Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

Wat een mooie foto kregen wij toegestuurd van kind- en oudergym in de turnhal. De groep had net een mooie les achter de rug met nijntje beweegdiploma en genoten met volle tuigen. Dat straalt de foto dan ook uit. Kind- en oudergym iedere woensdag- en vrijdagmorgen bij GV Delta Sport. In deze nieuwsbrief ook weer wat foto's van kind en oudergym dat afgelopen woensdag in hal 1 van Laco-sportcentrum de bewegingsles kreeg. Op dat tijdstip werd de turnhal gekeurd door Janssen &fritsen op veilgiheid van de toestellen.  

 

 Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 2 maart 2018  nummer 149

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website   

      

Tien medailles in één weekend voor Delta Sport

Turnen heren en acroteams succes in Limburg

Lees het in de nieuwsbrief

      

      

 

Bij de Zuid Nederlandse kampioenschappen Acroteams in het Limburgse Mierlo verzamelde Delta Sport in totaal zeven medailles. Opmerkelijk drie gouden medailles, dus kampioen van Zuid Nederland (Limburg, Brabant en Zeeland). Twee zilveren- en twee bronzen medailles.  Ook bij het turnen heren werden drie medailles gewonnen. Een gouden- zilveren en bronzen medaille.

Achttien turnsters actief in Terneuzen

Zaterdag 3 en zondag 4 maart

Op zaterdag 4 en zondag 4 maart komen in totaal 20 tunsters in actie in sporthal De Vliegende Vaart in Terneuzen. Daar wordt opzaterdag regiofinale JN3, JN4 en divisie 3 gehouden en tevens 1e kwalificatiewedstrijd D3. Zondag 4 maart is de 1e kwalificatiewedstrijd voor de divisie 6 jeugd H en toestellen finale voor de 1e divisie.

In actie voor GV Delta Sport komen: Zaterdag 3 maart wedstrijd 1 Floor Raats (3e div jeugd), Senna Poortvliet (3e div jeugd), Tessa Roggeband (3e div jeugd). Kyara Offerhaus (N4 jeugd 1) Joni Nobels (N3 jeugd 1) Wedstrijd 2: Sterre Bosma (N3 pupil2) Wedstrijd 3: Talycha Krakeel (N2 Pupil 1), Esmée van de Moezel (instap N2), Britt Ommering (instap N2), Fleur Just (div. 2 jeugd), Noah de Ruijter (div. 2 junior), Quinty van Oeveren (div. 2 junior), Romy reintjens (div. 2 senior) en Marika Padmos (div. 2 senior). 

Zondag 4 maart: Wedstrijd 1: Allen 6e divisie jeugd H: Chayenne Bakelaar, Sophie van den Hoek, Fabiënne Ramondt. Toestellen finale Anna Jendrusch (1e divisie junior) op balk- en vloeroefening.

Talycha Krakeel, Britt Ommering en Esmée van der Moezel komen ook in actie in Terneuzen 

 

Alle informatie voor kwartfinale NK turnen heren

Op de website van www.deltasportgym.nl staat aan de linkerkant alle info over zaterdag 10 en zondag 11 maart de kwartfinale NK turnen heren in Laco-Sportcentrum in Zierikzee. Programma, deelnemerslijsten en doorstroming halve finale.

Wij zoeken nog hulp voor die twee mooie dagen

Op- en afbouwhulp (vrijdag- en zondagavond)

Cateringhulp leuk om te doen......

Zaterdag 10 en zondag 11 maart een primeur op Schouwen-Duiveland en misschien wel in Zeeland. Voor het eerst een kwartfinale NK turnen heren wedstrijd. GV Delta Sport staat als gastclub en organisator garant voor de kwaliteit van deze mooie wedstrijd waarbij Laco Sportcentrum wordt omgebouwd in een wedstrijdhal waar twee banen worden neergezet met zes heren toestellen (vloer, voltige, sprong, ringen, brug en rek). Natuurlijk hebben wij ervaring bij de dames maar de heren is een unieke wedstrijd in het Zeeuwse. In totaal komen er 453 turners naar Zierikzee uit alle hoeken van Nederland.

Wil je de organisatie ondersteunen met opbouwen (vrijdagavond 9 maart vanaf 18.30 uur) en afbreken op zondagavond vanaf 18.00 uur).  Of wil je helpen tijdens de wedstrijden bij de catering, kassa en alle voorkomende werkzaamheden. Jury jongen/meisje enz..?

