Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

 

Het was een bijzondere week voor de acro-afdeling binnen Delta Sport. Niet voor niets waren de trainers trots op de drie teams die in de eerste halve finale NK uitkwamen. Was er een podiumplaats voor het duo Laura van Ginkel en Melissa Bakelaar en het duo Angela en Kaleigh Schoute presteerde met een 7e plaats uitstekend. Ook het trio Femmie ten Klooster, Ilse de Ronde en Chayenne Bakelaar zorgde voor een mooie oefening. Van Ginkel en Bakelaar plaatste zich voor de finale en beide andere teams staan 2e reserve. 

Lees er alles over in deze nieuwsbrief en nog veel meer wat er in een week gebeurt bij Delta Sport

 

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 11 mei 2018  nummer 160

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website       

 

       

 

Alle leden krijgen een brief mee i.v.m de AVG-wet

Toestemmingsformulier afgelopen dagen en volgende week uitgereikt

In het kader van gebruik foto's op website en social media krijgen alle leden  een formulier uitgereikt om daar aan te geven of Delta Sport gebruik mag maken van de foto's, filmpjes enz. Tot 16 jaar moeten de ouders het formulier ondertekenen en vanaf 16 jaar mogen de leden dat zelf doen. Op het formulier kan je ja of nee aankruisen en daarna ondertekenen. Deze brief/formulier weer inleveren met naam en handtekening bij de trainer. Wij moeten echter van ieder lid deze formulier weer terug hebben.

 

 Zaterdag 12 mei pré-instap wedstrijd Delta Sport in turnhal

Vol programma met 69 deelnemers

Zaterdag 12 mei een vol programma in de turnhal waar de jongste turnsters een meerkamp afwerken. De pré-instappers mogen dan een eerste wedstrijd doen want echte KNGU-wedstrijd is pas vanaf het jaar dat zij negen worden. Daarom zijn dit soort wedstrijden heel belangrijk om te kijken hoe het officieel gaat. Begeleid door speaker en wedstrijdleider Nel van der Weele die ook steeds uitleg geeft hoe het gaat op de turnvloer zijn dat de eerste stappen in wedstrijdsferen.

Voor de deelnemers en indeling kan je vinden op de website aan de linkerkant.

 

 

 

 

Tradioneel gaat de groep gezamenlijk op de foto zoals in de vorige edities

Tweede halve finale voor Acroteams GV Delta Sport 

Zondag 13 mei komen nog eens vier acroteams van GV Delta Sport uit in de halve finale Nederlandse kampioenschappen. In de categorie D/E komen de volgende teams in Den Bosch in actie voor een finale plaats.

Zondag 13 mei: Lot van den Ende en Rachel Spelier, Loes bentlage en Fleur Brockhus, Larissa Bakelaar en Vesa Siceva, Senne Groenendijk en Milou Verkerke

Tijdschema en live te zien op http://original.livestream.com/AcrogymTV 

Blok 7 tussen 13.15-13.35 als 1e team Milou Verkerke en Senne Groenendijk 

Blok 8 tussen 14.30-15.00 als 3e team Larissa Bakelaar en Vesa Siceva

Blok 11 tussen 16.10-16.35 als 2e team Loes Bentlage en Fleur Brockhus

Blok 13 tussen 17.55-18.25 als 9e team Lot van den Ende en rachel Spelier

Zondag 13 mei in Den Bosch

        

Rachel Spelier        Vesa Siceva en        Milou Verkerke        Fleur Briockhus en

Lot van den Ende    Larissa Bakelaar     Senne Groenendijk  Loes Bentlage  

 

Soepel, fit en sterk blijven


Wil jij ook weer gaan sporten maar weet je niet wat?
Daar hebben we wat op bedacht!
Op maandagochtend beginnen we de week met body gymfit. Een groep voor dames die aan hun conditie willen werken en hun spieren soepel willen houden.
Op donderdagavond organiseren we vrij turnen. Tijdens deze les wordt je begeleid om jezelf uit te dagen op verschillende toestellen. Zo train je in je eigen tempo en verbeter je balans, conditie, kracht en coördinatie. 
Op zaterdagochtend sluiten we de week af met acrobatiek. Door het gemengde karakter van deze groep (jeugd en volwassenen) heeft iedereen een perfecte partner voor uitdagende krachttraining. Je tilt je partner op verschillende manieren op waardoor je armen, benen en romp uitermate getraind worden.

