Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

GV Delta Sport turnsters turnde bij de Zeeuwse kampioenschappen 24 medailles bij elkaar. Deze turnster op de foto is een stukje ervaring en de trots van onze mooie club Delta Sport. Anna Jendrusch (1), Marika Padmos (2) en Anne-Li Slootmaker (3).

Foto's zijn gemaakt door Paul Esveldt. Kijk voor mooie foto's van de Zeeuwse kampioenschappen op www.oypo.nl   

 

 Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 6 april 2018  nummer 155

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website        

 

 

 Stem op GV Delta Sport bij de Rabobank

Vergeet niet te stemmen.........tot 16 april

 

 

Heb je een rekening bij Rabobank Oosterschelde én ben je lid van de Rabobank

dan ontvang je begin april een stembiljet.

In de week van 4 april tot en met 16 april kan er gestemd worden en hoe meer stemmen hoe meer geld er wordt uitgekeerd. 

We hopen dat we op jullie stem mogen rekenen. Alvast bedankt!

 

Regiofinale zaterdag 7 april in Loon op Zand

Twaalf turnsters plaatsen zich daarvoor

Twaalf turnsters van GV Delta Sport hebben zich geplaatst voor de regiofinale meerkamp op zaterdag 7 april in Loon op Zand.

Delta Sport turnsters: Instap D2: Wedstrijd 1: Dana Vrijhof en Deniz Vaane. Jeugd 1 D2: Wedstrijd 2: Maud Brockhus en Romany Hanse. Junior F 5e div.: Wedstrijd 3: Emy Bleijswijk en Heping Harsveldt (beiden B-selectie). Pupil 1 D3: Annegreet de Ronde en Naomi van der Stel. Pupil 2 D2: Wedstrijd 4: Kristel Klink, Lieke van de Zande, Loes Bentlage en Nienke Grauss. 

 

Heping Harsveldt en Emy Bleijswijk komen ook in actie

Zaterdag 7 april kwartfinale turnen heren in Volendam

Op zaterdag 7 april komen drie turners van GV Delta Sport in actie op kwartfinale en kwalificatie in Volendam. Chris Leenheer (pupil 1e divisie in wedstrijd 1. Sam Groothedde (pupil 2e div.) in wedstrijd 2 en Stan de Looze (2e div.jeugd in wedstrijd 4. Begeleiding trainer Julian Ringelberg

    

Sam Groothedde                                     Chris Leenheer

 

Stan de Looze

Drie Delta Sport turnsters op 8 april in Nieuwegien

Halve finale 2e divisie NK 

Op zondag 8 april komen drie van de zeven geplaatste turnsters van GV Delta Sport uit op de halve finale Nederlandse kampioenschappen. In Nieuwegein wordt op de meerkamp gestreden door Talycha Krakeel (pupil N2) in de eerste wedstrijdronde. Achttien turnsters stromen door naar de finale. In wedstrijdronde drie komt Quinty van Oeveren (2e div. junior) in actie. Daar stromen elf turnsters door. In wedstrijdronde vier maak Romy Reintjens haar opwachting in de halve finale. Reintjens moet bij de beste twaalf eindigen voor een plaats in de finale.

         

Talycha Krakeel                                           Quinty van Oeveren

Romy Reintjens 

 

GV Delta Sport levert resultaat af bij Zeeuwse kampioenschappen

24 medailles waarvan 8 goud, 9 zilver en 7 brons

Zaterdag 31 maartt in Vlissingen

 

   

     

Wij hebben een aantal willekeurige foto's gebruikt van Paul Esveldt die je kan bestellen op zijn site

 

Vlissingen - GV Delta Sport zorgde voor een flink aantal medailles op de Zeeuwse turnkampioenschappen dames in Vlissingen. Acht keer stond een turnster van Delta Sport op de hoogste trede, negen keer op nummer twee en zeven keer op de derde plaats van het erepodium. In totaal gingen dus vierentwintig medailles mee naar de club in Zierikzee. In totaal kwamen achtenvijftig turnsters uit op de Zeeuwse kampioenschappen in de Baskenburg in Vlissingen. Voor de club was dat een record aantal deelnemers aan zo'n evenement. Tevens was Delta Sport de grootste leverancier aan het evenement.

