Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

 

Bij de Nederlands kampioenschappen acrogym mocht GV Delta Sport twee teams leveren voor deelname. Zeer knap van de duo's Rachel Spelier/Lot van den Ende en Melissa Bakelaar/Laura van Ginkel om voor deze finale te kwalificeren. In Oss schreven zij geschiedenis voor Delta Sport om voor het eerst als teams in een landelijk finale te staan. Sins september 2016 actief met acrogym binnen de club was seizoen 2017/2018 al een succes met tien wedstrijdteams waarvan zeven de halve finale haalde en dus twee teams de finale. Lees in deze nieuwsbrief de resultaten maar ook al het andere nieuws wat weer de laatste week gebeurde binnen de club. 

 

 

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 15 juni 2018  nummer 165

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website        

       

 

Extra ledenvergadering GV Delta Sport op maandag 25 juni

Hierbij nodigen wij de leden uit van GV Delta Sport voor een extra ledenvergadering. De vergadering is op maandag 25 juni aanvang 20.00 uur in vergaderruimte van Laco-Sportcentrum.

Agenda:  1. Opening.  2. Mededelingen. 3. Notulen vorige ledenvergadering. 4. Trainers wijziging/aanvulling. 5. Contributie wijziging. 6. Begrotingswijziging. 7. Rondvraag en sluiting.

 

Delta Sport schrijft een extra ledenvergadering uit omdat de club voor een nieuwe uitdaging staat. 

Romy Reintjens tijdens haar turn-carriére slaagt voor haar VWO

Alle Delta Sporters die geslaagd zijn feliciteren wij met hun diploma

Bij Romy Reintjens is de vlag en schooltas tradioneel buiten gehangen

Zierikzee - Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief hadden we nog niet iedereen in kaart wie zijn eindexamen heeft gehaald. Dus bij deze allemaal gefeliciteerd voor jullie geweldige prestatie.

Voor Romy Reintjens uit Nieuwerkerk is het natuurlijk een mooie prestatie. Naast haar veel turnuren in de turnhal en wedstrijden in de 2e divisie heeft ze ook nog haar studie goed afgerond. Een knappe felicitatie waard. Romy gaat studeren in Tilburg en hopelijk blijft zij turnen een warm hart toedragen.

 

Drie finaleplaatsten om de districtstitel

Zaterdag 16 juni in Zevenbergen

Voor de 5 divisie  turnsters is het hoogst haalbare een districtstitel. Na twee of drie voorwedstrijden in de regio en daarna regiofinale kan je plaatsen voor de districtsfinale (Limburg, Brabant en Zeeland). Dit is niet eenvoudig gezien de grote groep turnsters die deelneemt aan al deze wedstrijden en de doorstroming is zeer beperkt. 

Toch zijn er drie turnsters van Delta Sport gelukt om in de districtsfinale te komen op 16 juni in Zevenbergen.        

       

 Feline Hanse           Heping Harsveldt en Emy Blijswijk     

(5e divisie junior)          (5e divisie junior)    

 

Acro Open kampioenschappen West-Nederland in Beverwijk

Deelname van vier acroteams Delta Sport

Zaterdag 16 en zondag 17 juni is er de Acro kampioenschappen West-Nederland (OKWN) in Beverwijk. Delta Sport heeft vier teams ingeschreven voor deelname. de volgende teams doen van Delta Sport mee op zaterdag 16 juni: Dahpne Rotte, Yara van Tiggelen en Kayley van den Hoek (E-senioren trio), Angela en Kayleigh Schoute (E-senioren duo), Fleur Brockhus, Fabiënne Ramont en Loes Bentlage (E-junior trio). Zondag 17 juni: Vesa Sivesa en Larissa Bakelaar (D-jeugd damespaar).

 

De samengestelde teams voor Beverwijk (Dahpne Rotte ontbreekt op foto)

Tien turners van Delta Sport naar toestellenfinale Tilburg

Zaterdag 16 en zondag 17 juni

Op zaterdag 16 en zondag 17 juni zijn de Open Tilburgse toestellenfinales in sportcomplex 't Kwardraat in Tilburg. Daar zijn tien turners van Delta Sport actief op de meerkamp (zes onderdelen).

