Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

  

Moeder wint de acrowedstrijd en de jongste laat even zien hoe je moet spannen. Tweede foto laat zien dat je gewoon aanwezig ben in de wedstrijd terwijl je geblesseerd ben. Ilse de Ronde met haar team.

 

Het is iedere weekend zeer druk met wedstrijden in Nederland voor de GV Delta Sport leden. Maart is vooral een maand met kwalificatie naar doorstroming, halve- en finales. Via deze nieuwsbrief houden we jullie natuurlijk zoveel mogelijk op de hoogte. De acroteams scoorden ged bij de districtsfinale in Breda met zeven plaatsen in de halve finale. Drie turners gingen via Veldhoven naar de landelijke finale in Leek en drie van de vier turnsters uit de A-selectie plaatsen zich in Waddinxveen voor de halve finale. Dan waren er nog vele turnsters actief in Zundert. Lees het allemaal in de wekelijkse nieuwsbrief  

  

 

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 23 maart 2018  nummer 152

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website    

 

 

      

 

Maandag tweede paasdag (2 april) geen trainingen in de turnhal

Op maandag 2 april (tweede paasdag) is er geen trainingen in de turnhal. De trainingen op vrijdag 30 maart (goede vrijdag) gaan volgens lesrooster wel door. Zaterdag 31 maart zijn 61 turnsters naar de Zeeuwse kampioenschappen in Vlissingen. De trainingen voor de turnselecties gaan dan niet door. Of de acrotrainingen en jongensselecties door gaan horen jullie van de trainers.

 

 

 

Dit jaar heeft Rabobank Oosterschelde weer een donatiebudget  beschikbaar gesteld voor verenigingen en stichtingen.

Dit geld wordt verdeeld op basis van het aantal stemmen dat leden mogen geven.  Uiteraard hopen wij dat we voor Gymnastiek Vereniging Delta Sport veel stemmen mogen ontvangen.

De club kan het geld erg goed gebruiken! 

Heb je een rekening bij Rabobank Oosterschelde én ben je lid van de Rabobank dan ontvang je begin april een stembiljet.

In de week van 4 april tot en met 16 april kan er gestemd worden en hoe meer stemmen hoe meer geld er wordt uitgekeerd. 

Let wel als je een rekening hebt bij Rabobank Oosterschelde wil het nog niet direct zeggen dat je ook lid bent om te kunnen stemmen.

Lid worden is gratis en dit kan via de volgende link:  https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/?c=context&lword=Oosterschelde 

We hopen dat we op jullie stem mogen rekenen. Alvast bedankt!

 

Zaterdag 24 maart kwartfinale turen heren in Winterswijk

Zaterdag 24 maart reizen de GV Delta Sport turners Chris Leenheer (1e div. pupil), Stan de Looze (2e div jeugd) en Rik van Duin (3e divisie senior) af naar Winterswijk in het noorden van Nederland. Beide turners komen uit in de kwartfinale NK en gaan een meerkamp turnen met zes onderdelen, vloer, voltige, ringen, sprong, brug en rek. geprobeerd wordt om de halve finale te halen. In wedstrijd 2 Leenheer, in wedstrijd 4 De Looze en in wedstrijd 5 Van Duin.

 

Stan de Looze

      

Rik van Duin                                           Chris Leenheer

 

Zat./Zon. 24/25 maart kwartfinale dames turnen in Middelburg

Zaterdag 24 maart komen vier turnsters van GV Delta Sport in actie bij de kwartfinale turnen dames in Middelburg. In wedstrijd 3 start Marika Padmos en Romy Reintjens bij de 2e divisie senioren. In wedstrijd 4 komt Quinty van Oeveren (2e divisie junior). Zondag 25 maart: Wedstrijd 3: en Anna Jendrusch (1e divisie junior) uit op de meerkamp.

 

Quinty van Oeveren is één van de vier turnsters die actief zijn op de kwartfinale turnen dames in Middelburg 

 

Zaterdag 24 en zondag 25 maart 25 turnsters actief in Vlijmen

Zo'n 21 turnsters komen in weekend op zaterdag 24 en zondag 25 maart in actie in Vlijmen. Zes turnsters uit de A-selectie gaan voor de regiotoestellenfinale N3, jeugd 1 N4 en 3e divisie. de andere vijftien turnsters komen uit de B-selectie voor de 2e kwalificatiewedstrijd divisie 4/5/6 en D-niveuas.

