Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

Delta Sport tunster Tessa Roggeband zette bij de nationale turnkampioenschappen een mooie balkoefeing neer bij de toestellenfinale. Met 0.1 punt tekort net naast het erepodium maar een vierde plaats is hardstikke goed voor deze inwoonster van Zierikzee. Roggeband kwam ook uit op de meerkamp en met de clubgenoten Tygo Verbrugge, Niels Grinwis en Dustin Erades, die actief waren in Leek, stonden er zomaar vier Delta Sporters op de nationale kampioenschappen. Lees in deze nieuwsbrief er alles over en ook wat ons op 2/3 juni staat te wachten met nogmaals zes Delta Sporters op landelijke finales.

 

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 1 juni 2018  nummer 163

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website        

       

 

Tilburg en Hoofddorp centraal voor Delta Sport turn(sters) op Nederlandse kampioenschappen meerkamp en toestellenfinale

Marika Padmos, Talycha Krakeel, Fleur Just en Quinty van Oeveren in Tilburg

Jur van der Wel en Stan de Looze in Hoofddorp

Tilburg/Hoofddorp - Het belangrijkste weekend voor vier turnsters en twee turners van GV Delta Sport breekt aan. Na een hard seizoen trainen en vele kwalificaties staan zij in de finale van de landelijke turnkampionschappen. Vier turnsters reizen het a.s weekend 2 en 3 juni af naar Tilburg en twee turners naar Hoofddorp. Natuurlijk is het al een prestatie om in de finale te staan omdat na een zeer grote groep slechts 36 turnsters en 32 turners overblijven voor de prijzen. Marika Padmos (2e divisie senior) staat voor de tiende keer in een landelijke finale. Fleur Just (2e divisie jeugd) bereikt voor de tweede keer de finale en Talycha Krakeel (2e divisie pupil 1) maak haar debuut zo ook Quinty van Oeveren (2e divisie junior). Bij de heren heeft Jur van der Wel (2e divisie pupil) al wat ervaring opgedaan maar in de meerkamp en toestellenfinale in Hoofddorp heeft hij een druk programma over twee dagen. Stan de Looze ( 2e divisie jeugd) reist zondag 3 juni naar Hoofddorp voor toestellenfinale op vloer en sprong

Ahoy ticket: Op zaterdag 23 en zondag 24 juni is er in Ahoy The Dutch Gymnastic en daar kunnen de turnsters een ticket verdienen voor eeen wedstrijd om de Ahoy Cup. Talycha moet bij de beste tien eindigen. Fleur bij de beste 15 en Marika bij de beste tien dan krijgen ze een deelnemersticket.

Programma:

Zaterdag 2 juni Tilburg: Meerkamp NK

8.30 uur   baan 1 wedstrijd 1: Talycha Krakeel (pupil 1 N2) start balk, vloer, sprong, brug.

12.30 uur baan 2 wedstrijd 2: Fleur Lust (jeugd 2e div) start balk, vloer, sprong, brug.

16.30 uur baan 2 wedstrijd 3: Marika Padmos (2e div. senior) start brug, balk, vloer, sprong.

Zaterdag 2 juni Hoofddorp: Meerkamp NK

10.55 uur wedstrijd 2: Jur van der Wel (2e div pupil) start rek, vloer, voltige, ringen, sprong en brug.

Zondag 3 juni in Tilburg: Toestellenfinale NK

13.00 uur baan 2: Quinty van Oeveren (2e div junior) op balkoefening

15.10 uur baan 2; Marika Padmos (2e div senior) balkoefening start als vierde.

16.30 uur baan 2: Marika Padmos (2e div senior) vloeroefening start als derde 

Zondag 3 juni in Hoofddorp: Toestellenfinale NK

8.30 uur wedstrijd 1: Jur van der Wel (2e div pupil) ringen- en sprongenoefening

12.00 uur wedstrijd 2: Stan de Looze (2e div jeugd) vloer - en sprongoefening

    

Talycha Krakeel     Marika Padmos       Fleur Just                Quinty van Oeveren

    

 Jur van der Wel                                     Stan de Looze 

 

Toestellenfinales voor 4/6e divisie in Oosterhout

Zestien turnsters GV Delta Sport op 39 toestellen 

De turnster uit de B-selectie en vier uit de C-selectie van GV Delta Sport hebben in totaal 39 toestelfinales tijdens de laatste regiokampioenschappen verovert. Een uitstekende prestatie voor de deze groep turnsters uitkomend in de 4e en 6e divisie. Op zaterdag 3 juni kunnen ze in Oosterhout gaan strijden om een podiumplaats.