Deelnemers Delta Sport zijn: Instap 4e divisie: Dustin Erades, Tabesh Gerami. Pupil 4e divisie: Niels Grinwis, Levi Ommering, Tygo Verbrugge. Senior 3e divisie: Rik van Duin. Pupil 2e divisie: Jur van der Wel, Sam Groothedde. Pupil 1e divisie: Chris Leenheer. Jeugd 2e divisie: Stan de Looze  

   

Zaterdag begeleid trainers Julian Ringelberg en Barbara van den Berge de jongens en zondag staat Jutta Padmos klaar voor begeleiding

Julianahoeve clubkampioenschappen 23 juni 2018

Gratis toegang tot de tribune, kom iedereen aanmoedigen

Demonstraties van de selecties en huldigingen van finalisten

   

 

Zaterdag 23 juni de Julianahoeve clubkampioenschappen. Een evenement voor alle recreatiesporters binnen Delta Sport,Pré-selecties en B-selectie jongens maar ook vele demonstraties van alle selectiegroepen. Tevens gaan we die dag de finalisten van de Nederlandse-, Ditsricts- en regiofinales in het zonnetje zetten voor hun prestaties van het afgelopen seizoen. Op die mooie zaterdag mag iedreen vanaf de tribune komen kijken en de toegang is gratis. Weel zetten wij een donatiepot neer zodat je een kleine gift aan de club kan geven om de kosten wat te dekken. 

 

Programma Julianahoeve clubkampioenschappen

07.30 uur Laco/turnhal open

08.00 uur Juryoverleg

Wedstrijd 1 Recreatie R2/R1 en Pré-selectie en jongensselectie

08.30 uur warming-up. 08.40 uur Opmars/Opening. 8.45 uur Start wedstrijd. 10.25 uur Demo B-selectie/jongensselectie. 10.35 uur prijsuitreiking.

Wedstrijd 2 recreatie R1/R3 en freerunning

10.50 uur warming up. 11.00 uur Opmars/Opening. 11.05 uur Start wedstrijd. 12.50 uur Demo A/C-selectie. 13.00 uur prijsuitreiking.

Pauze 

Wedstrijd 3 Springgroep en Acrogym

13.45 uur Warming-up. 13.55 uur Opmars/Opening. 14.00 uur Start wedstrijd. 15.15 uur Demo Acrogym. 15.20 uur prijsuitreiking.

 

Op zaterdag 23 juni spectakel in de turnhal met 160 kinderen die meedoen aan de clubkampioenschappen en 90 leden die verschillende demo's gaan geven. 

Wil je dichtbij genieten van turn- dans- freerun- en springen?

Ga dan naar de Ahoy, zo dicht bij in Rotterdam

15000 bezoekers over twee dagen zaterdag en zondag

Alle toppers van Nederland zijn aanwezig

Ook drie turn(sters) van Delta Sport komen in actie

 

Natuurlijk hebben wij binnen Delta Sport op zaterdag 23 juni de clubkampioenschappen maar heb je zondag 24 juni niets te doen ga dan naar de Ahoy in Rotterdam. Slechts 40 minuten rijden vanaf Schouwen-Duiveland vind je alles wat met de KNGU te maken heeft. De Ahoy Arena is turn- en springen van zeer hoog niveau en in alle andere hallen is spectuculair dansen, freerunnen, acrogym en wat je maar wenst. Zelf in actie komen kan op speelpleinen voor kinderen en freerunners hebben ook een parcours.

 

Zondag 24 juni ook Delta Sporters in actie in de Ahoy

Op zondag 24 juni komen drie leden van Delta Sport in actie in de Ahoy. Door hun goede prestaties in de NK_finales zijn ze uitgenodigd om mee te doen. Fleur Just, Jur van der Wel en Marika Padmos zijn dan te zien. Gaat ze aanmoedigen. Paar dagen daarvoor hebben ze al een podiumtraining en zondag 24 juni gaat het echt gebeuren met deze turn(sters).

         

 Marika Padmos        Jur van der Wel          Fleur Just

 

Bestel nu je tickets

Voor Tickets gaat naar www.kngu.nl

Ledenkorting
Als lid van de KNGU mag je met korting tickets bestellen voor Dutch Gymnastics – The Finals. Ter ere van de 150e verjaardag van de gymsport is er dit jaar 15% korting voor alle leden! Vul in het vakje promotiecode het woord: LedenvoordeelKNGU in en ontvang op ieder ticket 15% korting.

Ticketverkoop aan de deur
Het is mogelijk om aan de deur van Rotterdam Ahoy tickets aan te schaffen voor Dutch Gymnastics – The Finals. Prijzen hiervoor liggen hoger dan in de online verkoop. Let op! Ledenkorting is niet van toepassing op de kassaverkoop.