Programma B-selectie: zaterdag 24 maart wedstrijd 1: Jeugd 1 D1: Rosanne Mol, Tara Zweedijk, Indy Smits, Amy Leijten, Babet Brouwer. Jeugd 2 Sup F: Merel de Glopper, Kayleigh Schoute. Zondag 25 maart wedstrijd 1 Instap D1: Larissa Bakelaar, Melissa Bakelaar, Milou van Goudoever, Nienke van den Berg, Kayley van der Hoek, Stella Offerhaus. Pupil 1 D1: Nikki Vrijland en Maylin Hu. Wedstrijd 3: Sarah Brozius (pupil 2 D1). Programma C-selectie wedstrijd 1: Fabiënne Ramondt, Chayenne Bakelaar, Sophie van den Hoek, Mila Radecke. A-selectie regiotoestellenfinale:  Wedstrijd 3: Kyani Bouwman (pupil 2 N3) op sprong en balk. Sterre Bosma (pupil 2 N3) op balk en vloer. Kyara Offerhaus (jeugd 1 N4) op sprong en balk. Floor Raats (3e div jeugd) op sprong, brug en vloer. Senna Poortvliet (3e div. jeugd) op balk en vloer. Tessa Roggeband (3e div. jeugd) op sprong, brug, balk en vloer.

 

Merel de Glopper uit de B-selectie is één van 21 turnsters die in Vlijmen in actie komt 

 

 

Ledenvergadering op donderdag 12 april 2018

Het bestuur van GV Delta Sport heeft de ledenvergadering vastgezet op donderdag 12 april in het Laco-Sportcentrum. Noteer allemaal in uw agenda. Zoals de gebruikelijk agenda op de ledenvergadering zal ook de missie en visie rapport worden behandeld. Een visie voor de komende vijf jaar met de groei van de club. De agenda zal voor 1 april via de nieuwsbrief worden gepubliceerd. 

De vergadering begint om 20.00 uur in vergaderruimte Laco-Sportcentrum

       

 

Britt Ommering, Talycha Krakeel en Fleur Just naar de halve finale Esméé van der Moezel sneuvelt op de balk voor doorstroming

 

Britt Ommering succesvol door naar de halve finale bondskampioenschap 

Waddinxveen - Het was het eerste woord wat de supporters van Delta Sport riepen: ,,Die rot balk''. Maar dat hoort nu eenmaal ook bij de meerkamp voor dames turnen en dat ondervonden de vier turnsters van GV Delta Sport tijdens de kwartfinale NK in Waddinxveen. De twee  instap N2 talenten Britt Ommering en Esmée van der Moezel begonnen sterk aan de meerkamp. Mooie punten op de sprong en bij de andere twee toestellen niets aan de hand. Ommering turnde een mooie meerkamp met uiteindelijk een negende plaats. Voor Van der Moezel werd het een drama op de balkoefening waar zij drie maal het contact verloor met die smalle balk en dat koste haar een hoge klassering. Een 19e plaats was niet voldoende voor een plaats naar de halve finale. Ommering ging wel door en ook de twee turnsters, die in de middag uitkwamen, Talycha Krakeel Pupil 1 N2) en Fleur Just (jeugd 2). Krakeel startte sterk op de sprong met 13.500 pnt en de rest van de toestellen deed zij keurig  en werd uiteindelijk 10e in de zeer zware concurrentie dat van hoog niveau was. Just was na afloop ook opgelucht en er ging een zucht van opluchting bij de trainers Jutta Padmos en Gina Kemmeren. De Zierikzeese turnster viel namelijk ook drie keer van de balk maar de 11e plaats was net voldoende voor die mooie plaats in de halve finale.