Delta Sport deelname:

4e div. Instap D1: Kayley van den Hoek op vloer, Larissa Bakelaar op sprong, brug, balk en vloer. Melissa Bakelaar op sprong, brug, balk en vloer. Stella Offerhaus op vloer. Milou van Goudoever op brug. 4e div. Jeugd 1 D1: Amy Leijten op brug en vloer. Babet Brouwer op sprong en vloer. Indy Smits op brug, balk en vloer. Rosanne Mol op sprong, brug, balk en vloer. Tara Zweedijk op sprong, brug, balk en vloer. Junior: Feline Hanse op sprong, brug, balk en vloer. Senna Vrijland op vloer. 6e div. junior: Fleur Brockhus op sprong, brug, balk en vloer. Suusje Baart op vloer. Tatum Radecke op sprong, balk en vloer. Elianne Biesma op balk.

 

 

Tessa Roggeband vierde van Nederland bij balkoefening

In opstelling voor de balkoefening waarbij de wedstrijleider de turnsters voorstelt aan het publiek

Waalwijk - Na een dag eerder 26e op de landelijke finale meerkamp geworden te zijn en toen met een midere balkoefening nam GV Delta Sport turnster Tessa Roggeband revance bij de landelijke toestellenfinale balkoefening in  Waalwijk. Bij de beste acht turnsters van Nederland in de 3e divisie jeugd op de balk presteerde Roggeband te komen tot een zeer mooie oefening wat door de jury beloond werd met 10.900. Dat betekende uiteindelijk een vierde plaats met slechts 0.1 pnt tekort voor een podiumplaats. Als Roggeband bij de afsprong niet dat stapje had gemaakt was zij nu een Nederlandse KNGU-medaille rijker. Maar toch een knappe vierde plaats voor deze Zierikzeese turnster is een uitstekende prestatie. 

Tygo Verbrugge turnt naar een zeer knappe 8e plaats van Nederland

Niels Grinwis volgt met een 10e plaats en Dustin Erades naar een 24e plaats

 

Het team op de NK in Leek Tygo Verbrugge  (met bril), Niels Grinwis (midden), Dustin Erades en trainers Julian Ringelberg en Barbara van den Berg 

Leek - Voor de eerste keer in je turncarriëre op een landelijke bondsfinale staan. Bij de beste 32 turners van Nederland horen en dan zet Delta Sport turner Tygo Verbrugge een zeer knappe 8e plaats neer op de eindlijst. Slechts minder dan twee punten verwijderd van een podiumplaats. Maar ook zijn clubgenoot Niels Grinwis in de top tien van Nederland met een 10e plaats. Dat allemaal in het Groningse Leek bij de 4e divisie pupil. De derde Delta Sport finalist Dustin Erades (instap 4e divisie) nog maar slechts ruim een jaar actief stond daar ook op de finale en de jonge turner presteerde geweldig met een 24e plaats. Alle drie turners een ervaring rijker en knap resultaten. Voor Verbrugge die op de zes turnonderdelen 103.700 punten kreeg (de winnaar 105.150 pnt) was op één na de beste op de rekoefening met 19.500 pnt (2e). Ook op de sprongenserie eindigde hij bij de beste drie met 18.900 en op de ringen (17.750 (9e). Bij de vloer liet hij wat punten liggen (15.400 (23e) en op de brug (15.650 (17e) en voltige (13e) bleef hij dicht bij de concurrentie. Grinwis volgde zijn clubgenoot op de voet met 103.150 punten. Een uitstekende voltigeoefening (17.450 (3e) en ringenoefening 17.950 (4e) bleef hij keurig bij. Op de vloeroefening liet hij punten liggen (15.650 (23e) enbij de sprong (17.650 (15e) en brug (15.850 (14e) turnde hij een keurig oefening ook op de rekoefening bleef hij met 18.600 (10e) in de top tien. Dustin Erades, de jongste telg van Delta Sport, had een mooie sprongenserie (18.700 (7e) en voltige (17.650 (13e). Op de vloer (17.050 (16e), ringen (18.000 (23e) en rek  (5.233 (26e) verloor hij wat punten maar bij de brugoefening toonde hij karakter met een 10e plaats en 18.050 punten.  