 

Melissa Bakelaar en Laura van Ginkel 5e van Nederland

Uitstekende prestatie op de Nederlandse kampioenschappen

Oss - GV Delta Sport acroteam Melissa Bakelaar en Laura van Ginkel (E-junioren dames) hebben tijdens de finale Nederlandse kampioenschappen in Oss een prachtige vijfde plaats behaald. Met een 10-koppige juryrapport behaalde ze 22.970 punten waarmee ze slechts tweehonderste punt van het podium afbleven. Het blijft een bijzondere prestatie van het acroteam Melissa Bakelaar en Laura van Ginkel. Na een opbouw van vijf maanden (Onderpartner van Laura raakte geblesseerd) kreeg het nieuwe team gelijk een goede klik. Met podiumplaatsen in kwalificatierondes en halve finale presteren ze nu als vijfde van Nederland. Trainster Wendy Huyzen was trots en sprak alleen maar over wat super...........

    

Trotse trainster Wendy Huyzen met haar pupillen.....

 

Laura van Ginkel en Melissa Bakelaar na de geweldige uitvoering op de Nederlandse kampioenschappen 

 

Rachel Spelier en Lotte van den Ende zeer knap 8e in de finale

Delta Sport acroteam sluit seizoen af met een sterke oefening

 

 

Trainster Wendy Huyzen met het duo Lot van den Ende en Rachel Spelier 

OSS - Het Delta Spoprt acroteam Rachel Spelier en Lot van den Ende heeft het seizoen op de finale Nederlandse kampioenschappen zeer knap afgesloten met een 8e plaats. Van de twaalf finalisten kregen ze van de jury totaal 23.140 punten voor de oefening met moeilijkheidsgraad en acrobatische uitvoering. Een zeer knappe prestatie want het team heeft twee seizoenen veel medailles gepakt en was naast het andere acroteam (Melissa Bakelaar en Laura van Ginkel) de enige Zeeuwse deelnemers in de finale van de NK in Oss. Het deelnemesrveld had een hoog gehalte met zeer veel kwaliteit.

  

 Een belevenis om op de nederlandse kampioenschappen te staan.

 

Districtsfinale meerkamp kampioenschappen in Breda

Rosanne Mol 12e en Nienke Grauss 19e plaats

 

Voor deze turnsters was het de echte het hoogste optreden op een finale

Breda - De eerste twee finalisten in de districtsfinale, van de vijf turnsters,  GV Delta Sport Rosanne Mol en Nienke Grauss kwamen uit op de meerkamp in Breda. Rosanne Mol (4e divisie jeugd) kwam uiteindelijk na een mooie meerkamp uit op e 12e eindplaats. Mol ging ontzettend goed en had met alleen de vloeroefening nog te gaan met een zevende plaats nog zicht zich te verbeteren, Maar juist de laatste onderdeel leit de turnster uit Kerkwerve wat punten liggen. Nienk Grauss (pupil 2 D1)turnde al haar vier onderdelen netjes wat uiteindelijk een 19e plaats opleverde van de 27 finalisten in LImburg, Brabant en Zeeland. Grauss verzamelde 49.900 punten. Beide turnsters stonden echt in een districtsfinale en dat is al ontzettend knap gezien de grote hoeveelheid turnsters in district Zuid in die divisies om zich te kwalificeren in de voorrondewedstrijden. Beide turnsters werden begeleid door trainsters Romé Baart en Babette Verkerke. Volgende week komen in Zevenbergen Feline Hanse, Emy Blijswijk en Heping Harsveldt nog uit.

Uitslag: Districtsfinale in Breda: 19e Nienke Grausss (pupil 2 D1) totaal 49.990 punten, sprong 12.850 (13e), brug 12.800 (21e), balk 11.500 (18e) en vloer 12.750 (20e). 12e Rosanne Mol (4e divisie jeugd) totaal 47.700 punten, sprong 12.200 (20e), brug 12.750 (12e), balk 12.250 (7e), vloer 10.,500 (25e).

     

Rosanne Mol met hulp trainster Tara Zweedijk en Ninke Grauss met Rosanne Mol

    

Romé Baart (trainster) zorgde met bordejs dat de turnsters er echt bij waren in de districtsfinale.