  

Fleur Just                               Talycha Krakeel

Uitslag kwartfinale NK in Waddinxveen: 9e Britt Ommering (instap N2) totaal 51.133 punten, sprong 12.966 (12e), brug 12.167 (22e), balk 13.433 (6e), vloer 12.567 (11e). 19e Esmée van der Moezel totaal 48.599 punten, sprong 13.166 (6e), brug 13.067 (5e), balk 9.933 (24e), vloer 12.433 (13e). 10e Talycha Krakeel (pupil 1 N2) totaal 51.017 punten, sprong 13.450 (4e), brug 13.500 (6e), balk 12.567 (12e), vloer 11.500 (13e). 11e Fleur Just totaal 41.357 punten, sprong 11.033 (10e), brug 10.700 (5e), balk 7.767 (19e), vloer 11.867 (4e).

Milou Verkerke en Senne Groenendijk kampioen van Limburg, Brabant en Zeeland en naar de halve finale NK

Kayleigh en Angela Schoute en Laura van Ginkel met Melissa Bakelaar zilveren medaille en naar de halve finale NK 

Milou Verkerke/Senne Groenendijk, Lara van Ginkel/Melissa Bakelaar, Kayleigh en Angela Schoute, 

Breda - In het eerste dagdeel van de districtskampioenschappen acro in Breda zijn al vier teams zekere van doorstroming naar de halve finale Nederlandse kampioenschappen. De wedstrijd telde mee in de kwalificatie maar daar was ook een kampioenstitel van het district te verdienen )Limburg, Brabant en Zeeland). Het team Milou Verkerke en Senne Groenendijk (damespaar E-senior) werden met 23.510 punten kampioen en opnieuw kwamen de clubgenoten Kayleigh en Angela Schoute op een knappe tweede plaats met 23.260 punten. Daarmee zijn beide duo's door naar de halve finale NK. Ook was er een geweldige prestatie van het duo Lara van Ginkel met Melissa Bakelaar (dames paar E-junior) die zeer verrassend een tweede plaats behaalde en zich alsnog hierdoor plaatste voor de halve finale NK met 22.630 punten. Het duo Amy Leijten met Jara van de Zande (dames paar E-jeugd) eindigde met een vierde plaats en 22.540 punten net naast het podium. Hiermee staan ze 1e reserve voor de halve finale NK. Fabiënne Ramondt en Britt de Kam (dames paar E-jeugd) liet de beste oefening tot nu zien en dat werd beloond door de jury met 21.720 punten en een 7e plaats. Het trio Chayenne Bakelaar, Femmie ten Klooster en Ilse de Ronde konden helaas niet meedoen omdat een paar dagen terug Ilse de Ronde haar enkelband scheurde. Maar het trio kreeg wel van de KNGU-organisatie te horen dat ze zich via de eerste twee kwalificatiewedstrijden hadden geplaatst voor de halve finale NK  in mei.

      

Amy Leijten en Jara van Ginkel 1e reserve. Fabiënnie ramondt en Britt Kam zette de beste persoonlijke prestatie neer.

Foto 2: Het trio Chayenne Bakelaar, femmie ten Klooster en de geblesseerde Ilse de Ronde waren wel aanweig in Breda

Larissa Bakelaar en Vesa Siveca winnen acrotoernooi in Breda en samen met Fleur Brockhus en Loes Bentlage door naar de halve finale NK in Oss of Den Bosch

  

Vesa Siceva en Larissa Bakelaar met tweede foto ook Fleur Brockhus en Loes Bentlage

Breda - De absolute toppers in het district Zuid is het acroteam van GV Delta Sport in de categorie dames paar D-jeugd. Larissa Bakelaar en Vesa Siveca wonnen opnieuw in de grote acrowedstrijd in Breda met een jurywaardering van 23.140 punten. Niet alleen kampioen maar ook een doorstroming naar de halve finale van de Nederlandse kampioenschappen in mei. De elementen, dans en turn- en acroverbindingen waren weer mooi waardoor de concurrentie het nakijken had. Het andere duo Fleur Brockhus en Loes Bentlage (dames paar D-junioren) hadden pech nadat in de warming-up Bentlage zich verstapte en geen wedstrijden optreden kon doen. Afmelding was het gevolg maar het geluk straalde weer snel nadat de jury bekent maakte dat ook dit duo door is naar de halve finale NK door de goede klassering van de eerste twee wedstrijden. 

Het is niet vanzelf sprekend dat je altijd eerste wordt.....

 

Door de goede prestaties in de twee vorige kwalificaties konden ze in Breda het velies incasseren.