Het podium kleurde regelmatig met de Delta Sport kleuren blauw. vele trainers van Delta Sport waren in Vlissingenzeer actief om al die turnsters te begeleiden en aan te moedigen. Opvallende uitslagen waren er natuurlijk ook maar wat wel heel leuk was dat Anne-Li Slootmaker weer terug in wedstrijd is na een been operatie en gelijk brons verdiende bij de 2e divisie senior. Ook opvallend was de comeback van Lisa Padmos na anderhalf jaar turnde zij weer een meerkamp. Bij de 3e divisie senior werd zij Zeeuws kampioen. Ook Daphne Rotte toonde, na haast een jaar geen wedstrijden, het nog niet verleerd te hebben.

De Zeeuwse kampioenen van GV Delta Sport zijn: Iris van der Meer (pré-instap), Britt Ommering (instap N2), Talycha Krakeel (pupil N2), Kyara Offerhaus (jeugd 1 N4), Larissa Bakelaar (instap D1), Anna Jendrusch (2e divisie senior), Fleur Just (jeugd 2e divisie) en Lisa Padmos (3e divisie senior). De Zilveren medaille was voor: Esmée van der Moezel (instap N2), Maud Brockhus (jeugd 1 D2), Marika Padmos (2e div. senior).Melissa Bakelaar (instap D1), Noah de Ruijter (2e divisie junior), Rosanne Mol (jeugd 4e div), Tessa Roggeband (jeugd N3)), Feline Hanse (5e div junior), Elianne Biesma (6e div junior). De bronzen medaille was voor: Kyani Bouwman (pupil 2 N3), Deniz Vaane (instap D2), Joni Nobels (jeugd 1 N3), Milou van Goudoever (instap D1), Anne-Li Slootmaker (2e div. senior), Quinty van Oeveren (2e div junior), Floor Raats (jeugd N3).

Alle uitslagen staan op de site van www.turnschoolzeeland.nl

Delta Sport turnsters van de 1e wedstrijdronde Zeeuwse kampioenschappen

Delta Sport turnsters van de 2e wedstrijdronde Zeeuwse kampioenschappen

Delta Sport turnsters van de 3e wedstrijdronde Zeeuwse kampioenschappen

Delta Sport turnsters van de 4e wedstrijdronde Zeeuwse kampioenschappen

 

Waar staat Delta Sport ten opzichte van de Zeeuwse clubs?

Het was een mooie meting met de Zeeuwse dames turnkampioenschappen meerkamp.Waar en hoe staat Delta Sport in de medailleoogst en deelnemers. Wij hebben een overzicht gemaakt met de medaillespiegel en aantal deelnemers van de Zeeuwse clubs bij de Zeeuwse kampioenschappen in Vlissingen. 

Afgemelde deelnemers zijn niet geteld. De rangschikking is met alle divisies en categoriën bij elkaar

 

Clubs                          deelnemers     goud   zilver    brons  totaal aantal medailles

GV Delta Sport             58                    8        9           7         24

EMM Terneuzen           32                    6        7           5         18 

MTV Middelburg           40                    5        7           5         17

VTV Vlissingen             21                    8        4           3         15

Turnschool Zeeland      17                    3        3           2          8

Forza Goes                   36                    3        2           2          7

Olympia Kapelle           17                     2        3           1          6

Axel                              17                     3        1           2          6

Dios Oost Souburg       17                     2        0           0          2

Koudekerke                    7                     0        1           1          2

Atlas Heinkenszand       4                      0        1           1         2 

 

Acrogymnasten al voorzichtig bezig met het nieuwe seizoen

 

In het paasweekend waren vele acrogymnasten ook op de Zeeuwse turnkampioenschappen en daarom waren ze bij de over gebleven acroleden lekker wat aan het experimenteren met elkaar. Het resultaat was verbluffend tot zelfs complete hoogstandjes......