 

Tessa Roggeband bij de beste 26 turnsters van Nederland

op de meerkamp 3e divisie jeugd

 

Waalwijk - Delta Sport turnsters Tessa Roggeband stond bij de beste 36 turnsters van Nederland op de bondsfinale NK in Waalwijk om een prachtige meerkamp te turnen. De Zierikzeese turnster deed dat voortreffelijk en eindigde op een keurig 26e plaats met 43.250 punten. In een mooie enthourage in Waalwijk begeleidde trainster Jutta Padmos bij de vier turnonderdelen waarvan vooral de vloeroefening van hoog kwaliteit was. De landelijke jury beoordeelde dit met 11.767 punten en dat betekende de beste zevende prestatie van de 3e divisie jeugd. Op de balkoefening ging een pirouette mis en betekende een val. wat wiebels en de opzwaai was iets te laag en dat bestrafte de jury met 10.150 punten (28e). De sprongenserie werd de 28e stek geteld met 10.933 punten en op de brugoefening werd 10.400 punten genoteert. Voor Tessa Roggeband was het een knappe meerkamp en een mooi eindresultaat. 

 

Tessa Roggeband in de warming up bij de beste nederlandse turnsters 3e divisie jeugd. Samen met trainster Jutta Padmos en een echt finale t'shirt was het een geweldige dag voor Delta Sport

 

Delta Sport turner Chris Leenheer mist landelijke bondsfinale

Leek - De verwachtingen voor een plaats bij de landelijke finale waren al niet te hoog gegrepen voor Delta Sport turner Chris Leenheer. In de 1e divisie pupil 1 was de concurrentie zeer heftig. Dat bleek ook wel bij de laatste kwalificatie in het Groningse Leek waar Chris Leenheer uiteindelijk eindigde op een 18e plaats waar er slechts twaalf doorgingen naar de finale op 2 juni in Hoofddorp. De 85.400 punten waren op de zes turnonderdelen niet toereikend en dat moest trainer Julian Ringelberg ook constateren. De beste prestatie leverde Leenheer nog op de twee sprongen waar hij 18.650 punten van de jury kreeg met een zevende plaats. De voltige- (12.300 (14e) en de rekoefening (15.450 (13e) waren in balans maar op vloer (12.100 (21e), ringen (13.300 (21e) en brugoefening (13.600 (18e) waren door wat slordigheden te weinig om door te stromen naar het eindpunt van het seizoen. De landelijke categorie 1e divisie is momenteel een sterke lichting dus voor Leenheer was het resultaat in deze halve finale prima.

    

In de grote sporthal in het Groningse Leek redde Chris Leenheer het net niet voor een plaats in de landelijke finale. 

 

Naomi van der Stel regiokampioen balk-en vloeroefening

Maud Brockhus kampioen vloer, Fabiënne Ramondt zilver op vloer

Emy Bleijswijk, Annegreet de Ronde en senne Groenendijk bronzen plak

 

In de tweede wedstrijd ronde pakte Naomi twee keer goud (links op de foto) Senne Groenendijk en Annegreet de Ronde brons en Maud Brockhus (rechts) kampioen op de vloer.

Vlissingen - Bij tropische temperaturen in de sporthal Baskenburg in Vlissingen hebben zeventien turnsters van GV Delta Sport tijdens de toestenfinale regiokampioenschappen (West Brabant en Zeeland) zeven medailles gewonnen. Naomi van der Stel (pupil 1 D3) werd twee keer omhangen met een kampioens medaille kleur goud. Van der Stel was de beste turnster op de balk- en vloeroefening. Maud Brockhus (jeugd 1) won de kampioenstitel op de vloeroefening. Voor Fabiénne Ramondt (6e div jeugd) was er een mooie zilveren medaille op de vloeroefening. Drie bronzen medailles gingen naar Emy Bleijswijk (5e div. junior) op vloer, Annegreet de Ronde (pupil 1 D3) op balk en Senne Groenendijk (pupil 1 D1) op de sprongenoefening. 