 

Dennis Swinkels Nederlandse kampioen

Op meerkamp en toestellen finale's  

 Dennis Swinkels geeft al weer een aantal jaren training bij de jongens bij GV Delta Sport

Hoofddorp - Dennis Swinkels, lid van O&O in Zwijndrecht, maar één van onze heren trainers GV Delta Sport heeft tijdens de Nederlandse kampioenschappen turnen heren zeven medailles gewonnen. De turner uitkomend in 1e divisie junior won de meerkamp en bij de toestellenfinales goud op de vloer- ensprongenoefening. Daarna pakte hij zilveren medailles op de voltige, ringen en brug en tenslotte kreeg hij een bronzen medaille op het onderdeel rekoefening.

Dennis is uit het verleden al geen onbekende turner bij Delta Sport. Als klein jongentje startte hij ooit bij Delta Sport in de gymzaal aan de Mulockstraat toen hij in Bruinisse woonde. Delta Sport kon niet alles bieden en heeft gezorgd dat hij terecht kwam bij het herenbolwerk in Zwijndrecht. Later verhuisde zijn ouders met Dennis naar Zwijndrecht waar hij zijn turntalent verder kon ontwikkelen. Iedere week staat hij bij ons in de turnzaal gezien zijn oma en opa nog in Bruinissie woont.

 

In het midden op nummer één staat Dennis Swinkels tijdens de huldiging in Hoofddorp 

 

Jur van der Wel en Dennis Swinkels tonen in de turnhal van GV Delta Sport de groot hoeveelheid medailles van de nationale kampioenschappen in Hoofddorrp

Een mooie foto van de turn-recreatiegroep maandag

Op maandag tussen 15.45 en 17.15 uur is de recreatiegroep turnen in de turnhal altijd zeer actief. Een moeder nam vanaf de tribune deze mooie foto op het juiste moment dat de warming-up op de turnvloer in actie was. De recreatiegroep op maandag zit momenteel vol en is er een kleine wachtlijst.

Kind- en Oudergym heeft het druk met paard Harry 

Er werden weer wat groene krullen uitgedeeld aan de allerkleinste op de turnvloer tijdens het kind- en oudergym. Groene krullen voor het nijntje beweegdiploma tijdens de goed uitgevoerde opdrachten. Want het parcours was niet makkelijk maar wel uitdagend. Aan het einde van het parcours stond paard Harry en de hond weer te wachten voordat zij wat eten kregen. de kinderen moesten de pittezakjes veilig overbrengen via wat klimpartijen, glijden, en springen tot dat de voederbak weer gevuld was voor paard Harry en zijn beste vriend de hond.

 

   

      

Een mooie foto impressie van het kind- en oudergym bij GV Delta Sport iedere woensdag- en vrijdagmorgen in de turnhal. 

Kranten en websites schrijven over Delta Sport

  

Ons Eiland donderdag 14 juni 2018

Wereldregio vrijdag 15 juni 2018 

Website Ons Eiland woensdag 13 juni 2018

 

 Agenda      

 

--- Zaterdag 16 juni districtsfinale 4/5 divisie in Zevenbergen met drie Delta Sport turnsters

----Zaterdag 16 en zondag 17 juni toestelkampioenschappen heren turnen in Tilburg met negen Delta Sporters

--- Zaterdag 16 en zondag 17 juni Acrogym toernooi in Beverwijk met deelname van Delta Sport teams

--- Dinsdag 19 juni bestuursvergadering Delta Sport

--- Vrijdag 22 juni acro-demonstratie in Port Marine Brouwersdam bij Yacht

--- Zaterdag 23 juni clubkampioenschappen GV Delta Sport voor recreatieve groepen en Demo van selectiegroepen.

--- Zaterdag 23 en zondag 24 juni KNGU Ahoy Rotterdam landelijke KNGU wedstrijden in alle categoriëen

--  Zondag 24 juni Ahoycup in Rotterdam met deelname van Delta Sport turn(sters) Marika Padmos, Fleur Just en Jur v.d Wel

-- -Maandag 25 juni Extra ledenvergadering GV Delta Sport in Laco Sportcentrum aanvang 20.00 uur

--- Zaterdag 14 juli start vakantieweken tot zaterdag 28 juli turnhal gesloten.

--- Zaterdag 28 juli start vakantierooster in turnhal, tot 18 augustus start lesrooster en open lessen iedere week

--- Zaterdag 10 november 2018 bijeenkomst trainers, bestuur en commissieleden Delta Sport op Brouwersdam.

--- Zaterdag 12 januari 2019 OZAK (Open Zeeuwse Acro-kampioenschappen) in turnhal

--- Zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019 Distrikts dames turnwedstrijd. 

--  Zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 districtswedstrijden Acrogym in turnhal

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.    

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here