Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

 Rik van Duin en Stan de Looze waren de smaakmakers bij de landelijke heren turn wedstrijd in het Laco-Sportcentrum in Zierikzee. De twee Delta Sport heren waren in de thuiswedstrijd uitstekend bezig. Lees er alles over in deze nieuwsbrief. Een zeer volle nieuwsbrief maar er gebeurd ook heel veel binnen de club. Zo ook de drie medailles van de turnsters en al onze sponsoren die het mogelijk maakte om een grote wedstrijd te kunnen organiseren.

 

Stichting Nutsfonds Zierikzee steunt Open sportdagen turnen, springen, acrogym en freerunnen

        

Stichting Nutsfonds Zierikzee gaat ook in 2018 gymmend, dansend, springend en turnend Delta Sport ondersteunen voor de open sportdagen in de turnhal. De grote bekende open lessen in de turnhal, die vooral in de vakantieweken plaats vinden, zal o.a.ook met financiele steun van Nutsfonds Zierikzee plaats vinden. GV Delta Sport zorgt voor open lessen ofwel sportdagen voor iedereen die graag mee wilt doen.Geen lidmaatschap maar lekker bewegen met turnen, freerunnen, acrogym en springen op de vele tramplines. Daarvoor levert Delta Sport veel trainers om al de kinderen te begeleiden. De open lessen trekken honderden kinderen in de vele vakantieweken.

 

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 16 maart 2018  nummer 151

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website    

 

     

 

Nieuwe lessen voor recreatie-turnen op vrijdag

Vanaf 2 maart 2018 is GV Delta Sport gestart met een nieuwe les in de turnhal. Iedere vrijdagmiddag vanaf 14.30 tot 16.00 uur wordt er een derde les recreatie-turnen gegeven. Dit mede dat vele basisscholen een doorlooprooster hebben is het mogelijk om vanaf die tijd te komen turnen bij GV Delta Sport. Recreatieturnen is er al op maandag (les zit vol) en op donderdag waar drie lessen met verschillende leeftijden zijn. Ook deze lessen lopen vol. Daarom de mogelijkheid om op vrijdagmiddag te komen turnen. De leeftijd is vanaf 6/7 jaar enz…

Wil je meer info dan stuur een mailtje naar info@deltasportgym.nl 

 

Het wordt een druk weekend voor GV Delta Sport turner(s),acroteams en trainers

Twee dagen wedstrijden in Zundert voor 16 turnsters Delta Sport

Zowel zaterdag 17 maart als zondag 18 maart wordt in het Brabantse Zundert de 2e kwalificatiewedstrijden voor D1, D2, D3 en 4/6 divisie turnen dames gehouden. In totaal komen 16 turnsters van Delta Sport in actie voordoorstroming naar de districtswedstrijden en toestellenfinales.  

Zaterdag 17 maart: Wedstrijd 2 pupil 1 D3: Naomi van de Stel, Tessa Dijkmans, Maud Kosters,  Annegreet de Ronde. Wedstrijd 3 pupil 2 D2: Lieke van de Zande, Kristel Klink, en Nienke Grauss, Britt de Kam. Zondag 18 maart wedstrijd 1 instap D2: Deniz Vaane, Willemijn verhoek, Dana Vrijhof, Norah van Weelden en Leonie Vrolijk. Jeugd 1 D2: Maud Brockhus, Romany Hanse en Merlijn Jumelet. 

  

Zes turners van GV Delta Sport in Veldhoven

Zes turners van GV Delta Sport komen op zaterdag 17 maart in actie op de meerkamp (zes onderdelen) tijdens de regiokampioenschappen 4e divisie in Veldhoven. Er wordt gestreden op de vloer, voltige, sprong, ringen, brug en rek om de meeste jurypunten te verzamelen voor een podiumplaats.

Zaterdag 17 maart wedstrijd 1: Dustin Erades, Talesch Gerami en Siles Hulsken (allen 4e div instap). Wedstrijd 2: Levi Ommering, Tygo Verbrugge en Niels Grinwis (allen 4e divisie pupil).