Instap D2: Deniz Vaane: 15e  sprong 12.900,12e brug 13.200,5e 13.450 balk,12e vloer 12.300. Dana Vrijhof: 19e balk 12.050. Pupil 2 D2: Kristel Klink: 4e sprong 12.700, 21e balk 10.550, 4e vloer 12.850. Lieke van den Zande: 11e brug 13.100, 15e vloer 12.000. Nienke Grauss: 12e sprong 12.725, 9e brug 13.250, 5e balk 13.000, 7e vloer 12.550. Loes Bentlage: 8e balk 12.850. Jeugd 1: Maud Brockhus: 14e sprong 12.525, 11e balk 11.000, 1e vloer 13.600. Merlijn Jumelet: 7e sprong 12.800, 11e vloer 12.400. Romany Hanse: 4e balk 11.900. Divisie 5 junior: Emy Bleijswijk junior 7e sprong 10.650, 7e brug 10.600, 7e balk10.100, 3e vloer 11.500. Heping Harsveldt: 14e vloer 10.850. Pupil 1 D3: Annegreet de Ronde: 3e balk 12.850, 24e vloer 9.900. Maud Kosters: 21e sprong 12.550, 5e vloer 12.750. Naomi van der Stel: 6e sprong 13.150, 1e balk 14.550, 1e vloer 13.900. Senne Groenendijk: 3e sprong 13.175. 6e div jeugd H: Fabiënne Ramondt: 8e sprong 9.625, 11e brug 8.650, 2e vloer 11.250, Chayenne Bakelaar:  7e balk 9.500. Sophie van den Hoek: 5e sprong 10.375, 6e brug 10.300. 

 

Fabiénne Ramondt  toont de zilveren medaille met clubgenoten Chayenne Bakelaar, Sophie van den Hoek, Deniz Vaane en Dana Vrijhof.

 

Onder zeer hoge temperaturen was het moeilijk turnen waardoor het viertal net geen medailles kon winnen. Kristel Klink, Lieke van den Zande, Nienke Grauss en Loes Bentlage 

 

 Emy Bleijswijk en Heping Harsveldt delen de vreugde in de sporthal Baskenburg in Vlissingen

 

Julianahoeve clubkampioenschappen 23 juni 2018

   

 

De organisatie evenenmenten- en wedstrijdcommissie is volop bezig om de clubkampioenschappen neer te zetten. De coördinatie ligt bij Gin Kemmeren en het programma is rond. Momenteel 160 deelnemers en 90 leden die een demonstratie gaan geven. De wedstrijden vinden plaats in de turnhal en de hal ernaast zal dienen als warming-up. De toeschouwers mogen gratis vanaf de tribune komen genieten. Wij zetten wel een donatiepot neer zodat iedereen kan bepalen wat zij er in willen doen om de kosten wat te kunnen dekken. 

Programma Julianahoeve clubkampioenschappen

07.30 uur Laco/turnhal open

08.00 uur Juryoverleg

Wedstrijd 1 Recreatie R2/R1 en Pré-selectie en jongensselectie

08.30 uur warming-up. 08.40 uur Opmars/Opening. 8.45 uur Start wedstrijd. 10.25 uur Demo B-selectie/jongensselectie. 10.35 uur prijsuitreiking.

Wedstrijd 2 recreatie R1/R3 en freerunning

10.50 uur warming up. 11.00 uur Opmars/Opening. 11.05 uur Start wedstrijd. 12.50 uur Demo A/C-selectie. 13.00 uur prijsuitreiking.

Pauze 

Wedstrijd 3 Springgroep en Acrogym

13.45 uur Warming-up. 13.55 uur Opmars/Opening. 14.00 uur Start wedstrijd. 15.15 uur Demo Acrogym. 15.20 uur prijsuitreiking.

 

Op zaterdag 23 juni spectakel in de turnhal met 160 kinderen die meedoen aan de clubkampioenschappen en 90 leden die verschillende demo's gaan geven. 

Khloé van der Stel even niet turnen....

 

De 8-jarige Khloe van der Stel uit Middelharnis kan even niet turnen. Een gebroken arm is de oorzaak dat zij bij de pré-instap even afwezig is. Jammer natuurlijk nu net de clubkampioenschappen komen. Khloé had even pech in de turnhal. Zij hing aan de brug maar viel wat ongelukkig met gevolg arm gebroken. Delta Sport heeft natuurlijk voor een beterschapkaart en in de vorm van een knuffel een echt vriendje gegeven. Wij wensen Khloé veel beterschap en hopelijk weer snel terug op de turnvloer.

