Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

Floor Raats, Joni Nobels en Senna Poortvliet waren afgelopen week op turnkamp in Arnhem. De drie turnsters van de A-selectie namen deel aan dit voortreffelijke initiatief van de Cios in Arnhem. Wij doen een kleine fotoreportage van deze drie meiden die uit kapelle, Achthuizen en Zierikzee komen. De nieuwsbrief vertelt ook de succesen van de open lessen en vooral de vakantiefoto's want er komen nog steeds foto's binnen en de teller staat nu al op zo'n tachtig vakantie kiekjes. 

 

  

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 17augustus 2018  nummer 174

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website        

       

 

Zomervakantie is weer voorbij.....

Maandag 20 augustus start het officiele lesrooster 2018/2019

 

Zes weken zomervakantie gaat natuurlijk snel maar Delta Sport lag slechts twee weken stil. De open lessen waren weer succesvol. De drie open lessen bij turnen, freerunnen, springen en acrogym zorgden in totaal voor 200 kinderen en bij de open lessen op vrijdag bij kind- en oudergym (1-4 jaar) bereikte de teller 125 kindjes. De vakantietrainingen waren redelijk bezet en vanaf maandag start het officile lesrooster weer van Delta Sport. Alleen onze leden van Goeree-Overflakkee hebben nog een week vakantie.

Kijk voor het lesrooster op www.deltasportgym.nl 

Trainer Harry Stapel aan de slag met de A-selectie turngroep

Dinsdag 21 augustus kennismaking met ouders 

GV Delta Sport heeft een Nieuwe trainer voor de A-selectie en ondersteuning binnen de andere selectiegroepen. Harry Stapel, nu nog woonachtig in Amersfoort, is per 1 augustus fulltime in dienst gekomen bij Delta Sport met als taak hoofdtrainer A-selectie turnen dames maar ook als ondersteuning voor de overige selecties. De bedoeling is dat Harry weer gaat wonen in Zeeland zodra de mogelijkheid daar voorkomt. Inmiddels hebben al velen Harry aan het werk gezien in de vakantietrainingen. 

Dinsdag 21 augustus 20.00 uur vergaderruimte Laco (1e verdieping)

Dinsdag 21 augustus zijn alle ouders van de A-selectie turnen dames en heren uitgenodigt voor kennismaking met Harry. Tevens zal hij daar toelichting geven op zijn werkwijze. Ook zal op deze bijeenkomst een aantal visie standpunten van Delta Sport bestuur worden toegelicht zoals calamiteiten binnen Laco en vrijwilligerswerk. Wij wijzen er op dat zeer noodzakelijk alle ouders aanwezig moeten zijn.

Binnenkort komen er ook datums voor bijeenkomsten voor de B-selectie en C-selectie dames turnen, B-selectie jongens en Acro-selecties.

 

Nieuw huishoudelijk reglement Delta Sport 

Voortvloeiend uit de visieplannen van het bestuur Delta Sport is afgelopen week het nieuwe huishoudelijk reglement gepubliceerd op de website van www.deltasportgym.nl.

Deze is te lezen op de linkerkant eind van de kolom.

Het huishoudelijk reglement is niet alleen voor leden maar ook trainers en bestuurders van de club. Een zorgvuldig document dat door het bestuur is samengesteld waarin regels gebruik van turnhal en Laco-Sportcemtrum staan, veiligsportklimaat, calamiteiten in sportcomplex en vooral ook de dagelijkse dingen waar zowel leden, trainers, bestuurders maar ook ouders en toeschouwers aan zich dien te houden.

Ontwerp van nieuwe inschrijvings formulieren enz...

In de turnhal zijn nieuwe inschrijvingsformulieren met daarin compact het inschrijvingsformulier, lijst voor automatische incasso contributie, contributielijst, AVG-formulier en huishoudelijk reglement. Ook daarin vermeld de contactpersoon van vertrouwenspersoon bij GV Delta Sport

 

Tot 25 augustus kan je nog insturen

 info@deltasportgym.nl

De vakantietijd is weer afgelopen. We hebben heelveel foto's onder deze rubriek van de mooiste vakantiefoto binnen gekregen. Heb je nog mooie vakantiefoto, stuur deze dan nu nog naar info@deltasportgym.nl    We nemen nog één week de foto's in en dan sturen we ze door naar de jury. Die gaat alle foto's bekijken en die maken dan een top vijf van de mooiste foto's. De instuurtijd is tot zaterdag 25 augustus 2018.

