Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

Geschiedenis bij GV Delta Sport is van alle tijd. Een club die op 1 september 2018 precies vijfenvijftig jaar oud is. Maar trainer Julian Ringelberg gaf zelf al zeer veel jaren training bij deze mooie club maar is nu helaas gestopt om ruimte te geven binnen zijn gezin met vier kinderen. Terug kijken in de geschiedenis dat deden een groep trainers die al vele jaren met hem samenwerkte in mooi samengestelde boek die hij van GV Delta Sport kreeg. Het was echt spannend terug kijken in de tijd........

  

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 20 juli 2018  nummer 170

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website        

       

 

 Stuur je vakantiefoto naar info@deltasportgym.nl

De vakantietijd is weer aangebroken en ook dit jaar hebben we weer de rubriek mooiste vakantiefoto. Ga je naar het buitenland, blijf je in Nederland of blijf je thuis. Maak je mooieste vakantiefoto en stuur deze naar info@deltasportgym.nl  Een jury gaat alle foto's bekijken en wij maken dan een top vijf van de mooiste foto's. Je kan het zo gek niet maken maar wij publiceren ze allemaal in de nieuwsbrief. En als het nieuwe seizoen weer start hebben wij vijf prijzen voor de mooiste foto. De instuurtijd is tot zaterdag 18 augustus 2018.

 

Ook de A-selectie dames turnen nemen afscheid van Julian Ringelberg

Voorlopig de laatste afscheid van een trainer die ruim 10 jaar actief was bij GV Delta Sport. Julian Ringelberg stopt voorlopig met training geven omdat zijn gezin (vier jonge kinderen) de trainer als papa hard nodig hebben. ,,Soms zag ik mijn kinderen een aantal dagen niet en dat is natuurlijk nooit goed. Ik wil ze ook weleens op bed leggen en actief zijn'', aldus Ringelberg. De Nieuwerkerker heeft daarnaast ook nog een drukke baan op een middelbare school in Tholen als leraar lichaamlijke opvoeding en wiskunde. Daarnaast een aantal dagen in de turnhal staan. Naar wedstrijden gaan werd even teveel van het goede. Natuurlijk betreurt Delta Sport zijn, hopelijk voorlopige, vertrek maar begrijp de situatie volledig. Bij het afscheid van de A-selectie dames turnen kreeg Ringelberg een mooie herinnering van al die jaren gegoten in een mooi fotoboek van GV Delta Sport. Daarnaast stroomden de kado's binnen (zie op de foto's).

       

 

 

Kado's in overvloed en tenslotte het mooie fotoboek van Delta Sport

 

Geniet van jullie vakantie.....

Vanaf maandag 30 juli start het vakantierooster tot zaterdag 18 augustus

 

Vakantietrainingen 

Selectie-leden hebben een vakantierooster

Recreatie-sporters krijgen open lessen iedere week

GV Delta Sport gaat de hele zomer door op twee weken na dat we dan ook echt vakantie hebben. 

Van zaterdag 14 juli tot zaterdag 28 juli is de turnhal gesloten.

Vakantierooster vanaf maandag 30 juli:

Maandag 30 juli: 16.30-19.30 B-selectie jongens. Woensdag 1 augustus: 12.00-15.00 Open les (2 x 1,5 uur) Gratis sporten voor iedereen vanaf 5 jaar met turnen, springen, acrogym en freerunnen. Van 18.00-20.00 Acrogym wedstrijdgroep. Vrijdag 3 augustus: 9.30-10.30 Open les kind- en oudergym. 10.30-12.30 Pré - selectie jongens en meisjes. Zaterdag 4 augustus: 9.00-11.00 uur Acro wedstrijdgroep.

Maandag 6 augustus: 16.30-19.30 B-selectie jongens en B-selectie dames turnen. Woensdag 8 augustus: 12.00-15.00 uur Open les (2 x1,5 uur) Gratis sporten voor iedereen vanaf 5 jaar met turnen, springen, acrogym en freerunnen. 15.00-18.00 uur A-selectie dames en heren turnen. 18.00-20.00 uur Acrogym wedstrijdgroep. Donderdag 9 augustus: 16.00-19.00 C-selectie dames turnen. 20.00-21.30 Open les volwassengym/Bodygym vanaf 18 jaar.. Vrijdag 10 augustus: 9.30-0.30 Open les kind - en oudergym. 10.30-13.30 A-selectie dames en heren turnen. 13.30-15.30 Pré-selectie jongens en meisjes. Zaterdag 11 augustus: 9.00-11.00 uur Acrogym wedstrijdgroep. 11.00-14.00 uur B-selectie dames turnen.