Breda - Het GV Delta Sport acroteam Rachel Spelier en Lot van de Ende weten nu ook hoe het is om niet op het podium te staan. In Breda, bij de districtsfinale Zuid, maakte ze fout tijdens de oefening wat een vol punt aftrek opleverde en dat is binnen de grote concurrentie natuurlijk niet fijn. De tiende plaats bij de dames paar D-senior was het resultaat. Het mooie en sterke duo stond nu niet eens op het podium maar door de overwinningen in de eerste en tweede kwalificatiewedstrijd, respectievelijk Oss en Mierlo, was het al zeker dat ze zich plaatste voor de halve finale Nederlandse kampioenschappen in mei. 

Naomi van de Stel wint een gouden medaille in Zundert

De vier turnsters die in de eerste wedstrijd uitkwamen: Annegreet de Ronde, Naomi van de Stel, Maud Kosters en Tessa Dijkmans

Zundert - Bij de 2e kwalificatiewedstrijd pupil 1 D3 in Zundert (zaterdag 17 maart) heeft GV Delta Sport turnster Naomi van de Stel de meerkamp gewonnen met 53.900 punten. De turnster mocht de gouden medaille ontvangen nadat zij zowel de sprong-, brug-, en balkoefening won. Maud Kosters verspeelde op de balkoefening haar podiumplaats door twee vallen waarmee ze niet het programma goed af maakte. De slechts 6.600 pnt zorgde voor een vrije val naar een 11e plaats. Kosters startte zo sterk op de sprong (2e), brug (2e) en het beste resultaat op de vloer (13.450 pnt). Annegreet de Ronde werd 9e met 47.825 pnt. Ook een sterke vloeroefening (12.350 (6e) maar liet ook teveel punten liggen op de balkoefening. Tessa Dijkmans turnde een mooie meerkamp wat werd beloond met een 10e plaats. Dijkmans zette op de balkoefening de 5e prestatie neer met 10.800 pnt.

 

Uitslag 2e wedstrijdronde Zundert pupil 1 D3: 1. Naomi van de Stel totaal 53.900 punten, sprong 13.950 (1e), brug 14.300 (1e), balk 12.600 (1e), vloer 13.050 (3e). 9e Annegreet de Ronde totaal 47.825, sprong 13.525 (7e), brug 12.150 (12e), balk 9.800 (11e), vloer 12.350 (6e0. 11. Maud Kosters totaal 47.400 punten, sprong 13.850 (2e), brug 13.500 (2e), balk 6.600 (17e), vloer 13.450 (1e). 10e Tessa Dijkmans totaal 47.725 punten, sprong 12.475 (16e), brug 12.600 (8e), balk 10.800 (5e), vloer 11.850 (12e). 

Nienke Grauss wint een gouden medaille in de 2e kwalificatiewedstrijd


Ninke Grauss op de hoogste trede van het erepodium

Zundert - In de laatste wedstrijdronde bij de 2e kwalificatiewedstrijd pupil 2 D2 in Zundert heeft GV Delta Sport turnster Nienke Grauss de meerkamp gewonnen. De turnster uit Zierikzee verzamelde 53.150 punten over de sprong-, brug-, balk-, en vloeroefening. Zij mocht op de hoogste trede van het erepodium de gouden medaille in ontvangst nemen. Haar clubgenote Kristel Klink miste op een paar tiende punt juist dat erepodium met een vierde plaats en 51.140 punten. Lieke van de Zande zette een mooie vloeroefening neer (13.150) waarmee ze vierde prestatie neerzette op dit onderdeel. Van de Zande werd uiteindelijk 12e in grote deelnemersveld en Britt de Kam, die in morgenuren nog acrowedstrijd had in Breda, zette in de middag nog even in Zundert een meerkamp neer met een 13e plaats (48.250 pnt).

 

De vier turnsters Nienke Grauss, Kristel Klink, Lieke van de Zande en Britt de Kam 

Uitslag 3e wedstrijdronde Zundert pupil 2 D2: 1. Nienke Grauss totaal 53.150 punten, sprong 13.800 (3e), brug 14.250 (2e), balk 12.350 (1e), vloer 12.750 (10e). 4. Kristel Klink totaal 51.150 punten, sprong 13.750 (4e), brug 13.200 (4e), balk 11.400 (5e), vloer 12.800 (8e). 12. Lieke van de Zande totaal 49.150 punten, sprong 13.050 (10e), brug 12.550 (14e), balk 10.400 (12e), vloer 13.150 (4e). 13. Britt de Kam totaal 48.250 punten, sprong 12.500 (14e), brug 12.980 (12e), balk 10.300 (15e), vloer 12.500 (14e). 