Meld je dan aan via info@deltasportgym.nl 

Ook om de sporthal vrijdagavond op te bouwen en zondagmiddag aan het einde van de dag de turnmaterialen weer op te ruimen. Er staan vier grote containers aan de zijkant van de sport die dus moet worden geelgd vrijdagavond en zondag (aeinde van de middag) weer moet worden gevuld. Er is technisch hulp van de KNGU bij dus die ondersteunen de op- en afbouwploegen. 

 

Nieuwe lessen voor recreatie-turnen op vrijdag

Vanaf 2 maart 2018 start GV Delta Sport een nieuwe les in de turnhal. Iedere vrijdagmiddag vanaf 14.30 tot 16.00 uur wordt er een derde les recreatie-turnen gegeven. Dit mede dat vele basisscholen een doorlooprooster hebben is het mogelijk om vanaf die tijd te komen turnen bij GV Delta Sport. Recreatieturnen is er al op maandag (les zit vol) en op donderdag waar drie lessen met verschillende leeftijden zijn. Ook deze lessen lopen vol. Daarom de mogelijkheid om op vrijdagmiddag te komen turnen. De leeftijd is vanaf 6/7 jaar enz...

Wil je meer info dan stuur een mailtje naar info@deltasportgym.nl   

 

Tygo Verbrugge wint van 24 tegenstanders in Budel

Niels Grinwis naar een zilveren medaille

Jur van der Wel brons en kwalificatie kwartfinale NK

         

Tygo Verbrugge op de hoogste trede en Niels Grinwis knap tweede. Levi Ommering naar een mooie tiende plaats.

 BUDEL - Jur van der Wel van Delta Sport heeft in Budel bij de pupil 2e divisie een knappe bronzen medaille gewonnen. Van der Wel scoorde op de zes turnonderdelen 98.15 punten en hiermee dwingt hij een plaats af in de kwartfinale NK. Zijn clubgenoot Sam Groothedde werd met 84.10 pnt mooi twaalfde en moet even in de wachtkamer voor doorstroming. Van der Wel turnde een perfecte toernooi waar hij zelfs de beste prestatie op de ringen neer zette met 19.60. Op rek-, en vloeroefening eindigde hij als tweede. Groothedde verspeelde wat punten op het onderdeel voltige maar zette een mooie vloeroefening neer met een 3e plaats en 16.20 pnt. In de 4e divisie pupil sierde Tygo Verbrugge en Niels Grinwis het erepodium. Van de 24 turners eindigde Verbrugge als eerste en Grinwis als tweede. Levi Ommering turnde een mooie toernooi met een tiende plaats en 99.00 pnt. Bij de instap 4e divisie eindigde Dustin Eradus als 16e en Silas Hulsken eindige op een 20e plaats. Beide turners van Delta Sport hadden zeer veel concurrentie maar kwamen zeer knap op de zes turnonderdelen tot haast 100 punten  

 

Jur van der Wel in de tweede divisie naar een derde plaats. Sam Groothedde turnde een mooi toernooi met een twaalfde stek. 

        

Silas Hulsken (links) en Dustin Eradus hielden zich mooi staande op de zes turnonderdelen

Uitslagen heren turnen GV Delta Sport in Budel: Wedstrijd 1: Instap 4e divisie: 16e Dustin Eradus totaal 98.65 pnt, vloer 15.55, voltige 15.50, ringen 15.10, sprong 18.50, brug 15.60, rek 18.40. 20e Silas Hulsken totaal 97.80 pnt, vloer 15.30, voltige 13.80, ringen 16.90, sprong 17.70, brug 16.30, rek 17.80. Wedstrijd 2: Pupil 2e divisie:3e Jur van der Wel met 98.15 pnt, vloer 16.90 (2e), voltige 11.40, riongen 17.80 (2e), sprtong 19.60 (1e), brug 15.60, ek 16.85 (2e). 12e Sam Groothedde met 84.10 pnt, vloer 16.20 (3e), voltige 9.10, ringen 15.75, sprong 13.70, brug 15.20, rek 14.15. Wedstrijd 3 pupil 4e divisie: 1. Tygo Verbrugge met 100.30 pnt, vloer 16.95, voltige 14.90, ringen 16.70, sprong 19.60, brug 15.60, rek 17.50. 2e Niels Grinwis met 99.55 pnt, vloer 15.50, voltige 14.50, ringen 17.00, sprong 19.50, brug 16.40, rek 15.45. 10e Levi Ommering met 99.00 pnt, vloer 15.40, voltige 15.10, ringen 15.50, sprong 17.70, brug 15.35, rek 14,40 