Maandag 13 augustus: 16.30-19.30 B-selectie dames turnen. Dinsdag 14 augustus: 9.30-12.30 C-selectie dames turnen.16.00-19.00 A-selectie dames turnen. Woensdag 15 augustus 12.00-15.00 (2x 1,5 uur) Gratis sporten voor iedereen vanaf 5 jaar met turnen, springen, acrogym en freerunnen. 15.00-18.00 A-selectie dames en heren turnen. 18.00-20.00 Acrogym wedstrijdgroep. Donderdag 16 augustus: 16.00-19.00 C-selectie dames turnen. 20.00-21.30 Open les Volwassengym en Bodygym vanaf 18 jaar. Vrijdag 17 augustus: 9.30-10.30 Open les kind en oudergym. 10.30-13.30 A-selectie dames turnen. 13.30-15.30 Pré-selectie jongens en meisjes. Zaterdag 18 augustus: 9.00-11.00 Acrogym wedstrijdgroep. 11.00-14.00 B-selectie dames turnen en B-selectie jongens turnen

Vanaf maandag 20 augustus start het officiele lesrooster weer in de turnhal en hal 1 

Voorlopig trainingsschema..kan nog kleine veranderingen komen 

 

Achttien nijntje bewegings diploma's uitgereikt

Het was gezellig druk (60 personen) bij uitreiking

Op de laatste dag voor de twee wekelijkse zomerstop van GV Delta Sport in de turnhal kregen achttien kinderen het nijntje beweegdiploma uitgereikt. Al die kinderen hebben alle groene krullen verzameld afgelopen maanden en dat betekent met glans geslaagd voor hun aller eerste diploma en dat wel van de KNGU. Docent Gina Kemmeren met Marijke Flikweert hadden de hand vol  die dag. In de morgenwas er al een open les waar al twintig kinderen in beweging kwamen en daarna vele mama's, papa's en opa's, oma's en vele familieleden aanwezig waren in de turnhal om te zien hoe de allerkleinste het nijntje beweegdiploma kreeg. 

  

        

        

Gezelligheid. Sportiviteit, veel kletsen en bewegen voor de allerkleinste blijft een grote hit binnen GV Delta Sport 

 

Demonstraties in het centrum van Brouwershaven Zwem capriolen op het Grevelingenmeer en sluitstuk op Surf- en Zeilcentrum Brouwersdam

De afsluiting van een mooi turnseizoen voor de A-selectie dames/heren turnen van GV Delta Sport was met het zeer mooie weer een groot succes. Hadden ze even in het centrum van Brouwershaven, tijdens de Brouwse dag, veel  salto's, sprongen en samenwerking laten zien verpakt in een demonstratie op de tumbeling. Daarna ging het met de boot over het Grevelingenmeer richting Surf- en Zeilcentrum Brouwersdam. Tijdens de tocht was de boot met trampolines omgebouwd tot een kleine turnboot waarbij de mooiste sprongen in het heerlijke water van het Grevelingenmeer werden getoond. Aan het einde van de toch werd bij het Surf- en Zeilcentrum Brouwersdam heerlijk frietjes gegeten.

    

    

        

Na de demonstratie in Brouwershaven op weg met de boot naar Brouwersdam

Grevelingenmeer leende zich uitstekend voor zwempartijen, 

     

          

Zwemmen, plezier maken en lekker frietjes eten op zeil- en surfcentrum Brouwersdam was de afsluiting van de A-selectie. 

 

Wil jij ook jury worden voor GV Delta Sport

Cursus turnen dames en acrogym start in september

Meld je aan voor één van deze cursussen zodat wij als Delta Sport voldoende jurey kunnen leveren. Delta Sport betaald de cursuskosten en indien nodig de reiskosten. Meld je aan via info@deltasportgym.nl

 

Inmiddels hebben enkele ouders zich al opgegeven voor één van de jurycursussen. Kom jij ook!!!!!!!

Dat betekent dat we met een Delta Sport groep(en) kan deelnemen.