Alle lessen duren anderhalf uur en zijn gezellig en vrijblijvend en worden daarnaast begeleid door ervaren trainers. 
Natuurlijk hoef je niet direct 3x per week te sporten, met 1 of 2 keer per week ben je ook al heel goed bezig. Heb je een keer geen tijd, dan sla je een les over. Wil je in een week op een andere dag trainen, ook dat is mogelijk. 
Kom gerust meedoen, iedereen kan het!

Maandag bodyfit gym 9.15-10.45
Donderdag vrij turnen 20.00-21.30
Zaterdag Acro 2 11.00-12.30

Vragen? Mail naar info@deltasportgym.nl 

GV Delta Sport team Melissa Bakelaar en Laura van Ginkel bronzen medaille op de halve finale Nederlandse kampioenschappen Duo Angela en Kayleigh Schoute (7e) en trio Femmie ten Klooster, Ilse de Ronde en Chayenne Bakelaar eindigen als zesde

   

Melissa Bakelaar en Laura van Ginkel pakken een bronzen medaille

Oss – Trainster Wendy Huyzen en Romée Baart stonden te juichen toen het GV Delta Sport duo Melissa Bakelaar en Laura van Ginkel het erepodium mocht betreden om daar de bronzen medaille te laten omhangen. Het duo presteerde bij de E-junioren tijdens de halve finale acrogym in Oss uitstekend met 22.670 punten en daarmee bleven ze dicht bij de nummer één uit Monster (22.800) en de nummer twee van Longo (22.700). En dat terwijl het samengestelde duo sinds januari bij elkaar zijn was de prestatie nog eens extra goed. Hiermee stromen ze door naar de landelijke finale in Oss. Voor de twee andere teams van GV Delta Sport, het trio Femmie ten Klooster, Ilse de Ronde en Chayenne Bakelaar (damesgroep E-jeugd) was de zesde plaats en het duo Angela en Kayleigh Schoute (damespaar E-senior),  de zevende plaats het hoogst haalbare. Ze vielen hiermee net buiten de doorstroming en dat was erg jammer. Een paar tiende punt meer en ook zij hadden dan in de finale NK gestaan. Natuurlijk was het van deze twee teams een uitstekende prestatie met 22.410 punten voor familie Schoute en 21.830 punten voor het succesvolle trio.

Bijzonder prestaties voor de acroteams

Het blijft altijd een moment opname voor wedstrijden en de beoordeling van de jury. Je traint een heel seizoen om het hoogste te bereiken maar dan komen er toch ook weleens blessures en het zit niet even mee. Toch blijft het altijd bijzonder dat een acroteam de landelijke finale haalt. De weg is er lang naar toe en de concurrentie is zeer heftig. Acrowedstrijden blijven team-prestaties dus je doet het met elkaar. Daarom is het zo knap van Laura van Ginkel en melissa Bakelaar dat ze brons winnen en tevens een finaleplaats opeisen. Want het team Laura en Magda haakte halverwege het seizoen af door een vervelende achillesblessure van Magda. Maar Laura werd al snel gekoppelt aan Melissa en zie het resultaat binnen enkele maanden. En dan het trio Ilse de Ronde, Femmie ten Klooster en Chayenne Bakelaar. Podiumplaatsen op de voorrondewedstrijden en toen kwam de enkel blessure van Ilse. Dat betekende drie stappen terug in de training en dan net klaar voor de halve finale. En dan worden ze toch nog zesde wat meer als uitstekend is. Ook het duo Kayleigh en Angela Schoute presteerde bij de senioren uitstekend maar de concurrentie uit Nederland was sterk. Angela nog even wat rugklachten afgelopen week maar moeder en dochter stonden toch maar in de halve finale. Knap zevende en tweede resreve voor de finale. Laten we hopen dat ze als nog beloond worden voor de mooie strijd die zij dit seizoen leverde

      

 De drie teams die uiteindelijk in de halve finale NK stonden in Oss  

Clubkampioenschappen op zaterdag 23 juni in turnhal

Julianahoeve clubkampioenschappen
 
Voor het recreatieturnen, freerunning, springgroepen, acro 2, pre selectie jongens en pre selectie meisjes van GV Delta Sport zijn er op zaterdag 23 juni de clubkampioenschappen. het is leuk als iedereen mee doet want het wordt een leuke dag waar zoveel mogelijk Delta Sporters bij elkaar komen.
 
