Met de heerlijke aardbeien van de Fam de Ronde, niet te vergeten. Om 09.00 uur zijn de twee ukkies aangekomen. Daar waren Britt en Annegreet heel erg mee ingenomen. Iedereen had zin om naar het strand te gaan. Daar hebben we de warming up  rustig aangedaan. Elk team kon aan de slag met deeltjes. Er kwamen weer heel wat acrotafereeltjes. Loes ging omhoog en kwam plots anders naar benee. Daar zaten Fabienne en Eva wel heel erg mee. Naar de dokter met Patricia en oma Toos. Dat duurde wel een hele poos. Even later kwam ze weer terug op het kamp.  En gelukkig was er helemaal geen ramp. Samen met je team beslissen welke deeltjes jullie voor de fotos  willen. 

Dat ging zonder meningsverschillen. De fotograaf was ondertussen aangekomen. En had al snel hele mooie deeltjes waargenomen. Ze was zeker ook heel erg onder de indruk. En heeft van alle teams pracht foto’s stuk voor stuk. Tussen de middag heerlijk broodje worst. Dat is nog eens lekkere korst. .Na de  lunch deden we een tocht. Waar heel den bommel werd doorzocht. Ze moesten verschillende foto’s maken. En ze moesten proeven of de gevraagde banaan wel zou smaken. Een banaan opeten zonder handen. Dat is lastig zonder slagtanden. Na deze tocht even lekker vrij spelen. Ze hoefden zich niet te vervelen. Turnen, dansen en lekker zwemmen. Daar waren ze niet door te temmen. Als afsluiting een heerlijke bbq. We willen nu afsluiten met enkele gedichtjes. 

Het groepje van yvonne (vesa, chayenne, kayleigh, yvonne en ilse)

Lieve Magda en Wendy. Jullie zitten als de begeleiding er bovenop. Daarom vinden wij jullie helemaal top. Jullie begeleiden ons heel erg goed. Dat geeft ons heel veel moed. Over een paar maanden hebben we de wedstrijden. En daar kunnen jullie ons weer in begeleiden. Daar gaan we weer ons best voor doen. Daarom krijgen jullie van ons een dikke zoen.

Groepje Angela (Femmie, Amy, Melissa en Faya) 

Lieve Wendy en Magda.  Dit is een geweldig gedicht over jullie twee.  Dus luister maar eens goed mee. We beginnen bij onze lieve Wendy, Heel simpel, ze houdt gewoon van candy. Dan is nu Magda aan de beurt.  Wij vinden heus niet dat ze zeurt. Dit gedichtje is nu klaar, Wij gaan terug naar familie Bakelaar

 

De Grote Clubactie is gestart....

Kopen jullie ook loten bij onze leden.....

Wij hebben het al gedaan....

 

 

Dit jaar doet  GV Delta Sport weer mee met de Grote Clubactie.

Vanaf zaterdag 15 september zijn onze leden er mee bezig om de deuren van buren, familie en vrienden langs te gaan om loten te verkopen.

Door de verkoop van loten halen jullie geld op voor GV Delta Sport.

Het geld dat we ophalen met de grote clubactie gebruiken we voor de aanschaf van toestellen of andere materialen of voor de organisatie van activiteiten binnen onze club.

De loten (boekjes) zijn nog steeds te verkrijgen in de turnhal.

De beste  drie lotenverkoopers worden door de vereniging beloond met een waardebon van € 50.--. Dus doe jullie best.

Plezier en succes.

Pieternel en Gina

 

Voor de Talententest was weer een mooie opkomst

Zierikzee- De talententest voor jongens en meisjes van 5/6 en 7 jaar in de turnhal zorgde voor een mooie opkomst van 20 kinderen. Uit private regels konden we helaas nog geen foto maken en daarom een foto met onze bekende turnsters. De trainers waren enthoesiast en zagen wel degelijk talenten voor een proeftraining in één van de selecties. de turnster(s) worden benaderd waar en wat zij het beste kunnen doen bij GV Delta Sport.