Maud Brockhus wint een bronzen medaille

Deniz Vaane en Dana Vrijhof net naast podium

De acht turnsters die een meerkamp (sprong, brug, balk en vloer) turnde in Zundert

Zundert - Op de tweede dag van de 2e kwalificatiewedstrijden turnen dames bij de jeugd 1 D2 heeft GV Delta Sport turnster Maud Brockhus een bronzen medaille gewonnen. De turnster uit Haamstede verzamelde op de meerkamp 48.900 punten waarbij ze de vloeroefening won (13.200) en twee werd op zowel de sprong- als balkoefening. Clubgenote Romany Hanse werd 11e met 45.950 pnt en Merlijn Jumelet eindigde op een 14e plaats. Jumelet verspeelde een hoger klassering nadat ze de sprongenoefening won (12.700) en 6e werd op de vloer. Te veel punten liet ze liggen op de brug en balkoefening. Bij de instap D2 kwamen twee Delta Sport turnsters net naast het podium. Deniz Vaane werd 4e met slechts twee tiende punt van de nummer drie verwijderd en Dana Vrijhof werd zeer knap 5e. Vrijhof startte zeer goed door de sprongenoefening te winnen (12.550) en op de balkoefening als tweede te eindigen (13.100). Norah van Weelden (16e), Leonie Vrolijk (18e) en Willemijn Verhoek (19e) was het een mooie meerkamp alleen op de balkoefening kregen ze te weinig punten van de jury.

Uitslag 1e wedstrijdronde zondag 11 maart Zundert instap D2: 4e Deniz Vaane totaal 49.225 punten, sprong 12.675 (8e). brug 13.550 (4e), balk 12.500 (4e), vloer 10.500 (4e). 5. Dana Vrijhof totaal 48.400 punten, sprong 12.550 (1e), brug 13.250 (7e), balk 13.100 (2e), vloer 9.500 (11e). 16e Norah van Weelden totaal 44.100 punten, sprong 12.300 (17e), brug 12.400 (14e), balk 10.600 (15e), vloer 8.800 (16e). 18e Leonie Vrolijk totaal 43.175 punten, sprong 11.475 (16e), brug 12.100 (15e), balk 11.050 (13e), vloer 8.550 (17e). 19. Willemijn Verhoek totaal 42.270 punten, sprong 12.175 (18e), brug 11.600 (18e), balk 10.150 (18e), vloer 8.350 (19e). Jeugd 1 D2: 3. Maud Brockhus totaal 48.900 punten, sprong 12.650 (2e), brug 10.400 (16e), balk 12.650 (2e), vloer 13.200 (1e). 11. Romany Hanse totaal 45.950 punten, sprong 11.750 (15e), brug 12.400 (5e), balk 10.800 (9e), vloer 11.000 (15e). 14. Merlijn Jumelet totaal 45.350 punten, sprong 12.700 (1e), brug 10.900 (14e), balk 9.650 (15e), vloer 12.100 (6e). 

Tygo Verbrugge, Levi Ommering en Niels Grinwis

Veldhoven  - Bij de regiokampioenschappen turnen heren in Veldhoven is GV Delta Sport turner Niels Grinwis kampioen gewonnen op de meerkamp. Zijn clubgenoot Tygo Verbrugge eindigde als tweede waarbij het podium weer in de blauwe kleuren van Delta Sport sierde. In deze 4e divisie pupil lieten de getalenteerde turners weer mooie prestaties zien op de zes onderdelen, vloer, voltige, ringen, sprong, brug en rek. Levi Ommering turnde een mooie meerkamp met een prachtige 8e plaats. Grinwis en Verbrugge hebben zich inmiddels geplaatst voor de landelijke halve finale in Leel. Bij de 4e divisie instap was er een mooie bronzen medaille voor Dustin Erades. Hij eindigde op het podium met een sterk geturnd toernooi. Siles Hulsken (10e) en Talesh Gerami (15e) hielden zich goed staande in Veldhoven tussen de grote concurrentie uit het district Zuid.