 

 

Vrijdagavond altijd lekker springtrainingen bij GV Delta Sport

Vanaf vijf jaar om 19.00 uur en vanaf 9/10 jaar 20.00 uur

Boris Odiot, rechts van de foto, geef samen met een staf trainers de wekelijks recreatieve springtrainingen. Eenvoudig beginnen en steeds moeilijkere sprongen leren. Want binnen één dag kan je niet zomaar salto's voor- en achterover. Daar zijn heel wat trainingen voor nodig. Met allerlei hulpmiddelen en de grote trampolines wordt er gezamenlijk gestart en daarna in groepjes getraind om die mooie salto's en allerlei leuke bewegingen te leren. 

Boris deelt de groepen in voordat iedereen lekker de springvormen kan aanleren.

Regiofinale zaterdag 14 april in Prinsenbeek

Negen turnsters hebben zich geplaatst

Negen turnsters uit de B-selectie hebben zich via twee kwalificatiewedstrijden geplaatst voor de regiofinale meerkamp op zaterdag 14 april in Prinsenbeek.

Delta Sport turnsters: Instap 4e div D1: Larissa Bakelaar, Melissa Bakelaar en Milou van Goudoever. Jeugd 1 D1: Rosanne Mol, Indy Smits, Amy Leijten en Tara Zweedijk. Junior E: Feline Hanse en Senna Vrijland

Zaterdag 14 april halve finale NK in Leek

Drie tunsters van GV Delta Sport strijden om een finale plaats

Opnieuw moeten de trainers ver reizen met de turnsters voor een halve finale NK. Ditmaal naar het Groningse Leek op zaterdag 14 april. Daar komen Britt Ommering (instap N2) uit in de eerste wedstrijdronde Ommering moet bij de beste twaalf eindigenvoor een plaats in definale.In de vierde wedstrijdronde komt Fleur Just(2e divisie jeugd) in actie om bij de beste achttien te eindigen voor een finale plaats en in wedstrijdronde vijf is het aan de beurt voor Marika Padmos (2e divisie senior). Padmos moet de meerkamp turnen naar de beste twaalf.

Tessa Roggeband in de halve finale in Alkmaar 

Als zevende en laatste GV Delta Sport turnster Tessa Roggeband (3e divisie jeugd) gaat de halve finale strijd aan op zondag 22 april in Alkmaar. Daar moet Roggeband van de 36 geplaatste turnsters een meerkamp turnen bij de beste twaalf voor een finale plaats.

Vijfenveertig Delta Sporters naar Lotto Arena in Antwerpen

 

De Lotto Arena in Antwerpen staat al een aantal dagen in het teken van Acro-kampioenschappen. Naast allerlei activiteiten is het ook Wereldkampioenschappen Acro en één van de laatste dag op zondag 15 april zullen 45 leden van Delta Sport deze bezoeken. Natuurlijk hoofdzakelijk de acrogymnasten van GV Delta Sport die zeker zullen opvallen als DS supporters in Antwerpen.

Kaya Honders, ondersteuning acro DS, wint brons bij WK

Donderdag 5 april huldiging in Antwerpen met Zola Vorsitius en Ismay de Wit

 

Foto: rechts het trio van Kaya Honders op het podium in Antwerpen 

Het was een verrassing donderdag 5 april in de Lotto-Arena in Antwerpen. Kaya Honders met teamgenoten Zola Vorsitiu en Ismay de Wit kwam als Nederlands team 8e binnen in de fnale en won daar plotseling een bronzen medaille.  Kaya is geen onbekende in Zierikzee en bij GV delta Sport. Ze ondersteunt als trainster bij choreografie en handige tips om de teams van Delta Sport kwaliteit te geven. Daarom komt zij met enige regelmaat in de turnhal om te assisteren. Ook gaf zij nog in september 2017, tijdens de nationale sportweek, een acro-demonstratie op het Havenplein.

       

Toos Huyzen samen met de moeder van Kaya op de tribune. De uitslag en een foto in onze turnhal tijdens de training met Loes Bentlage en Fleur Brockhus en Carola Minkels en Kaya Honders (rechts)

 Kaya Honders op het Havenplein in Zierikzee (rechts bovenpartner) 

 

Ledenvergadering op donderdag 12 april 2018

Het bestuur van GV Delta Sport nodigt uw uit op de ledenvergadering donderdag 12 april in het Laco-Sportcentrum. Noteer allemaal in uw agenda. Zoals de gebruikelijk agenda op de ledenvergadering zal ook de missie en visie rapport worden behandeld. Een visie voor de komende drie jaar met de groei van de club. 

