Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

 

Binnen de KNGU zijn altijd veel juryleden nodig om te jureren op vele wedstrijden. Als club GV Delta Sport zijn we verplicht om jury te leveren aan de wedstrijd bij turnen, springen en acrogym. Zonder onze jury geen wedstrijden voor onze leden. Een grote opgave altijd binnen de club maar gelukkig werken wij hard aan deze verplichtingen. Toch vragen we aan vele ouders of zij interesse hebben in een jurycursus om GV Delta Sport te ondersteunen. Op de foto zie je tweede van links beneden ons jurylid Toos Huyzen die twee dagen lang weer jureerde bij de West-Nederlandse kampioenschappen in Beverwijk. Heb je ook interesse om bij acrogym, turnen jongens of dames een jurycursus te volgen meld je dan voor informatie bij info@deltasportgym.nl   

 

 

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 22 juni 2018  nummer 166

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website        

       

 

Extra ledenvergadering GV Delta Sport op maandag 25 juni

Hierbij nodigen wij de leden uit van GV Delta Sport voor een extra ledenvergadering. De vergadering is op maandag 25 juni aanvang 20.00 uur in vergaderruimte van Laco-Sportcentrum.

Agenda:  1. Opening.  2. Mededelingen. 3. Notulen vorige ledenvergadering. 4. Trainers wijziging/aanvulling. 5. Contributie wijziging. 6. Begrotingswijziging. 7. Rondvraag en sluiting.

 

Delta Sport schrijft een extra ledenvergadering uit omdat de club voor een nieuwe uitdaging staat. 

Julianahoeve clubkampioenschappen 23 juni 2018

Gratis toegang tot de tribune, kom iedereen aanmoedigen

Demonstraties van de selecties en huldigingen van finalisten

    

Zaterdag 23 juni de Julianahoeve clubkampioenschappen. Een evenement voor alle recreatiesporters binnen Delta Sport,Pré-selecties en B-selectie jongens maar ook vele demonstraties van alle selectiegroepen. Tevens gaan we die dag de finalisten van de Nederlandse-, Ditsricts- en regiofinales in het zonnetje zetten voor hun prestaties van het afgelopen seizoen. Op die mooie zaterdag mag iedreen vanaf de tribune komen kijken en de toegang is gratis. Weel zetten wij een donatiepot neer zodat je een kleine gift aan de club kan geven om de kosten wat te dekken.  

Programma Julianahoeve clubkampioenschappen

07.30 uur Laco/turnhal open

08.00 uur Juryoverleg

Wedstrijd 1 Recreatie R2/R1 en Pré-selectie en jongensselectie

08.30 uur warming-up. 08.40 uur Opmars/Opening. 8.45 uur Start wedstrijd. 10.25 uur Demo B-selectie/jongensselectie. 10.35 uur prijsuitreiking.

Wedstrijd 2 recreatie R1/R3 en freerunning

10.50 uur warming up. 11.00 uur Opmars/Opening. 11.05 uur Start wedstrijd. 12.50 uur Demo A/C-selectie. 13.00 uur prijsuitreiking.

Pauze 

Wedstrijd 3 Springgroep en Acrogym

13.45 uur Warming-up. 13.55 uur Opmars/Opening. 14.00 uur Start wedstrijd. 15.15 uur Demo Acrogym. 15.20 uur prijsuitreiking.

 

Op zaterdag 23 juni spectakel in de turnhal met 160 kinderen die meedoen aan de clubkampioenschappen en 90 leden die verschillende demo's gaan geven.  

Wereldregio schrijft.........

Ahoy Cup (turnen) voor Padmos, Just en Van der Wel

Marika Padmos, Fleur Just en Jur van der Wel doen komend weekend mee aan de sterk bezette Ahoy Cup in Rotterdam. 

Als nationaal seniorkampioen in de tweede divisie heeft de Brouwse turnster zich hiervoor onlangs in Tilburg geplaatst toen ze eerste werd op balk en vloer. Padmos turnt zondag op vloer en balk tegen drie turnsters uit de eerste divisie, die zich zaterdag nog moeten plaatsen, en twee anderen uit haar eigen klasse.
Fleur Just (tweede divisie jeugd) turnt een meerkamp in Ahoy dankzij haar zesde plaats op het jongste NK. Jur van der Wel (tweede divisie pupil) turnt een meerkamp en komt uit op brug, rek, vloer, voltige, ringen en sprong. Om te wennen aan omstandigheden heeft Padmos donderdag een podiumtraining, Just uit Zierikzee en Nieuwerkerker Van der Wel (foto) ‘ondergaan’ dat vrijdag. De Ahoy Cup is voor turn(st)ers die hoog op de Nederlandse kampioenschappen zijn geëindigd.