 

 

                             

Tijdens de Nationale Sportweek gaan we met zijn allen lekker sporten en bewegen. Van 15 tot en met 29 september 2018 zetten duizenden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open. Een perfecte kans om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen en samen sportplezier te beleven! En natuurlijk doet ook dit jaar G.V. Delta Sport weer mee aan de Nationale Sportweek.
 
De komende 2 weken worden de volgende lessen open gesteld voor alle kinderen:
 
maandag: 9.15-10.45 BodyGymFit & 19.30 - 21.00 freerunnen
dinsdag: 19.00 - 21.00 freerunnen
woensdag: 9.30 - 11.30 ouder- & kindgym & 13.00 - 14.30 recreatie
donderdag: 16.00 - 20.00 recreatielessen & 20.00 - 21.30 vrij turnen
vrijdag: 9.30 - 11.30 ouder- & kindgym & 14.30 - 16.00 recreatie & 19.00 - 21.00 springgroepen
zaterdag: 11.00 - 13.00 Acro 2
 
Deze lessen worden door SMWO (de organisatie van de NSW) gepromoot op social media en natuurlijk zullen wij ook op social media het een en ander promoten.
Dit jaar is er geen opening van de Nationale Sportweek in Zierikzee, maar wel een afsluiting van de Nationale Sportweek.
Deze vind plaats op zaterdag 29 september van 10.00 - 15.00 in Laco.
Zoals je kunt zien kunnen alleen de kinderen een les volgen in de acro 2 groep.
Wij geven dit jaar dus geen demonstraties of turn/freerun clinics tijdens de afsluiting i.v.m. de ruimte en trainers te kort voor de clinics (hal 1 - voor Acro, B en C selectie, hal 2 - voor trainerscursus freerunning, turnhal - Acro, A B en C selectie).
Maar de kinderen kunnen deze 2 weken natuurlijk al clinics en lessen volgen bij ons!
Verder gaan we ook niet promoten om vanaf de tribune te komen kijken i.v.m. concentratie, kans op blessures, niet optimaal kunnen trainen etc.
 
Er zal waarschijnlijk een info DS stand voor de ingang van de tribune komen te staan, zodat mensen toch via de glazen wanden kunnen kijken en een folder mee kunnen nemen. Zo proberen we de tribune af te schermen, zodat we in alle rust kunnen trainen.
 
 
SMWO Welzijn Schouwen-Duiveland is een brede welzijnsorganisatie, die diensten biedt op het gebied van welzijn, sport en maatschappelijk werk.
www.smwosd.nl

 

Informatie bijeenkomsten B-selectie turnen en Acrogym

Veel informatie op voorbereiding wedstrijdseizoen

Afgelopen week waren er twee bijeenkomsten voor ouders/verzorgers van de B-selectie turnen dames en de selectie acrogym. Maandag (17 sept.) gaf hoofdtrainster Babette Verkerke een mooie pouwerpoint presentatie en woensdag (19 sept.) deed Magda Leijten namens de trainersstaf van de Acrogym selectie een presentatie over het komende seizoen van de acrogym. Veel werd gesproken over de manier van trainingen, wedstrijden, verzorging, kleding en natuurlijk wat er verwacht wordt van de turnsters/acrogymnasten. de bijeenkomsten werden goed bezocht.

Binnenkort komt er ook een informatieavond voor de C-selectieturnen dames, herenturnen en A-selectie dames turnen.

 

Wil jij ook jury worden voor GV Delta Sport

Je kan nu nog aanmelden voor Acrogym jury

Meld je aan voor deze cursus zodat wij als Delta Sport voldoende jury kunnen leveren. Delta Sport betaald de cursuskosten en indien nodig de reiskosten. Meld je aan via info@deltasportgym.nl

 

Kom jij ook!!!!!!!