 

Verslag van drie wedstrijdrondes acroteams in Mierlo

Femmie ten Klooster, Chayenne Bakelaar en Ilse de Ronde zilver medaille

Amy Leijten en Yara van de Zande een bronzen medaille 

In wedstrijdronde 1 in Mierlo kwamen drie acroteams uit  van GV Delta Sport en wonnen twee medailles. Het team Femmie ten Klooster, Chayenne Bakelaar en Ilse de Ronde (damesgroep E-jeugd) verdiende met 22.430 punten een zeer knappe tweede plaats en mocht een zilveren medaille ontvangen op het erepodium. Het team Amy Leijten en Yara van de Zande (dames paar E-jeugd) verdiende met hun optreden 23.040 punten en een derde plaats, dus een mooie bronzen medaille. Het duo Fabiënne Ramondt met Britt de Kam zorgde voor een mooie optreden met 22.120 punten. Zij eindigden op een mooie 8e plaats.

 

Femmie ten Klooster, Chayenne Bakelaar en Ilse de Ronde pakten een zilveren medaille

         

Amy Lijten en Yara van de Zande goed voor brons en Fabiënne Ramondt met Britt Kamp keurig 8e met nieuwe element in oefening. 

Senne Groenendijke en Milou Verkerke kampioen Zuid Nederland

Kayleigh en Angela Schoute een zilveren medaille

In de tweede wedstrijdronde in Mierlo was er een onderlinge strijd tussen twee delta Sport teams. Senne Groenendijk en Milou Verkerke (dames paar E-senior) won die strijd en werden kampioen van Zuid Nederland. Zij waren het beste team van Limburg, Brabant en Zeeland met 23.400 punten. Het erepodium was compleet met een tweede plaats voor Delta Sport team Kayleigh en Angela Schoute met 23.260 punten. Het erepodium was een kopie van de regiokampioenschappen een maand geleden in Oss. Het duo Schoute naderde wel hun clubgenoten met een hogere score. Melissa Bakelaar en Laura van Ginkel (dames paar E-junior) miste op een haar na het erepodium. Een tijdsverschil in de oefening strafte de tien koppige jury af met een klein minpuntje (22.280 punten). Het duo werd zeer knap 4e.

   

Milou Verkerke en Senne Groenendijk kampioen, Kayleigh en Angela Schoute knap tweede en Melissa Bakelaar met Laura van Ginkel keurig vierde.   

Larissa Bakelaar en Vesa Siveca kampioen van Zuid Nederland

Lot van den Ende en Rachel Spelier kampioen van Zuid Nederland

Loes Bentlage en Fleur Brockhus knap een bronzen medaille

In de derde en laatste wedstrijdronde zaterdag 24 februari acrogym in Mierlo verzamelde  de vier teams van GV Delta Sport nog eens drie medailles. Daarvan twee de gouden medaille met de titel Zuid  Nederlands kampioen. Lot van den Ende en Rachel Spelier (dames paar D-senior) pakte het goud met 23.340 punten en Larissa Bakelaar met Vesa Siveca (dames paar D-jeugd veroverde het goud en kampioenstitel met ongekende hoge score van 23.640 punten. Zij lieten grote clubs als FlikFlak, Bredagym en St Patricks uit Echt achter zich. Nog een knappe prestatie was van Loes Bentlage en Fleur Brockhus (dames paar D-junior) met een bronzen medaille en 22.230 punten. Het trio Maud Brockhus, Daphne Rotte en Yara van Tiggelen (dames groep D-junior) eindigde op een mooie 5e plaats met 21.920 punten.

   

Lot van den Ende/Rachel Spelier en Larissa Bakelaar/Vesa Siveca kampioen, Maud Brockhus, Yara van Tiggelen en Daphne Rotte naar een vijfde plaats.

       

Loes Bentlage/Fleur Brockhus derde en Lot van den Ende/Rachel Spelier op de hoogste trede

Larissa Bakelaar en Vesa Siveca nummer één van Zuid Nederland met de hoogste score van 23.640 punten.