De organisatie wil natuurlijk graag weten wie er meedoet daarom wil de trainer graag bijhouden als er kinderen NIET mee doen. Voor zaterdag 12 mei willen we van jullie de definitieve lijst ontvangen wie er NIET mee doet maar wij vinden dat je allemaal mee moet doen.

Informatiebrief kinderen

Vanafdeze week liggen er informatiebrieven voor de kinderen in de zaal.

In deze brief staat dat je zelf moeten aangeven bij de hoofdtrain(st)er als je niet mee doen aan de Julianahoeve Clubkampioenschappen.  We gaan er dus vanuit dat iedereen mee doet!

Graag voor zaterdag 12 mei van jullie definitieve antwoord. 

 

           

Juultje van de Julianahoeve in Renesse komt misschien wel de prijsuitreiking doen bij de clubkampioenschappen 

Massale wedstrijd in Breda om De open Bredase turnkampioenschap

Delta Sport actief met 55 turnsters 

In het pinsterwekend van zaterdag 19 mei tot maandag 21 mei worden in Breda de Open Bredase turnkampioenschappen gehouden. Een zeer massale wedstrijd met deelname van 46 clubs uit Zeeland, Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Limburg. Een wedstrijd waar ruim 1000 turnsters in diverse categoriëen een meerkamp turnen over vier banen en vijf wedstrijden per dag. GV Delta Sport is ook daar aanwezig met 55 turnsters. Wij hebben voor iedereen het op een rijtje gezet wie en wanneer de DS turnsters moeten turnen. 

Deze turnsters komen allemaal in actie op de meerkamp in Breda:

Zaterdag 19 mei wedstrijd 1 baan1: Junior 5e div.: Feline Hanse, Floor van Reek (DS/WIK). Wedstrijd 2 baan1: 6e div jeugd2 H: Chayenne Bakelaar, Sophie van den Hoek, Mila Radecke, Fabiënne Ramondt. Wedstrijd 3 baan1: 5e div junior: Melissa Dooge, Emy van Bleijswijk, Heping Harsveldt. Wedstrijd 4 baan 1; 6e div junior: Suusje Baart, Elianne Biesma, Fleur Brockhus, Tatum Radecke, Eva Bienefelt, Merel de Glopper (jeugd2). Wedstrijd 3 baan2: 4e div jeugd 1: Indy Smits, Tara Zweedijk, Savanna Dubbeling (DS/WIK), Babet Brouwer, Rosanne Mol, Wedstrijd 2 baan 3: 6e div pupil 2 D2: Nienie Grauss, Britt de kamp, Kristel klink, Lieke van de Zande. Wedstrijd 5 baan 3: 6e div jeugd 1 D2: Maud Brockhus, Merlijn Jumelet, Romany Hanse. Wedstrijd 4 baan 4: 6e div. pupil 1 D3: Tessa Dijkman, Senne Groenendijk, Maud Kosters, Naomi ban der Stel. Zondag 20 mei:  Wedstrijd 1 baan 2: Iris van der Meer (pré-instap N2) Wedstrijd 3 baan 2: Senna Poortvliet (2e div jeugd) Wedstrijd 4 baan 2: Instap D1: Melissa Bakelaar, Larissa Bakelaar, Milou van Goudoever, Kayley van den Hoek, Nienke van den Berg, Stella Offehaus, Kayleigh Schoute (jeugd 2). Wedstrtijd 3 baan3: Lizz Robertus (pupil2 D1 (DS/WIK). Maandag 21 mei: Wedstrijd 1 baan 1: instap 2e div. Britt Ommering, Esmée van der Moezel. Wedstrijd 2 baan 1: Pupil 2 N3:  Sterre Bosma, Kyani Bouwman. Senior 2e divisie: Marika Padmos, Anne-Li Slootmaker, Anna Jendrusch. Wedstrijd 4 baan 2: Fleur Just (jeugd 2 2e divsie). Wedstrijd 1 Baan 3: Talycha Krakeel (2e div.pupil 2), Wedstrijd 4 baan 3: Kyara Offerhaus (jeugd 1 N4)Wedstrijd 1 baan 4: Instap D2: Deniz Vaane, Willemijn Verhoek, Dana Vrijhof, Norah van Weelden. 