 

Was weer hard werken/spelen met kind- en oudergym

      

De docenten van kind- en oudergym wetenm iedere keer weer een mooi parcours te maken in de turnhal. De vele kleine kinderen genieten van de uitdaging en natuurlijk ieder doet wat deze aankan. Maar de groene krullen van het nijntje beweegdiploma werden weer genoteert voor het thema springen in de hoepels en horde lopen over de bruggetjes en natuurlijk het baantje.

    

    

       

Wat een plezier hebben de kinderen in deze beweegingsvormen...en alle begeleiders natuurlijk ook .... 

 

Freerunnen is durf, acrobatisch en vooral uitdagend specktakel

Freerunnen bij GV Delta Sport iedere maandag- en dinsdagavond. Heerlijk, uitdagend, gedurfd maar vooral bnewegen op een andere manier. Onder toezicht van een groep trainers wordt er getraind om de obstakels te nemen in de vorm van klimmen, springen, halve en hele draaien maar vooral een beetje vliegen van het éne naar het andere. Maandag 0m 19.30 tot 21.00 uur en dinsdag om 19.00 tot 21.00 uur. Heb je interesse kom dan één proefles volgen. Meer informatie info@deltasportgym.nl 

Geschikt voor jongens en meisjes leeftijd vanaf 7 jaar

            

 

 

               

           

Een reeks mooie actiefoto's van het freerunnen in de turnhal GV Delta Sport Laco Sportcentrum

 

Zaterdag 9 juni finale Nederlandse kampioenschappen acrogym

Delta Sport schrijft geschiedenis met twee teams in de finale

     

Rachel Spelier en                     Laura van Ginkel en 

Lot van der Ende                      Melissa Bakelaar 

OSS - Zaterdag 9 juni gaat GV Delta Sport geschiedenis schrijven in de acrowereld. Voor het eerst staan er twee teams van Delta Sport in de landelijke finale in Oss nadat acrogym is gestart in september 2016. Bijzonder want er stonden al zeven teams in de halve finale en nu dus twee in de finale bij de beste acht van Nederland. Delta Sport is de enige die in Zeeland twee teams aflevert voor de finale en zelfs beperkt afvaardinging van district Zuid is een feit.

De twee teams van delta Sport zijn Laura van Ginkel en bovenpartner Melissa Bakelaar(E-junior damespaar) die bij de halve finale zelfs op et erepodium kwamen. Rachel Spelier en bovenpartner Lot van den Ende ( dames paar D-senior) eindigde bij de beste vier tijdens de halve finale.

Tijdschema en live te zien op http://original.livestream.com/AcrogymTV 

Blok 3 10.25-10.50 uur als 5e Melissa Bakelaar en Laura van Ginkel

Blok 12 17.45-18.15 uur als 5e Rachel Spelier en Lot van den Ende

 

Denk jij dat Acro ook leuk is voor jou....


Het wedstrijdseizoen van de acro-afdeling is zeer succesvol. Onlangs behaalde twee team van Delta Sport de landelijke finale. 

Ondertussen wordt er door de trainers van de acro al weer nagedacht over het nieuwe seizoen. Acro is een teamsport, het maken van teams voor volgend seizoen is een flinke puzzel waarbij de trainers voor iedereen een team willen vormen dat op alle manieren past bij de persoon. Acrogym kan je al vanaf 7 jaar doen en tot latere leeftijden.

Vaak horen we geluiden dat men ook Acro-wedstrijden willen doen. In de wedstrijdgroep (Acro 1) kan je alleen meedoen als je vanaf het begin van het seizoen meedoet en de trainers voor aanvang van het seizoen het idee hebben dat je goed kunt meekomen op wedstrijden.

Wil jij dus misschien bij Acro 1 en graag wedstrijden doen? Laat het dan zo snel mogelijk weten.

Het betekent niet dat je vanaf dat moment  alle trainingen moet volgen. Als je in een andere groepen traint, kan je daar gewoon het seizoen afmaken. Je kunt echter wel op basis van 1 of 2 proeflessen kijken of je Acro leuk vindt.

Daarna kunnen de trainers kijken of je in een team geplaatst kan worden dat goed bij je past.