Senne Vrijland behaald trainersdiploma assistent niveau 1

Opleiden van trainers binnen Delta Sport blijft ontzettend belangrijk. Daarom alle aandacht daarvoor. Zo'n momentje was er afgelopen week weer waarbij hoofdtrainster Sanne Tamerus het begeerde trainersdiploma assistent niveau 1 mocht overhandigen aan Senne Vrijland. Vorig seizoen door omstandigheden miste Senne het diploma maar dat is nu helemaal goed gekomen.

Trainster Sanne Tamerus overhandigt het diploma assistent niveau 1 aan Senne Vrijland.

          

Senne Vrijland van de B-selectie turnen dames pronkt met haar teamgenoten het diploma van de KNGU.   

Zeven turnsters Delta Sport actief in Prinsenbeek

Op zaterdag 10 maart komen zeven turnsters van GV Delta Sport in actie op de meerkamp. Het is voor de 2e kwalificatiewedstrijd 5 en 6e divisie. De wedstrijden worden gehouden in het Brabantse Prinsenbeek. 

In actie komen Emy Bleijswijk en Heping Harsveldt (5e divisie junior F) uit de B-selectie met begeleiding Babette Verkerke en uit de C-selectie komen in actie onder 6e divisie junior G Elianne Biesma, Eva Bienefelt, Fleur Brockhus, Suusje Baart en Tatum Radecke onder begeleiding van Charlotte van Gils

Twee dagen wedstrijden in Zundert voor 18 turnsters Delta Sport

Zowel zaterdag 17 maart als zondag 18 maart wordt in het Brabantse Zundert de 2e kwalificatiewedstrijden voor D1, D2, D3 en 4/6 divisie turnen dames gehouden. In totaal komen 18 turnsters van Delta Sport in actie voordoorstroming naar dedistrictswedstrijden en toestellenfinales.

Zaterdag 17 maart: Wedstrijd 2 pupil 1 D3: Naomi van de Stel, tessa Dijkmans, Maud Kosters, Senne Groenendijk, Annegreet de Ronde. Wedstrijd 3 pupil 2 D2: Lieke van de Zande, Loes Bentlage, Kristel Klink, Britt de Kam en Nienke Grauss. Zondag 18 maart wedstrijd 1 instap D2: Deniz Vaane, Willemijn verhoek, Dana Vrijhof, Norah van Weelden en Leonie Vrolijk. Jeugd 1 D2: Maud Brockhus, Romany Hanse en Merlijn Jumelet. 

Vier turnsters naar Waddinxveen voor kwartfinale NK

Vier turnsters van GV Delta Sport komen op zondag 18 maart in actie op de kwartfinale NK turnen dames in Waddinxveen. In wedstrijd 1 Britt Ommering en Esmée van der Moezel (beiden instap N2). In wedstrijd 2 komt Talycha Krakeel uit in pupil 1 N2 en in wedstrijd 3 turnt Fleur Just bij de jeugd N2 een meerkamp. De vier turnsters hadden zich via twee voorronde wedstrijden gekwalificeerd voor deze kwartfinale. Nu gaan ze proberen een plaats in de halve finale te turnen.

Zaterdag 24 maart kwartfinale turen heren in Winterswijk

Zaterdag 24 maart reizen de GV Delta Sport turners Chris Leenheer )1e div. pupil) en Stan de Looze (2e div jeugd) af naar Winterswijk in het noorden van Nederland. Beide turners komen uit in de kwartfinale NK en gaan een meerkamp turnen met zes onderdelen, vloer, voltige, ringen, sprong, brug en rek. geprobeerd wordt om de halve finale te halen.

Zaterdag 24 maart kwartfinale dames turnen in Middelburg

Zaterdag 24 maart komen vier turnsters van GV Delta Sport in actie bij de kwartfinale turnen dames in Middelburg. In wedstrijd 1 start Marika Padmos en Romy Reintjens bij de 2e divisie senioren. In wedstrijd 4 komt Quinty van Oeveren (2e divisie junior) en Anna Jendrusch (1e divisie junior) uit op de meerkamp.

Eén keer kind- en oudergym in hal 1 van Laco-Sportcentrum

Keuring turnhal op veiligheid bracht kindjes in hal 1

 

Het was even wennen maar een kind- en oudergym de laatste keer niet in de turnhal maar in hal 1 van het Laco-Sportcentrum. Afgelopen woensdag moest er even worden uitweken omdat keurmeesters van Janssen&Fritsen de turnhal gingen keuren op veilgheid van de toestellen, matten en alle andere materialen. Daarbij moet de turnhal leeg zijn dus gen activiteiten tijdens de keuring. Docenten van GV Delta Sport had een alternatieve programma verzonnen en ook dat werd met plezier ervaren. 