    

De zes turners die actief zijn in Veldhoven

Vier turnsters naar Waddinxveen voor kwartfinale NK

Vier turnsters van GV Delta Sport komen op zondag 18 maart in actie op de kwartfinale NK turnen dames in Waddinxveen. In wedstrijd 1 Britt Ommering en Esmée van der Moezel (beiden instap N2). In wedstrijd 2 komt Talycha Krakeel uit in pupil 1 N2 en in wedstrijd 3 komt Fleur Just bij de jeugd N2 op de meerkamp uit. De vier turnsters hadden zich via twee voorronde wedstrijden gekwalificeerd voor deze kwartfinale. Nu gaan ze proberen een plaats in de halve finale te turnen.

   

 Fleur Just met trainsters Sanne en Jutta en de drie kwartfinale kandidate Esmee van der Moezel,Talycha krakeel en Britt Ommering

  

Zaterdag 17 maart negen acroteams in actie in Breda

Op zaterdag 17 maart komen de acroteams van GV Delta Sport voor de derde keer inactie. Dit keer de districtsfinale Zuid. finale. 

Wil je het volgen kijk dan op acroTV via de speciale abb  www.livestream.com/acrogymtv  of op www.deltasportgym.nl  

Volgorde acroteams van GV Delta Sport en tijdsplanning:

 

Blok 2: nr 208 Ilse de Ronde, Femmie ten Klooster en Chayenne Bakelaar (dames groep E-jeugd) 6e vanaf 9.30-10.00 uur

i.v.m een blessure van Ilse de Ronde is deze groep afgemeld.

Blok 2: nr 198 Jara van de Zande en Amy Leijten ( dames paar E-jeugd) als 8e vanaf 9.30-10.00 uur 

Blok 3: nr 197 Britt de Kam en Fabiënne Ramondt (dames paar E-jeugd) als 7e vanaf 10.05-10.35 uur 

Blok 5: nr 170 Melissa Bakelaar en Laura van Ginkel (dames paar E-junior) 7e vanaf 11.50-12.20 uur. 

Blok 7: nr 148 Senne Groenendijk en Milou Verkerke (dames paar E-senior) 3e 13.00-13.30 uur. 

Blok 8: nr 147 Kayleigh en Angela Schoute (dames paar E-senior) 4e vanaf 13.00-13.30 uur 

Blok 9: nr 128 Larissa Bakelaar en Vesa Siveca (dames paar D-jeugd) 2e vanaf 14.50-15.25 uur 

Blok 11: nr 109 Loes Bentlage en Fleur Brockhus (dames paar D-junior) 6e vanaf 16.10-16.45 uur 

Blok 15: nr 78 Lot van den Ende en Rachel Spelier (dames paar D-senior) 6e vanaf 19.15-19.45 uur

      

      

   

De negen acroteams die weer in actie komen onder begeleiding van de Delta Sport trainers Rachel en Wendy  

Wij wensen Ilse de Ronde heel veel beterschap

Afgelopen woensdagavond tijdens de Acrogym training kwam Ilse de Ronde, van het trio Chayenne Bakelaar en Femmie ten Klooster, wat ongelukkig op haar enkel te terecht. Helaas bleek bij de HAP dat een gescheurde enkelband het geval was. Dus even in het gips. Natuurlijk zorgen wij vanuit Delta Sport voor Ilse en wensen we haar veel beterschap. Hierdoor kan het trio niet meedoen aan de districhtskampioenscahppen Zuid in Breda waar ze favoriet waren voor de titel.   

Twee dagen, 450 turners, veel toeschouwers en vrijwilligers in Laco-Sportcentrum

Landelijke turnwedstrijd was een groot succes

De grote landelijke heren turnwedstrijd was een primeur voor GV Delta Sport. Niet alleen op Schouwen-Duiveland maar ook in het Zeeuws was van dit kaliber wedstrijd nog nooit georganiseerd. De wedstrijdcommissie van Delta Sport had alles weer in de puntjes geregeld ondanks dat heren turnen organiseren even wennen was. Maar de organisatie verliep vlekkeloos. Twee dagen strijd tussen 450 turners uit heel Nederland. Juryleden uit alle hoeken en bezoek van de direckteur KNGU, Marieke van der Plasse, die een deel medaille uitreiking voor haar rekening nam. 