 

Turnen dames: Inmiddel heeft Delta Sport vijf personen ingeschreven. (1 man en vier vrouwen)

Een jurycursus turnen dames staat op de rol in Bergen op Zoom. Een TD1-cursus dat betekent de eerste fase van jureren voor het damesturnen. Deze start op vrijdag 7 september, Dan nog op vrijdag 20 september en vrijdag 5 oktober. Aanvang 19.00 uur. Een cursus die door de KNGU-docent(en) worden gegeven. Examen doe je dan digitaal en daar heb je enkele maanden de tijd voor.

Acrogym: Inmiddels heeft Delta Sport vier personen van Delta Sport ingeschreven 

Een jurycursus acrogym staat op de rol in Goes en dan niveau 2. Dus de eerste stappen voor een jurybrevet in de acrogym. De geplande dagen zijn op zaterdag 27 oktober, zaterdag 10 november en zaterdag 24 november. Aanvangstijd is om 19.30 uur

Freeruncursus voor trainers: Inmiddels heeft Delta Sport vier trainers ingeschreven

Een trainersopleiding voor freerunners taat op de rol in Zierikzee. Daar wordt op zaterdag 1 september, 29 september en 27 oktober in het Laco-Sportcentrum een opleiding aangeboden. De tijd is 10.00 tot 14.30 uur. Del;ta Sport heeft inmiddels vier trainers ingeschreven.

Steun het project voor schoolbus Zonnemaire

        

Ben je ANWB lid of ken je iemand die dat is, dan krijg ik graag jouw stem voor het nieuwe te starten project Schoolbus Zonnemaire!

De basisschool op ons dorp is helaas zojuist definitief gesloten. Veel leerlingen moeten nu naar Zierikzee op school. Om te voorkomen dat het milieu extra belast wordt met een stroom vervuilende auto's dagelijks heen en weer, maar ook om de kinderen onderling in contact te laten blijven ook al zitten op verschillende scholen straks en om de leefbaarheid op ons te handhaven/te vergroten hebben enkele ouders de Schoolbus opgezet. Het liefst gaan we rijden met 100% Elektrisch vervoer!

Buiten de Schooluren worden de busjes ingezet om ouderen uit hun eenzaamheid te houden/halen, door hun mobiliteit te vergroten!

Voor dit alles is veel geld voor nodig. De ANWB heeft een donatiefonds in het kader van hun 135 jarig bestaan en heeft ons project genomineerd als Zeeuws project waar zij hun geldelijke steun aan willen geven als wij genoeg stemmen krijgen,... Dus ook jouw stem is hiervoor heel belangrijk voor ons! Alleen ANWB leden kunnen stemmen. Ben je dat zelf niet, is er vast wel iemand in jouw (social)netwerk die dat wel is. Dus dit bericht delen, ja heel graag en stem! Dat kan van 5 juli t/m 31 juli 2018. Doe het nu gelijk: Stem en/of deel dit bericht. Stemmen kan hier: https://www.anwb.nl/lidmaatschap/maatschappelijk/fonds/zeeland/schoolbus-zonnemaire-18199 

Met vriendelijke groet,  Jan Jaap van der Wekken

 

 

 

 

Kranten en websites schrijven over Delta Sport

Ons Eiland op donderdag 19 juli 2018

   

    Agenda  

--- Zaterdag 14 juli start vakantieweken tot zaterdag 28 juli turnhal gesloten.

--- Zaterdag 28 juli start vakantierooster in turnhal, tot 18 augustus start lesrooster en open lessen iedere week

--- Dinsdag 14 augustus bestuursvergadering GV Delta Sport

--  Zaterdag 1 september opleiding freerun niveau 2 KNGU in Zierikzee

----Zaterdag 29 september opleiding freerun niveau 2 KNGU in Zierikzee

--- Zaterdag 27 oktober opleiding freerun niveau 2 KNGU in Zierikzee

--- Zaterdag 10 november 2018 bijeenkomst trainers, bestuur en commissieleden Delta Sport op Brouwersdam.

--- Zaterdag 12 januari  en zondag 13 januari 2019 OZAK (Open Zeeuwse Acro-kampioenschappen) in turnhal

--- Zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019 Distrikts dames turnwedstrijd. 

--  Zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 districtswedstrijden Acrogym in turnhal

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here