       

Jur van der Wel turnt een meerkam en Marika Padmos turnt in de arena op balk- en vloeroefening

 

Fleur Just turnt een meerkamp 

Freerun-cursus KNGU start in Zierikzee

 

Een freerun-cursus voor trainers van de KNGU komt naar Zierikzee. Op zaterdag 1 september, zaterdag 29 september en zaterdag 27 oktober wordt in Laco-Sportcentrum door de KNGU-docenten een opleiding gegeven voor trainers in de freerunsport. Vanuit Delta Sport zijn al vijf kandidaten aangemeld en er komen ook trainers uit andere hoeken van Zeeland. Wij geven later meer informatie over deze opleiding.

 

Twee zilveren medailles Open West Nederlandse kampioenschappen Beverwijk

Dahne Rotte, Yara van Tiggelen, Kayley van den Hoek (zilver)

Fleur Brockhus, Fabiënne Ramondt, Loes Bentlage (zilver)

Angela en Kayleigh Schoute knap vierde 

 

Beverwijk - Wat moeten de trainers van Delta Sport bij de acroteams toch beschikken over veel inspiratie. Al volop bezig met nieuwe teams te vormen en dan ook nog gelegenheidsteams afsturen naar de West Nederlandse kampioenschappen in Beverwijk. En dat  levert ook nog twee podiumplaatsen op en net geen podiumplaats. Wat een grote verrassing bracht het team Daphne Rotte, Yara van Tiggelen en Kayley van den Hoek (E-senioren dames) in hun mooie optreden en dan door de jury ( 22.290 pnt) beloond worden met een zilveren medaille. Ook het pas samen gelegenheids team Fleur Brockhus, Fabiënne Ramondt en Loes Bentlage (E junioren dames) pakte een mooie zilveren medaille (22.230 pnt) en dat vierde zij natuurlijk uitbundig op het podium. Het verhaal van het acroduo Angela en Kayleigh Schoute ( E senior dames) is van het eerste seizoen natuurlijk bekent. het geweldig moeder/dochter team dat al podiumplaatsen verdiende zette in de Sporthal De Walvis in Beverwijk de beste oefening neer van het seizoen met 23.010 punten. Toch zt er tussen de grote concurrentie net geen podiumplaats in met wel een mooie vierde plaats.

    

 Een mooie podiumplaats voor het Delta Sport trio op nummer twee

Tweede dag West Nederlandse acro kampioenschappen

Vijfde plaats Vesa Siveca en Larissa Bakelaar in Beverwijk

  

Beverwijk - Het GV Delta Sport acroteam Vesa Siveca en Larissa Bakelaar (D-jeugd dames) hebben bij de West Nederlandse acrokampioenschappen in Beverwijk een mooie vijfde plaats behaald. Het duo kreeg van de jury 22.690 punten voor de fraaie oefening en hebben daarmee het succesvolle seizoen afgesloten. Het duo stond afgelopen regelmatig op het podium tot de halve finale Nederlandse kampioenschappen. 

Feline Hanse 12e en Emy Bleijswijk 15e op districtskampioenschap

Sterke deelnemersveld uir drie provincies in Zevenbergen

     

Emy Bleijswijk en Feline Hanse

Zevenbergen - In sporthal De Borgh in Zevenbergen kwamen twee GV Delta Sport turnsters uit in de districtfinale (Limburg, Brabant en Zeeland), Turnster Feline Hanse (4e divisie junior) behaalde tussen de 32 gekwalificeerde turnsters een zeer knappe 12e plaats met 43.625 punten. Emy Bleijswijk (5e divisie junior) eindigde op een zeer mooie 15e plaats van de 35 deelnemers. De weg naar de districtsfinale is al lang met veel voorwedstrijden en bijzonder dat je er dan mag staan. Hanse turnde van de vier onderdelen de balkoefening als beste met 10.650 (9e) en noteerde ook een mooie vloeroefening van 11.100 punten (12e). Bleijswijk kwam op de meerkamp tot 42.350 punten met een keurige balkoefening (10.100) 16e en was op de brugoefening erg sterk met 11.000 (6e).