   

   

Prijsuitreiking door Marieke van der Plasse (directeur KNGU), Wout van den Berg (wethouder van sport gemeente Schouwen-Duiveland) Rob Reintjens voorzitter van de wedstrijdcommissie. Ook Kees Verkerke (voorzitter GV Delta Sport) deelde in de prijsuitreiking. Geluid en muziekwerd geregeld door vader Leon en dochter Kemmeren.

Sponsering Campina kwark door Melk-veeboerderij van der Wel in Nieuwerkerk

         

Het is altijd speciaal als we iets extra's kunnen doen voor de deelnemers. Een mooie strijd voeren en dan bij de prijsuitreiking een mooi gebaar in de handen gedrukt krijgen. het kwa de 450 turnsre wee bij de landelijke turnwedstrijd in het Laco-Sportcentrum. Melk- en veeboerderij van der Wel  stelde in samenwerking met Campina 450 yoghurt/kwark in twee smaken beschikbaar. Een zeer gezond product dat bij velen al gelijk genuttigd werd. Bij anderen was het een houvast om onderweg naar voor velen een verre reis om het te nuttigen. Bedankt familie van der Wel voor deze mooie sponsering.

Zeeuwse Stromen in Renesse verzorgde de lunch en warm eten voor de jury

        

Ruim dertig juryleden uit het hele land reisde af naar Zierikzee voor twee volle dagen te jureren. De KNGU-officials zijn door de Zeeuwse Stromen goed verwend met twee dagen een lunch en op zaterdag een warme maaltijd. Onderleiding van Jeroen Volkeri van de Zeeuwse Stromen en twee koks werden de heren en dames voorzien. Naast deze maaltijden werden de juryleden twee dagen lang voorzien van drinken, snoep, eten, veel extra lekkernijen en aan het einde van de dag een verrassing om mee naar huis te nemen. Dit allemaal onderleiding van de wedstrijdcommissie lid catering Marjan de Glopper met ondersteuning van veel vrijwilligers.

Jury meisjes/jongens onmisbaar bij grote wedstrijden

        

Wie de landelijke wedstrijd turnen heren heeft meegemaakt heeft ze vast wel gezien. Twee dagen lang waren ze actief om de turners naar het juiste turntoestel te brengen. Onder een stevige muziek volgden zij de Delta Sporters met hun bordjes. Daarnaast waren ze actief bij de jurytafels, uitdelen van kwark en prijzen uitreiking.

Opbouw- en afbreek vrijwilligers gingen in een razend tempo

Ruim 20 vrijwilligers actief om vier containers te lossen en laden met alle heren turntoestellen..Bedankt allemaal...

 

     

Zonder vrijwilligers geen wedstrijd. dat is altijd duidelijk want in zo'n grote wedstrijd zijn er veel vrijwilligers nodig om de handen uit de mowen te steken. gelukkig waren aan vrijwilligers geen gebrek. De cateringsploeg, op- en afbouwploeg, kassa mensen, infotafel en alle hand en span diensten op twee van die intensieve dagen waren er gelukkig voldoende. Wij als Delta Sport zijn trots op iedereen hoe er samen gewerkt is met elkaar en de KNGU.Bedankt allemaal voor jullie inbreng, hulp en gezelligheid. 

Sponsoren die GV Delta Sport ondersteunen

      

      

     

 