      

     

 ''Een keer wat andere materialen gebruiken'', zei docent Gina Kemmeren.

Talententest trok weer veel kinderen

 

PZC donderdag 1 maart 2018

 

Trainers keken vooral of dat kinderen lenigheid hebben en ook iets meer willen trainen binnen de selectiegroepen. Na afloop van de test, wat op speelse manier gebeurd, waren de trainers weer enthoesiast dat er talentvolle kinderen binnen de groep waren.

     

     

 

Assistent-trainer Jur van der Wel helpt tijdens de talententest 

 Kranten en websites schrijven over Delta Sport

 

PZC maandag 26 februari 2018

 PZC dinsdag 27 februari 2018 

 

Ons Eiland website maandag 26 februari 2018 

 

Ons Eiland donderdag 1 maart 2018 

 

Ons Eiland donderdag 1 maart 2018 

 

Editie Goeree-Overflakee donderdag 1 maart 2018

    

Wereldregio 2 maart 2018

 Agenda  

--- Woensdag 28 februari talententest jongens/meisjes in de turnhal. aanvang 14.00 uur

--- Zaterdag 3 en zondag 4 maart plaatsingswedstrijden in Ternuezen met 18 turnsters van Delta Sport

--- Zaterdag 10 maart 2e kwalificatie wedstrijd D2,D3 en 5/6 divisie turnen dames in Prinsenbeek met 7 DS-turnsters

--  Zaterdag 10 en zondag 11 maart 2018 kwartfinale-kwalificatie NK turnen heren in Zierikzee

--  Maandag 12 maart TC-vergadering Delta Sport

--- Zaterdag 17 en zondag 18 maart 2e kwalificatie D1, D2, D3 4/6 divisie turnen dames met 18 turnsters DS

--  Zondag 18 maart Waddinxveen kwartfinale turnen dames met Ommering,Van der Moezel, Krakeel en Just

--- Zaterdag 17 maart regiokampioenschappen en plaatsingswedstrijd 4e divisie turnen heren in Veldhoven

--- Zaterdag 24 maart kwartfinale turnen heren in Winterswijk met Chris Leenheer en Stan de Looze

--- Zaterdag  24 maart kwartfinale turnen dames in Middelburg met Marika padmos en Romy Reintjens

--- Zaterdag 24 maart regio toestelfinale N3, jeugda, N4 en 3e div turnen dames in Vlijmen met DS-deelname

--  Zondag 25 maart kwartfinale turnen dames in Middelburg met Quinty van Oeveren en Anna Jendrusch

--- Maandag 26 maart bestuursvergadering Delta Sport aanvang 19.30 uur

--- Donderdag 12  april ledenvergadering GV Delta Sport. Aanvang 20.00 uur Laco-Sportcentrum

--- Zaterdag 14 april met Delta Sport naar de WK acrogym in Antwerpen

--- Vrijdag 20 april koningspelen in Zierikzee voor de basisscholen met medewerking van Delta Sport in turnhal

--  Zaterdag 21 april tot zaterdag 5 mei vakantie scholen op Schouwen-Duiveland

--- Zaterdag 28 april tot zaterdag 12 mei vakantie scholen op Goeree Overflakkee

--- Zaterdag 5 mei halve finale acrogymnastiek district Zuid in Oss

--- Zaterdag 12 mei DS Guppie turntoernooi in turnhal Delta Sport (wedstrijd voor pré-instap vrije inschrijving)

--- Zondag 13 mei halve finale acrogymnastiek district Zuid in Den Bosch

--- Zaterdag 9 juni finale acrogymnastiek district Zuid in Oss

--- Zaterdag 23 juni clubkampioenschappen GV Delta Sport voor recreatieve groepen.

--- Zaterdag 14 juli start vakantieweken tot zaterdag 28 juli turnhal gesloten.

--- Zaterdag 28 juli start vakantierooster in turnhal, tot 18 augustus start lesrooster

--- Zaterdag 10 november bijeenkomst trainers, bestuur en commissieleden Delta Sport op Brouwersdam.

--- Zaterdag 12 januari 2019 OZAK (Open Zeeuwse Acro-kampioenschappen in turnhal

--  Zaterdag 16 en zondag 17 februari districktswedstrijden Acrogym in turnhal

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here