Uitslag Zevenbergen: 12e Feline Hanse (4e divisie junior) met 43.625 punten, sprong 10.923 (20e), brug 10.650 (16e), balk 10.900 (9e), vloer 11.100 (12e). 15e Emy Bleijswijk (5e divisie junior) met 42.350 punten, sprong 10.350 (18e), brug 11.000 (6e), balk 10.100 (16e), vloer 10.900 (29e). 

Delta Sport turners verzamelen zestien medailles in de 4e divisie

Open Tilburgse toestellenkampioenschappen

 Tygo Verbrugge, Dustin Erades, Levi Ommering, Tabesh Gerami en Niels Grinwis

Tilburg - Vijf turners van GV Delta Sport verzamelde zestien medailles bij de Open Tilburgse Toestellenkampioenschappen. In de groet sporthal t'Kwadraat waren de turners onderleiding van trainster Barbara van den Berge goed op dreef. Bij de instap 4e divisie verzamelde Dustin Erades vier gouden en één zilveren medaille. Hij werd kampioen op de toestellen sprong, ringen, brug en rek en pakte de tweede plaats op het onderdeel voltige. Tabesh Gerami zag vier medailles om zijn nek hangen na afloop. Hij werd kampioen op de vloer en pakte zilver op ringen en rek. Hij voegde de bronzen medaille toe op het onderdeel sprong. Bij de pupil 4e divisie was Tygo Verbrugge kampioen op de sprong, tweede op ringen en pakte brons op de brugoefening. Zijn clubgenoot Niels Grinwis werd tweede op de sprong en pakte twee bronzen medailles op het onderdeel vloer- en voltigeoefening. Levi Ommering viel net een paar keer net buiten het podium maar turnde alle zes onderdelen zeer goed tussen de grote groep concurrenten. Ommering toonde een mooie vloeroefening met een 5e plaats en op de ringen hing hij zeer stabiel met een 6e plaats. De jongens werden weer top begeleid door trainster Barbara van den Berge

Negentien medailles voor de A-selectie turners Delta Sport

Stan de looze kampioen op sprong, ringen en rek

Chris Leenheer kampioen op voltige en Sam Groothedde op vloer

Jur van der Wel kampioen op ringen en rek

 

Sam Groothedde, Chris Leenheer, Jur van der Wel  en Stan de Looze

Tilburg - De turners van de A-selectie GV Delta Sport hebben de naam met regelmaat door de sporthal t'Kwadraat in Tilburg gehoord. Negentien podiumplaatsen, dus negentien medailles werden om de stevige schouders van Delta Sport turners gehangen bij de Open Tilburgse toestellen kampioenschappen. Ondanks het grote deelnemersveld en behoorlijke concurrentie klonk zeven keer het kampioens tjoen, acht keer zilver- en negen keer bronzen medaille. Stan de Looze (2e divisie jeugd) werd kampioen op sprong, ringen en rek en pakte zilver op vloer, voltige en brug. Chris Leenheer (1e divisie pupil) werd kampioen op de voltigeoefening, zilver op rek en pakte bronzen medailles op rek en bronzen medailles op vloer, sprong en brugoefening. Jur van der Wel (2e divisie pupil) noteerde het kampioenschap op ringen- en rekoefening en drie zilveren medailles op vloer, voltige en brug en tevens een extra bronzen medaille op sprong. Sam Groothedde (2e div. pupil) werd kampioen op de vloer en pakte een bronzen medaille op de ringen. De jongens werden weer top begeleid door trainster Jutta Padmos met hulp van dochter/turnster Marika Padmos 

 

Stan de Looze grossiert in medailles 

      

 

Jur van der Wel, Chris Leenheer en Sam Groothedde toont de gewonnen medailles

 

  

Het gouden kwartet van GV Delta Sport in Tilburg waar trainster Jutta Padmos en turnster Marika Padmos de jongens begeleidde naar veel medailles

Acrogymnasten van GV Delta Sport geeft demonstratie

Port Marine bij Yacht vrijdag 22 juni

 

Vrijdag 22 juni in de avonduren geeft de acrogymnasten een demonstratie op Port Marina Brouwersdam bij het bedrijf Yacht. Afgelopen weken is er intensief getrainde om weer een mooie demo in elkaar te zetten en op de acromatten (die worden meegenomen uit Laco) deze uit te voeren. Een demonstratie die voortvloeid uit de sponsering van Yacht tijdens de OZAK afgelopen jaar. Yacht opent een nieuw gebouw bij Port Marina (Zélande).