De vergadering begint om 20.00 uur in vergaderruimte Laco-Sportcentrum

Deze wordt gehouden in de vergaderruimte, trap op en haast aan einde tribune sporthal

       

 

 

Agenda

1.    Opening door de voorzitter

2.    Mededelingen

3.    Notulen ledenvergadering 7 maart 2017

4.    Uitreiking prestatiebeker en verdienstenbeker

5.    Jaarverslagen GV Delta Sport

       Bestuur, TC-commissie, wedstrijdcommissie

       PR-commissie/sponsorcommissie

       Kledingcommissie, jurycommissie

       Evenementencommissie

6.    Financiële verslag 2017

7.    Decharge kascommissie (Jutta Padmos en Anita Reintjens).

       Benoeming nieuwe kascommissielid (Anita Reintjens aftredend).

8.    Bestuursverkiezing

       Kees Verkerke (voorzitter) aftredend en herkiesbaar

       Tegenkandidaten kunnen worden aangemeld tot 5 april 2018

9.    Goedkeuring Missie en Visie 2018 tot 2021

10.  Vasstellen contributie 2018/2019

11.  Begroting 2018

 

12.  Rondvraag en daarna sluiting

 

De stukken liggen bij de ledenvergadering voor inzage

 

Kranten en websites schrijven over GV Delta Sport

 

Ons Eiland donderdag 5 april 2018 zowel papieren editie als website

 

Wereldregio maandag 2 april 2018

  Agenda     

--  Zaterdag 7 april kwartfinale en kwalificatie turnen heren in Volendam met vier turners van Delta Sport

--- Zaterdag 7 april regiofinale turnen dames in Loon op Zand met 12 turnsters Delta Sport

--- Zondag 8 april halve finale NK in Nieuwegein met drie DS-turnsters

--- Donderdag 12  april ledenvergadering GV Delta Sport. Aanvang 20.00 uur Laco-Sportcentrum

--- Zaterdag 14 april regiofinale 4e divisie en D1 niveaus in Prinsenbeek met negen DS-turnsters

--  Zaterdag 14 april halve finale NK in Leek met drie DS-turnsters

--- Zondag 15 april met Delta Sport naar de WK acrogym in Antwerpen

--- Vrijdag 20 april koningspelen in Zierikzee voor de basisscholen met medewerking van Delta Sport in turnhal

--  Zaterdag 21 april tot zaterdag 5 mei vakantie scholen op Schouwen-Duiveland

--  Zondag 22 april halve finale NK in Alkmaar met Tessa Roggeband

--- Zaterdag 28 april tot zaterdag 12 mei vakantie scholen op Goeree Overflakkee

--- Zaterdag 5 mei halve finale acrogymnastiek district Zuid in Oss

--- Zaterdag 12 mei DS Guppie turntoernooi in turnhal Delta Sport (wedstrijd voor pré-instap vrije inschrijving)

--- Zondag 13 mei halve finale acrogymnastiek district Zuid in Den Bosch

--- Zaterdag 19 tot maandag 21 mei OBTK in Breda, turntoernooi met 54 deelnemers van GV Delta Sport

--  Zaterdag 26 mei bondskampioenschap turnen heren in Leek met deelname van  drie DS-turners

--- Zaterdag 9 juni finale acrogymnastiek district Zuid in Oss

--- Vrijdag 22 juni acro-demonstratie in Port Marine Brouwersdam bij Yacht

--- Zaterdag 23 juni clubkampioenschappen GV Delta Sport voor recreatieve groepen.

--- Zaterdag 14 juli start vakantieweken tot zaterdag 28 juli turnhal gesloten.

--- Zaterdag 28 juli start vakantierooster in turnhal, tot 18 augustus start lesrooster

--- Zaterdag 10 november 2018 bijeenkomst trainers, bestuur en commissieleden Delta Sport op Brouwersdam.

--- Zaterdag 12 januari 2019 OZAK (Open Zeeuwse Acro-kampioenschappen) in turnhal

--  Zaterdag 16 en zondag 17 februari 2018 districtswedstrijden Acrogym in turnhal

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here