Wil je Acro doen zonder wedstrijden? Dan kan je altijd instromen bij Acro 2.

      

 

Negen turners van Delta Sport naar toestellenfinale Tilburg

Zaterdag 16 en zondag 17 juni

Op zaterdag 16 en zondag 17 juni zijn de Open Tilburgse toestellenfinales in sportcomplex 't Kwardraat in Tilburg. daar zijn negen turners van Delta Sport actief op de meerkamp (zes onderdelen).

Deelnemers delta Sport zijn: Instap 4e divisie: Dustin Erades, Tabesh Gerami. Pupil 4e divisie: Niels Grinwis, Levi Ommering, Tygo Verbrugge. Senior 3e divisie: Rik van Duin. Pupil 2e divisie: Jur van der Wel, Sam Groothedde. Pupil 1e divisie: Chris Leenheer.

Zes finaleplaatsten om de districtstitel

Voor de 5 en 4e divisie en D1-D2 turnsters is het hoogst haalbare een districtstitel. Na twee of drie voorwedstrijden in de regio en daarna regiofinale kan je plaatsen voor de districtsfinale (Limburg, Brabant en Zeeland). Dit is niet eenvoudig gezien de grote groep turnsters die deelneemt aan al deze wedstrijden en de doorstroming is zeer beperkt. Voor de 6e divisie is het niet mogelijk door te stromen en is de regiofinale het hoogsthaalbare.

Toch is zes turnsters van Delta Sport gelukt om in de districtsfinale te komen die waarschijnlijk gehouden worden op 9 juni in Breda (D1 en D2) en op 16 juni in Zevenbergen (4e en 5e divisie).

 Dit zijn de finalisten: 

               

 Nienke Grauss                    Melissa Bakelaar

 (Pupil 2 D2)                         (4e divisie D1) 

        

 Feline Hanse          Rosanne Mol              Heping Harsveldt en Emy Blijswijk     

(5e divisie junior)     (4e divisie jeugd)         (5e divisie junior)   

 

Kranten en websites schrijven over Delta Sport

 

Papieren editie Ons Eiland donderdag 31 mei 2018

 

Website Ons Eiland maandag 28 mei 2018

Wereldregio website dinsdag 29 mei 2018

 

Wereldregio donderdag 31 mei op website

         

Wereldregio papieren editie 1 juni 2018

 Agenda      

--- Zaterdag 2 juni toestellenfinale regio D1, D2, 5/6 divisie in Oosterhout.

--- Zaterdag 2 juni bondsfinale damesturen in Tilburg met 3 of 4 DS-turnsters

--- Maandag 4 juni TC-vergadering 20.00 uur

--- Zondag 3 juni toestellenfinale damesturnen in Tilburg met DS-turnsters

--- Zaterdag 2 juni landelijke finale herenturnen met Jur van der Wel in Hoofddorp

--- Zondag 3 juni toestellenfinale herenturnen met Jur van der Wel en Stan de Looze in Hoofddorp

--- Zaterdag 9 juni finale acrogymnastiek Nederlandse kampioenschappen in Oss

--- Zaterdag 16 juni districtsfinale 4/5 divisie in Zevenbergen

----Zaterdag 16 en zondag 17 juni toestelkampioenschappen heren turnen in Tilburg met negen Delta Sporters

--- Dinsdag 19 juni bestuursvergadering Delta Sport

--- Vrijdag 22 juni acro-demonstratie in Port Marine Brouwersdam bij Yacht

--- Zaterdag 23 juni clubkampioenschappen GV Delta Sport voor recreatieve groepen.

--- Zaterdag 23 en zondag 24 juni KNGU Ahoy Rotterdam landelijke KNGU wedstrijden in alle categoriëen

--- Zaterdag 14 juli start vakantieweken tot zaterdag 28 juli turnhal gesloten.

--- Zaterdag 28 juli start vakantierooster in turnhal, tot 18 augustus start lesrooster en open lessen iedere week

--- Zaterdag 10 november 2018 bijeenkomst trainers, bestuur en commissieleden Delta Sport op Brouwersdam.

--- Zaterdag 12 januari 2019 OZAK (Open Zeeuwse Acro-kampioenschappen) in turnhal

--- Zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019 Distrikts dames turnwedstrijd. 

--  Zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 districtswedstrijden Acrogym in turnhal

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.   

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here