Stan de Looze en Rik van Duin zetten goede prestatie neer

Stan de Looze op rek

Zierikzee - Voor de beide Delta Sport turners Stan de Loze (2e divisie jeugd) en Rik van Duin (3e divisie senior) was het een thuiswedstrijd in het Laco-Sportcentrum in Zierikzee. Bij de landelijke heren turnwedstrijd werd De Looze knap 7e en Van Duin eindigde als nummer 17. Uitstekende turnonderdelen brachten zij een ronde verder in de landelijke competitie. De Looze zorgde voor een overwinning op de ringenoefening met 11.300 (1e) en op één na de beste prestatie bij de vloer- en brugoefening. Ook de rekoefening ging de Zierikzeese turner goed af met 10.850 (5e). Enigeminder onderdeel was de voltige waar hij een aantal punten verloor waardoor een podiumplaats net niet haalbaar was. Heel veel turners hadden problemen bij de voltige, jurylid zeide: ,,dat is de scherprechter momenteel in het toernooi''. Ook Rik van Duin kon niet alles eruit halen op de voltige: ,,Ik ben al blij dat ik er wat punten voor kreeg'' zei hij lachend na afloop. Maar Van Duin was wel goed bezig op de andere vijf turnonderdelen waarbij hij ook een mooie prestatie op rekoefening liet zien met 10.450 (3e) en sprongenserie met 11.100 (6e). De krachtige turner toonde het echte werk op de ringenoefening met 11.000 (5e). Er was in de derde divisie senioren, uit heel Nederland, grote concurrentie maar de Zierikzeese CIOS-student toonde wilskracht en mag naar de kwartfinale in Winterswijk.

Uitslagen Delta Sporters: 17e Rik van Duin (3e divisie senior) totaal 55.200 punten, vloer 11.650 (8e), voltige 0.150 (19e), ringen 11.000 (5e), sprong 11.100 (6e), brug 10.850 (13e), rek 10.450 (3e). 7e Stan de Looze (2e divisie jeugd) totaal 63.700 punten, vloer 12.100 (2e), voltige 8.700 (11e), ringen 11.300 (1e), sprong 11.000 (2e), brug 9.750 (12e), rek 10.850 (5e)

 

Rik van Duin op brug

 

       

     

Goede prestatie van Stan de Looze en Rik van Duin op de meerkamp 

Fleur Brockhus wint meerkamp 6e divisie in Prinsenbeek

Tatum Radecke pakt bronzen medaille

Staande: Suusje Baart,Eva Bienefelt en Elianne Biesma, zittend Fleur Brockhus en Tatum Radecke

 

Prinsenbeek - Bij de 2e kwalificatiewedstrijd 6e divisie junioren in Prinsenbeek won GV Delta Sport turnster Fleur Brockhus met 41.775 de meerkamp. Brockhus was op de onderdelen sprong- en brugoefening de beste en eindigde bij de balkoefening als 4e. Haar clubgenote Tatum Radeck eindigde ook op het erepodium als de nummer drie met 40.125 punten. Radecke won de balkoefening. Suusje Baart turnde een mooie meerkamp met een 6e plaats waarvan zij de beste vloereofening neerzette (1e). Elianne Biesma werd 12e en Eva Bienefelt eindigde als 13e.

Uitslagen: Zesde divisie junior G: 1. Fleur Brockhus met 41.775 punten, sprong 11.275  (1e), brug 10.950 (1e), balk 9.750(4e), vloer 9.800 (10e). 3e Tatum Radecke totaal 40.125 punten, sprong 10.625 (3e), brug 8.350 (11e), balk 10.700 (1e), vloer 10.450 (3e). 6e Suusje Baart totaal 38.175 punten, sprong 10.525 (5e), brug 9.150 (7e), balk 7.800 (10e), vloer 10.700 (1e). 12e Elianne Biesma totaal 33.075 punten, sprong 4.975 (13e), brug 8.900 (9e), balk 9.400 (6e), vloer 9.800 (10e). 13e Eva Bienefelt totaal 32.375 punten, sprong 9.575 (10e), brug 8.200 (12e), balk 4.300 (13e), vloer 10.300 (5e). 

 

 Emy Bleijswijk op het podium met zilveren medaille

Emy Bleijswijk is weer helemaal terug naar een kleine blessure en dat pakte goed uit op de meerkamp

Prinsenbeek - Bij de 2e kwalificatiewedstrijd 5e divisie junioren in Prinsenbeek is GV Delta Sport turnster Emy Bleijswijk op een tweede plaats geëindigd. De turnster uit Renesse verzamelde op de meerkamp  42.325 punten en mocht daarvoor op het erepodium een zilveren medaille ophalen. Bleijswijk won de brugoefening en eindigde op de vloeroefening als knap 2e. Haar clubgenote Heping Harsveldt werd in het grote deelnemersveld knap 8e met 39.025 pnt.