Talesh Gerami, Dustin Erades en Siles Hulsken 

Zeeuwse turnkampioenschappen dames

Eénenzestig turnsters van Delta Sport naar Vlissingen

Op zaterdag 31 maart worden de Zeeuwse turnkampienschappen dames in Vlissingen gehouden. De baskenburg staat dancentraal op die dag voor 350 turnsters uit Zeeland. Een groot deel, eénenzestig, zijn van GV Delta Sport in diverse categoriëen. De wedstrijd gaat over vier wedstrijdrondes. Daarnaast zullen vele trainers van Delta Sport de turnsters beeleiden en er wordt er van Delta Sport ook jury geleverd. De turnsters komen zowel uit de A-selectie, B-selectie en C-selectie. Ook een aantal pré-instappers zullen hun debuut maken in Vlissingen.

Wedstrijd 1: pré-instap N2 Suyin Hu en Iris van der Meer. Instap N2: Esmee van der Moezel en Britt Ommering. Pupil 2 N3: Kyani Bouwman en Sterre Bosma. Instap D2: Deniz Vaane, Willemijn Verhoek, Dana Vrijhof, Leonie Vrolijk en Norah Vrijland. Pupil 1 D1: Maylin Hu en Nikki Vrijland. Wedstrijd 2 pupil 1 N2: Talycha Krakeel. Jeugd 1 N3: Xin da van der Wekken en Joni Nobels. Jeugd 1 N4: Kyara Offerhaus. Jeugd 1 D2: Maud Brockhus, Romany Hanse en Merlijn Jumelet. Instap D1: Larissa Bakelaar, Melissa Bakelaar, Milou van Goudoever, Stella Offerhaus, Kayley van der Hoek en Nienke van den Berg.: Pupil 2 D1 : Sarah Brozius. Pupil 2 D2: Nienke Grauss, Britt de Kamp, Kristel Klink, Lieke van de Zande. Wedstrijd 3: senior B: Anna Jendrusch, Marika Padmos, Romy Reintjens en Anne-Li Slootmaker. Jeugd 2D: Fleur Just, 2e div. junior: Noah de Ruijter en Quinty van Oeveren. Senior C: Daphne Rotte en Lisa Padmos. Jeugd 1 D1: Rosanne Mol, Amy Leijten, Indy Smits, Tara Zweedijk en Babet Brouwer. Jeugd 2 G: Chayenne Bakelaar, Sophie van den Hoek en Fabiënne Ramondt. Wedstrijd 4: Jeugd 2E: Tessa Roggeband, Senna Poortvliet, Floor Raats. Jeugd 2 F: Merel de Glopper, Kayleigh Schoute. Junior T: Melissa Dooge, Senna Vrijland en Feline Hanse. Junior T: Heping Harsveldt en Emy Bleijswijk. Junior F: Suusje Baart, Elianne Biesma en Fleur Brockhus.

 

Regiofinale zaterdag 7 april in Loon op Zand

Twaalf turnsters plaatsen zich daarvoor

Twaalf turnsters van GV Delta Sport hebben zich geplaatst voor de regiofinale meerkamp op zaterdag 7 april in Loon op Zand.

Delta Sport turnsters: Instap D2: Dana Vrijhof en Deniz Vaane. Pupil 2 D2: Kristel Klink, Lieke van de Zande, Loes bentlage en Nienke Grauss. Jeugd 1 D2: Maud Brockhus en Romany Hanse. Junior F 5e div.: Emy Bleijswijk en Heping Harsveldt. Pupil 1 D3: Annegreet de Ronde en Naomi va ne Stel.

Op 25 maart wordt bekent gemaakt of er nog meer Delta Sporters zich plaatsen voor de regiofinale en dan  wel op zaterdag 14 mei op een andere locatie.

Zaterdag 7 april kwartfinale turnen heren in Volendam

Op zaterdag 7 april komen drie turners van GV delta Sport in actie op kwartfinale en kwalificatie in Volendam. Chris Leenheer (pupil 1e divisie in wedstrijd 1. Sam Groothedde (pupil 2e div.) in wedstrijd 2 en Stan de Looze (2e div. Jeugd in wedstrijd 4.