 

Turnen dames: Inmiddel zijn er een aantal gestart van Delta Sport 

Acrogym: Inmiddels heeft Delta Sport vijf personen van Delta Sport ingeschreven 

Een jurycursus acrogym staat op de rol om waarschijnlijk in Zierikzee gehouden te worden en dan niveau 2. Dus de eerste stappen voor een jurybrevet in de acrogym. De geplande dagen zijn op zaterdag 27 oktober, zaterdag 10 november en zaterdag 24 november. Aanvangstijd is om 0.930 uur

Freeruncursus voor trainers: Inmiddels is deze gestart in het laco-Sportcentrum met vijf trainers van Delta Sport en trainers uit Wemeldinge

Een trainersopleiding voor freerunners wordt op zaterdag 1 september, 29 september en 27 oktober in het Laco-Sportcentrum gehouden. De tijd is 10.00 tot 14.30 uur. 

De evenementencommissie gestart met de voorbereiding grote uitvoering....

Noteer alvast in je agenda: zaterdag 22 juni 

De datum is definitief. Zaterdag 22 juni 2018 de grote afsluitings voorstelling van alle leden van GV Delta Sport. Ook het thema is al bekent en de locatie zal dit keer niet in de turnhal zijn maar in de grote sporthal van Laco-Sportcentrum. Door steeds grotere groepen en meer publiek is het noodzakelijk om de uitvoering in een grotere ruimte te organiseren. 

Wil je ook recreatief turnen in één van onze turngroepen...

 

Inmiddels zijn er op verschillende dagen lessen voor het recreatief turnen in de turnhal van GV Delta Sport. Dat betekent anderhalf uur turnen op alle turntoestellen. Geen wedstrijdverplichtingen en mogelijk de opstap naar één van de selectiegroepen van de club.

Een overzicht:

Maandag 15.45 - 17.15 uur vanaf 6 jaar. (Deze les is vol en heeft een wachtlijst)

Woensdag 13.00 - 14.30 uur vanaf 4 jaar tot 12 jaar. (leeftijden worden ingedeeld)

Donderdag 16.00 - 17.00 uur vanaf 4 tot en met 6 jaar

Donderdag 17.00 - 18.30 uur vanaf 6 tot en met 10 jaar (deze les is bijna vol)

Donderdag 18.30 - 20.00 uur vanaf 10 jaar en ouder

Vrijdag 14.30 - 16.00 uur vanaf 6 jaar

Op maandag na zijn op alle lessen nog plaats maar hou rekening er mee dat sommige ook snel vollopen.

 

Nieuwe recreatiegroep turnen is gestart op woensdagmiddag om 13.00 uur tot 14.30 uur

 

 

Door verschuivingen van trainersgroep (selectie) is er op woensdagmiddag tussen 13.00-14.30 uur ruimte gekomen om een nieuwe recreatieve turngroep vanaf 4 jaar en ouder te starten.  

  Agenda

--- Zaterdag 29 september fjoertour in Renesse met optreden A-selectie turnsters in route.

----Zaterdag 29 september opleiding freerun niveau 2 KNGU in Zierikzee

--- Zaterdag 29 september Nationale sportweek in en rond Laco

--- Zaterdag 27 oktober opleiding freerun niveau 2 KNGU in Zierikzee

--- Zaterdag 10 november 2018 bijeenkomst trainers, bestuur en commissieleden Delta Sport op Brouwersdam.

----Zaterdag 17 en zondag 18 november kampweekend voor de A-selectie.Locatie Brouwersdam (onder voorbehoud) 

----Vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 november BOAC Open Bredase acrokampioenschappen) met deelname van 

     Delta Sport Babette/Lot, Vesa/Larissa/Yara, Laura/Melissa en Fleur/Jara.

----Zaterdag 1 december turnwedstrijd in de turnhal voor 6/5/4 divisie

--- Zaterdag 12 januari  en zondag 13 januari 2019 OZAK (Open Zeeuwse Acro-kampioenschappen) in turnhal

--- Zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019 Distrikts dames turnwedstrijd. 

--  Zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 districtswedstrijden Acrogym in turnhal

--- Zaterdag 22 juni grote afsluiting met alle leden van GV delta Sport in Laco-Sportcentrum

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.    

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here