              

Emy Bleijswijk op het podium en samen met Heping Harsveldt delen ze de goede prestaties 

 

 Zaterdag 24 maart kwartfinale turen heren in Winterswijk

Zaterdag 24 maart reizen de GV Delta Sport turners Chris Leenheer )1e div. pupil) en Stan de Looze (2e div jeugd) af naar Winterswijk in het noorden van Nederland. Beide turners komen uit in de kwartfinale NK en gaan een meerkamp turnen met zes onderdelen, vloer, voltige, ringen, sprong, brug en rek. geprobeerd wordt om de halve finale te halen.

Zaterdag 24 maart kwartfinale dames turnen in Middelburg

Zaterdag 24 maart komen vier turnsters van GV Delta Sport in actie bij de kwartfinale turnen dames in Middelburg. In wedstrijd 1 start Marika Padmos en Romy Reintjens bij de 2e divisie senioren. In wedstrijd 4 komt Quinty van Oeveren (2e divisie junior) en Anna Jendrusch (1e divisie junior) uit op de meerkamp.

Zaterdag 24 en zondag 25 maart 25 turnsters actief in Vlijmen

Zo'n 21 turnsters komen in weekend op zaterdag 24 en zondag 25 maart in actie in Vlijmen. Zes turnsters uit de A-selectie gaan voor de regiotoestellenfinale N3, jeugd 1 N4 en 3e divisie. de andere vijftien turnsters komen uit de B-selectie voor de 2e kwalificatiewedstrijd divisie 4/5/6 en D-niveuas.

Voor de zes turnsters A-selectie is er nog geen wedstrijdindeling bekent.

Programma B-selectie: zaterdag 24 maart wedstrijd 1: Jeugd 1 D1: Rosanne Mol, Tara Zweedijk, Indy Smits, Amy Leijten, Babet Brouwer. Jeugd 2 Sup F: Merel de Glopper, Kayleigh Schoute. Zondag 25 maart wedstrijd 1 Instap D1: Larissa Bakelaar, Melissa Bakelaar, Milou van Goudoever, Nienke van den Berg, Kayley van der Hoek, Stella Offerhaus. Pupil 1 D1: Nikki Vrijland en Maylin Hu. Wedstrijd 3: Sarah Brozius (pupil 2 D1). Programma C-selectie wedstrijd 1: Fabiënne Ramondt, Chayenne Bakelaar, Sophie van den Hoek, Mila Radecke

Zeeuwse turnkampioenschappen dames

Eénenzestig turnsters van Delta Sport naar Vlissingen

Op zaterdag 31 maart worden de Zeeuwse turnkampienschappen dames in Vlissingen gehouden. De baskenburg staat dancentraal op die dag voor 350 turnsters uit Zeeland. Een groot deel, eénenzestig, zijn van GV Delta Sport in diverse categoriëen. De wedstrijd gaat over vier wedstrijdrondes. Daarnaast zullen vele trainers van Delta Sport de turnsters beeleiden en er wordt er van Delta Sport ook jury geleverd. De turnsters komen zowel uit de A-selectie, B-selectie en C-selectie. Ook een aantal pré-instappers zullen hun debuut maken in Vlissingen.

Wedstrijd 1: pré-instap N2 Suyin Hu en Iris van der Meer. Instap N2: Esmee van der Moezel en Britt Ommering. Pupil 2 N3: Kyani Bouwman en Sterre Bosma. Instap D2: Deniz Vaane, Willemijn Verhoek, Dana Vrijhof, Leonie Vrolijk en Norah Vrijland. Pupil 1 D1: Maylin Hu en Nikki Vrijland. Wedstrijd 2 pupil 1 N2: Talycha Krakeel. Jeugd 1 N3: Xin da van der Wekken en Joni Nobels. Jeugd 1 N4: Kyara Offerhaus. Jeugd 1 D2: Maud Brockhus, Romany Hanse en Merlijn Jumelet. Instap D1: larissa Bakelaar, Melissa Bakelaar, Milou van Goudoever, Stella Offerhaus, Kayley van der Hoek en Nienke van den Berg. Wedstrijd 3: senior B: Anna Jendrusch, Marika Padmos, Romy Reintjens en Anne-Li Slootmaker. Jeugd 2D: Fleur Just, 2e div. junior: Noah de Ruijter en Quinty van Oeveren. Senior C:Daphne Rotte en Lisa Padmos. Jeugd 1 D1: Rosanne Mol, Amy Leijten, Indy Smits, Tara Zweedijk en Babet Brouwer. Jeugd 2 G: Chayenne bakelaar, Sophie van den Hoek en Fabiënne Ramondt. Wedstrijd 4: Jeugd 2E: Tessa Roggeband, Senna Poortvliet, Floor Raats. Jeugd 2 F: Merel de Glopper, Kayleigh Schoute. Junior T: Melissa Dooge, Senna Vrijland en Feline Hanse. Junior T: Heping Harsveldt en Emy Bleijswijk. Junior F: Suusje baart, Elianne Biesma en Fleur Brockhus