 

Kind- en Oudergym veel zwaaien aan trapeze

De plankendans was een hit in de turnhal 

Iedere woensdag- en vrijdagmorgen is het opletten in de turnhal. veel kindjes zwaaien aan de trapeze en touwen en klimmen wat af. En je denkt dat het daar bij blijft dan hen je het mis. Er wordt ook gesprongen en natuurlijk was de hit de laatste keer de plankendans (stoelendans). De turnhal is een iedeale plaats om kindjes te laten bewegen met natuurlijk als begeleider de ouders of familie. Het is altijd weer een groot feest en alle kindjes (natuurlijk de ouders ook) gaan weer teverden naar huis. 

          

    

Bij kind- en oudergym kan je met de kindjes over het uitgezette parcours en tevens kan je daar het nijntej beweegdiploma halen.

Vrij turnen op de donderdagavond in de turnhal succesvol

 

Heerlijk om je anderhalf uur lekker onder begeleiding uit te leven in de turnhal van Delta Sport. Vanaf een jaar of achttien tot zo oud je bent kan je op je eigen manier kunnen bewegen aan de vele toestellen, verende vloer en vooral trampolines en vele zachte matten. De tweede keer kwamen er al tien enhoesiaste man/vrouw om op deze manier te turnen. Heb je ook interesse kom gewoon een keer meedoen. Nog nooit geturnd? Geef niet in de turnhal leer je dat en maak niet uit of je twintig bent of al veertig, vijftig enz. Altijd al geturnd of jaren niks meer aan gedaan? Kom gerust proberen. Bij vrijturnen is een strippenkaart mogelijk.

De tijd is iedere donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uur

    

        

    

De vele foto's geef een gezellige indruk en uitdagende oefeningen.......

Kranten en websites schrijven over Delta Sport

 

Ons Eiland donderdag 21 juni (ook op website)

 Wereldregio vrijdag 22 juni

 

Wereldregio vrijdag 22 juni

 

Wereldregio vrijdag 22 juni (ook op website)

 

  Agenda  

--- Vrijdag 22 juni acro-demonstratie in Port Marine Brouwersdam bij Yacht

--- Zaterdag 23 juni clubkampioenschappen GV Delta Sport voor recreatieve groepen en Demo van selectiegroepen.

--- Zaterdag 23 en zondag 24 juni KNGU Ahoy Rotterdam landelijke KNGU wedstrijden in alle categoriëen

--  Zondag 24 juni Ahoycup in Rotterdam met deelname van Delta Sport turn(sters) Marika Padmos, Fleur Just en Jur v.d Wel

-- -Maandag 25 juni Extra ledenvergadering GV Delta Sport in Laco Sportcentrum aanvang 20.00 uur

--- Zaterdag 14 juli start vakantieweken tot zaterdag 28 juli turnhal gesloten.

--- Zaterdag 28 juli start vakantierooster in turnhal, tot 18 augustus start lesrooster en open lessen iedere week

--- Dinsdag 14 augustus bestuursvergadering GV Delta Sport

--  Zaterdag 1 september opleiding freerun niveau 2 KNGU in Zierikzee

----Zaterdag 29 september opleiding freerun niveau 2 KNGU in Zierikzee

--- Zaterdag 27 oktober opleiding freerun niveau 2 KNGU in Zierikzee

--- Zaterdag 10 november 2018 bijeenkomst trainers, bestuur en commissieleden Delta Sport op Brouwersdam.

--- Zaterdag 12 januari 2019 OZAK (Open Zeeuwse Acro-kampioenschappen) in turnhal

--- Zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019 Distrikts dames turnwedstrijd. 

--  Zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 districtswedstrijden Acrogym in turnhal

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.   

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here