 

GV Delta Sport organiseert grote KNGU-wedstrijd 

Zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019

Op zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019 zal het Laco-sportcentrum weer een enorme turnuitsraling krijgen. De KNGU district Zuid heeft de grote regiofinale divisie 1, N1, JN2 en toestellenfinale  divisie 2 N2 en JN3 en kwalificatie divisies 4, 5, 6 en D niveau's. Een grote wedstrijd met veel deelnemers over twee dagen waarbij de sporthal 3,4 en 5 weer worden omgebouwd in een mooie turnarena. Aan deze wedstrijd kunnen alle niveau's meedoen ook zeker uit Delta Sport zelf waarmee de turnsters een thuiswedstrijd hebben.

Laco Sportcentrum zal op zaterdag 2 en zondag 3 februari veranderen in een turnarena

Jara Schot krijgt beterschaps wensen bij pré-instap

     \

Turnster Jara Schot is heel even niet aan het trainen bij de pré-instap selectie van Delta Sport. Jara viel wat ongelukkig uit de schommel en het gevolg was de elleboog uit de kom. Dus eventjes laten genezen maar de pré-instap clubgenootjes en de trainsters gaven even aandacht aan Jara met een beterschapkaart en een mooie puzzel. Wij wensen vanuit Delta Sport ook Jara veel beterschap en dat je maar snel weer kan turnen.

Denk jij dat Acro ook leuk is voor jou....


Het wedstrijdseizoen van de acro-afdeling is zeer succesvol. Afgelopen week behaalde een team van Delta Sport de landelijke finale en a.s weekend zullen nog 4 teams proberen via de halve finale naar de landelijke finale NK te komen.

Ondertussen wordt er door de trainers van de acro al weer nagedacht over het nieuwe seizoen. Acro is een teamsport, het maken van teams voor volgend seizoen is een flinke puzzel waarbij de trainers voor iedereen een team willen vormen dat op alle manieren past bij de persoon. Acrogym kan je al vanaf 7 jaar doen en tot latere leeftijden.

Vaak horen we geluiden dat men ook Acro-wedstrijden willen doen. In de wedstrijdgroep (Acro 1) kan je alleen meedoen als je vanaf het begin van het seizoen meedoet en de trainers voor aanvang van het seizoen het idee hebben dat je goed kunt meekomen op wedstrijden.

Wil jij dus misschien bij Acro 1 en graag wedstrijden doen? Laat het dan voor uiterlijk 26 mei weten.

Het betekent niet dat je vanaf dat moment  alle trainingen moet volgen. Als je in een andere groepen traint, kan je daar gewoon het seizoen afmaken. Je kunt echter wel op basis van 1 of 2 proeflessen kijken of je Acro leuk vindt.

Daarna kunnen de trainers kijken of je in een team geplaatst kan worden dat goed bij je past.


Wil je Acro doen zonder wedstrijden? Dan kan je altijd instromen bij Acro 2.

      

 

Toestellenfinales voor 6e en 5e divisie in Vlissingen

Zo'n 51 toestellen voor 23 geplaatste turnsters

De turnsters van GV Delta Sport, haast allemaal uit de C-selectie, heeft tijdens de regiokampioenschappen meerkamp goed gepresteert waardoor er 51 toestel finales binnen zijn gesleept. Op zaterdag 26 mei kunnen deze turnsters proberen in De Baskenburg in Vlissingen een toestel regiokampioenschap te verdienen. In totaal komen er 23 turnsters voor Delta Sport uit.

Delta Sport deelname:

Instap D2: Deniz Vaane met sprong, brug, balk en vloer. Dana Vrijhof met balk. Pupil 2 D2: Kristel Klink sprong, balk en vloer, Lieke van den Zande  brug en vloer. Nienke Grauss sprong, brug, balk en vloer. Loes Bentlage balk. Jeugd 1: Maud Brockhus sprong, balk en vloer. Merlijn Jumelet sprong, Romany Hanse balk. Divisie 5 junior: Emy Bleijswijk junior sprong, brug, balk en vloer. Heping Harsveldt sprong en vloer. Pupil 1 D3: Annegreet de Ronde balk en vloer, Maud Kosters sprong, brug en vloer, Naomi van der Stel sprong, brug, balk en vloer. 6e div jeugd H: Fabiënne Ramondt sprong, brug en vloer, Chayenne Bakelaar balk. Mila Radecke sprong, Sophie van den Hoek sprong, brug,6e  div junior: Fleur Brockhus sprong, brug, balk en vloer, Suusje Baart vloer. Tatum Radecke sprong, balk en vloer. Elianne Biesma balk.