Kind- en oudergym bij GV Delta Sport

    

    

Het was weer lekker druk bij kind- en oudergym afgelopen woensdag morgen in de turnhal. Een mooi parcours uitgezet en maar lekker bewegen met de kinderen. Daarnaast kon er weer groene krullen worden verdiend voor het nijntje beweegdiploma.

Wil je ook meedoen. Vanaf 1 tot 4 jaar iedere woensdag- en vrijdagmorgen 

Gymsport 150 jaar!

 
 

De georganiseerde gymsport in Nederland viert vandaag haar 150e verjaardag

Binnen het thema ‘Samen sterker’ worden tal van activiteiten georganiseerd om dat te vieren. Zo wordt het jubileumjaar op vrijdag 16 maart in Beekbergen afgetrapt met de opening van de expositie ‘150 jaar gymnastiek in bondsverband’. Hier wordt onder meer teruggeblikt op 15 maart 1868 toen in de bovenzaal van De Roode Leeuw in Amsterdam het Nederlands Gymnastiek Verbond werd opgericht, tegenwoordig bekend als Koninklijke Nederlandse Gymnastiekunie (KNGU). Dit was de officiële start van de in een bond georganiseerde gymsport en daarmee de oudste sportbond van Nederland.

“We willen dit jubileum echt vieren met de achterban en onze fantastische vrijwilligers. Er komt geen groots jubileumfeest maar we gaan voor een jaar vol verrassende extra’s voor al onze doelgroepen. Dat energie geeft voor de komende 150 jaar”, aldus Marieke van der Plas, algemeen directeur KNGU.Ontwikkeling
De georganiseerde gymsport kent een succesvolle geschiedenis. Zowel op sportief gebied als in ontwikkeling van de sport. Naast turnen en gymnastiek maken sinds 1972 trampolinespringen, ritmische gymnastiek en jazzdans deel uit van de bond. Een decennium later werden daar acrobatische gymnastiek, rhönradturnen en groepsspringen aan toegevoegd. Van der Plas: “Inmiddels is de gymsport uitgegroeid tot een sport met maar liefst negen wedstrijddisciplines en sportproducten uiteenlopend van freerunning, streetdance, het nijntje Beweegdiploma, Your Stage tot duizenden landelijke wedstrijden en jaarlijks grote gymsportevenementen.” De ontwikkeling van de topsport resulteerde onder meer in het eerste Olympische turngoud tijdens de Spelen in 1928 in Amsterdam en de Olympische gouden medailles van Epke Zonderland (2012) en Sanne Wevers (2016). “Deze medailles vormen vanzelfsprekend de absolute hoogtepunten in onze historie”.

André Bolhuis, voorzitter NOC*NSF: “150 jaar gymsport van harte gefeliciteerd Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie! De oudste sportbond binnen NOC*NSF, daar zijn we trots op. De Nederlandse sport en zeker de gymsport, beweegt altijd mee met de wensen van nieuwe generaties. De KNGU mag zeer trots zijn op de mooie en vooral erg aansprekende prestaties van haar topteams. NOC*NSF blijft zich graag in de toekomst samen met de KNGU inzetten om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van sport, door het te doen en door er naar te kijken. Nederland wint veel met sport”!