 

Tygo Verbrugge, Niels Grinwis en Dustin Eradus naar finale NK

Nadat al bekent was dat de twee GV Delta Sport turners Tygo Verbrugge en Niels Grinwis zich hadden geplaatst voor de landelijke fnale NK in het Groningse Leek bij de 4e divisie pupil is ook het bericht binnen gekomen dat hun clubgenoot Dustin Erades (instap 4e divisie) naar de landelijke fanale Nk mag. De drie turners komen op zaterdag 26 mei uit op de meerkamp (vloer, voltige, ringen, sprong, brug en rek). Programma: 11.45 uur warming-up, 11.55 uur start wedstrijd en 14.15 uur einde wedstrijd met prijsuitreiking.

Niels Grinwis en Tygo Verbrugge naar de finale meerkamp NK in Leek

 

Kranten en websites schrijven over GV Delta Sport

 

 

Website Ons Eiland 19 maart 2018

Website Ons Eiland 19 maart 2018

  

Papiereneditie Goeree Overflakkee 22 maart 2018

    

Wereldregio 23 maart 2018

Acro-teams Delta Sport doen het

bijzonder goed in kwartfinale

Website Wereldregio 22 maart 2018

 

Wereldregio website 19 maart 2018

 Agenda     

--- Zaterdag 24 maart kwartfinale turnen heren in Winterswijk met Chris Leenheer en Stan de Looze

--- Zaterdag  24 maart kwartfinale turnen dames in Middelburg met Marika Padmos en Romy Reintjens

--- Zaterdag 24 en zondag 25 maart regio toestelfinale N3, jeugd, N4 en 3e div turnen dames in Vlijmen en 4/5/6 divisie 

     met DS-deelname

--  Zondag 25 maart kwartfinale turnen dames in Middelburg met Quinty van Oeveren en Anna Jendrusch

--- Maandag 26 maart bestuursvergadering Delta Sport aanvang 19.30 uur

--- Zaterdag 31 maart Zeeuwse turnkampienschappen dames in Vlissingen

--  Zaterdag 7 april kwartfinale en kwalificatie turnen heren in Volendam met vier turners van Delta Sport

--- Donderdag 12  april ledenvergadering GV Delta Sport. Aanvang 20.00 uur Laco-Sportcentrum

--- Zaterdag 14 april met Delta Sport naar de WK acrogym in Antwerpen

--- Vrijdag 20 april koningspelen in Zierikzee voor de basisscholen met medewerking van Delta Sport in turnhal

--  Zaterdag 21 april tot zaterdag 5 mei vakantie scholen op Schouwen-Duiveland

--- Zaterdag 28 april tot zaterdag 12 mei vakantie scholen op Goeree Overflakkee

--- Zaterdag 5 mei halve finale acrogymnastiek district Zuid in Oss

--- Zaterdag 12 mei DS Guppie turntoernooi in turnhal Delta Sport (wedstrijd voor pré-instap vrije inschrijving)

--- Zondag 13 mei halve finale acrogymnastiek district Zuid in Den Bosch

--- Zaterdag 19 tot maandag 21 mei OBTK in Breda, turntoernooi met 54 deelnemers van GV Delta Sport

--  Zondag 26 mei bondskampioenschap turnen heren in Leek met deelname van  drie DS-turners

--- Zaterdag 9 juni finale acrogymnastiek district Zuid in Oss

--- Vrijdag 22 juni acro-demonstratie in Port Marine Brouwersdam bij Yacht

--- Zaterdag 23 juni clubkampioenschappen GV Delta Sport voor recreatieve groepen.

--- Zaterdag 14 juli start vakantieweken tot zaterdag 28 juli turnhal gesloten.

--- Zaterdag 28 juli start vakantierooster in turnhal, tot 18 augustus start lesrooster

--- Zaterdag 10 november 2018 bijeenkomst trainers, bestuur en commissieleden Delta Sport op Brouwersdam.

--- Zaterdag 12 januari 2019 OZAK (Open Zeeuwse Acro-kampioenschappen) in turnhal

--  Zaterdag 16 en zondag 17 februari 2018 districtswedstrijden Acrogym in turnhal

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here