 Melissa Dooge uit de B selectie. Deze foto is gemaakt in Frankrijk gebied de Drôme de rivier de Galaure ... 

      

 Twee foto's op het strand van Loes en Jard Bentlage

     

Foto 1;Merel de Glopper een foto genomen bij de Burcht van Logne (Vieuxville in de Ardennen) 

Foto 2: Xin da van der Wekken in het Zeeuwse landschap.

  

Xin Da van der Wekken stuurde nog twee mooie foto's in.

 

Floor Raats uit de A-selectie toonteen mooie turnstand gemaakt op Elba, Italië

   

Floor Raats bij avond op Elba in Italy.  Kayley van den Hoek in Kroatië. 

 

Vanuit Kroatië van Kayley van den Hoek.  Tessa Roggeband bij zonsondergang

  

Twee van de vijf ingezonden foto's van Fabienne Ramondt 

 

Nikki Vrijland in Zweden

     

Foto 1; Féline Hanse bij het pandaverblijf in Rhenen.
Foto 2: Vakantiefoto in Drente met buitenkunst Maud Brockhus, Loes Bentlage en Lot van de Ende

   

Stan de Looze stuurde twaalf foto's in waarvan wij er drie publiceren

  

Tygo Verbrugge met twee foto's bij  de vuurtoren van Texel is onze nummer en strandhuisjes. 

 
Loes Bentlage in Amsterdam en Romany Hanse uit Jelsum in Friesland
 
  
   
 
Vakantiefoto’s uit Zuid-Frankrijk/Argelès-Sur-Mer van de familie Klink met Kristel Klink, C-selectie, Rosanne Klink, Pré-selectie, Ineke Klink, BodyGymFit-turngroep
 
 

Chris Leenheer aan het strand bij Westenschouwen. 

In de volgende nieuwsbrief publiceren we nog meer vakantiefoto's 

 

Veel plezier open les kind- en oudergym op 10 augustus

Zo'n veertig kinderen en veel ouders maak het een succes

  

De tweede open les voor kind- en oudergym zorgde opnieuw voor veel belangstelling. Zo'n veertig kinderen tussen de 1 en 4 jaar kwamen afgelopen vrijdag 10 augustus naar de turnhal van GV Delta Sport in het Laco Sportcentrum in Zierikzee. Het was gezellig druk met veertig kinderen en veel ouders en familieleden. De turnhal was ideaal geschikt om deze grote groep kinderen lekker te laten bewegen. Van trampolines tot tunnels en bruggetjes, zachte landingen, lekker spelen en vooral de valkuil met zeer veel zachte blokken was het veel genieten......Vrijdag 17 augustus is het de laatste open les van de vakantie tussen 9.30-10.30 en daarna vanaf woensdag 22 en vrijdag 24 augustus start het kind- en oudergym volgens lesrooster. Ook wordt weer begonnen met het nijntje beweegdiploma.                            

     

De turnhal bied zeer veel mogelijkheden voor kind- en oudergym......

Harmonicamatten nu compleet voor hal 1

Vooral Acro en warming-up voor diverse groepen

 

GV Delta Sport heeft de afgelopen jaar geinvesteerd in de aanschaf van de harmonicamatten. Zachte matten die uitgeklapt kunnen worden tot een vloer van 12x12 meter. Met de groei van de club huren wij naast de turnhal ook al andere locatie binnen Laco-Sportcentrum en juist daarvoor is de zes delige matten aangekocht bij Eurogym. Vooral de acrogroepen trainen hierop maar ook andere groepen kunnen dsaar vooral warming-up doen en zo met wat verschuivingen de turnhal wat ontlasten. Afgelopen week kwamen de laatste vier delen en is er inmiddels al op de totale vloer getraind. Laco-medewerkers hebben er voor gezorgd dat we de matten zodanig op kunnen bergen (op twee karren) dat ze makkelijk versleepbaar zijn en snel uitgeklapt kunnen worden.