Toekomst
De KNGU zet zich dagelijks in om 309.000 leden, 1.000.000 fans, 1.000 clubbesturen en 8.000 trainers met passie en plezier de sport te laten beleven. Want lef, dát maakt de gymsport uniek, elke dag een nieuwe uitdaging, een nieuwe kick. Een koprol voor een peuter, een optreden voor al je fans of een vijfde vluchtelement van Epke tijdens een Olympische finale. De gymsport draagt graag uit om grenzen te verleggen en dat al 150 jaar, daar is de KNGU als sportbond enorm trots op.

 

Kranten en websites schrijven over Delta Sport

 Wereldregio maandag 12 maart 2018 

 

Ons Eiland 15 maart 2018

 

Ons Eiland 15 maart 2018

Ons Eiland 15 maart 2018 

 

Wereldregio 16 maart 2018

 Agenda    

--- Zaterdag 17 maart districtsfinale acrowedstrijden met negen teams van Delta Sport in Breda

--- Zaterdag 17 en zondag 18 maart 2e kwalificatie D1, D2, D3 4/6 divisie turnen dames met 16 turnsters DS

--  Zondag 18 maart Waddinxveen kwartfinale turnen dames met Ommering,Van der Moezel, Krakeel en Just

--- Zaterdag 17 maart regiokampioenschappen en plaatsingswedstrijd 4e divisie turnen heren in Veldhoven met 6 DS-turners

--- Zaterdag 24 maart kwartfinale turnen heren in Winterswijk met Chris Leenheer en Stan de Looze

--- Zaterdag  24 maart kwartfinale turnen dames in Middelburg met Marika Padmos en Romy Reintjens

--- Zaterdag 24 en zondag 25 maart regio toestelfinale N3, jeugd, N4 en 3e div turnen dames in Vlijmen en 4/5/6 divisie 

     met DS-deelname

--  Zondag 25 maart kwartfinale turnen dames in Middelburg met Quinty van Oeveren en Anna Jendrusch

--- Maandag 26 maart bestuursvergadering Delta Sport aanvang 19.30 uur

--- Zaterdag 31 maart Zeeuwse turnkampienschappen dames in Vlissingen

--  Zaterdag 7 april kwartfinale en kwalificatie turnen heren in Volendam met vier turners van Delta Sport

--- Donderdag 12  april ledenvergadering GV Delta Sport. Aanvang 20.00 uur Laco-Sportcentrum

--- Zaterdag 14 april met Delta Sport naar de WK acrogym in Antwerpen

--- Vrijdag 20 april koningspelen in Zierikzee voor de basisscholen met medewerking van Delta Sport in turnhal

--  Zaterdag 21 april tot zaterdag 5 mei vakantie scholen op Schouwen-Duiveland

--- Zaterdag 28 april tot zaterdag 12 mei vakantie scholen op Goeree Overflakkee

--- Zaterdag 5 mei halve finale acrogymnastiek district Zuid in Oss

--- Zaterdag 12 mei DS Guppie turntoernooi in turnhal Delta Sport (wedstrijd voor pré-instap vrije inschrijving)

--- Zondag 13 mei halve finale acrogymnastiek district Zuid in Den Bosch

--- Zaterdag 19 tot maandag 21 mei OBTK in Breda, turntoernooi met 54 deelnemers van GV Delta Sport

--  Zondag 27 mei bondskampioenschap turnen heren in Leek met deelname van DS-turners

--- Zaterdag 9 juni finale acrogymnastiek district Zuid in Oss

--- Vrijdag 22 juni acro-demonstratie in Port Marine Brouwersdam bij Yacht

--- Zaterdag 23 juni clubkampioenschappen GV Delta Sport voor recreatieve groepen.

--- Zaterdag 14 juli start vakantieweken tot zaterdag 28 juli turnhal gesloten.

--- Zaterdag 28 juli start vakantierooster in turnhal, tot 18 augustus start lesrooster

--- Zaterdag 10 november 2018 bijeenkomst trainers, bestuur en commissieleden Delta Sport op Brouwersdam.

--- Zaterdag 12 januari 2019 OZAK (Open Zeeuwse Acro-kampioenschappen) in turnhal

--  Zaterdag 16 en zondag 17 februari 2018 districtswedstrijden Acrogym in turnhal

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here.