 

 Loes-Bentlage-Kristel Klink, Lieke van de Zande. Nienke Grauss Britt de Kamp

 

Toestellenfinales voor 4e divisie in Oosterhout

Twaalf turnsters GV Delta Sport op 30 toestellen 

De turnster uit de B-selectie van GV Delta Sport hebben in totaal 30 toestelfinales tijdens de laatste regiokampioenschappen verovert. Een uitstekende prestatie voor de deze groep turnsters uitkomend in de 4e divisie. Op zaterdag 3 juni kunnen ze in Oosterhout gaan strijden om een podiumplaats.

Delta Sport deelname:

Instap D1: Kayley van den Hoek op vloer, Larissa Bakelaar op sprong, brug, balk en vloer. Melissa Bakelaar op sprong, brug, balk en vloer. Stella Offerhaus op vloer. Milou van Goudoever op brug. Jeugd 1 D1: Amy Leijten op brug en vloer. Babet Brouwer op sprong en vloer. Indy Smits op brug, balk en vloer. Rosanne Mol op sprong, brug, balk en vloer. Tara Zweedijk op sprong, brug, balk en vloer. Junior: Feline Hanse op sprong, brug, balk en vloer. Senna Vrijland op vloer 

 

 Kranten en websites schrijven over GV Delta Sport

 
 
PZC 8 mei 2018
 
 
Een bericht in De Bode en De Bevelander (uitgave op Beveland en omtrek Goes). Laura woont in s'Gravenpolder.
 
 
Wereldregio 11 mei 2018 en had ook op website met foto geplaatst.
 

 Agenda      

--- Zaterdag 12 mei DS Guppie turntoernooi in turnhal Delta Sport (wedstrijd voor pré-instap vrije inschrijving)

--- Zondag 13 mei halve finale acrogymnastiek district Zuid in Den Bosch

--- Zaterdag 19 tot maandag 21 mei OBTK in Breda, turntoernooi met 54 deelnemers van GV Delta Sport

--- Zaterdag 26 mei bondsfinale 3e divisie damesturnen in Waalwijk met Tessa Roggeband

--  Zondag 27 mei toestellenfinale 3e divisie in Waalwijk met balkoefeing Tessa Roggeband

--- Zaterdag 26 mei toestellenfinale regio D1, D2, 5/6 divisie in Vlissingen

--  Zaterdag 26 mei bondskampioenschap turnen heren in Leek met deelname van  drie DS-turners

--- Dinsdag 29 mei bestuursvergadering Delta Sport aanvang 19.30 uur

--- Zaterdag 2 juni toestellenfinale regio D1, D2, 5/6 divisie in Oosterhout.

--- Zaterdag 2 juni bondsfinale damesturen in Tilburg met 3 of 4 DS-turnsters

--- Zondag 3 juni toestellenfinale damesturnen in Tilburg met DS-turnsters

--- Zaterdag 2 juni landelijke finale herenturnen met Jur van der Wel in Hoofddorp

--- Zondag 3 juni toestellenfinale herenturnen met Jur van der Wel en Stan de Looze in Hoofddorp

--- Zaterdag 9 juni finale acrogymnastiek Nederlandse kampioenschappen in Oss

--- Zaterdag 16 juni districtsfinale 4/5 divisie in Zevenbergen

--- Vrijdag 22 juni acro-demonstratie in Port Marine Brouwersdam bij Yacht

--- Zaterdag 23 juni clubkampioenschappen GV Delta Sport voor recreatieve groepen.

--- Zaterdag 23 en zondag 24 juni KNGU Ahoy Rotterdam landelijke KNGU wedstrijden in alle categoriëen

--- Zaterdag 14 juli start vakantieweken tot zaterdag 28 juli turnhal gesloten.

--- Zaterdag 28 juli start vakantierooster in turnhal, tot 18 augustus start lesrooster en open lessen iedere week

--- Zaterdag 10 november 2018 bijeenkomst trainers, bestuur en commissieleden Delta Sport op Brouwersdam.

--- Zaterdag 12 januari 2019 OZAK (Open Zeeuwse Acro-kampioenschappen) in turnhal

--- Zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019 Distrikts dames turnwedstrijd. 

--  Zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 districtswedstrijden Acrogym in turnhal

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.    

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here.