        

De laatse vier delen werden afgelopen week geleverd en team van Delta Sport heeft ruimte gekregen in één van de bergruimtes.

 

Turnkampen ook voor Delta Sport-leden

 

Joni Nobels, Floor Raats en Senna Poortvliet hebben enorm genoten op het turnkamp in Arnhem. De drie turnsters van de A-selectie hebben natuurlijk niet alleen steeds lekker geturnd maar ook spelvormen, plezier en gezamenlijk met de grote groep opgetrokken.  

              

De drie turnsters van GV Delta Sport waren zeer actief tijdens de turnkampweek in Arnhem 

 

Laatste open les voor turnen, freerunnen, springen en acro van de zomervakantie

Opnieuw weer ruim vijftig kinderen die komen sporten in de turnhal

De laatste open les van de zomervakantie in de turnhal bracht opnieuw ruim 50 kinderen in beweging. Opvallend is dat er steeds veel verschillende kinderen lekker komen bewegen onder leiding van de trainsters van Delta sport. In totaal hebben in de drie open lessen bij turnen, freerunnen, acrogym en spring zo'n 200 kinderen deel genomen. Ondanks de zomerse temperaturen en vele activiteiten op het Schouwen-Duiveland is bewezen dat Delta Sport bij de open lessen een goede dienst bewijst aan de kinderen die graag in de vakantie willen sporten.

        

        

Het plezier en bewegen was goed in balans bij de open lessen van GV Delta Sport 

 

Stichting Nutsfonds Zierikzee ondersteunt de open lessen van GV Delta Sport

   

Dankzij een mooie bijdrage van Stichting Nutsfonds Zierikzee maak het mogelijk dat GV Delta Sport open lessen kan verzorgen voor kinderen in de vakantie. Kinderen die graag willen sporten in de vakantie kunnen daardoor gratis meedoen. Natuurlijk hangt er voor Delta Sport een prijskaartje aan vast voor de turnhal en trainsters maar dankzij deze bijdrage van Stichting Nutsfonds Zierikzee hebben we veel kinderen blij kunnen maken.

 

Acrogymnasten maken een kamp in voorbereiding wedstrijdseizoen

 

Binnenkort komen we met de invulling van het acrogymnasten kamp in Den Bommel. Acro-leden kunnen alvast noteren dat op vrijdag 14 september in hal 1 van Laco-Sportcentrum wordt getraind van 18.00- tot 20.00 uur en dan wordt er gezamenlijk afgereisd naar Den Bommel waar het programma start tot einde zaterdag 15 september.

                    

 Agenda  

--- Maandag 20 augustus start gewoon lesrooster in turnhal.

--- Dinsdag 21 augustus ouder info avond voor de A-selectie jongens en meisjes. Aanvang 20.00 uur in Laco vergaderruimte

--- Dinsdag 28 augustus bestuursvergadering GV Delta Sport. Aanvang 19.30 uur

--  Zaterdag 1 september opleiding freerun niveau 2 KNGU in Zierikze

----Vrijdag 14 en zaterdag 15 september team-bulding acrokamp in Den Bommel

----Zaterdag 29 september opleiding freerun niveau 2 KNGU in Zierikzee

--- Zaterdag 29 september Nationale sportweek in en rond Laco

--- Zaterdag 27 oktober opleiding freerun niveau 2 KNGU in Zierikzee

--- Zaterdag 10 november 2018 bijeenkomst trainers, bestuur en commissieleden Delta Sport op Brouwersdam.

--- Zaterdag 12 januari  en zondag 13 januari 2019 OZAK (Open Zeeuwse Acro-kampioenschappen) in turnhal

--- Zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019 Distrikts dames turnwedstrijd. 

--  Zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 districtswedstrijden Acrogym in turnhal

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.     

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here.